Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 20:26
- Nahlásit

Atusch
Hele, mi máme plovoučku levnou, úplně obyč, máme tu dva (měli jsme 3 velký psy) a jednoho malýho. Běhaj po ní, hrajou si na ní, jednomu nejmenovanému pejskovi se už podařilo se na ní i vyčůrat máme ji tu třetí rok a není na ní ani škrábnutí od psůch
A to bych řekla, že ji čoklidi nešetří, když začnou řádit ...
plus teda je tu malá, která po ní imrvére čmárá propiskama, fixama, tužkama ... jezdí po ní na odstrkovadle ... prostě žádný šetření.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 20:28
- Nahlásit

stetisek123
jen že vůbec nemám tucha, co by to se psama udělalo
Pokud jsou jedlý tak s nima neudělaj vůbec nic, teda s našima neudělaly. Jednoduše jima prošly v nezměněné podobě

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 20:49
- Nahlásit

stetisek123
brambory jsou taky nestravitelný a krměj se
já pamatuju doby, kdy se psům brambory vůbec nedávaly, protože jim nedělaly dobře a nedávno sem četla o nějaký hypersuper veterinární dijetě, která má druhou hlavní složku brambory

co by to se psama udělalo

mě je psi vomitujou

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 20:56
- Nahlásit

Alexa
stetisek123
já Montymu svátečně někdy dala míchané vajíčka se žampionama, měl to rád a nic mu to tom nebylo, ale to bylo tak 3 - 4 do roka, a těch žampionu tam měl maličko

měřila jsem Sophyji teplotu a nemá tak aspoň něco

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 20:58
- Nahlásit

Alexa
No, oni sou už běžně v dijetních granclích. Vím, že třeba Brit care je má taky nějaký potatoe a lososa. Moji psi je milovali v syrové podobě,ale pak mi vet řekl, že ne, že solanin, tak se jim snažím v tom bránit.
Ehm, co je to vomitovat?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:00
- Nahlásit

Monty
mám jich asi 20 kg!

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:02
- Nahlásit

stetisek123
co je to vomitovat?
zvracet

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:03
- Nahlásit

stetisek123
co je to vomitovat?
blít ))))
že třeba Brit care je má taky nějaký potatoe a lososa
tim krmim..moooc nám chutná.))) teda nejen ti,ale pokud dávám grancle tak tydlety

Atusch
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:03
- Nahlásit

Oni právě brambory jako balastní látka jsou prý ok, a jsou teď dost hypoalergení, ale myslím že se mluví o vařených, né o syrovejch. Ale Bůch se Zirem si je dávaj k sváče, kradou mi je denně a vypadaj v poho...

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:07
- Nahlásit

hele mě třá fascinuje co fšechno třá psi nesměj, když sem si kupovala první pudle tak jako pamlsek dostávala rozinky, dneska jsou prej škodlivý, když před lety na vandru čuba vrčačka měla sračku dostala 3 hořký čokolády, dneska by jí to asi zabilo atd atd atd

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:10
- Nahlásit

Atusch
Alexa
mí psi loupí syeový brambory v garáži, kdsyž se tam dostanou a vařený pro drůbež taky v garáži a jsou v pohodě

Venta
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:11
- Nahlásit

Sízra Milanová
shutthefuckup
Maruš STFU

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:16
- Nahlásit

Alexa
To máš recht, ale je pravda, že jednou jsem psa s otravou čokoládou viděla. Byl to jork nebo jeho zkříženec (je to asi 150 let, tak už si to tak dobře nepamatuju), ale každopádně hodně malej pes a sežral celou tabulku čekulády a ještě něco s čekuládou zřemě prakticky na posezení (ňák to ukrad v nestřežený chvíli a lidi našli už jen papír a zbytky čekulády na čoklovi. Nevím už jak dlouho to trvalo do prvních příznaků, ale do ordinace ho přinesli chudáka celýho apatyckýho, no úpa mimo byl. Ale dostal se z toho naštěstí.
Jinak třá náš kříženec kdysi dávno miloval chipsy, dostával je při cvičení jako pamlsky, jelikož bez nich nedělal nic. Čokl měl 11 kilo, kolikrát sežral z pytlíku víc chipsů než já a nigdá mu nic nebylo.

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:18
- Nahlásit

Eldoguero
poď na tajnou je tam něco úpa pro tebe

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:18
- Nahlásit

jsem normální debil, lezu z vany a shodila jsem kartáček na zuby brejlema do umyvadla, lekla jsem se, že mi z brejlí vypadlo sklíčko a upustila brejle, naštěstí do koše s prádlem

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:19
- Nahlásit

tak vám musím napsat o konkurenčních krasafcích - na RTL jsem teď zahlídla BAUER SUCHT FRAU a někdo tady vzpomínal na FARMÁŘE. Tak mi to tam připadalo jako tady přes kopírák.

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:22
- Nahlásit

kejtlin
tomu se říká šikovnost

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:22
- Nahlásit

Tak su vyplované a nějaké unavené. Až jsem Bajkofce v bazeně vykládala, že je to až skoro nezvyk to plování po zimě, divila se, kdy byla zima, že zimy ještě nebylo, že bylo léto Až tak mi to ke konci kecalo z hladu
Jdu nakrmit a humřít, zítra vstávám na denní, jedem dělat Kamínkoj fotky, ale ne do vopčanky, ale do dinoparku, bude mít sfocený nožičkýýý huž je chlopec veliký, půlroční smrádek je z něj. To to uteklo..

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:23
- Nahlásit

Alexa
jj, taky jsme v našich začátcích psům na srajdu dávali čikuládu a na zácpu máslo. Rozinky sme teda nikdá nepěstovali. Ty sme neměli ani my. Ale dost nevěřím že je špatnej česnek, bo moji všichni psi jsou na něm porát. Taky sem teď někde četla uš i o smrtelnosti vajíček. Hned jsem si představovala, jak babičky vořech Míša, co ho věčně chtěla zastřelit, byl pečenej v kurníku a dokoce čumákem vodstrkoval slepici

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:24
- Nahlásit

Monty
mě už dvakrát vypadlo sklíčko do umyvadla, mám z toho strach 7 diotrií a co ted´ že jo, horko těžko jsem dojela s jedním sklem do nera do optiky, ted´ bych musela do prahy kde mají do asi 22 hod a to bych potmě nedala zcela jistě, zejtra jdu do hokny, takže bych do tý prahy prostě musela

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:29
- Nahlásit

kejtlin
tak ještě, že se brejlím nic nestalo a ty vidíš
ale napsala jsi to moc vtipně

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:33
- Nahlásit

Monty
tak ještě, že se brejlím nic nestalo a ty vidíš

to mi povídej, samo, že náhradní nemám protože brejle pro mě nestojí 1000 ani dvě ale minimálně 6000 protže jak mám silnější dioptrie, tak je tam větší pnutí a brejle obyčejný by ruply

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:34
- Nahlásit

Alexa
už jdu, vypad mi net, hnedle jsem tam

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:35
- Nahlásit

kejtlin
já se svého brejlovcového období dost bojím. Zatím jsem bez, ale už teď na jednom oku vidím mžitky. A až já začnu nosit brejle, tak budu permanentně slepá. Ti, co mě znají, vědí, že sem věčně bez mobilu, klíčů nebo peněženky. Jak se k tomu přidaj ještě brojle, tak sem namydlená

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:36
- Nahlásit

kejtlin
jak mám silnější dioptrie, tak je tam větší pnutí a brejle obyčejný by ruply
a co takový ty laserový operace, nepomohly by ti?

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:38
- Nahlásit

stetisek123
můj tatík brýle permanementně ztrácí, nebo je vždycky nějak zdemoluje
kupuje si většinou ty levné třá v kaufu, ale teď dostal v létě od mamky poukaz do optika a ty nechal někde v Chorvatsku a jedny jsem mu zabavila já, protože někdy na noťas vidím rozmazaně, asi příští pondělí půjdu k oční, tak už se hrozím jak to dopadne

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:38
- Nahlásit

stetisek123

zaprvý na ně nemám a i kdybych měla, tak mám slabou sítnici, nevím, možná už to umí, ale tak před 3mi lety to ještě neuměli a taky já mám poúrazový stav

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:45
- Nahlásit

stetisek123

mám jí za sebou, jako je to úžasný když najednou vidíš i bez brejlí, ale byla jsem na ní před asi 6ti lety a na jednou oku už mám 2 a na druhým 1 dioptrii zpátky, teda na tom oku jak mám 2 mi schválně nechali půlku, ale prostě se mi to zhoršuje, tak přemejšlým essi jít na to jedno oko znova nebo jít rači na fejslift

Venta
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:45
- Nahlásit

stetisek123
kejtlin
Já jsem taky slepoň, mám nosit brejle, ale nemám je ráda atak je nenosim. Jenže vidim blbě, nepoznávám lidi na dálku a když je šero, tak se blbě řídí. No a i když není šero, tak nepřečtu moc různý cedule po cestě.
O tý laserový operaci uvažuju až dokojim asi. Naši mi jí chtěj zaplatit, protože se nemůžou koukat na to, jak nic nevidim

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 21:46
- Nahlásit

Venta
jsme tady samí slepí, jak tak vidím

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání