Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 15:56 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

Lola1

já děti nemám a nevim jestli bych je měla mít, mám totiž velmi oprávněný pocit, že budu nadržovat psům...

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 15:57
- Nahlásit

Grin
já děti nemám a nevim jestli bych je měla mít, mám totiž velmi oprávněný pocit, že budu nadržovat psům..
já to mám taky tak

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 15:59
- Nahlásit

no nic, valím domů a jdu ovečky nadopovat céčkem, jitrocelákem a medem ať jsou do soboty jako rybky teda hlavně Soph, malá mi už příjde v poho, ale taky to do ní budu raději prát

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 16:01 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Grin

že budu nadržovat psům.
to si pamatuju když sme byli jednou na krytí u známý chovatelky mariňáků tak měla děcko cca 1-1,5 a lezlo po pokoji a vohnala se po něm čuba a děcko dostalo na prdel co jí leze do žrádla v rámci pravdomluvnosti musím teda napsat že dostala i čuba co se po něm vohání, ale ta dostala jenom vynadáno

Monty
alá mi už příjde v poho, ale taky to do ní budu raději prát

jj tím nic nezkazíš

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 16:08
- Nahlásit

Alexa

vohnala se po něm čuba a děcko dostalo na prdel co jí leze do žrádla
no tak jasně, to se musí záhy naučit bo to mu může taky zachránit život ale maminka hustáááááááá

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 16:10
- Nahlásit

Grin

Já děti taky nemám a ani je nechci, ale asi je mít budu, bo mi to přijde jako celkem schůdná alternativa, jak se vyhnout hokně a že budu naddržovat psům, tak vo tom žádná

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 16:13
- Nahlásit

Grin
Alexa

Hele to byla prdel jednou na kanystrofkách v Jílu ňejakej chlapeček si vodil Biluše Pumu a najednou pes řve a dítě nalepený na plot, Pumice vo něj vopřená a řve na něj. A maminka toho chlapečka: Co děláš tomu pejskovi?!?!

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 16:19
- Nahlásit

Adiddaska
ale asi je mít budu, bo mi to přijde jako celkem schůdná alternativa, jak se vyhnout hokně
tyjo já fakt radši tu práci... a mnohem... spíš mě děsí myšlenka že mě to pak ve čtyřiceti chytne a už to nepude. Navíc bych asi byla sama bo muš mě opustí, esli ty děcky chtít nezačnu a jinýho chlapa si na krk nepověsim, nejsem magor, samotný je mi líp. Jenom bych si pořídila nějakýho polštářovýho max.

na kanystrofkách v Jílu ňejakej chlapeček si vodil Biluše Pumu a najednou pes řve a dítě nalepený na plot, Pumice vo něj vopřená a řve na něj. A maminka toho chlapečka: Co děláš tomu pejskovi?!?!
takový maminky kdybych potkávala to by mi nevadilo, já bohužel potkvávm v drtivý většině ty s těma rouškama a vyvařovanejma dudlíkama a tak podobně

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 16:30 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Grin
, já bohužel potkvávm v drtivý většině ty s těma rouškama a vyvařovanejma dudlíkama a tak podobně
no asi budeš muset změnit kamarády já mám kamarádku a ta když bylo klukovi asi rok a byly jsme někde venku, povídám jí hele kluk ti volizuje kolečko vod kočáru a vona povídá aspoň bude zdravej

Jebloň
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 16:37
- Nahlásit

Alexa
povídám jí hele kluk ti volizuje kolečko vod kočáru a vona povídá aspoň bude zdravej
No však....já vždycky říkala,že očkování proti žloutence máme,tak jakej stres.

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 16:42
- Nahlásit

Grin
vyvařovanejma dudlíkama
připomnělas mi hospodskou z vedlejší vsi, co má stejně starý dítě jako my. Byli jsme tam vloni na jarmarku, bylo krásně, dětem bylo něco kolem roku a jejímu dítěti spadnul na zem dudlík. Tak vzala dudlík, vopláchla ho pivem a vrátila dítěti.

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 16:45
- Nahlásit

Jebloň
Alexa

Je fakt že jednou Grin nějakýmu pézetku oblíz lízátko (nečekala jsem že se muj lidísebojící čokl dobrovolně k někomu přiblíží, to jsem fakt neuhlídala) a já se děsně omlouvala že koupim nový a maminka mi řekla že neni potřeba a chlapečkovi poručila "lízej"

ale to byla světlá výjimka a od tý doby jsem nikoho takovýhoo nepotkala ... a známý s PZ nemám, švagrová se zbláznila od tý doby co porodila a je z ní pro mě spíš odstrašující příklad i když tady je to spíš o tom jak tomu děcku dovolí srát jí na hlavu než o nějaký hygieně nebo problému s mýma psama...

a pak už jenom žumpistky-matky. Ty jsou fajn a maj jedno společný, že jejich PZ jsou nějakou záhadou taky fajn. (To ale neznamenýá že bych jedno chtěla domu )

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 16:50
- Nahlásit

Grin

Jako mě eště tak nevaděj matky co si vyvařujou dudliky, protože tim mě nijak neobtěžujou, ale byli jsme venčit s Nyxlem, sedíme si na lavičce, kouříme si, Nyxla na vodítku a s košíkem (!!) sedí u lavičky, šampuse sice na volno, ale ležej si. Kolem jede krafka s děckama na těch hovadakejch traktůrcích, či co to bylo, už nás skoro minula, když se kus od nás vynořil chlap se psem a Nyxa na něj zaštěkala. A krafka histrák: jako držte toho psa, udělejte s nim něco, dyk to je strašný, dyk se mi děti lekly!!!

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 17:07
- Nahlásit

Adiddaska
jo to mě sere taky .. a nebo ty lidi co si myslej že když se pes nechce hladit nebo kamarádit, je méněcennej.

já jsem vzala psa v neděli do restaurace, byli jsme s mušem na obědě, pes trochu stres, párkrát štěknul na číšníka ale dal si říct (no dyť znáte Gríňu a oni nás v tý hospodě znaj taky, proto tam chodíme ) apak tam přišla rodinka se dvěma PZ a jedno tam začalo pobíhat po restauraci a koukat co kde je, Grin v hajzlu ale držel se, (já nasraná protože jestli něco nesnášim tak jíst v blízkosti ječících PZ) ale v momentě co na něj PZ vybaflo zpoza rohu už to neudržel a seřval ho, tak PZ čumělo, já jsem psa uklidnila, rodiče a celá restaurace NA MNĚ pohoršeně hleděli a šeptali si O NÁS a vrchol byl že jsme si dali kafe a rodina s PZ odcházela a to PZ přišlo k našemu stolu, stouplo si tam a čumělo Grinovi do očí. Grin úplně v háji samo, jak jinak, ale mlčel, jenom dělal takový to svoje "bufů "buf" a snažil se nacpat co nejdál od PZ. Když tam takhle stálo asi fakt půl minuty tak už mě nakrklo a řekla jsem mu ať jde za maminkou a nechá nás bejt načeš rodiče celý ublížený a ještě se mi pustili do psa že taková bestie má mít náhubek. Otevírala jsem pusu že jim doporučim náhubek na PZ ale Ondra mě kopnul pod stolem, má tu restauraci rád. takže takovou sortu lidí ját u potkávám...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 17:12
- Nahlásit

já šla v neděli před cvičákem venčit kol labe, no venčit aby se mi holky vykadili a vyčůraly, velká prochajda byla až odpo a naproti mě 2 ženský s děckama, malejma kolem 2-3 let, no sotva to chodilo, holky si jich vůbec nevšímaly, byly navolno tedy, a když byly čuby u nich, tak ony děcka hystericky na ruku a chyt´te si ty vlčáky, děti se jich bojí, no děti se vůbec nebáli, jen maminky byly kundy, já jen řekla, že psi jsou 3 metry od děcek, a že si jich nevšímají tak at´ zachovají klid, měly nějaký kecy, když už jsem byla za nima, tak jsem se jen otočila, zavolala na ně a ukázala jim, že jsou " jedničky " po politicku

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 17:25
- Nahlásit

kejtlin

ukázala jim, že jsou " jedničky " po politicku

Grin

Já tý krafce, co nám nadávala řikám v klidu: a proč myslíte, že by nás to mělo zajímat, že se to díťe leklo? A Mařka, která jí neslyšela se začla votáčet stylem: coje coje? Načež Davídková nás odvelela na boční cestu, aby nebyl konflikt

AkkyHákky
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 17:34
- Nahlásit

Čumte čumte

Venta
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 17:34
- Nahlásit

stetisek123
hoj, koukám na fotku Rikiho nohy - ta yucca na to je taky super, že to vyčistí zevnitř. Tak mu to hezky dávej

Grin
stetisek123
Procházka byla super, psi taky padli. Ale teď už jsme zas byli na dvě hodiny venku..chudáci maláý, furt se jen venčej. snad na mě někdo nepošle ňáký ochránce zvířat nebo někoho z tyrana.zvirata.....

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 17:35
- Nahlásit

Adiddaska
Hele to byla prdel jednou na kanystrofkách v Jílu ňejakej chlapeček si vodil Biluše Pumu a najednou pes řve a dítě nalepený na plot, Pumice vo něj vopřená a řve na něj. A maminka toho chlapečka: Co děláš tomu pejskovi?!?!
To dítě mělo obutý sněhule a Pumice je moc chtěla a ten očklivý kluk jí je nechtěl dát, aby si je mohla žužlat

Grin
takový maminky kdybych potkávala to by mi nevadilo, já bohužel potkvávm v drtivý většině ty s těma rouškama a vyvařovanejma dudlíkama a tak podobně
Potkáváš ty špatný holt . Svého času jsme vždycky na cvičáku po tréninku vytáhli děcka z bahna a losovali kdo si vezme domů to nejčistší a na koho zbydou ty špinavější

Moji psi se pézetek nebojí, takže zažíváme opačné extrémy. Degenská matka s poblbaným pézetkem jde po ulici, proti nim já se psama, matka začne pištět "jéééé, pejsééééék, podívéééééj Pepíčkůůůůů". A s Pepíčkem v závěsu se vrhne na šelmyje. Šelmyje stojí a čumí na mě, essi to můžou sežrat. Já to zakážu. Šelmyje se nechají chvíli ňuchmat a když už mě to fakt zdržuje tak suchým tónem prohlásím "za canisterapii účtuju 800,- budete platit hotově, nebo vám mám poslat fakturu?" A je klid . Jelikož chodíme víceméně po stejných trasách a potkáváme tytéž lidi tak už se nám to moc často nestává .
Neplatí to teda když jdu s Lilátkem, nebo s Orobulkou, to pak klasicky ječí "chyťte si ty čokly"

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 17:38
- Nahlásit

Venta
tak to se máte, my teda neodpadli. Než jsem nabrala jedno dítě, druhý dítě, tak bylo 13:15 a psi z auta vyspinkaný.

Přišel manža a viděl v jakým je Riky stavu, tak hned vytočil švagrový (jeho ségra) mobil a začal na ní řvát, tak se třeba něco zlepší. teĎ si vzala Rikyho k nim domů!!! a mejch dětí se ptala, proč má ponožku

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 17:41
- Nahlásit

Biluška matka začne pištět "jéééé, pejsééééék, podívéééééj Pepíčkůůůůů". A s Pepíčkem v závěsu se vrhne na šelmyje.Neplatí to teda když jdu s Lilátkem, nebo s Orobulkou, to pak klasicky ječí "chyťte si ty čokly"

já teda maje psůch na první pohled z kategorie "veliké" tak se na nás nikdo nevrhá a mám klid, navíc maliny nepůsobí dojmem, že nutně toho čéka potřebují a tak když někomu řeknu, ať si psy klidně pohladí, že jsou to vítači, tak se nechaj stejně ještě několikrát ujistit. Pak je ale zas problem ty lidi odpojit, páč se strašně diví jak sou heboučký a mazlivý a čupky se nechtěj nechat přestat mazlit

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 17:54
- Nahlásit

Venta

Ale teď už jsme zas byli na dvě hodiny venku..chudáci maláý, furt se jen venčej. snad na mě někdo nepošle ňáký ochránce zvířat nebo někoho z tyrana.zvirata.....
já rozhodně hodlám napsat na tyrana.zvirata, tvoje psy nahlásim, ale hlavně ty naháče, to už je moc. Dokonce budu muset asi ohlásit i sebe, kvůli čubě, ale na druhou stranu ta byla aspoň oblečená, takže polehčující okolnost!
Jak si to vůbec představuješ, ty jako chodíš se psama dvakrát denně nebo co??? To nemaj plínu???

stetisek123
Přišel manža a viděl v jakým je Riky stavu, tak hned vytočil švagrový (jeho ségra) mobil a začal na ní řvát, tak se třeba něco zlepší. teĎ si vzala Rikyho k nim domů!!! a mejch dětí se ptala, proč má ponožku
sypýýýýýř!!

Adiddaska
Já tý krafce, co nám nadávala řikám v klidu: a proč myslíte, že by nás to mělo zajímat, že se to díťe leklo? A Mařka, která jí neslyšela se začla votáčet stylem: coje coje? Načež Davídková nás odvelela na boční cestu, aby nebyl konflikt
no to chápu bo by to zle dopadlo

Biluška
jéééé, pejsééééék, podívéééééj Pepíčkůůůůů".
to taky potkávám ale bohudík jakmile tohle někdo řekne, Grin začne štěkat tak, že zbytek věty už není slyšet a to bývá pro matku argument proč jít pryč. Ale pak si zase stěžujou že ta bestyje nemá náhubek tagže si nevyberu.

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 17:58
- Nahlásit

hm, tak Sophyje má i sračku... a ke všemu mám bubou náladu, jsem protivná, vyčerpaná a nějak mám zase nervy na pochodu

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 18:00
- Nahlásit

Monty
to může být i z medu třá nebo z těch věcí co jí dáváš ale bejt tebou tak mastim k vetoj, radši, aby se nic nezanedbalo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 18:00
- Nahlásit

Monty
myslim, že sračku má z toho množství vitamínů, co jsi do ní narvala.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 18:01
- Nahlásit

Venta
Tak mu to hezky dávej
Dostal to hned jak jsme se vrátili a za chvilku mu dám znova. Jen nevím do čeho. Předtím sem ještě vyštrachala jednu starou veselou krafku,ale teď už do hořčice asi ne, kyselý vokurky taky nežere, tak snad do sádla, ale to s asi po...
Asi bych měla jít nakoupit nějaký jídlo,ale mě je líto těch peněz, co nedávám na psy

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 18:02
- Nahlásit

Monty
Céčko projímá

Venta
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 18:04
- Nahlásit

stetisek123
No jako ne že by byli úplně mrtví, Toník si vynutil oběd, tak se nacpali křídlama a pak když nebyla žádná akce, tak zabrali gauč a chrněli

Grin
já rozhodně hodlám napsat na tyrana.zvirata, tvoje psy nahlásim, ale hlavně ty naháče, to už je moc
Tak já to brala tak, že když ty psi nemaj ušlechtilý původ, tak že můžou, ale asi je to moc. No a ty naháči teda, to je horší. Ten jeden je interšampion a šampion několika zemí, furt něco vyhrává, a ty ostatní taky furt něco...takový psi by měli bejt doma v těch pyžamech, to je jasný

Mmch. ve čtvrtek asi půjdeme zas mučit. A já bych mohla i ve středu, kdybys šla ty nebo jestli se ještě někdo přidá

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 18:04 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

stetisek123
Gerda
aha, tak to bude asi tím
med totiž měla až teď, ale vůbec ho nechce, tak bojujeme spolu jak lvi, malá ho pěkně slízala, ale Soph ho nechce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 18:06
- Nahlásit

odpo jsem se přežrala, měla jsem kýbl brambor, obalenej sýr a obalenej hermelín, ještě tam mám hetmlín-resp. půlku a sýr jeden, tak k večeři bude s hranolkama asi

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání