| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 17:37
- Nahlásit
davidkova renata
můj pes chrápe tak dlouho jako já aniž by vyžadoval změny času fpřet i vzat
Tak to mánina taky, myslim, že během těch víkendůch se naopak trošku modlí, abychom ještě nefstávali...že by možná ještě eninčila.... ))))
Crysa
už sem si právě řikala, jesi ste domki, krz ty motoristi fšude...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 17:41
- Nahlásit
Gerda
myslim, že během těch víkendůch se naopak trošku modlí, abychom ještě nefstávali...že by možná ještě eninčila....))))
přesně!! nanda eninčí vopravdu dokud jí neporučim Deme taxe válí jak krafskej vocas..vysvětluju si to tak,že jak je nevenčíme tak voni ani nevědí že bysme je venčit mohli
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 17:43
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
můj pes chrápe tak dlouho jako já aniž by vyžadoval změny času fpřet i vzat
Tak to mánina taky, myslim, že během těch víkendůch se naopak trošku modlí, abychom ještě nefstávali...že by možná ještě eninčila
no trixina taky ráda eninčí, někdy záměrně ignoruje že se ráno oblíkám a volám ji, musim si pro ni dojít pod peřinu zato te bílej neeninčí ani trochu zatim doufám ale že po pubertě začne, bo ho praštim
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 17:45
- Nahlásit
davidkova renata
přesně!! nanda eninčí vopravdu dokud jí neporučim Deme taxe válí jak krafskej vocas..vysvětluju si to tak,že jak je nevenčíme tak voni ani nevědí že bysme je venčit mohli
víš jak je to výhodný nikdy nevenčit? Například krom toho že prostě nemusíš vůbec z domu,ještě ani nikdy nezjistíš že třá pes outočí na psy nebo na lidi,protože se to prostě za celej jeho život na zahradě nedozvíš, nemusí umět nic...je to uplná pohoda, máš klid já nechápu proč je furt venčíme ty psy...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 17:47
- Nahlásit
Sízra Milanová
nechápu proč je furt venčíme ty psy...
pže sme nečetli dříf yfajnu!!! to bysme to věděli už dávno!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 17:55
- Nahlásit
davidkova renata
pže sme nečetli dříf yfajnu!!! to bysme to věděli už dávno!
já to nečetla doteď, já na to nemám čas, mám jinou důležitou práci..essi mi teda rozumíš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 17:58
- Nahlásit
Sízra Milanová
essi mi teda rozumíš
to ti jako dost rozumim ))))))))))))))))))))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 17:59
- Nahlásit
Sízra Milanová
ještě ani nikdy nezjistíš že třá pes outočí na psy nebo na lidi
no ale to nesmíě mít ještě jiný psy a nezvat si náfštěvy abys tohle nezjistila, jinak to bohužel zjistit můžeš, vlastně to dokonce pravděopdobně zjištíš
já to nečetla doteď,
no páč už to smazali už si to nepřečteš nigdy
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 18:07
- Nahlásit
Dobrý večer všem
To byl dneska krásnej den, Albertííí ))))
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 18:08
- Nahlásit
Gerda
Máme spousta minipizza rohlíčků,normálních rohlíčů a aji minipizzy.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 18:13
- Nahlásit
Grin
no páč už to smazali už si to nepřečteš nigdy
no a nemáme už nikoho gdo by to ukládal pro pozdější použití
jo a jinak fšecky zdravim a dneska sem teda neeninkovatěla , ale courala s čoklema po lese a viděla š.kající koně, nevim proč mám takovou kliku
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 18:16
- Nahlásit
Kejtlin
Bůšek kupodivu vypadá v poho, už nechcá na každým rohu, ale brusinku a klídek v teple má furt, je to k nevydržení. Ničí mi ušní bubínky tím debilním pískacím hrochem
|
Sízra Milanová
Člen |
- Nahlásit
Jebloň
Máme spousta minipizza rohlíčků,normálních rohlíčů a aji minipizzy.
jste si votevřeli picérku jo?
Grin
no ale to nesmíě mít ještě jiný psy a nezvat si náfštěvy abys tohle nezjistila, jinak to bohužel zjistit můžeš, vlastně to dokonce pravděopdobně zjištíš
To asik i jo ale zas můžeš sledovat jak se perou a mít ot jako "volání divočiny"
|
stetisek123
Člen |
- Nahlásit
Jebloň
sem dodělala langoše, z kila a půl mouky! mě jebne, teď musím strkat nohu za krk, aby si votpočala. Asi mám načlou achylofku, bo mi to bolí f zádu nad patou
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 18:18
- Nahlásit
Alexa
dneska sem teda neeninkovatěla , ale courala s čoklema po lese a viděla š.kající koně, nevim proč mám takovou kliku
VYĎYŠ!! to máš z toho! máš eninkovat a vyhnula by ses ty i případně psi traumatickým zážitkům!!!
lidi mě tak sejří bejt f práci... ale zejtra až vy budete f práci tak já budu procháskovat a proskakovat se s čoklama po poli
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 18:18
- Nahlásit
Alexa
a viděla š.kající koně, nevim proč mám takovou kliku
frojde frojde dycky na tě dojde..ty už taky nevíš jak by sis ten styk přivodila..
Atusch
Ničí mi ušní bubínky tím debilním pískacím hrochem
hm to nána dycky to pískátko vypreparuje během pár sekund a dál jí to nezajímá,nevim jak to dělá ale dycky de první po pískátku
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 18:20
- Nahlásit
Sízra Milanová
zas můžeš sledovat jak se perou a mít ot jako "volání divočiny"
jasně, na co kabelovka, to je úplný national geographic
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 18:21
- Nahlásit
Atusch
jezevci většinou jakoukoliv gumovou hračku přetrhnou vejpůl, takže nepíská dlouho a když ne, tak tessa zalehne a rozkouše ji během chvilky
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 18:25
- Nahlásit
Sízra Milanová
jste si votevřeli picérku jo?
skoro to tak vypadá,ale to jen muš dostal nápat
stetisek123
sem dodělala langoše, z kila a půl mouky!
Taky u nás padlo kilo a půl mouky.
davidkova renata
frojde frojde dycky na tě dojde..ty už taky nevíš jak by sis ten styk přivodila.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 18:26
- Nahlásit
Atusch
oba moji psy pískátka neničí, naprosto nehorázně neustále pískají, nejlíp oba najednou, eventuelně grin chrochtá ptž má chrochtající prase
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 18:27
- Nahlásit
Jebloň
skoro to tak vypadá,ale to jen muš dostal nápat
myslim, že muš hlady neviděl po tý kaši
my se s dědou děsně přežrali, tak jsem zvědavá kdy budeme mít hlad, měli jsme tam med, ořechy, skořici, granko, máslo a jablíčko
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 18:29
- Nahlásit
davidkova renata
kejtlin
Asi jim to pískání leze taky na nervy.
Grin
Tak to je Bůch to samý, děsně ho to ba, že to tak hrozně řve. Po čase nasere čubu a ta mu to vezme a vypreparuje, jenže ona už je fakt skoro uplně hluchá.... A ten blb píská hlavně když potřebuju třá telefonovat, na něco se soustředit apod...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 18:33
- Nahlásit
Atusch
Bůšek kupodivu vypadá v poho, už nechcá na každým rohu,
to je dobře , ale dala bych mu jako ty ještě klidový režim, urologa a brusinky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 18:34
- Nahlásit
Atusch
Asi jim to pískání leze taky na nervy.
nemyslim, jen jsou to ničitelé
all
zase mi nejni zase tak dobře, asi jsem to na cvičáku přehnala, byla jsem po něm i unavená a děsně mě bolely nohy
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 18:42
- Nahlásit
Atusch
Grin
Chrochtací prase je zlo nejhorší,vyvolává i mezi mírumilovnými psy strašlivou řevnivost....je to něco jako prsten z pána prstenů
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 18:43
- Nahlásit
Gerdauž sem si právě řikala, jesi ste domki, krz ty motoristi fšude...
hele naprostá pohoda a klídek, provoz jak v sobotu dopoledne - klidný, bez nerváků, málo aut.. asi se všichni báli a já ne, tak všichni už byli doma a já teprv na cestách
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 18:46
- Nahlásit
Sízra Milanová
Chrochtací prase je zlo nejhorší,vyvolává i mezi mírumilovnými psy strašlivou řevnivost....je to něco jako prsten z pána prstenů
máš pravdu přecedo! toto čuně skorem rozvrátilo výcvik ondá na helppesu kde sme zkouškovali )))))))))))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 18:48
- Nahlásit
No to nevim, Mařen se těch fšech pískacích hraček bojí, prase nesnáší, vyhejbá se mu. Ale vostatní pejskové ho maj rádi, to je fakt...
Crysa
tak to je gut, voni se asi budou srážet až teď někdy ti motoristi...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 18:58
- Nahlásit
Sízra Milanová
jj, Grin měl to prase s sebou když jsem ho dala na týden k naší chovatelce a o prase neustále zuřily boje prej
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 19:16
- Nahlásit
Tak to si ho asi taky pořídím, bo to musím zažít. Zatím máme jen pískací kachnu. Jenže jsem zatím viděla prodávat jen velikostně převyšující rozměry samotné Bedřišky Malowapkové
|