Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 22:40
- Nahlásit

makrel
Mńam, ty vždycky vaříš dobré věci

přeci nebudu vařit hnusy, dyt´ by to nikdo nežral

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 22:41
- Nahlásit

kejtlin
taky pravda. já teda taky hnusy nevařím

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 22:43
- Nahlásit

leyendaMne na tenhle problem poradil opravar cas od casu pracku projet na vyvarku se sodou nebo kyselinou citronovou nebo octem, delam to a uz se mi to nestava. Tak to asi funguje.
tak asi v době kdy jsi to psala napadlo mě skoro totéž, obrátila jsem do pračky octa (kterej používám na přebití snad všech nechutných pachů) co jsem doma našla a poté co jsem odtahla ty laple z gumy co jsou kolem dveří v nich (nahoře) objevila smradlavej sliz z těch sáčků s prací tekutinou na praní, vyčistila to a zapla to s pár ručníkama na vyvářku. Tak jsem zvědavá. každopádně zjištění že termostat funguje a těleso topí mě těší, teď jsem půl hodiny koukala a osahávala pračku, až mám přesezený nohy. Snad to tam z toho zmizí. Není to hezký mít nevonící věci.

makrelpočkat až se to rozloží úplně a vyteče to samo
a tak samozřejmě že mě napadlo, že tam hnije nějaký maso z kapes z hadrů na poslušnost, tuhle jsem si z vypranýho vyndala kousek vařenýho kuřecího masa, že.. ale to by vyhnilo a fakt vyteklo, ale taká šprclá fuska nebo smrkáč by hnilo dlouho.. snad to nebude nic tak vážnýho a pomůže co psala i Ley. Ale nikdy se mi to nestalo a to tahám z pračky drobáky, kusy nerozpadlých pamlsků.. prostě růůzný věci.

Časoměřiče se v noci na neděli v 03:00 posouvají zpět na 02:00. Lidé si tak mohou o hodinu déle přispat.A já budu vo hodinu dýl dělat magora v príáci to je nespravedlivý a eště zadarmo jako
taky jsem většinou tuto akci vychytávala, letos jsem ale měla ten posun jarní a dělala o hodinu méně Teda jako.. páč ten program na počítání hodin v práci to poznal.. :/

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 22:50
- Nahlásit

tak už fakt dobrou

Jebloň
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 22:51
- Nahlásit

Crysa
Používáš aviváž?
Páč tohle dokáže aviváž,která zůstane v pračce.....ač má navonět prádlo,dokonale zasmradí pračku.
Proto na změkčení používám radši jablečnej vocet.

leyenda
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 22:51
- Nahlásit

Crysa
no, ty slizy jsou hnusny moc, ja ani radsi nepremyslim o tom jak "ciste" je vlastne to vyprave pradlo , zkousela jsem prat v mydle, pry se z toho tolik hnusoslizu nedela, ale prislo mi to snad jeste horsi a pradlo bylo okavidne spinavejsi. Tak ti drzim palce, at to pomuze

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 22:52
- Nahlásit

Jebloň
jabloň a jablečnej ocet, že by náhoda? a co mám používat já? rybí olej?

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 22:53
- Nahlásit

Crysa
laguna ti vzkazuje, že máš odšroubovat zadní dekl od pračky

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 22:54
- Nahlásit

makrel
a co mám používat já? rybí olej?

a co já???
MontyJack????

leyenda
Člen
- Nahlásit

Jebloň
Používáš aviváž?

ja avivaz nepouzivam a hnusy se mi v pracce dejou stejne

Jebloň
Člen
- Nahlásit

makrel
jabloň a jablečnej ocet, že by náhoda?
fakt náhoda.
a co mám používat já? rybí olej?

Hm,no nevím,ale psovi budeš vonět 100%.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 22:56
- Nahlásit

na něco jsem zapomněla, jen nevím na co, ve sprše jsem byla, i na záchodě, tesse jsem atb taky dala, najíst psi dostali, hodiny jsem přeřídila, budík nařízenej.....twe tak nevim

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 22:57
- Nahlásit

kejtlin
zapomněla jsi nám popřát dobrou noc a odepsat na FB

leyenda
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 22:58
- Nahlásit

makrel

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 22:59
- Nahlásit

makrel
už jsem odepsala a spát ještě nejdu

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 23:01
- Nahlásit

JebloňPoužíváš aviváž?
jasně a na kvanta.. ty s obrázkem dětí (nevím esli to je z dětí, ale píšou na tom Batole)
Páč tohle dokáže aviváž,která zůstane v pračce.....ač má navonět prádlo,dokonale zasmradí pračku.
to mi zůstává i v tý nádržťce na aviváž, kterou před každym praním proplachuju.

Proto na změkčení používám radši jablečnej vocet.

já dávám občas sodu, jinak kupuju už prášky se změkčovačem, tak mě to ani nenapadlo.

leyenda
no, ty slizy jsou hnusny moc, ja ani radsi nepremyslim o tom jak "ciste" je vlastne to vyprave pradlo
a tak to je jak jídlo v restauračce.. taky někdy raději nevědět co se děje vzadu..

makrellaguna ti vzkazuje, že máš odšroubovat zadní dekl od pračky

dík, už jsem četla a ještě se sem právě na skok vrátila.

Tak už jsem se o pračku teď spálila, po dlouhý době mě totiž napadlo, esli ta sfiňa smrdutá bílá nešvindluje a topí, páč to jinak zapnu a jdu tam až když se dopráno, vytahnout hadry.

Tak budu hlásit a jsem ráda, že nemám jediná zaslizeno a zasmrazeno že je nás víc ale většinou se na veřejnosti na taký intimní věci jako "taky ti to smrdí jak kráva??" moc neptám..

a už snad opravdu jdu padnout.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 23:04
- Nahlásit

Crysa
o mi zůstává i v tý nádržťce na aviváž, kterou před každym praním proplachuju.

nejen tam,nenech se zmást,ta mrcha je jak trpaslíci,taky se dostane fšude......a podle fšeho smrdí nejvíc Lenor.

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 23:05
- Nahlásit

Jebloň....a podle fšeho smrdí nejvíc Lenor.
toho jsem teď falšku měla na prostřídání s Batoletem

Jebloň
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 23:09
- Nahlásit

Crysa
toho jsem teď falšku měla na prostřídání s Batoletem

BINGO!

leyenda
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 23:11
- Nahlásit

Crysa
neavivazuj Lenorem, nebudes mit v pracce smradlavy trpasliky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 23:14
- Nahlásit

tak dobrou noc, jdu si číst a pak okusit spát, v noci kašel všera nic, skoro mě nebudil a ted´ zase tuberák, chjo, to zase bude noc

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 23:17
- Nahlásit

tak asi zásah do černého, ještě nespím, chodím kolem pračky a prožívám zvědavost stupeň č.3.

Tak jak mám vypouštění přes hranu umejvadla jako DO umejvadla, tak mám možnost vidět i to, co teče z pračky.. tak lítaly nejdřív kousky jak když je kejslý mlíko v kafi a pak jak to šlo proudem, tak ty taký vééklý šedý fláky co si myslím, že budou ty hnusy, co mohly tam někde smrdět.
Tak vám mocinky děkuji, že už vím, jak to taky nemít plný slizu a smradu, asi nebudu muset nic šroubit, budu léčit vyvářkou s nějakým změkčovadlem navíc.

Tak a teď už jdu víc jak 100%

Brou noc zachránci moji

leyenda
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 23:32
- Nahlásit

Crysa
Dobrou

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 23:53
- Nahlásit

dobrou holky

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 07:06
- Nahlásit

Vstávat a makat!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 07:52
- Nahlásit

makrel
Vstávat a makat!!!!!

seru na makání, jedu na cvičák

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 08:31
- Nahlásit

Brýtro děcka, myslim, že se mi líbí spát o hodinu dýl Za chvíli jedem veeeeeen
Vidim, že tu bylo Crysí drama večer, nad už je teda soudružka Crysovitá ovoněná, bezesmradá, propláchnutá, vypraná a celá jako nová.
Tak teda jdem vstávat, no.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 08:33
- Nahlásit

bré dopoledne
včera jsem zjístila jak kdysi nejlepší kámoška, se kterou jsme se před několika roky hnusně pohádaly a neřekly jsme si ani ahoj se stává zase přítelem

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 08:39
- Nahlásit

Monty
To je báječný, moc ti to přeju, dejte se zas dohromady!

laguna
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 08:46
- Nahlásit

davidkova renata
je právě 8:46 i v rádiu hlásí 8:46 to znamená že už by si měla vstávat.

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání