Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 20:55
- Nahlásit

leyenda
bav se s muzem

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 20:55
- Nahlásit

Crysa
tatík taky kouřil jak šaloný, asi 40 denně, pak z ničeho nic přestal, ale to už je pěkně dlouho, to jsem ještě ani nebyla na světě

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 20:57
- Nahlásit

Crysa
supéééér, když mu záliba vydrží, je aspoň s jednim klínem vystaráno, druhej klín se může vytlouci...něčim jiným...ale čím?

leyenda
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 20:58
- Nahlásit

Monty
Chlapi podle me prestanou nejak jednoduseji nez zensky, muj muz kourival 3 krabicky denne a prestal ze dne na den. Jen tak... myslela jsem, ze to dlouho nevydrzi, ale vydrzel. akorat obcas si da doutnika, protoze je clenem klubu kuraku doutniku, ale pak je mu vzdycky spatne

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:02
- Nahlásit

Gerdasupéééér, když mu záliba vydrží, je aspoň s jednim klínem vystaráno, druhej klín se může vytlouci...něčim jiným...ale čím?

když by nevysedával s cigárem klasickym v síni, tak si tolika nebé ani nalejvat. Notebooka má v kuchyni na jídelnim stole a čumí na telku do obejváku. Tam (v obejváku) zas vegetí máma, tak když se shodnou na programu, tak nevleze moc do síně a tudíž si moc nenaleje. Sklenku má trvale v síni. Tak když by měl elektroniku v kuchyni u kompu, pak si podle mě neproleje chřtánem tolika.. ale.. jen co se s jarem oteplí, tak zas sedne do tý síně a zapálí klasiku.. nevím esli to má nějaký východisko, než ho občas vyděsit, aby alespoň omezil oboje, nebo aspoň jedno.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:02
- Nahlásit

leyenda
Chlapi podle me prestanou nejak jednoduseji nez zensky
Tenhle pocit sdílím též...

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:06
- Nahlásit

Crysa
Tak zas...kdyby aspoň do jara vydržel na elektronice....

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:10
- Nahlásit

GerdaTak zas...kdyby aspoň do jara vydržel na elektronice....
si taky říkám

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:12
- Nahlásit

děcka já su vyčerpané jak senkrovna.. se jdu asi odchlapit a lehnout.. uuááááh, zíííííífffffff
zítra jedem rodinný výlet pro mamku do Jablonce, původně jsem plánovala mezipřistání u Eldorádofců, ale oni maj ty zkouškové.. zas... a jede tatíček, kochat se krásami hor. Tak budem celej den rajzovat po republice a kochat se a místy zastavovat na výletění a táák. I se těším, ale jak jsem unavená, tak momentální vidina ideálního zítřka je zaslouženě v posteli

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:25
- Nahlásit

leyenda
baby mají asi větší strach, že přiberou viz já, přestala jsem kouřit kvůli Soph, že mi jí tatík dovolil, přibrala jsem deset kilo, pak jsem zase začala, jak jsem musela nechat utratit Montyho a mám to zase dole

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:29
- Nahlásit

Časoměřiče se v noci na neděli v 03:00 posouvají zpět na 02:00. Lidé si tak mohou o hodinu déle přispat.A já budu vo hodinu dýl dělat magora v príáci to je nespravedlivý a eště zadarmo jako

Gerda
Člen
- Nahlásit

Crysa
hele zejtra jeďte maksimálně opatrně, na silnicích bude dušičkový peklo, raději pozvolna a dýl a koukat všude kolem sebe, než rychle a nedoject.

Monty
baby mají asi větší strach, že přiberou
Tak to by mě nikdy jako důvod nenapadlo...

Grin
Člen
- Nahlásit

Gerda leyenda

Teda, ja jsem prestala s mym chlapem zaroven, ze dne na den, a on zas zacal, pak zas prestal pak zas zacal, ted zas prestal.. Ja jsem ale uz nekourila. Uz jsou to 2 roky. Takze z nas dvou mam silnejsi vuli urco ja

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:30
- Nahlásit

Gerda
tak mě jo, já to tak mám, navíc teď jsem parkrát se pokusila přestat a byla jsem takové více nervnější

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:31
- Nahlásit

Pakunobecny
A já budu vo hodinu dýl dělat magora v príáci
je fakt, že při přehazování času mě nikdy nenapadlo, kterejm profesím to může prodloužit směnu...a vlastně vzhledem k tomu, že jsem za dobu, co to dělám, naučená dělat přesčasy úplně normálně a běžně, jsem nikdy nepochopila, proč to těm lidem vadí, že jsou o hoďku dýl v práci )))))))

stetisek123
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:31
- Nahlásit

můj táta nehulil rok, po tu dobu, co byl ve špitále, pak sem si ho vzala dom a po pár měsících jsme ho našla kouřit a už zase i pije, je mi z toho strašně smutno. Neříkejte mi, že po tom roce měl ještě absťák, prostě se zase rozhod ukouřit k smrti
A taky mi sere, bo si vydupal nějvětší kapesný a my šetříme každou grešlu. No nic, jdu taky spát. I když jen na půl, ještě se musím pak probudit a vyčůrat Beďara

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:33
- Nahlásit

Gerda
hele zejtra jeďte maksimálně opatrně, na silnicích bude dušičkový peklo, raději pozvolna a dýl a koukat všude kolem sebe, než rychle a nedoject.
Jéžíší pani co mě psychaříte dnes dělám hodinu zadara a zejrta eště vometu 8 důchodců co vyrazí ve škodě 120de lukse po roce zas na hřbitov aby se už nevrátily domů by rodin tolik neutratila pudu kanálem asik

leyenda
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:35
- Nahlásit

Grin
a tak, pani, vyjimky potvrzuji pravidlo, ze jo?
Ale ja nevim, jen znam proste vic chlapu, co prestali kourit nez zenskych

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:39
- Nahlásit

Jdu rychle ven s Máněm a domki z náfštěvy, počkejte na mě tak 30 minut, bude to jen strašná rychlofka.

leyenda
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:43
- Nahlásit

Ja jdu zatim za Lejendickou

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:44
- Nahlásit

Gerdahele zejtra jeďte maksimálně opatrně, na silnicích bude dušičkový peklo, raději pozvolna a dýl a koukat všude kolem sebe, než rychle a nedoject.

nebojte paní já jezdím dycky fopatrně a počítám i s tím, že potkám kretény i více kreténůch.
Dneska už ze zkoušek jsem potkala borca, na nose měl asi 25 dyjoptryjí, jel po obchvatu od ČL třicítkou tam kde je 70tka, vedle něj patrně maminka, řidič od pohledu takovej ten starej mládenec (věk cca 40-rakev), ale měl docela nový auto a maminka mu tam něco vehementně v křížovatce vysvětlovala rukama, větrnej mlejn připomínala. No raději jsem z tý vedlejší zůstala stát než projel, stihla bych to ve finále třikrát, což by ho asi mocně rozhodilo a už tohoto borca brali z prava "piloti" kilem, asi nasraní, že už za ním jeli daleko.

"Machááááááněěěě?!!?!!!!"
"Nýýýývllllt?!!!?!!!!"
- zítra na COOLu večer je Jára Cimrman ležící spící

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:57
- Nahlásit

špym a špym a ňyc nesyším. Krom Bína, ale za chvíli neusyším ani toho

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:58
- Nahlásit

Biluška
ještě nechoď spí se o hodinu dýl, tak máš nčas

Crysa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:58
- Nahlásit

holký z naší školkýý
jak zjistím, esli mi něco nescíplo v pračce v tom prostoru pod bubnem?? mám pocit, jak když mě tam zůstala asi fusekle nebo něco (ale do páru mi žádná nechybí) a v pračce to smrdí jak když tam hnije namočenej hadr, buben je prázdnej, jen nevím jak se dostat pod něj. Filtr dole jsem vyčistila, krom hrsti šutrů se nic nevysypalo. Je bokem plněná a nechce se mě odervávat ty gumy kolem dvířek, to už jsem jednou udělala a šly tam zapařeně blbě zpátky. Spíš nešly a jen pod vlivem emocí (zhroucená že jsem dodžubala funkční pračku do nefunkčna) jsem to tam s dokrve orvanejma hnátama narvala.

Je nějaká jiná možnost než z reklamy pan Bláha - opravář praček, co mi řekne že mi tam něco hnije?? nechci aby mi někdo tahal něco zhnilýho z pračky..někdo cizej.. a navíc třá po posledním praní to prádlo vůbec nevonělo.. takže tam někde je něco humřitýho nevonícího.. hadrohnilobně smrdícího...

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:59
- Nahlásit

Crysa
počkat až se to rozloží úplně a vyteče to samo

leyenda
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 22:10
- Nahlásit

Crysa
Muze tam bejt neco schnilyho, ale spis nebude. Z vetsiny pracek se nikdy uplne nevycerpa vsechna voda, navic z pracich prostredku a avivazi se udela takovej hnusnej smradlavej slem, kteru zustava na dne te vany a nekdy driv, nekdy pozdeji zacne smrdet. To nejak zavisi na tvrdosti vody. Mne na tenhle problem poradil opravar cas od casu pracku projet na vyvarku se sodou nebo kyselinou citronovou nebo octem, delam to a uz se mi to nestava. Tak to asi funguje.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 22:21
- Nahlásit

Pakunobecny
Časoměřiče se v noci na neděli v 03:00 posouvají zpět na 02:00. Lidé si tak mohou o hodinu déle přispat.A já budu vo hodinu dýl dělat magora v príáci to je nespravedlivý a eště zadarmo jako

na mě to vycházelo tři roky po sobě, letos poprvý mám volno

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 22:26
- Nahlásit

kejtlin
co vaříš?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 22:38
- Nahlásit

makrel
jen rychlovku boloňskou omáčku a špagety, až zejtra přijdu ze cvičáku, avych to jen hodila do mikra a žrala

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 22:39
- Nahlásit

kejtlin
Mńam, ty vždycky vaříš dobré věci

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání