| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 09:06
- Nahlásit
laguna
))) ááá vy ste máčofkaaa ))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 09:11
- Nahlásit
Bré jitro, já měla včera takový soikromý dramata, že jsem šla spát tak pozdě, až sem si ani nefšímla že bych spala o hodinu déle.. fňuk!!
Budu muset jít večer spát znóva.
Ad dramata - praček nesmrdí, teda ani nijak zásadně nevoní, ale je normánlí nesmrdutý praček.
Konec hlášení, fším, teda fšem heský den a večír ahóooooooooooooooj
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 09:27
- Nahlásit
Crysa
jedem stopováááááááát! Dnes už si zapíchnu kolíček, ať to Mařek nemusí hledat )))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 09:40
- Nahlásit
Gerdajedem stopováááááááát!
já za chvíli jedu pro mámuš a tak si taky začucháme, v horskym Jabloneckym povětří, prej maj před chatou louku tam to musí čuchat samo
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 09:42
- Nahlásit
Gerda
chjo taky bych šla našlápnut, ale dneska to nejde ale vezmu psa na koloběžku aspoň
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 10:24
- Nahlásit
Ahoj stekny, jdu vas pozdravit. Vcera jsme meli u nas svarakovy dychanek s kamaradama a hrali jsme karty do pozdnich nocnich hodin a jsem najaka nedospana. Ale uz jsem toho dneska hooodne stihla, rychle uklohnim obed, a pak vyrazime s psikama na velkoprochazku do lomu. Beru fotak, ale je hnusno, tak nevim jestli z fotek neco bude.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 10:26
- Nahlásit
pawLINka
u nás krásně svítí sluníčko
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 10:29
- Nahlásit
Jdu vas pozdravit na skok. Prisla jsem ted z brigady svazu chovatelu, poobedvala jsem, zungnu kafe a jdu s hafalakama na velkoprochazku. Nj, nejdu s davem a porad vencim.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 10:31
- Nahlásit
Demence, misto prispevku, co jsem psala monty se objevil prispevek, co jsem psala vcera.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 10:32
- Nahlásit
pawLINka
si říkám, že už jsem to tady viděla
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 10:43
- Nahlásit
Nj, z mobilu to obcas blbne. Jsem ti psala, ze tady je teploucko a kdybych nechtela fotit, tak si ani nestezuju.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 10:47
- Nahlásit
čus yntelygenti
vzbudila sem se ve starejch 7 hodin,to holka akorát přijela z oslavy a řekla mi,že si mám jít ještě klidně lehnout,páč udělá snídani a vyvenčí,taxem šla a vzbudila sem se v novejch 10:00....dobrý,né?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 10:53
- Nahlásit
Jebloňvzbudila sem se ve starejch 7 hodin,to holka akorát přijela z oslavy a řekla mi,že si mám jít ještě klidně lehnout,páč udělá snídani a vyvenčí,taxem šla a vzbudila sem se v novejch 10:00....dobrý,né?
krásná práce
taťulda se probral taky tak, v deset jsem tam k nim došla už oblečená a on tam ještě běhal v triku a slipáčích, zmuchlanej jak papír od svačiny, tak jsme prohodili cestu, že tam po dálnici a z5 vejletně a tím jsme mohli odložit výjezd na 11 hodinu. Takže se taky vlastně nic nestalo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 10:58
- Nahlásit
a já se probrala ve starých čase v sedm hodin a šly jsme si ještě lehnou do nového času osm hodin takže jsme si ještě dvě hoďky pospaly
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 11:15
- Nahlásit
hm tak koukám že jenom muj debil byl přesnej jak nepřeřízený hodinky a vstal ve svoji hodinu posun času-neposun času a dožadoval se procházky
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 12:07
- Nahlásit
Grin
hm tak koukám že jenom muj debil byl přesnej jak nepřeřízený hodinky a vstal ve svoji hodinu posun času-neposun času a dožadoval se procházky
nebyl jedinej, můj věděl, že v 7 je vlastně 8 a tak přiskotačil z koupelny z pelechu, že tedy dem vééééééééééén.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 12:08
- Nahlásit
Grin
Kdepák,psy to nezmátlo,proto sem vštávala,ale venčila je holka.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 12:31
- Nahlásit
Atusch
až tu budeš, tak ti dávám vědít, že břežanskej cvičák je oplocenej, je teda menší, než Jílový a Hostík (jiný neznám), ale maj tam identický překážky (kladina, houpačka, překážka, trubky na prolejzání, pak myslím , že se tomu říká Áčko - překážka ve tvaru stříšky).
Viděla jsem činnost dvou cvičitelek, oboje se mi líbilo, ale těžko hodnotit po jedné hodině a navíc se štěkanátkama
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 12:47
- Nahlásit
čusss jsem doma ze cvičáku, jsem nějaká unavená
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 12:56
- Nahlásit
stetisek123
A ty už tam chodíš?Taky se chystám chodit na cvičák ale jsem děsnej zoufalec už o tom několik let jen kecám a když už jsem se minule rozhodla tak Abina začla hárat a já prošvihla začátek kurzů.Tak že bych se k vám nenápadně přifařila.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 12:57
- Nahlásit
laguna
no, já chodím na štěnda a na ty už bude Abíšek moc starej, ale jak chceš
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 12:59
- Nahlásit
stetisek123
Jééé tak ty ses tam už odhodlala dojít? Viděla jsi i obrany a tak? Chci tam taky ))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 13:01
- Nahlásit
Atusch
mám pro tebe dobrou zprávu, ceník mi pošle smskou, sám neví, ale orijen bude zlevňovat i acanu, to jest že s pytlem orijenu by ses měla dostat na kolem 800, ale počítej míň, v neděli by ho dovezl k nám na cvičák
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 13:03
- Nahlásit
lidi,my sme si udělali bezva vobídek......uš fčéra sem avízovala,že nehodlám zase strávit celej den u sporáku,tak ať vymyslí děti něco "rychle levně".Taxme měli kupicovou kaši s vořechama a medem....LUXUS!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 13:04
- Nahlásit
stetisek123
Ah tak já myslela že chodíš s rikoslavem )
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 13:04
- Nahlásit
kejtlin
Jé super Nečekala jsem, že si vzpomeneš, děkuju
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 13:05
- Nahlásit
Atusch
není zač, hned jak mi to pošle, tak ti pošlu zprávu na fb
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 13:09
- Nahlásit
kejtlin
není zač, hned jak mi to pošle, tak ti pošlu zprávu na fb
OK bezva!!!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 13:09
- Nahlásit
Atusch
vobrany sem neviděla, bo sem byla ve školce a obrany jsou snad od dvou. stejně bych ti asi neporeferovala, bo sem jen kinekolog ama-ama-amatééééér
laguna
tam bych s nim i šel, ale by to museli jeho majitelé zacálovat, což nehrozí. Ještě mi nezaplatili ani za ohradník a musím vydyndat i děngy na kastraci
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 13:11
- Nahlásit
Axa mi dneska dělala radost, delší dobu se s ní nedělalo a po dlouhý době pochopila konečně odložení vsedě, neodcházela jsem od ní daleko, aby si nelehla, ale tak půl minuty vydržela, možná by vydržela dýl, ale nechtěla jsem to pokazit a tak vůbec dneska hezky cvičila, musím fakt poctivě dělat ten aport přes ten klikr
|