| Autor |
Zpráva |
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 13:13 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit
stetisek123
kinekolog ama-ama-amatééééér
http://www.youtube.com/watch?v=QgvOc2AfIQw&ob=av2n
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 14:08
- Nahlásit
Jebloň
já mám po krupičce hned hlad, ale děláš i chutě, asi ji udělám na večeři
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 14:35
- Nahlásit
Čau bláuni, už sme domki, vzali sme to hopem, slabý štyry hodinky venku...nic moc. Dělali sme stopaci, Pikslík je mocinky šikovný a velmi důležitě čuchá, je to strašně rozvážná docentka inžinýrka z prahéééé, Nanda de jako Ferdíček, Máňa de jako fretka. Dostala štyry předměty, na ně sem nasypala grancle, aspoň sem věděla, kudy to vede, bo sem je viděla. Měli sme stopu kolem stromu ))) Tam se jeden nemůže ztratit. Pak sme si chodili, Máňa moc zlobila, pak sme si šlápli ještě děckou stopičku, jen kvůli ležení na předmětech, bestak to ještě vůbec nechápe. Zatim trošku chápe ten poslední, že si má lehnout, ale to je spíš vo tom, že dávám furt to samý a lehá si k tomu i venku na vysílačku. Neva, bafčí nás to, pes je pak řádně poničen, což je mocinky fajn. Těšim se na louky k Bajkovům.
Co děláte? Mám náladu tak na polední klííít. K obědu sem taky měla krupicovou kaši ))))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 14:40
- Nahlásit
Gerda
Co děláte?
jsem f práci... a je tu děsně zima, to mě teda pěkně štve navíc mám málo jídla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 14:41
- Nahlásit
Grin
Ty si divná...furt v práci vo vejkendě.....pojď už domuuu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 14:49
- Nahlásit
Gerda
tak já bych jako šla, ale prej nesmim
no ale aspoŇ jsem vzala pana Grina na výlet s koloběžkou a on krááááásně běžel, měla jsem z něj velkou radost do setkání s bertíkem a po setkání s bertíkem taky, protože byl velmi vzorný, jenom jednou vyběh na psa za plotem, majzla jsem ho do lebky za to, bo mě málem shodil, ale pak už byl dobrej i když na něho pejskové ščekali tagže celkově dobrý
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 14:53
- Nahlásit
čus bus, všichni , furt venčíte ty psy, ste fakt trapky! šampuse sou nastydlý, tak bumbaj jitrocelovej sirup a papají céčko a eninkujem doma dneska
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 15:01
- Nahlásit
Adiddaska
a eninkujem doma dneska
to je dobrý pojmenování
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 15:11
- Nahlásit
Adiddaska
a eninkujem doma dneska
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 15:12
- Nahlásit
Grin
Jela si kolobrndou tu trasu, co sme šli, jak sme funěli? jeslti jo, tak by ti čokla měli odebrat pro týrání ))))))))
Adiddaska
Jak to, že sou šampusky nemocný???!!! Co si jim udělala? Možná maj to, co měl Sirka a Bůšek...Sirka teda nastydl v dešti v louži, Bůšek teď hodně čůrá, právě jak kdyby byl nastydlej...přikrej je peřinkou, buzničky lostomilýýýý. My dem eninkovat teď, už sme nějaký vyprochajděný.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 15:17
- Nahlásit
Atusch
co vlastně Áresek?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 15:19
- Nahlásit
Gerda
neee, ale uběhli jsme asik 4 km, hodně po rovnině, pak hodně do kopečka, pak hodně z kopečka a pak zas hodně po rovině samý ekstrémy...
Adiddaska
já čekám kdy grin nastydne taky, ráno má dycky úplně zmrzlý uši a jde rozmrzat ke mně do postele... muš je totiž arciblázen neb celou noc větrá včera jsem spala v mikině a teplejch ponožkách a konečně jsem se trochu vyspala. Musim mu to už zatrhnout, bo tohle je o zdraví...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 15:22
- Nahlásit
Gerda
voni asik nastydli, jak sem je koupala před stříháním a pak leželi v garáži na zemi zabalený v ručníkách a já jsem vymetala vodu z podlahy, co mi tam natekla při koupání a měla jsem otevřený vrata, tak je to asik nějak ofouklo. Kokos je už skoro dobrej, ale Bambík pčíká a bucinká si na pelíšku, jak je nemocí znaven
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 15:36 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
Adiddaska
Grin
tak nevim, co mám za psy, ale moji čoklíci, všech pět skotic nikdá nebyly nemocný s nějakou rýmou, kašlem bo sranděrou, fakt neke, vůbec to neznám. Zato rakovina si je vždycky najde. Tak jak to maj s tou imunitou?
Adiddaska
Co tvoje kopcovina, už utekla? .D
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 15:41 - Změnil/a: Adiddaska
- Nahlásit
stetisek123
jooo, kocovina je už pryč naštěsí
a ty máš ty pséky nějaký příbuzný ne, jakože máš dycky štěně toho předchozího, ne? jestli to nemaj dědičný, rakovina nebo dispozice k ní sou dědičný ne?
edit: jo a šamponi si myslim nastydli taky proto, jak maj ty vyholený břucha teďko..
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 15:47
- Nahlásit
Adiddaska
ne, vůbec ne, příbuzný byly jen dvě (máma a dcera) jinak zbylé vždy od jiné chovky, i zahraniční, takže nepříbuzné.
Kopcovinu nesnáším a proto to přeženu jednou za sto let, nějak mi to za to nestojí. Mám v hlavě stopku a jakmile mám dost přestanem i to chutnat
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 15:53
- Nahlásit
je tady zkur.... zimaaaaaa!!!§ musim si udělat čaj
stetisek123
moji čoklíci, všech pět skotic nikdá nebyly nemocný s nějakou rýmou, kašlem bo sranděrou
hele trixina taky celej život ani nezastonala, až teď ty játra, zato grin je hroznej chcípák odmala, no hnus, doufám že taklasická strava z ně´j udělá odolnýho psa a přestane bejt chcípák!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 15:56
- Nahlásit
stetisek123
Mám v hlavě stopku
tak to já ji nemám
hele Monty taky nebyl v životě nemocný, rýma kašel vůbec nic a selhaly mu nakonec ledviny...
za to holky už jednou nachlazené byly asi před 2 měsíci a to jsou mlaďochy (skoro 17 měsíců a skoro 6 měsíců)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 15:57
- Nahlásit
Grin
samý ekstrémy...
hrůůůza, chudák malej grinovitej.
Adiddaska
no, krz to voholení mohli nastydnout...sou to pacientci.
Grin
hele a co situace po mase? Jde to líp? je mu dobře? Vaříš to? Nebo syrový dáváš?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 16:08
- Nahlásit
Gerda
simtě si to přečti v klasický stravě zatim má maso ke granclím, první den odstal syrovou zvěřinu, byl cajk, druhej den dostal syrovou zvěřinu s vařenou mrkví a posral se, dneska dostal syrovou zvěřinu s rejží, ještě čekám na výsledek.
Musim to vzít postupně, maso po mase, zeleninu po zelenině... bude to proces na pár tejdnů. Ještě že ty granule mu seděj dobře a nekolidujou s tim barfem (vyzkoušeno a ověřeno)
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 16:15
- Nahlásit
Zdar, my už jsme taky zpátky z asi 3hod. procházky, dneska bylo moc krásně
Grin
přecházíš na maso z granulí? Po něm by sračku mít normálně neměl.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 16:20
- Nahlásit
čusky busky
Byli sme dneska jen na krátký prochajdě a taky jinak eninkujeme.
ale jinak si děláme heskej den....kucí se dali do malování (Mauglí spíš vybarvování ) a Jezevec....a to pozoooooor.....dělá těsto a bude robiť domácí rohlíky.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 16:20
- Nahlásit
Venta
jo ale čokl je tak na 90% alergik, jenom nevíme na co, takže musíme postupněěěěě...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 16:24
- Nahlásit
Grin
no jako po zvěřině se ale posere každej, to je jistá věc ))))) A Mařka měla taky sračku po mase, má jí doteď, pokud to maso pořádně neuvařim. Když je málo vařený, sere po ňom a prdí děsně. Zalejvám ho vejvarem ze zeleniny, milákuje hrášek a mrkvu, dávám do toho juku a fčelí pyl od Ventičky.
Venta
Ten pyl fčelí je super! Dávám ho furt.
Jebloň
Jezevec je pekařka????? Pošli mi ho taky dom na chvíluuuuu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 16:31
- Nahlásit
Gerda
zvěřina je nejmíň problematická, nehorší je hovězí a kuře mi bylo řečeno, teda co se alergyjí tejče. Jinak on po ní nesral, sral po mrkvi.
vařenou ji dávám též jako pamls tu zvěřinu teda... jinak grin je na syrový takovej polozvyklej, občas jsem mu něco dávala, takže nejede úplně od začátku.. ale měl furt nějaký potíže s těch granulí předchozáích... no prostě DĚSNĚ SLOŽITÝ!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 16:42
- Nahlásit
čus smradošííííí,taky votpoledne eninkuju uš jen
akorát vám zdělim,že můj pes chrápe tak dlouho jako já aniž by vyžadoval změny času fpřet i vzat a nesere po ničom ani vařeným ani syrovým,konec hlášení,mýdlo končí ))))))))))))))))))))))) zrovna to běží na nově ))
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 16:55
- Nahlásit
Gerda
Ten pyl fčelí je super! Dávám ho furt
Jj, já taky, teda když si vzpomenu zrovna
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 17:27
- Nahlásit
Zdarec vespolec, tak jsme dopo vyjeli na SZ a vrátili se ze severu. Mamka z Jablonce vyzvednuta, u chaty co byli odčucháno, kolem Kristýny u Hrádku vyvenčíno, možná jsme potkali dokonce jednoho z býv. poředatelů závodu a nebo mu byl hodně podobnej. Došli, teda spíš došly (táta nám utek na polífku do hospody, že je sláp a vysílen) k označníkům PL/D/ČR, vyfotily se s mámou a čoklema vzájemně jak japonckej zájezd, jako každou návštěvu tam. Ale celkově je to kolem tý Nisy opravdicky strašlivě strašný.. baráky padlý některý, jiný otlučený na cihlu, otrhaný obložení, cyklostezka kolem Nisy za Kristýnou vyrvaná..
ale ten podzim, ten krááásnej barevnej podzim.. prostě úpa žůžo, že mě chvílema ani nevadilo, že mi praská celý den bolestí hlava. Ale jak jsem řídila, tak už jsem toho ke konci měla fakt dost.
Tak konec hlášení, jdu se natáhnout než mi zabere nějakej fet.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 17:35
- Nahlásit
Mám DVJE témata
A - je po páté a venku tma . Já se teda těším na duben až budu večer zase venku vidět psa i bez blinkačky . Miluju letní čas.
Jak jste na tom ?
B - co plánujete na Mikuláše - tedy ty hodné , co je nevodnese čert . Na výjezdu mezi výjezdem č. 93 a 100 na D5 . Nechcete se zastavit ?
Nechápu , když ty výjezdy jsou hned za sebou, že maj takhle divná čísla
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 17:35
- Nahlásit
Jebloň
se nedivim, že jezevec peče rohlíky, bo po tý kaši už hlady nevidí
|