Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:25
- Nahlásit

ten můj pes je debil fakt

Monty
oni jsou hrozní kašpárci, plánuji štěndo koncem příštího roku, pokud vše výjde
držim palec

ale je něco jiného mít jednoho nebo tři
no to věřim, mý nervy

Známá neměla s westy moc dobré zkušenosti, ale říká, že jak poznala holky, tak úplně přehodnotila, že jsou úplně zlaté
já si je asi vždycky už budu představovat jako tu fenu co jsem znala... znáš to, takovej předsudek ale v dobrym

Jebloň
Jinak závist,já venčila s ubrekanou dcérou
jj, byli jsme na Závisti ináč já jim závidim že to došly celý, já se musela v půlce otočit a jít do práce

Jebloň
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:27
- Nahlásit

Grin
jj, byli jsme na Závisti
Aha.

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:30
- Nahlásit

Sízra Milanová
landseera

twoe to by mě odtáhlo i kdybych se zarazila po kolena do země, to bych mít nemohla ale je to pěknej pes, stejně jako všichni tihle velký chlupatí a má i tak napůl tu správnou barvu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:36
- Nahlásit

Grin
twoe to by mě odtáhlo i kdybych se zarazila po kolena do země, to bych mít nemohla ale je to pěknej pes, stejně jako všichni tihle velký chlupatí a má i tak napůl tu správnou barvu

jo,jo je obří,mě se děsně tydle všicky líběj,landseeří,funlandi,lvi....jsou to takový medvědi roztomilí nejvíc moc! ....ale asi píšu naposled,čupaka tu chrápe nahlas a u toho mi leží na nohou a mně se odkrvujou a za chvíli mi odpadnou,protože s nima nesmim hejbnout,aby to milostslečnu nevzbudilo,dyš dudlá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:38
- Nahlásit

čus debilové,co děláte?
Sízra Milanová
co čupakábra jak kousala??

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:40
- Nahlásit

Sízra Milanová
aby to milostslečnu nevzbudilo,dyš dudlá

no jo to bys taky mohla přijít o nohy, viz impaktová a její rýčbejk

davidkova renata
čus debilové,co děláte?
dělám že dělám ale protože neni co dělat tak nedělám

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:41
- Nahlásit

Monty
tři?
Dneska jsem si užila takzvanou procházku 2x3
Tři děti věk 9 let,3 roky a 5 měsíců a tři psiska dost mě to psychicky vyčerpalo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:41
- Nahlásit

Grin
dělám že dělám ale protože neni co dělat tak nedělám
tak tos mohla nicnedělat s náma na vychajdě ale..!

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:47
- Nahlásit

Grin
gajná fotka
děkuji za držení palců
no to věřim, mý nervy
proč? já už stejně žádné nemám
á si je asi vždycky už budu představovat jako tu fenu co jsem znala... znáš to, takovej předsudek ale v dobrym
třeba změníš někdy názor, jestli se někdy poznáme

laguna
jo tři co se chlameš???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:51
- Nahlásit

je možný, že sem se včera řízla o kedluben o tu dřevnatou část, když jsem ji odkrajovala

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:52
- Nahlásit

davidkova renata
no to rozhodně a taky bych byla radši, ale jsou tu jistí lidé kteří mají názor že tady prostě někdo něco dělá a pokud tu někdo dělá, musím tu být já. Takže je to začarovaný kruch - ale vezmu sem svoji cestovní traverzu asi brzo

Monty
proč? já už stejně žádné nemám
no já si ty svoje ještě šetřim na horší časy a jak je známo, mám jenom jedny

třeba změníš někdy názor, jestli se někdy poznáme
hele doufám že ne, a podle toho co píšeš tak tvý holky jsou stejně fajn jako byla ona, takže mě to v tom dobrym předsudku jenom utvrdí

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:01
- Nahlásit

Grin
tak třeba se uvidíme příští rok na nějakém žumpa mýtingu

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:17
- Nahlásit

Monty
mýmu psoj by se tví strašně líbili on má malý pesky ráád a chlupatý jakbysmet .)

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:23
- Nahlásit

Grin
tak Faith určitě taky a Soph až ho trochu lépe pozná taky

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:29
- Nahlásit

Takže už sem poválená. Atuše, ty blázne, vůbec mě nenapaldo, že ti to fotí, to si nměla fotit...ach bože. Jinak mám skorem stejný fotky jako ty, ty rozplizlý tečky v dálce, co sou psové, jak pádijou. Eště sem na tom nákupě nebyla, musim jít za chvílu, ale taky možná až zejtra. Teťkanc se válíme, maryje v těškym dyzgomfortě, má hlad, ale su tvrdé, dostala jen svou večeři. Bude mít se mnou týden pekla ))) možná zhubne. Nejlepčí sou malokartáčci a tryksyna, si tak pěkně dou a neběhajijou. K nim ladí Maryje samozřejmě, i když ta je v chladu děsně běhavá.

Musíme to zvopáknout, pojedu moc ráda, jen su nepojízdné, když mě vyzvednete, půjdu do doby, než bude knédl, kamkolif, kdykolif

Dva psové bysem nechtěla, jeden stačí bohatě, v budoucim výběru sou furt ty stejný, jen se na místo králováka natlačil černej střeďák.

Musíme začít plánovat příští léto na žumpotábor, tendle první se nám, mylsim, dost vosvědčil. Takže se hledá lokalita v ceně mlíkošůch, s výbavou jako v mlíkoších, ideálně ofšem chatky, přítomnost dobrého venčení, koupání pro psové, nákupy blízko, velký plac, jen pro nás. Ubikatůra pro cca 20-30 lidůch, kotce, odkládačky.

Dále se hledá chata na zimu na víkend, na zimní práce. Musíme udělat ještě zimní olympyjádu.

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:33
- Nahlásit

Gerda
hele a okud jsi??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:35
- Nahlásit

Gerda
Musíme začít plánovat příští léto na žumpotábor, tendle první se nám, mylsim, dost vosvědčil. Takže se hledá lokalita v ceně mlíkošůch, s výbavou jako v mlíkoších, ideálně ofšem chatky, přítomnost dobrého venčení, koupání pro psové, nákupy blízko, velký plac, jen pro nás. Ubikatůra pro cca 20-30 lidůch, kotce, odkládačky.
jj,to bysme měli teda už!! co ty mrdice,ty padaj? mě je to celkem fuk,ale nutně cííí sprchy a hajzly nějaký kultivovaný
Dále se hledá chata na zimu na víkend, na zimní práce. Musíme udělat ještě zimní olympyjádu.
ok,ale beze mě řikám rovnou ,v zimě nežiju.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:36
- Nahlásit

Grin
jsou tu jistí lidé kteří mají názor že tady prostě někdo něco dělá a pokud tu někdo dělá, musím tu být já.
Klíd paní já se taky práce nebojím,klidně si vedle ní lehnu

Jebloň
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:36
- Nahlásit

davidkova renata
ok,ale beze mě řikám rovnou ,v zimě nežiju.

F klidůůůůůů,budeš dělat v chajdě grog do zásoby.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:38
- Nahlásit

žumpaland ani nenavrhuju, beztak byste s ním pohrdli

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:39
- Nahlásit

Pakunobecny

zimy se taky bojim a kultivované sprchy chi taky moooc .. bohužel neznám žádná dobrá místa takže nemohu přispěti trochou do mlýna

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:39
- Nahlásit

Biluška
a to bychom my zase braly všema deseti

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:40
- Nahlásit

Monty
uděláme si tam tábor samy pro sebe, jenom pro oryjentální část

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:40
- Nahlásit

Biluška
to nás asi moc nebude

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:45
- Nahlásit

Monty
náhodou je nás dost. Já, ty, Makrel, Pawlinka, Ympakt, Pakůň, Dáška....to se nasbírá, neboj.

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:49
- Nahlásit

Biluška
já bych totiž pořád výletila a něco páchala s holkama

stetisek123
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:51
- Nahlásit

Gerda
Ubikatůra pro cca 20-30 lidůch, kotce, odkládačky.
páč neznám váš místní hantec, to jsou jako myšlený vopravdický kotce jako na cvičácích? Jinak bych možná tušila, ale kotce tam nejsou

stetisek123
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:52
- Nahlásit

Co je to zimní olympyjáda?

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:56
- Nahlásit

stetisek123

jj cvičákovský kotce, nebo třá kotce jako v outulku, zkrátka aby tam ti psi mohli bejt přes noc.

zimní olympyjáda?
žumpí varianta slavného sportovního svátku

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:57
- Nahlásit

davidkova renata

čupakábra byla čikovná a řikali že vůbec nejni děfka...nakonec nekousala bo tam nepřišel ten fík co ho čekali a byla tam nějaká brigáda či co.Ale ináč to bylo fajný tam,líbilo se my tam.A řikali že nebé outočit na lidi ni psy až bé mít 100ovladatelnost,což jsme řikali taky. A nyxa lezla po kladině a různě tam bejčila,byla poslušná a ani nebyla moc akresivní...prej za dva měsíce bude uplně cajk...mi slíbili

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání