| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 23:03
- Nahlásit
to je super, ležím v posteli a píšu si a vidím a holky tady do mě naráží
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 23:04
- Nahlásit
Jo a myslim, že Atuše může bejt ráda, že ho Máňa učí jen kopat, bo třá Pikslu naučila válet se v hnusech, to si myslim, je daleko horší. A Stanouška naučila lovit, to je ještě mnohem horší. Dneska si prostě běhali jako blázni, furt se u toho prali, bo Bůch měl radost, že Máňa konečně běží, vona teda běžela, páč nebylo moc vedro, ale rozhodně si s Bůchem nehrála a von myslel, že už jo, že už si jako hrajou. Tak se furt hádali a dohadovali a pak sme je naházeli do auta a jeli sme domki.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 23:13
- Nahlásit
GerdaTak se furt hádali a dohadovali
jsem docela zvědavá, co Maryje řekne na spratčka Kamínka, bo dneska už dostal i po tý kušni ušňafaný, ode mě, holky si s ním už nechtěly vycházkovat, šly jedna zas za pravou nohou a druhá za levou, dělaly že ho neznaj a Kamínek prudil knírače, byl se s náma na chvíli taky projít a myslím že ještě teď lituje, bo do něj Kamil neustále vandroval a chtěl ho běhacího a neustále dokolečka na něj ječel "běhééééjjj, bílý běhááááj, černej bude takýýýýý, běhéééééj, jako bílej běhéééééééj ty černééééj, běhéééj budu tě honiiiiit!!!". Nějak ale na mě Kamínek nereaguje, vybít to z něj nejde, asi ho naučím žebrat, či jinou aktivitu u který nebé ječet nebo bude za trest chodit s halamou Ferdoj a bude valchován a rozstřelovám v plnym trysku jak kuželky, páč Ferda si jinak nehraje. Ani Máňa už s ním nechce chodit, on jí chce rozběhat a ona nechce, už se ho bojí jak je velkej. Takže nelítá, ale chodí pěšky.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 23:18
- Nahlásit
Jdu si lehnout k zaříkávači, zítra jede ještě Scudlík na výměnu svíček žhavících, aby startil jako za mlada, švagr že se na něj podívá doma za slunka venku na dvoře. Tak ať se tam doplácám nějak v rozumný čas a jsem doma zas na Humberta a malýho Vaška Už jezdí na poníkách
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 23:18
- Nahlásit
my jdeme spát, zítra jdeme na mini prochajdu do lesa, pak k našim a pak na výlet s makrelito tak brou noc a ještě jednou díky davídkovic a atuši
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 23:20
- Nahlásit
Brou noc děckááááááá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 23:21
- Nahlásit
Crysa
No Maryje na něj řekne velmi rychle vrrrr haf haf a on si dá pokoj, páč ona je velmi přesvědčivá )))) DOUFÁM, ŽE KNEDLIK BUDE CAJK CO NEJDŘÍÍÍF!!!!!!!!!!!!!!!
MontyDobrou a krásný výlet zejtra, knírové!
Dobrou pipiny! Du téš.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 07:32
- Nahlásit
čau jelyta, to máme ale heskej mrazík, co? zítra už to bude na škrábání voken ráno.mám být nasraná? asi ne, když to stejně nepomůže
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 07:59
- Nahlásit
makrel
já neškrábu, nastartim ještě před odjezdem tak 5-8 minut, pustí naplno topení a odmrazování a když jedu tak sedám do vyhrátýho auta a stěračema setřu vodu, ale parkuju na dvoře, to bude tim, na ulici by to nešlo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 08:57
- Nahlásit
kejtlin
jasně, to na sídlišti nejde
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 09:09
- Nahlásit
bré dopoledne
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 09:19
- Nahlásit
bré jitro, to je zas zima venku..
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 09:20
- Nahlásit
Monty
Dobré, milá paní malobílokníračová
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 09:29
- Nahlásit
bré deň.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 09:37
- Nahlásit
Nazdar mládeži, tady pere slunko jaxviňa, ale na autech je mrazíček. Knedlíček teď někde určitě stojí sám venku f opravně na dvorku. Za chvíli jedem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 09:39
- Nahlásit
kinta
jo jo je dobré milá paní Kintičková
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 09:54
- Nahlásit
Dobré ránko milé dámy
jaxe máte takhle po ránu?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 09:58
- Nahlásit
Jebloň
pracovně, jakasi?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 09:59
- Nahlásit
Prosím vás, jaké bude složení dnešní smečky? Velcí - malí - fenky - klucí? nevím, jestli ukočíruju všechny tři psi, ale všichni se potřebujou vylítat. A Rikoslav chodský je znásilňovač fen, kopnete kdyžtak do něj?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 10:00
- Nahlásit
makrel
ty budeš bohatáááááá!
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 10:03
- Nahlásit
makrel
stetisek123
pracovně, jakasi?
ty budeš bohatáááááá!
šiš,tak to bakt musí,páč proč by to jinak děla,že áno.
Já se mám fajně......sice mám děsivou PMS,včéra umocněnou těma debilama zlodějskejma,ale zase mě ráno nechali přispat,vstávala sem uš k hotový snídani,tak doufám,že to vydrží.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 10:04
- Nahlásit
Jebloňstetisek123
to těško, akorát doplatím to co jsem teď v poslední době utratila
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 10:06
- Nahlásit
Jebloň
vstávala sem uš k hotový snídani,
Kde se belou takovýdlec lidijové, co ti udělaj snídaňu? Bych si taky nějaký koupila, bo to neznám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 10:10
- Nahlásit
stetisek123
Budou všechno normál hraví psi a fenkíííí a jedna protivná maryje.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 10:12
- Nahlásit
Gerda
No, kdyžtak to otočím a pudu dom
Na Rickyho je potřeba traverza
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 10:12
- Nahlásit
Jebloň
výborně se máme a za tři hodiny se budeme mít eště lépe
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 10:15
- Nahlásit
stetisek123
Na Rickyho je potřeba traverza
Mařeně stačej její zuby. Když jí jde pod ocásek cizej pes, eště než se představí, žene ho svinskym krokem. On to většinou dost rychle pochopí. Známejm psům dává tři šance činnosti zanchat )))
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 10:38
- Nahlásit
Gerda
tak jdu bez něj, kamsi ho ukryli
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 10:42
- Nahlásit
Scudlík odvezen, zpět jsem šla jen s Kamínkem a za trest dostal na hubu košík, ten nejlehší Asíččin a pohoda, asi jen třikrát zkoušel zarejt košem tak, že skoro přepadl do salta, ale jinak běhal a mám pocit, že si připadal jak v nějakym akčním filmu, páč mi přišel děěsně veledůležitej, jak když má na hlavě mimogalaktickej zaměřovač nebo takněco. Ale fakt je sám úplně na pohodu pes. Jen jak chce rozlítat někoho běhacího, tak je na zabití
Jdu si připravit jídlo na Humberta a ještě se hodinu pak s jídlem vááálet I love my dovolená
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 10:52
- Nahlásit
nohu jsem opět otevřela, vymačkala hnis s krví, propláchla a namázla bactrobanem, bolí to, je to oteklý a červený
|