Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Jebloň
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 10:53
- Nahlásit

Crysa
Jdu si připravit jídlo na Humberta a ještě se hodinu pak s jídlem vááálet I love my dovolená
Já se chcííííííííí taky dívat,ale jednička se v půlce objektivu sekla a ještě se jim nerozběhla!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 10:55
- Nahlásit

Jebloň
Já se chcííííííííí taky dívat,ale jednička se v půlce objektivu sekla a ještě se jim nerozběhla!!!!!!

mě jednička nejde doma vůbec, takže přicházím nejen o humberta ale hlavně o mc leodovy dcery

Jebloň
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 11:01
- Nahlásit

kejtlin
takže přicházím nejen o humberta ale hlavně o mc leodovy dcery

Na dcery nekoukám,vlastně vůbec nevím co to je,ale tohle mě sere......máme telku přez O2 a fšechno de jen jednička teď ne.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 11:11
- Nahlásit

Jebloň
mc leodovy dcery jsou farmářky, je to seriál z prostředí farmy, nejde mi čt 1, čt 2, čt 24 a ještě jeden, jinak vše ostatní jo, nevím proč to nejde, je signál skoro plnej, zasraná digitalizace

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 11:12
- Nahlásit

Jebloň
a já se na TV moc nekoukám, mám přes kabel a hraje mi to dobře, ale mám TV jen 37 uhlopříčku, takže stejně hovno vidím

Jebloň
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 11:35
- Nahlásit

kejtlin
zasraná digitalizace
souhlas.
Monty
a já se na TV moc nekoukámjá to mám hlavně jako kulisu,ale tyhle starý český seriály můžu a pak čumím v noci,když nemůžu spát.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 11:53
- Nahlásit

Zdar lidi, co děláte vy televizní manijací?
Jsem tu jen na skok, než dodělám voběd, sníst ho už asi nestihnu, bo jedeme čoklům pro maso z vovce nějaký a tak vůbec práce jest velmi mnoho moc
Jinak hlásím, že včera jste mi asi moc palce nedržely, páč jsme skončily 4
Kaly mi tu stopu normálně zazdila v okamžiku, kdy došla k místu, který nám mezi našlápnutím a vypracováním rozrylo srnčí (ale fakt totálně ), no co taky čekat ve vojtěšce do půli stehen, že jo Krz terén jsem nasraná převelice, páč v tom se nedalo místy ani jít, natožpak stopovat Došel v limitu zkoušky jen howavart - mistr světa ve stopách knírač, který trénuje s ním a pán s malinou, kteří měli první stopu na poli, kde byla vojtěška jen pod kolena, ten měl kliku. Když vám řeknu, že Kaly nebyla během asi tak dýlky dvou stopovaček vidět, tak si uděláte asi představu, jak "ideální" terén to byl
Jinak hlavně teda je Kaly od včerejška nějaká nastydlá a já jí tou šílenou stopou asi dodělala. Takže jen leží a spí a má týden klid na lůžku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 11:55
- Nahlásit

Eldoguero
nasad´ jí 3 krát denně jitrocelák

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 12:01
- Nahlásit

kejtlin
Hlavně jí nechám aspoň ten tejden bejt, bylo toho teď na ní za poslední měsíc fakt strašně moc. Trenink prakticky denně, furt něco, doma si moc neodpočinula, protože blbnuly s malou a do toho to hárání, při kterým ona je vždycky taková spíš spavá. Teď teda spavá být nemohla, páč jsem po ní furt něco chtěla. Takže ze sebe asi vydala co mohla a už toho má plný kecky. Má nateklý uzliny a jen spí. Nechám jí být aspoň tři dny i bez procházek, jen vyvenčit a domů spát, pokud se to bude lepšit, nechám jí jen v klidu, pokud ne, budu řešit dál. Zatím jsme nasadili céčko.

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 12:03
- Nahlásit

jsme po obědě, učešu holky a za chvíli vyrážíme

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 12:16
- Nahlásit

čus pitchus,

jsme byli na cvičáku tu u nás.. Nyxák kupodivu byl moc čikovný a ne kurv jako normálně...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 12:24
- Nahlásit

Tag já zas du lidi, mějte se tu jak chcete, zdar večír

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 14:28
- Nahlásit

Zdar

tak již trčím v háku, procházka byla pěkná a stihli jsme to dolů jen tak tak, ale potkali jsme spoustu lidí dokonce i praštěný cyklistí, což mě teda mírně štvalo a náhubek jsem samo nenašla, což mě štvalo ještě více. Tagže bilance dnešní prochajdy je -200 Kč ale stálo to za to s váma, psíci byli moc šťastní, Grineček byl tak ščastný že na mě pořád skákal a tak jsem do práce jela jako čuně neb jsem si nechtěla vytahovat ze skříně kabát.
Jo a foťák doma muš rozchodil ale nerozchodil ho nějak moc, jen tak trochu. Je to prý zasraný krám. Takže bohužel ani toto se nesetkalo s úspěchem. Několik málo fotek zezačátku jsem zachránila, ale je tam jenom Brixa, skoťáci a Grineček s Rikym. Zbytek bohužel
Ale hlavně že bylo pěkné počasí, psi byli poslušní, nikdo se nepral a nikdo nezašláp Trixinku Jsme si to zase udělali tak hezké, já s vámi chodím moc ráda protože je to vždycky moc krásné.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 14:36
- Nahlásit

Grin
taky sem si to skvěle užila. Překvapilo mě, že taková různorodá banda deseti psůch byla v pohodě. Žádnej prudič a ani Rikoslav se neprsil (bo ho Bůch krásně rovnal). Ale přišli jsme dom a Rikoslav dotáh tenisák...
Holky, až pudete příště, strčte do mě prosím, abych to nepřehlídla

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 14:40
- Nahlásit

stetisek123
já ti gdyštak písmu sms, kdybys nebyla na nertu... nebo to holky budou povinně dávat do společnýho venčení.
Ale s holkama s Žumpy je to vždycky takový, jejich psi jsou pohodoví a holky jsou děsne fajn... třeba bys mohla příště rikoslava zkusit vzít na obrany, je to jenom za 100 a kousne si 2-3x, a pak se procházkuje.. třeba by se mu to líbilo.

přišli jsme dom a Rikoslav dotáh tenisák
ježiš to je ale nebetyčné hovado

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 14:41
- Nahlásit

Už sme takiii domkiii, moc pěkně sme se s váma prošli, šla sem hned na oběd k mámě, všecko sem jí snědla, teď má volnou ruku Máňa a zkouší z ní vyrazit aspoň něco dobrýho. Tenhle víkend je teda na počasí úplně božanskej. Fotky budu mít týden ve foťáku, neboť kabel mám v práci. Ach bože. Jsou tam moc hezký malowapky, takový srandovní. No, jdem prostě asi trošku spáti, no )))

stetisek123
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 14:45
- Nahlásit

Gerda
Malowapky vycucly kýbl vody, takže příště beru cisternu a kdo bude zlobit potáhne

stetisek123
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 14:47
- Nahlásit

Grin
dyž já rikoslavem nemám ambice, jak není můj, nemám k jeho výcviku takovej vztah. Stovku ti klíďo dám a můžeš ho ukousat

p.s.:nalila jsem si červený a nechce se mi, fakt děsně nechce věšet to blbý prádlo

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 14:53
- Nahlásit

stetisek123
můžeš investovat a dát Rikymu batoh, může ti tu vodu nosit.. a to myslim vážně, já přemejšlim že to pak koupim Grinovi, tak se na to můžeme nějak složit a nebo to koupim a půjčim ti to než bude Grin mít hotovou kostru...

já rikoslavem nemám ambice, jak není můj, nemám k jeho výcviku takovej vztah
hele třeba by tě to bavilo, víš, jako tebe, ne psa chápu že ambice nejsou ale bejt tebou to jednou zkusim a když nic jinýho, alespoň pokecáš s holkama a pak se půjde prochajdit.
Já nejsem dobrej čék na to, já to moc neumim.

Gerda
jdem prostě asi trošku spáti, no
jeeeee to bych taky mooooc chtěla.. a ten oběd u maminky taky

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 14:53 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Čus bus cambus!!!!
Stalo se něco neuvěřitelnýho, ale během tohoto víkendu jsem asi ze ségry udělala pejskaře. Včera si dokonce změnila profilovou fotku na FB. Do včerejška tam měla tenisovou raketu a teď tam má fotku s Ronem. Včera s Ronem kousala a dneska nastoupila frajerka na hodinu s kurzistama
A když si vzpomenu jakej hysterickej záchvat dostala, když jsem před šesti lety donesla dom pana Bajkonůra, tak téhle proměně fakt nemůžu věřit

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 14:55
- Nahlásit

Baico
A gdo je Ron?

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 14:58
- Nahlásit

Grin
A gdo je Ron?
Ségry tchánovic pes. Co se odstěhovala od nás, tak jí ty čokle nějak chyběj, tak se realizuje na Randálovi

stetisek123
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 15:00
- Nahlásit

Baico
flat?

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 15:01
- Nahlásit

Baico
ach ptáááák... no chápu že něco s povahou flata může přirůst k srdci

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 15:12
- Nahlásit

stetisek123
Malowapky vycucly kýbl vody, takže příště beru cisternu a kdo bude zlobit potáhne
Pche, koukejte si nosit vodu. Vždycky Mařence vezmu, ale vim, že nikdo jinej jí neveme, tak beru velkou flašku, aby si lemtli všichni. A pak se vláčim na výlety s desetikilovym batohem, bo v něm mám i lékárničku, termajdy s kafem a čajem, skládací příbor...prostě fšecko. Zejména za tu lékárničku se mi všichni smějou, jen třá už v ní nemám žádná obinadla, bo pokaždý, dyš se nekomu něco stalo, hnedle byl rád, že mám obinadlo s sebou )) Malowapka mimi je nejvíc rozkošná!

Grin
Už si byla na tom hafbu kousat vůbec trošku? A Atuše řikala, že máš volnej nějak celej příští týden, pročež já mám dovolenku taky, tak než budu mít hotový auto a pojedu k Crysoj, můžeme jít na prochajdy brzkodenní s Bůchem aji malowapkama, eslivá budou chtět.

Jdu spáti k telce, jistě dávají nějaký pořad.

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 15:20
- Nahlásit

Gerda
přesně tak, mám příští týden volno. Na hafbíka jdu kósat zítra v 17:30 prosím, a v úterý, taky večír, máme cvičáček, jo a ve středu v poledne mám nějaký autorský čtení :blicísmajl: ale ináč mám volno a půjdu s vámi velmi ráda kdykolif

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 15:29
- Nahlásit

Baicovááááá

Jdu zejtra na obrany na Hafbo a bude tam BŠO Aureola White Ancilias

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 15:38
- Nahlásit

Grin
Aureola White Ancilias
JJ, to je Fandova ségra z prvního vrhu a zároveň je to i Baicova sestřenka Možná bude mít sebou Jana i Faith. Tak je pozdravuj

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 15:45
- Nahlásit

Baico
Pozdravím pozdravím já jsem si to myslela podle věku

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2011 15:46
- Nahlásit

Grin
já jsem si to myslela podle věku
Aura je dobrá. Jen by mě zajímalo, jestli trochu zhubla. Na výstavě v Rybíkách se valila jak tank

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání