| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 15:51
- Nahlásit
Baico
to je zvláštní až kuriózní, vzhledem k tomu že princ Hyjacint by mohl v divadle dělat konkurz na nítěnku...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 15:56
- Nahlásit
Grin
to je zvláštní až kuriózní, vzhledem k tomu že princ Hyjacint by mohl v divadle dělat konkurz na nítěnku...
No tak řekla bych, že princ Hyjacint má o trošku víc pohybu a překrmuju ho poslední 4 dny
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 15:58
- Nahlásit
tak jsme z výletu, knírači dneska byli nějak neposlušní, Sophyje asi byla nasraná, že nemůže do vody a Fejtice se pak ke konci trochu v něčem vyválela, jinak bylo krásné počasí
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 16:02
- Nahlásit
Baico
vždyť víš že si z tebe tropím žerty.. totiž z pana Hyjacynta
Monty
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 16:03 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
Děučata, neccete si někerá zopáknout dopolko po Břežanským okruhu? Malej kartáček tu na mě štěká, tahá kachnu a vyhnal všechny kočky z pelechu, že prej je nuda. Teď se tu zakusujou s větší malowapkou, ale to ji dlouho nevydrží a já přijdu vo kotníky
Edit: právě přitáhla bublifuk...esli ho rozkousne!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 16:03
- Nahlásit
Grin
totiž z pana Hyjacynta
Tak to mu to radši neřeknu. On teď děsně urážlivej a nemusel by to zkouenout
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 16:06
- Nahlásit
Grin
no jo, dneska jsem byla z nich trochu nervní, ale to k tomu patří nemůžou ze sebe dělat svaté pořád
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 16:06
- Nahlásit
Baico
jee nééé to mu nesmíš říct, on je útlocitný!!! Stejně jako se Grinečkovi nesmí říct že se ti nelíbí... teď jsme si kvit
stetisek123
to jako teď??? na co ti tví psi jedou ???
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 16:07
- Nahlásit
Monty
jsem ráda že i bílí kníračové někdy zlobí, jelikoš mě grineček teď nasírá průměrně jednou za dva dny máme takové období
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 16:12
- Nahlásit
Grin
na ópijům
Monty
nemáš mít bílý knírače, na černejch to není vidět...ovšem moji kníračové jsou křížený s jezefčíkem, tak to bude asi tim
Grin
ty hale, vytváříš tam taky nějaký hodnoty, bo si chodíš do práce jen pokecat na čézetko?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 16:17
- Nahlásit
stetisek123
simtě neděle je mrtvá, mám o polovinu až dvě třetiny míň práce než jindy, většina repek je hotová z tejdne a co nebylo, to se v sobotu dodělalo... je to tak dycky, středa a neděle jsou nejmrvější dny a v neděli navíc nejdou ani regiony, takže až na tu poslední hodinu jsem tady fakt zbytečná skoro
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 16:24
- Nahlásit
Tak volali naši, že se vracej. Tak jdu alepoň vyluxovat, ať máti po relaxačním víkendu netrefí .-)
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 16:30
- Nahlásit
Grin
ony jsou většinou hodňoučké, ale dneska trošičku zlobily...
no příští rok je čeká asi cvičák, uvidíme...
pokud chci mít třetí holčičku, tak holky musí poslouchat, ale Sophyje si to pak žehlila
stetisek123
není vidět, ale cítit snad jsou
ale bylo to jen trošičku, vlhčený ubrousek tu neplechu spravil
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 16:41
- Nahlásit
Monty
pokud chci mít třetí holčičku
ty chceš mít 3?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 16:42
- Nahlásit
Baico
nezapomeň na toho králíka se zeptat
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 16:45
- Nahlásit
Sízra Milanová
tios nevěděla? Monty prostě ujíždí na bílejch knírech
Baico
Tak volali naši, že se vracej
sem četla že vaši zvracej...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 16:46
- Nahlásit
Sízra Milanová
jo, vždyť o tom melu už pěkně dlouho
Grin
jsem kníračí maniak, já to přiznávám
jsou prostě jak drogy - návykové
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 16:48
- Nahlásit
Grin
sem četla že vaši zvracej.
To možná taky příjde
kejtlin
nezapomeň na toho králíka se zeptat
Kupodivu jsem nezapomněla
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 16:49
- Nahlásit
Monty
Grin
to vim že je jede nejvíc,ale 3? kde se to zastaví,za chvíli béš mít třá 8 stejnejch psůch
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 16:50
- Nahlásit
Sízra Milanová
nene, sedm a budu jak sněhurka ne tři a dost budu muset s drogou přestat finančně a i asi nervově bych více nezvládla
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 16:52
- Nahlásit
tady jsou fotky z dnešního menšího výletu http://montysofi.rajce.idnes.cz/Vylet_za_VSB_16.10 ./ prvních pár fotek je foceno minulý víkend u bráchy s jeho jorkem a hlídacím jorkem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 16:57
- Nahlásit
jestli přijde střídání jak má, tak budu za dvě hodiny doma, ty woe celej víkend vy vyjebaný hokně , od nevidim do nevidim, doslova
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:01
- Nahlásit
Monty
já taky v budoucnu uvažuju o zmnožení počtu bílejch psů u mě doma, ale teda musim říct že mám zdravej rozum, teď ani v příštím roce to nebude, neb by mi jeblo
Sízra Milanová
to vim že je jede nejvíc,ale 3?
já už jsem to tady četla několikráte
Baico
To možná taky příjde
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:02
- Nahlásit
Monty
ne tři a dost
hmm...nevim,pak řekneš...jé 4 at jsou 2 a 2..atd
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:05
- Nahlásit
Grin
tak holky jsou docela v pohodě, to že mi v posteli skáčou na hlavu, tak na to už jsem si zvykla a jestli skáčou dvě nebo tři, to už je jedno
Sízra Milanová
hm, to bych musela mít jiný plat
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:08
- Nahlásit
jsem doma z nákupu, tu pár fotek:
o moc víc jich není, ale jinak tu: http://atuschka.rajce.idnes.cz/Brezanske_udoli
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:09
- Nahlásit
Monty
jako teda musim se přiznat, že babička mýho bejvalýho měla westa - westici - bya už stará když jsem ji poznala. Ale to zvířátko si mě strašně získalo, já sice mám ráda psy, ale jsou psi na který nezapomenu a ona je jedna z nich. Hlídali jsme ji asi na 3 týdny jednou, á nikdy nezapomenu že i v těch svejch 14 letech byla neuvěřitelně hravá, rozpustilá, pohodová fenečka, strašně príma pes to byl. Takže chápu že to může bejt návykovka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:14
- Nahlásit
Grin
oni jsou hrozní kašpárci, plánuji štěndo koncem příštího roku, pokud vše výjde
Monty byl v jeho deseti taky plný života, ale bohužel ledviny
chovatelka má taky tři feny a jak jsem tam šla poprvé na návštěvu, tak jsem byla úplně unešená, sice už jsem měla Montyho deset let, ale je něco jiného mít jednoho nebo tři
Holky jsou strašně fajn, jsou to takové zlatíčka
Známá neměla s westy moc dobré zkušenosti, ale říká, že jak poznala holky, tak úplně přehodnotila, že jsou úplně zlaté
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:19
- Nahlásit
Atusch
Tak tady se tentokrát vystavuje Gerdička.
Jinak závist,já venčila s ubrekanou dcérou.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 17:23
- Nahlásit
Grin
já taky v budoucnu uvažuju o zmnožení počtu bílejch psů u mě doma
počet čupakáber u mě doma jest konečný a finální , ovšem kdybych měla barák,tak si pořídim ještě landseera,kterýho dlouhodobě miluju
|