Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 20:24
- Nahlásit

hally001
ahoj, proč se nevídáme, dyž sme v podstatě sousedky...hele myslím že nám chybí metro...tak 5stanic a ...nechápu proč tady není nějaká slušně jedoucí městská...sme diskriminovaný a ...nepřizpůsob....
No je to na hovno,v Práglu by sme byly 2x až 3x tejdně něgde spolu na šlupky.
Už máte hotovou střechu???Essi jo,tak doražte na pokec a na pochlast.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 20:25
- Nahlásit

hally001
taj jsem byla na zkušený v budoucím zaměstnání...myslím že zlatý "rajčátko
tak esiti neni lepčí mezi těma prasatama doma?
MUŽ NA RADNICI...miluju ty tapety...asi mám depku...
já si to nahrávám,sjedu si to zejtra pěkně f klídku,uš se těšííím.mám puštěný medyzonský mosty totiš

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 20:26
- Nahlásit

davidkova renata
eště by mohla zjistit,že už jednu holku vlastně má))))

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 20:29
- Nahlásit

davidkova renata
já nemám myš

hally001
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 20:30
- Nahlásit

Jebloň-po třech dnech dorazil muž...spárovali sme..a rovnali dřevo a...pak chyt nerva ohledně dřevěnejch podložek pod prasata do chlíva, aby jim nebylo studno od spoda a...usnul v 8hod. Zejtra jedeme pro matroš na stropy chlíva a děláme stropy, nastýlám a Roman jede večer do Prahy...přijede v úterý v noci, nebo ve středu ráno...já si vůbec netroufám mu říct, že si chci jet pokecat s Jablůň ...ale mohla bych k vám dorazit až sem pojede tchýně, máme teďka takový labilní vztahy..a nerada bych "někoho" poslala do prdele..bylo by to bezpečnější než tu zůstat

hally001
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 20:31
- Nahlásit

davidkova renata "jsem tu jako poslanec, mohu vám s něčím pomoci?"..to byla doba, co?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 20:31
- Nahlásit

Monty
já nemám myš
jak jako nemám myš???? a čim jako myšuješ??? f tom přípatku nevi,no..každej slušnej čék má myš přeci!

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 20:33
- Nahlásit

hally001
..ale mohla bych k vám dorazit až sem pojede tchýně, máme teďka takový labilní vztahy..a nerada bych "někoho" poslala do prdele..bylo by to bezpečnější než tu zůstat
No jasan,kdykolif a až bude mět přijet moje tchýně,taxi mě tady vyzvednete taky,ju.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 20:33 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

hally001
?"..to byla doba, co?
twe já si to děsně jedu todleto))) žena za pultem ,nejmladší z rodu hamrů,major zeman,inženýrská odysea a tak.-)))))))))))) krásná doba to byla,mám úpa nostalgický záchvaty dycky ,nikdy by mě f tý době nebylo napadlo, že přijde čas kdy todle řeknu

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 20:37
- Nahlásit

davidkova renata
mám půjčený noťas, takže tou plošiinkou místo myši, ale ten FB už skoro nevidím jak do toho čumím, tak už skoro nic nevidím, nepomáhá ani to, když od toho noťasu odejdu tak na deset minut

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 20:40
- Nahlásit

Brý večír

Zejtra s váma nejedem, jedem na jiný keltský místo, a to na Říp Zbraslav vůbec neznáme, ani kde parkovat.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 20:49
- Nahlásit

ŠKODA, ŽE TADY NEMÁ KÁMOŠKA NAINSTALOVANOU OPERU sakra caps lock tak se to dá zvětšit a vím jak

agáta12
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:11 - Změnil/a: agáta12
- Nahlásit

kejtlin
Máš doma framykoin , bactroban nebo nějaké jiné antibio ?
Prskni to na to ! Nebo je ukecej na pohotovosti ať ti daj recepis nebo veta . Díru z hřebu desinfekcí jen tak nezmákneš a samo koukni na ten tetanus !! A nedej se odbýt kreténi lidolékaři se s ním skoro nesetkávaj a tím pádem si myslí že neexistuje

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:13
- Nahlásit

agáta12
mě nenavočkujou dyš mám pásofce!
bactroban mám, dostala jsem ho na pásofce když hnisal

Atusch
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:25
- Nahlásit

Monty
drž CTRL a + to zvětší a - to zmenší

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:40
- Nahlásit

špym a špym a ňyc nesyším

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:41
- Nahlásit

du zalehnout s knížkou, včera jsem četla do 2 do rána

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:46
- Nahlásit

agáta12sme mistroví najvěči a budeme mít foto na titulní stránce soukmenovského bulváru .I tyhle body na toto stačíjou. Máme pohár velkej jako papíňák a ňamňamstokholmské papu

Gratulace vobrovský a ještě větší mistrovi k mistrovství!!! Mistr republiky Mr. Saša, no to je krásnýýý!!!!
To by mě těšilo víc jak nějakejch 270b a postup do snobský školky kde se děcka mlátěj kdo má bohatší rodiče a větší funclub ;)

hancaw
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 22:07 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

Biluška se vopovaš! Sem ti psala sůvu a furt ňyc! člověk se tady upaluje jak Hus a co z toho že jo?!

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 22:08
- Nahlásit

NA JEDNIČCE BĚŽÍ ZAŘÍKÁVAČ KONÍ!!!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 22:16
- Nahlásit

Tak proto jste fšecky pryč?

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 22:18
- Nahlásit

Šmarjá teď sem čuměla na telku a válela se, na balgoně je zima, musim ještě s marounem ven. Oooooo to se mi už nechce. Ty vado, tady zmrznu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 22:20
- Nahlásit

zdar děcka

fšem úspěšnejm Bajkovům, Crysům a Agátům moc a moc a moc veliký gratulace ste sqělý!!!!!!!

Crysa
pani šecko neeeeej k svátku a tady máš dortík, nebuj můžeš ho je bez mouky

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 22:25
- Nahlásit

Alexa děkuji za kratulace obě dortíka si rozhodně dám

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 22:27
- Nahlásit

Atusch
a to plus najdu kde, když nemám numerickou klávesnici???

Atusch
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 22:43
- Nahlásit

Monty
přepni si na anglickou (alt+shift) a mačkej klávesu vedle backspace

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 22:48
- Nahlásit

Atusch
ty jo díky moooooc, já vidím mám to sice zvětšená jak pro sleponě (no já vlastně jsem ) ale jááááá vidím

děkuji moooooc děfčata

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 22:54
- Nahlásit

Monty
Ty vade, lurdy ouplný zase...tys díky žumpě prozřela???? Hele to už přeháníme, ne? Za chvíli budem zvedat lidi z postelí...

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 23:00
- Nahlásit

Gerda

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 23:01
- Nahlásit

Jo a to sem vám ani neřekla, jak Máňa naučila Bůška kopat jámy. Ona strašně ráda kope, Bůšek už se teda naučil si jí hlídat, že když se někde zakope, chodí jí vyzvedávat, páč von je děsně poctivej a furt všechny počítá, jesi se mu někdo neztratil, pročež Máňa se mu vobčas zasekne, takže pro ní chodí a pak jí žene k nám a kouše jí a vona se rozčiluje, tak se pak cesotu hádaj různě, takže sme si tak kouřili na krásný louce, dneska se nám obzvlášť vydařil procházek, Maryje kopala jámu, Bůšek koukal a učil se to pasivně, když si Máňa odškočila k Atuši pro pamlsek, začal Bůšek kopat a dělat to stejný, co Mařena a furt se na nás koukal, jestli to teda dělá dobře. Sme se mu děsně smáli, pak si jámu hlídal, pak tam zas Máňu pustil, pak vona ho tam nechtěla pustit, pak si šla vodpočinout, lehlasi naproti, Bůšek se k ní votočil zády a kopal, takže jí celou zaházel hlínou a vona byla ráda. Pak byli strašně špinavý, pak je Atuše fotila a na fotce vypadaj dost čistě, tak se divim, no...

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání