| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:30
- Nahlásit
leyenda
hele tak esi to jsou žáby s šnecíííí, co se tady v přírodě běžně vyskytujou, tak nemám problém jich pár vzít semka ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:31
- Nahlásit
Tinta76
tak hlavně aby to nebyl nějakej akresííívní druch co by ti sežral oblofky ))
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:36
- Nahlásit
davidkova renata
tyvoe, tak to je jasný, že ty by ani nepřišli spolu do styku, nebudu riskovat, že na ně přenesou nějaký brebery z Francie, nebo votkať jsou ...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:37
- Nahlásit
Leyenda
Hele ale dyš sou původně určený na sežrání, tak já si vemu jich pár do hospody, šlo by to?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:47
- Nahlásit
davidkova renata
hele já du zmizet, sice se večer eště stavim ale nevim jestli vás chytnu, zkus něco dohodnout na to zejtřejší dopo, hlavně někde na tý dobrý straně Prahy, třá okolo toho Pražskýho okruhu, Slivenec, Řeporyje... Nebo třá Modřany... žádný Háje a už vůbec ne hostivař prostě
gdyštak mi to hoďte do maila (myshotaurus@gmail.com) nebo napište sms (Gerda má tel) , ale já sem i nakoknu opčas.
JO a atuše by se podle mě třá přidala tak to můžeš zkusit i na ni...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:54
- Nahlásit
Grin
řeknu gerdě at ti zavolá esi něco domluvíme,třá bude chcát a nepudem nikam.-((
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:55
- Nahlásit
davidkova renata
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:56
- Nahlásit
že sem lezu ohledně žab a šneků.... mám 2 kiláky za barákem přehradu.... ale sem z Oryjentu....
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 19:26
- Nahlásit
Navrhuji dovézt žáby do Macochy v Moravském krasu páč se tam vejde celej kamion a je tam mnoho jeskyní kde do jara budou chráněný následně se domluvit ze zprávou jeskynářů že je budou chodit přikrmovat,pokud by tam nějaký záchranář uvíznul sytuace by se samozřejmě obrátila
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 19:50
- Nahlásit
co je kde jste všichni?
|
Tonka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 19:56
- Nahlásit
Ahojky mám známého který má velké pozemky v jižních čechách
- u Jindřichova Hradce, teď jsem s ním mluvila a je ochoten tam množství žab odpovídající 1 paletě vypustit a i nějaký šneky podrobnosti na mejl
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 20:06
- Nahlásit
Sízra Milanová
hele tak jak to vypadá??? kolik je rozebranejch palet???? essi jako máme ještě shánět bo co????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 20:10
- Nahlásit
Sízra Milanová
Alexa
zbytek se rozveze k nám kolem labe, tam jsou většinou i stromy nebo lesíky
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 20:28 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Se pobléjůů
Aby ses neposrááál
Furt králíka, králíka, už ani Pinďa to nežere
klasika
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 20:34
- Nahlásit
Crysa
mňáám, dala bych si králíka
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 20:34
- Nahlásit
Crysa
nedejchej na mě, smrděj ti nohy a táhne z tebe pivo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 20:36
- Nahlásit
makrel
mňáám, dala bych si králíka
hele nezdá se ti že si nějaká rozeřraná???? nejdříf šneky a žabičky a teď králíka
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 20:37
- Nahlásit
Alexa
a hlavně jsem špekatá, takže nebude nic
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 20:47
- Nahlásit
Alexa
Crysa
di si ho umejt
Co šneci a žáby, mám ještě něco shánět, nebo už je to rozebraný?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 20:52
- Nahlásit
EldogueroCo šneci a žáby, mám ještě něco shánět, nebo už je to rozebraný?
u vás je to asi hodně vysoko se sněhem za dveřma a málo rybníkatý. Esli teda nesháníš večeři
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 20:52
- Nahlásit
Eldoguero
mám ještě něco shánět, nebo už je to rozebraný?
sízra je koordinátor tak počki až dorazí, ale mám pocit že k vám na sever je to daleko
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 21:02
- Nahlásit
Alexa
sízra je koordinátor
od kdy? napiště někdo tý Tonce ne?A zavese se to na to Jindřichohradecko....já si můžu vzít leda pár hlemjžďů,ale myslim že je o mě známý jak skončili slimáci..takže bych to hlemejžďům nedoporučovala spíš
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 21:02
- Nahlásit
Holky, jste sikulky , jsem ze zacatku neverila, ze se nam to povede. Ja byla na louce kouknout, jak to vypada s tema, co jsme tam vylozili. Zaby jsou pryc, sneku jsem teda videla vic nez normalne, ale je videt, ze se rozlejzaji. Byli na hromadkach ve stinu podel mezi a uz se rozprostreli , tak si jen preju, aby tu cestu k vam prezili a chytly jeste zbytek podzimu, aby si nasli mistecko na zimu. Mluvila jsem s jednim chlapkem tady z rezervace, nerekla jsem mu teda o co jde, ale podle toho, co jsem z nej vytahla vseobecne o zabach a snekach, by to meli dat .
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 21:05
- Nahlásit
Sízra Milanová
pockej, ja te jen chtela poprosit, jestli by ses ujala ty koordinace u vas, jako aby tam ten kamion pak nekde nestal a nevedel kam dal. Necetlas mejl? Myslim, ze uz je to rozebrany, akorat musis doladit casy a trasu byt ve spojeni s holkama, co se postaraji o vykladani a s tim ridicem. Muze to tak bejt? Kdyztak poprosime Gerdicku, ale ta ma ted spoustu prace, navic se ujala velky porce tech zviratek.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 21:09
- Nahlásit
leyenda
pockej, ja te jen chtela poprosit, jestli by ses ujala ty koordinace u vas, jako aby tam ten kamion pak nekde nestal a nevedel kam dal. Necetlas mejl?
už jo,aha,aha..oukej..no posnažim se,nevim teda pročs vybrala zrovna mě ale budu teda na telefonu.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 21:21
- Nahlásit
Sízra Milanová twl hlavně s tvym oryjentačním smyslem, doufám že ho nepošleš do Bulharska místo Brna
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 21:22
- Nahlásit
Crysa
hlavně s tvym oryjentačním smyslem, doufám že ho nepošleš do Bulharska místo Brna
právě..to jsem ani nezmiňovala že jo,že nejsem jakože ouplně vhodnej navigační důstojník
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 21:22
- Nahlásit
Crysa
Sízra Milanová twl hlavně s tvym oryjentačním smyslem, doufám že ho nepošleš do Bulharska místo Brna
ajoooo to bude muset bejt ještě koordinátor na navigování
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 21:23
- Nahlásit
Crysa
Esli teda nesháníš večeři
sakra a je to venku
Sízra Milanová
leyenda
Ok, takže je to rozebraný a netřeba se dál nervovat tak to jsem moc ráda, hlavně informujte, jak to dopadlo, kdyby něco jsem na tel.
Jinak mooooooooooooooooooooooooooc obrovská gratulace Pakoňovi a Akyháky
Super, jen tak dál
Lidi, du si lehnout a na zejtra mi držte palec.
Dobrou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 21:23
- Nahlásit
Sízra Milanováprávě..to jsem ani nezmiňovala že jo,že nejsem jakože ouplně vhodnej navigační důstojník
počkej, on se toho ještě někdo chytne a béš to mít i s mediálním doprovodem a ovacema s mávátkama u vypouštění každýho žívočicha Tak jim kdyžtak řekneš, ať se přesouvaj za autama štábu z televizních novin
|