| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:19
- Nahlásit
Alexa a můžou se vůbec převážet za účelem vypuštění????
hlavně to tu ventiluj, že by mohl někdo chtít ještě nějaký papíry navíc, ať je z toho každej kolem vyvalenej..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:23
- Nahlásit
Crysa
hlavně to tu ventiluj, že by mohl někdo chtít ještě nějaký papíry navíc, ať je z toho každej kolem vyvalenej..
jéžiš lepčí se zeptat než aby je z hranic vracely zpátky, myslíš že by to pak přežili???? hele a myslíš že už tady na ně neni zima?????zvlášť na ty žabky????
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:25
- Nahlásit
davidkova renata
co zejtra nějakej menčí kratší kárzink?
Já bych straaašně zejtra procházkovala, musim ve 2 bejt doma ale dopolko bych moc ráda s váma šla!! Takže navrhnětě cokolif a já dojedu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:27
- Nahlásit
ADD OLEJE
oleje už dorazli, pojedu pro ně během příštího týdne, až dojdou peníze-vejplata na oučet, je jich 11+jeden 5ti litrový pro adidas, takže se o těch 11 nějak podělte
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:31
- Nahlásit
Alexahele a myslíš že už tady na ně neni zima?????zvlášť na ty žabky????
tak esli je nepotáhnete do Krakonošova, nebo kde to leží ten cenťák sněhu.. snad by umrznout neměli. Kdyžtak je střelíte tady do nějaký hospody
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:32
- Nahlásit
Ahoj tak jsme doma ze závodů v hostivaři byly jsme s Akky v ZVV1 a poslušnost jsme měli za 95 a obranu za 91(bez maket) takže máme 3.m z 12ti, fota a videa zítra večer
a Verča s Velkoblizárdem byly v ZM a maj p:47, o:49 a byly 1. z 8mi
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:35
- Nahlásit
AkkyHákky
dobře vy
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:37
- Nahlásit
Grin
žumpa slaví úspěch
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:40
- Nahlásit
Alexa
Crysa
hlavně to tu ventiluj, že by mohl někdo chtít ještě nějaký papíry navíc, ať je z toho každej kolem vyvalenej
doprdele řekne mi někdo vocogo?? ste tajemný jak vedle f tématu
Grin
Já bych straaašně zejtra procházkovala, musim ve 2 bejt doma ale dopolko bych moc ráda s váma šla!! Takže navrhnětě cokolif a já dojedu
tak počkáme na gerdici až dorazí z ratatatan a marunu až se probere z bezvědomí )) a něco domluvte,gerda mi to pak vycucne do maili nebo zavolá dybysem tu nebyla
AkkyHákky
takže máme 3.m z 12ti
tak to je hoooodně dobrý!!!! plác plác po ramenou samosebou!!! blizárdovi samo nejvěčí gratulace ze všech bo je nejlepčí!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:41
- Nahlásit
AkkyHákky
tý brďooooo velkogratulace musím použít slova klasika kde se to zastaví
Crysa
Kdyžtak je střelíte tady do nějaký hospody
ale to pak můžou zůstat kde sou žejo
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:41
- Nahlásit
davidkova renata
Verča má hroznou radost chodila tam a prozpěvovala "Briar porazil ovčáááky!"
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:43
- Nahlásit
AkkyHákky
Briar porazil ovčáááky
seznámim jí s Petrou co má borderáka kerej vyhraje kam příjde..má zvv3 mj..o tom zas na mistráku mládeže při obraně řek rozhodčí...ofčácííí stydte se.-)))) můžou si zpívat spolu ))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:43
- Nahlásit
Alexaale to pak můžou zůstat kde sou žejo
tak když už by ti tady zmrzly.. tak tu škodu nenecháš ležet na ledu, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:48
- Nahlásit
Crysa
Alexaale to pak můžou zůstat kde sou žejo
tak když už by ti tady zmrzly.. tak tu škodu nenecháš ležet na ledu, ne?
no tak děte do prdele vobě a zachranujte si samy! dyš nic nevim nic nezachranuju
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:49
- Nahlásit
davidkova renata
tu možná známe tomu borderákovi je už víc ne a byly i v Hostíku na výběráku ZVV3
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:51
- Nahlásit
AkkyHákky
gratulace moc a moc a tak i verče
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:51
- Nahlásit
davidkova renata
no tak děte do prdele vobě a zachranujte si samy! dyš nic nevim nic nezachranuju
šiši nebuď histerická, lejenda má ve Frankrajchu kamion plnej šneků a žab, kerý byli určený k sežrání a potřebuje je někam udat. Dopravu má Gerda zajistila umístění části, lejenda si několik palet nechala na pozemcích, ale nemůže je nechat všechny páč jí budou na okolní pozemky shánět ofce z hor a ty by je ušlapaly, tak je třeba je někam převízt. Tak se koukej zapojit!!!!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:52
- Nahlásit
davidkova renata
já taky nezachraňuju.,chtěla sem, ale od rána nikdo nebyl schopen mi poskytnout relevantní informace, pročež na to prdím
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:55
- Nahlásit
Crysa
tak tu škodu nenecháš ležet na ledu
snad jeste nemrzne, ne?
Alexa
S papirama je to osetreny, no tak skoro osetreny, kdyz se v tom nebude nikdo moc stourat, koneckoncu je to v ramci Unie, pres Svycarsko by to mel sice bliz k tomu Gerdicky chlapikovi, ale papirove by to bylo komplikovany. Dala jsem mu cisla vsech zainteresovanych, mluvi dost dobre anglicky, tak v nouzi nejvyssi se s nim domluvite, kdyby mi zas nefungoval mobil. Tady je desnej vichr, tak mam blbej signal.
Hlavne, prvni vybalujte ty zaby!!! Sneci pockaj. A zkuste najit naky mista s trochu porostem, krovim a tak.
Jak ma Addidaska velky to jezero? At se kdyztak domluvi s Maruskou, kde si je vyzvedne.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:56
- Nahlásit
AkkyHákky
tu možná známe tomu borderákovi je už víc ne a byly i v Hostíku na výběráku ZVV3
jj to je tuty vona,psovi je 7 tušim..
makrel
já taky nezachraňuju.,chtěla sem, ale od rána nikdo nebyl schopen mi poskytnout relevantní informace, pročež na to prdím
hele vejcuc je tady nahoře vod aleksy uš ..
Alexa
kamion plnej šneků a žab, kerý byli určený k sežrání
cože???? no to sou svině prožraný ty lidi ofšem nápad teda nemám jedině můžu pomoct s těma vofcema až přídou ,pošlu tam býkohryze a jsou vůkol ovecprostí
jako fakt netušim,hlavně to chce asi rychle nebo pozdechaj ne?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:57
- Nahlásit
A kde je leyenda vzala?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:59
- Nahlásit
leyenda
Jak ma Addidaska velky to jezero? At se kdyztak domluvi s Maruskou, kde si je vyzvedne.
ty voe EMO jezírko fakt ne ))))
navíc prej tam alibaba honil jak zběsilej žábu bo kvákala a jeho to sralo a pak jí nes zodpovědně do potůčku dole v lese..to by se nám uběhal děcka ))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:01
- Nahlásit
makrel
jezis promin, ja uz od vcerejska kolem toho litam jak blazen. Ale k tobe ten kamion poslat nemuzem, to by se desne prodrazilo. Pojede od Plzne pres Prahu a na Brno, tam nalozi zpatky do Francie. Ale az ve stredu, takze mame cas, aby eventuelne z trasy par km odbocil. Na druhou stranu cim driv je vyndama, tim lip. Co Bonc? Ta bydli nekde na zapade, ne? A jste nekdo z Brna nebo okoli?
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
a pokud to teda není nějaky nejapný žert, vy myslíte, že to tady přežije?
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
leyenda
hele já tady vim vo rybníku, teda oni to sou 4 rybníky za sebou, kerý sou skovaný v lese, ale kamijon tam nezajede, tak myslím že nějaký žáby a šneci se tam ztratěj, kolik jich je cca v tý jedný paletě??? že by se ta jedna paleta postupně vyložila u těch rybníků, abysme zas velkym množstvim nenarušily ten bijorytmus bo jak se tomu řiká
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:04
- Nahlásit
makrel
A kde je leyenda vzala?
Pssst
davidkova renata
alibaba honil jak zběsilej žábu bo kvákala a jeho to sralo a pak jí nes zodpovědně do potůčku dole v lese..to by se nám uběhal děcka))
tak neva, v lese jim bude lip a alibaba aspon bude mit zabavu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:05
- Nahlásit
leyenda
Ale az ve stredu, takze mame cas,
Ty brďo a vydržej až do středy????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:06
- Nahlásit
leyenda
stejně zmrznou, tady už sněžilo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:08
- Nahlásit
makrel
stejně zmrznou, tady už sněžilo
šiš kde?????????? ty bydlíš na horách????????????,
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:10
- Nahlásit
Ženy, já nevim, aby to nebylo moc velký sousto, trošku so bojim, aby ten chlapík s dodávkou vůbec dojel...on s tim tak souhlasil, že si řikám, že to nemůže bejt tak jednoduchý...dá se něco složit na šumavu? Vůbec netušim, jak operovat náklaďáky mezi frankrajchem a českou kotlinou....prostě sloužim jednou dodávkou, normál klasický europalety.
Za chvíli jedem do ratatata, držte palce, ať klapne stolík a není moc hnusný.
|