Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 14:01
- Nahlásit

Pakunobecny
gratuluju všem ozkouškovaným

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 14:06 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

Cus, jsem zpet, sneci vypadaj v pohode, zaby by teda potrebovaly co nejdriv ven. Nevim, kdy naposled zrali, snek vydrzi par dni bez problemu, u zab si nejsem jista. Premluvila jsem teda sofera aby jeste pockal, nez to definitivne vyresime. Odjet ho nemuzu nechat (jako ze by tu nechal jen naves, jak jsme premejslely), by tam bylo moc vedro, ma ted teplotu nastavenou na 15st, to je tak akorat, nemyslite? Mel puvodne v papirech pozadavek 2st!!! Fakt ale nevim, kde bych je tady mohla vypustit. Zacli navazet z Alp ovce, ty je udupou, navic je vsude spousta lidi kolem toho. A stejnak by zas skoncily blbe. Nevidim to jinak, nez ze to budete muset zaridit vy. Jinak prachy na prevoz uz nejak davam dohromady, to zaridime odtud. Tak dejte co nejdriv vedet. Pliiis!

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 14:12
- Nahlásit

Hele, jeste jsem premyslela, ze je nemusime vysypat na jedno misto, muzem ten kamion nechat udelat naky kolecko. Ale zas aby to bylo nejak po trase, aby to nebylo zbytecne drahy. Eventuelna by mohl koncit i nekde v jiznim Oryjentu, mela bych asi naklad zpatky z Brna, tim by se kus zaplatil. Doufam, ze jeste nezacne krutozima, aby stihly zazimovat. Ach jo, snad to klapne

Pakonovi gratuluju

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 14:49
- Nahlásit

Zdar už sme domki!

leyenda
No hele pani, to je blbý, už jsem něco obvolala, ale jediný, co asi tak můžu mít, je menší, ale dodávka na převzetí pulky nákladu, jenže chlap mi nepojede dál než na tu rakouskou A1 směrem na Gyor a Vídeň. Neni tam někde nějaký jezero, kde se daj složit? Taky nevim, jeslti tam už nebude moc zima....

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 14:50
- Nahlásit

ŠMARJÁÁÁÁ GRATULUJU PAKONÍKOJ!!!!!!!!!!! Je to pes šikula, to se musí nechat.

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 14:51 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Zdravíém tu všechny záchranářky, hlavně aby vám pod žaby nezabalili ještě nějaký hadi, bo to by mě mrsklo z nějaký mamby.

Jsem ještě tuze zmrzlá z výletu do veliké Prahy, ale to snad ani nebyla Praha, moc stromů a louček a luk a tak tam měli. I fíky tam chovaj ve stráni pod barákama schovaný..
Huž si peču dva majičká pekáčkové masa, jedno na houpách, druhý jen s kořením, ještě se rozmrznu ve sprše a budu ležet fposteli a žrát, až budou peřiny mastnýýý
a vypadá to že by mohlo odpo i hezčejc bejt, tak bych síly měla dát ještě pochoďák čoklema kolem tůní aspoň.

Jo a málem bych zapomněla na tak velkou věc
PŘIDÁVÁM SE KE GRATULANTŮM VZDĚLANCI PAKONI

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 14:55
- Nahlásit

TAKÉ MOC GRATULUJEME PAKOŇOVI

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 14:59
- Nahlásit

Crysa
jako zima je řádná, to je bez debat, navíc mě pěkně štve, že se teď začíná vyjasňovat, když už sme dojeli domki!!!!!!!

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 15:01
- Nahlásit

Převelice děkujeme za gratulejšn mirně se rdím a dmu pýchou tedy a na počest uříznu kousek z traverzy bém za každou zkouš.mírně krátit až bude kapesní

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 15:05
- Nahlásit

Pakunobecny a na počest uříznu kousek z traverzy bém za každou zkouš.mírně krátit až bude kapesní
to je přesně na vopak, tlouct tím víc, čím vyšší jsou cíle. Jako tréninky čínskejch dětí na Olympiádu, nakládat tím víc, čím větší je kondička a protrénovanost. Traverza se odkládá snad až s důchodem psa a splnění ambyc psovodových.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 15:11
- Nahlásit

vyvsětlíte mi někdo o co jde?

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 15:17
- Nahlásit

makrel
co chceš vysvětlit?

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 15:18
- Nahlásit

Crysa
to je přesně na vopak, tlouct tím víc, čím vyšší jsou cíle
A ha nuže dobrá budem přivařovat a sváry značit barevnými pásky podle výkonu

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 15:19
- Nahlásit

tady padají kroupy

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 15:28
- Nahlásit

Monty
ty žáby a tady nic nepadá

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 15:30
- Nahlásit

čus magoři!
pakoňoj gratulac!

ad žáby: ňáký si můžu vzít do emo rybníčku, ale nevim, jestli by si tim moc pomohly..

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 15:32
- Nahlásit

Gerda
aspon tak, poslu ti na mobil jak je to skladany na paletach, jo? A rozmery, aby tam nebyl stres s prekladanim. Muj sofer ma s sebou zdvizku a vzadu sklapeci plosinu, tak technicky by se to dalo. Takze pocitam, ze pro cca tretinu misto mas, jo? Ja jsem 5 palet slozila u me, rozprostru to po svych pozemkach a ovce sem pustim az v zime. Takze spoleham na holky, ze ten zbytek nekam udaji. A poslu ho uz na cestu, odpocinkovy hodiny ma, muze vyrazit hned, jsem na mobilu, kdyby neco.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 15:32
- Nahlásit

makrel
tady byla šílená průtrž

Grin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 15:39
- Nahlásit

Jsme doma a zahřátí

Nejvíc jsme zmokli a nejvíc jsme zmrzli, ale výlet se povedl, ovšem Grin začal bejt šťastnej až nakonec při procházce, kousání se mu nevedlo, bylo tam moc vzruchů a lidí a figurantů se bál, a panička ho nedokázala moc podpořit, takže teprve až při odchodu si to celý začal užívat. Zakusoval se s mnoha pejsky, Mařenka zakousla jeho, Kamínkovi dělal nácvik na coursing, Nyx prostě jako obvykle nezklamala a přistoupila na kdejakou hovadinu co Grineček vymyslel a ještě ke všemu tam byl krásný velkjý nasvalený pes, příslušník bojových vemen asik, co se prý pere s pejskama ale Grineček mu nevadil a Grineček z něho měl radost a pořád pokukoval co nasvalený pejsek dělá a jak se tváří na to co dělá on.
Bylo to moc pjekné. Teď máme za domem slavnosti středověké, střílejí tam děla, je tam moc lidí, takže beru psa a jdu ho mučiti

PS: Gratulujeme pakoňoj!!!

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 15:46
- Nahlásit

Grin

grineček by asik chtěl bent tacky nasvalenej, hlídej ho, aby se v tom čokloj nezhlíd a neměl pak nějakou tu poruchu příjmu potravy, víš co, v pubertě sou na to citlivý

jinak šamponi dnes nosili srnčí nohy, nejen že aportovali, ale dokonce sami nosili podel řady. A měli úpa čananou chůzi u nohy! Ten klikr je boží věc!

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 15:48
- Nahlásit

čus bus bambus
TEĎ tady svítí slunko, poté co sme na cvičáku zmokli jak paka
pakůň
velkogratulace pakoníkovi i vám pani za nervy

leyenda
hele kolik jich je???? a můžou se vůbec převážet za účelem vypuštění????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 15:52
- Nahlásit

proč je tak kurefská kosa???????????????????????????
twe to jako nevim todleto! gde je adydska a boncofka?? mušíme něco vymyslet nebo zdechnu
Pakunobecny
můjty tondo kolenatej,pakůn už má tudletu madurýdu!!! veeelká gratulace pani!

co zachranuje lejendička?? bysem jí pomohla ale nevim jak..ale může napsata na tyranazviržatka,tam by mohli vjedět)

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 15:54
- Nahlásit

davidkova renata

jsem v hajzlu, je konec prostě, ráno na cvičáku zimní bunda a čepice. Nemám už co přivoblíct!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 15:56
- Nahlásit

Adiddaska
Nemám už co přivoblíct!
právě..hele nemůže nám alibaba zaplatit nějakej zámořskej pobyt?? do hjara? pojedem akorát my 3,to by snad moch utáhnout proboha?!

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 15:59
- Nahlásit

davidkova renata

hele nemůže nám alibaba zaplatit nějakej zámořskej pobyt?? do hjara? pojedem akorát my 3,to by snad moch utáhnout proboha?!

to by ask mho, ale obávám se, že by nechtěl

děcka, du spát, prostě se zazimuju, nekrmte mě, chcípla bych!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:01
- Nahlásit

Adiddaska
před zimováním se musíš vykoupat a přitom vyprázdnit

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:04
- Nahlásit

kejtlin

koupala sem se fčera, na to jebu (dyk mě znáš jak to mám s koupánim) a vyprázdnim se teda. Klíďo na sucho, takle já sem dobrá!

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:05
- Nahlásit

kejtlin
Adiddaska
před zimováním se musíš vykoupat a přitom vyprázdnit

a udělat tukový zásoby

Grin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:11
- Nahlásit

Adiddaska
Grineček by asik chtěl bent tacky nasvalenej, hlídej ho, aby se v tom čokloj nezhlíd a neměl pak nějakou tu poruchu příjmu potravy, víš co, v pubertě sou na to citlivý

no to musim teda si hlídat ale gdyš se přijelo, tak Grineček hrozně sežral misku granclí, pak hrozně sežral co nechala trixina z dyjetní konzervy a pak mi ještě hrozně sežral párek od kterýho jsem odběhla na záchod, takže evidentně neví jak na to
ináč ten nasvalený pes byl staf nebo pit, spíš staf protože byl heskej moc, ale já se f těhlech plemenech nevyznám a tak jsem nechtěla bejt za blba .. ale grinovi se dycky líběj ty nejvíc největší sígří a pejsci co jiný pejsky neradi..

davidkova renata
proč je tak kurefská kosa???????????????

no aby ses měla na co ptát ne

ad rukavice jako neska jsem je neměla, ale zejtra na cvičák teda beru a i čepici!!! jsem měla tak zmrzlý ruce že jsem nemohla udržet grinovodítko a nejvíc jsem záviděla Cryse obojek s látkovym držákem, páč ten kovovej kroužek na našem obojku byl prostě nahovno nejvíc!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2011 16:14
- Nahlásit

Adiddaska
vyprázdnim se teda. Klíďo na sucho, takle já sem dobrá!

Grin
hele co zejtra nějakej menčí kratší kárzink?? ))) dopol nějak..nepudem třá?

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání