| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:41
- Nahlásit
Alexa
hele teda já nevím, ale žáby se přes zimu zahrabávaj do bahna u rybníku ne??? to by u betonovýho bazenu asi neklaplo??? nebo jak zazimovávaj
NOrmálně vyklopíš do bazénu pár koleček hlíny a vytvoříš na dně bahno. Trochu vlastního pohodlíčka snad pro ty chuděrky žabičky obětovat můžeš, ne? Víš co všechno prožili? Víš v jakém byli stresu když je chtěli sežrat? Teď, když jsou konečně zachráněné se holt musíme trochu uskrovnit a pomoci jim normálně dožít. Je to naše morální povinnost Žabozachránci fšech zemí spojme se
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:43
- Nahlásit
davidkova renata
s tebou se vůbec nekamarádim..seš pro mě EE,jako sousedi takže DH!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:43
- Nahlásit
Alexa
nebo je vemte k nám,máme tam labe
|
Tlačenka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:44
- Nahlásit
Holky, já bych taky strašně ráda pomohla, ale nevím jak!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:46
- Nahlásit
Sízra Milanová
s tebou se vůbec nekamarádim..seš pro mě EE,jako sousedi takže DH!!!
no to chápu taky nesnášim lidi co mi řikaj co si myslej ))))
nicméně bych ted osobní spory nechala stranou jinak ty žáby prostě stejně pochcípaj..pohádat se můžem pak ne?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:46
- Nahlásit
Sízra Milanová
davidkova renata
makrel
Ja si myslim, ze koukat a rikat si "je to hrozny, ale neda se nic delat" je srabarna. Samozrejme v tom celkovym mnozstvi je to prd, ze zachranime jedem kamion zab, ale pro kazdyho jednoho konkretniho zachranenyho psa, dite nebo sneka to smysl ma. Nehlede na to, ze z toho bude samozrejme pruser, bude se o tom mluvit, takze se treba par lidem otevrou oci. nejak se zacit musi. Kouknete na byci zapasy - zacalo to par obnazenejma devama a pred tydnem byla posledni corida v Barcelone, taky by byl nikdo nemyslel, ze to zastavej.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:49
- Nahlásit
leyenda
ale pro kazdyho jednoho konkretniho zachranenyho psa, dite nebo sneka to smysl ma.
no dyk vo tom mluvim ne?
pred tydnem byla posledni corida v Barcelone, taky by byl nikdo nemyslel, ze to zastavej.
jj viděla sem to
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:50
- Nahlásit
kejtlin
jasne, s tebou pocitame, to uz ten sofer vi, akorat jsem nevedela, kam ma jet, jsem se ti nemohla dovolat. Vylozi se to u tebe nebo v praci?
Biluška
ty by sis nemohla sehnat nekoho, kdo by jich v Brne par prevzal a odvezl k tobe? Stacila by vetsi dodavka, kdyztak se to prelozi z tech palet, jde to rychle
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:53
- Nahlásit
leyenda
jenže to za chvilku budeme vypouštět i brojlery z kamionů a prasata
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:53
- Nahlásit
leyenda
jasne, s tebou pocitame, to uz ten sofer vi, akorat jsem nevedela, kam ma jet, jsem se ti nemohla dovolat. Vylozi se to u tebe nebo v praci?
záleží na tom, kdy to bude, to už se dohodnem s řidičem
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:54
- Nahlásit
leyenda
máš pravdu,nebudu si dělat prdel,ale co teda můžem konkrétního udělat teď?
davidkova renata
no to chápu taky nesnášim lidi co mi řikaj co si myslej))))
přesně tak, protože seš žabykuch!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:58
- Nahlásit
leyenda
ty by sis nemohla sehnat nekoho, kdo by jich v Brne par prevzal a odvezl k tobe? Stacila by vetsi dodavka, kdyztak se to prelozi z tech palet, jde to rychle
jsou fakt nádherné, kdybych mohla tak bych si hned nějakou vzala, ale já už dvě žáby mám a o víc bych se nemohla postarat. Víš jak, mám ještě děcka, chodím do práce a tak...třetí žába by byla chudák, to si fakt vzít nemůžu. Ale napiš mi číslo účtu, přispěju ti aspoň trošku na ty tvoje
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:59
- Nahlásit
tyvole, co to tady řešíte mohla bych dostat detailní (ale opravdu detailní) info, třá mejlem, díky!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:00
- Nahlásit
makrel
no a? V Holandsku zacali pred par rokama vypoustet norky z klecich na farmach a dneska je tam na spadnuti zakon o zakazu chovu kozesinovych zvirat.
Sízra Milanová
co teda můžem konkrétního udělat
najit misto, nejlip dostupny pro kamion, kde by se jich dalo par vypustit, no par, radove stovky aspon
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:01
- Nahlásit
Tinta76
neptej se, jim už definitvně háblo. chtěji sem tahat nějaké žáby a šneky a zachraňovat je nebo co.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:01
- Nahlásit
Biluška
napiš mi číslo účtu, přispěju ti aspoň trošku na ty tvoje
dobre, dik, poslu mejlem
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:03
- Nahlásit
leyenda
My tady máme taky rybník! A hned u něho les, můžu také nějak pomoci?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:06
- Nahlásit
leyenda
najit misto, nejlip dostupny pro kamion, kde by se jich dalo par vypustit, no par, radove stovky aspon
jo aha....tak já nevim, neznáte někoho s velkym pozemkem někde u vody?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:09
- Nahlásit
grin
vy koušete s Griňákem na toho kluka jak byl v Mrdicích?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:12
- Nahlásit
jezis..my vezem nekam zaby?a budem je mnozit bo zachranovat???
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:13
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
to vis, ze jo, odkud jsi?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:13
- Nahlásit
makrel
neptej se, jim už definitvně háblo. chtěji sem tahat nějaké žáby a šneky a zachraňovat je nebo co.
no já se radši ptám a chci detailní info, abych si mohla udělat názor
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:16
- Nahlásit
Sízra Milanová
mohla bys to nejak koordinovat v Cechach? Hodim ti na mejl, kde vsude uz mame misto vhodny k vykladce, kontakt na ridice atd, musime to mit organizacne dobre zajisteny. A ty mi pripadas byt
na tohle dobra
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:19
- Nahlásit
Sízra Milanová
koušete s Griňákem na toho kluka jak byl v Mrdicích?
nn není na něj kontakt a tady v praze nekouše zatim. Asi zkusim toho Tchoře a uvidim jak to pude. Proš?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:23
- Nahlásit
leyenda
Přišimasy - je to u Prahy-východ, tak to by bylo celkem cestou, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:24
- Nahlásit
Tinta76
máš emyla
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:26 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
leyenda
V Holandsku zacali pred par rokama vypoustet norky z klecich na farmach a dneska je tam na spadnuti zakon o zakazu chovu kozesinovych zvirat.
To se tady v Česku pár let zpátky taky událo. Norků sice bylo jen kolem tisícovky a určitě to pro ně na svobodě nebyl žádnej med ... ani pro lidi co tam bydleli, ani pro zviřátka ve vokolní přírodě ... nicméně myslim, že ta kožešinová farma krachla, což je naprosto gůt
davidkova renata
díky pani
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:26
- Nahlásit
Grin
nn není na něj kontakt a tady v praze nekouše zatim. Asi zkusim toho Tchoře a uvidim jak to pude. Proš?
ahá,já myslela že jo.No já že by nyxa mohla zkoušet ty obrany individuálně nejdřív víš, že by to mohlo jít líp,sem myslela že k němu chodíte...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:28
- Nahlásit
Sízra Milanová
Hale já zkusim toho Tchoře, a řeknu ti jak se mi zdá... myslim že Grin je spolehlivej ukazatel, jestli rozkousá Grina tak Nyx to dá taky..
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 18:29
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jasne, ze je to po ceste, jsi zlata, pisu si te, pak detaily doladime mejlem a founem, musim ted pryc
|