| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:10
- Nahlásit
Alexa
no ne u nás, ale vČR
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:11
- Nahlásit
Alexa
na palete je 180 krabicek , v jedny krabici cca 30 zabek, takze je toho dost, u tech sneku jeste vic , uz ma ty paletu rozhazeny, dve palety zab a 1 sneku, ja jsem si tech sneku nechala hodne a bylo jich i min palet. Asi holt pristi rok nebudu mit seno, ale to neva
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:12
- Nahlásit
PŘÍŠTÍ TEJDEN BUDETE U MĚ MÍT TY VOLEJE!!!!!!!!!!!
četly ste to vy vyndanci?????????????? krz žáby a šneky
nevěnujete ničemu jinýmu pozornost
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:12
- Nahlásit
Ty vade, čtu Akyhákovou a blizárdovou - jako mocná gratulace nadgratulace, jste všichni nějaký děsně šikovný...klobouček smekám milostivá, velká krása!!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:14
- Nahlásit
Gerda
na Sumavu dojede, jestli tam teda jeste neni snih, jak strasi Makrelka, ale chtelo by tam shodit aspon 4 palety.
Drzim palce
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:14
- Nahlásit
all
čus prdi
mamka
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:16
- Nahlásit
Sízra Milanová
dej si šneka na uklidnění
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:17 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
leyenda
počki a kolik je teda těch palet????? a nemoch by třá cestou tudle a kus támdle utrousit????
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:17
- Nahlásit
Gerda
Sízra Milanová
mamka se vás ptá esi nechcete zajtra procházkovati dopoledne, my bychom se taky přidali
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:18
- Nahlásit
leyenda
tak jak to vypadá s těma žábama teď?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:19
- Nahlásit
Grin
mamka se vás ptá esi nechcete zajtra procházkovati dopoledne, my bychom se taky přidali
my asi pudem sami, nebo kdo by šel? Já jí potřebuju výcvikovat a to mi ve skupině čoklůch nejde vůbec....
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:22
- Nahlásit
Sízra Milanová
Maryje, Nána a Grineček, možná bůch
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:24 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
leyenda
chtělo by to někoho kdo má bazén venku na zahradě, domek bázen,zahrada...spíš na moravě kde je teplejc a tam je vypustit, v zimě se ty bazény nechlorujou,žáby by tam mohly v klidu vegetovat a vytvořit novej unikátní ekosystém...neznáte někdo takovýho čéka?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:25
- Nahlásit
leyenda
holt pristi rok nebudu mit seno, ale to neva
tak zas můžeš krmit žábama a šnecíííma no
Sízra Milanová
hele já teda nevim,ale daj se ty studenokrevný potvory prostě jen tak hrc prc vypustit?? aby stejnak nezdechli jako třá ty vánoční kapříííí
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:26
- Nahlásit
jako já nechápu, proč je normálně nesníte?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:26
- Nahlásit
Alexa
je jich jeste 17, 10 velkejch a 7 euro, ty eurovy posila Gerdicka pryc, takze zbyva 10 velkejch - 6x zaby a 4x sneci, to se proste roztrousi po ceste Rozvadov - Brno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:27
- Nahlásit
Sízra Milanová
...neznáte někdo takovýho čéka?
dybysem ho znala už sem se k němu nakvartýrovala ty unykátní ekosystéme
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:27
- Nahlásit
Sízra Milanová
hele teda já nevím, ale žáby se přes zimu zahrabávaj do bahna u rybníku ne??? to by u betonovýho bazenu asi neklaplo??? nebo jak zazimovávaj
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:28
- Nahlásit
Sízra Milanová
chtělo by to někoho kdo má bazén venku na zahradě, domek bázen,zahrada.
no, ale musel by ten bazen neosetrovat aspon ted do zimy, v chloru by pochcipali, kdo je z Moravy?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:28
- Nahlásit
makrel
vypni se )))))))))))))))))))
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:29
- Nahlásit
makrel
tak právě proto se asi zachraňovali ne? Byly určený na jídlo, neslyšelas o zachráněnejch kamionech psůch z asie? Tak tohle byl tušim zachráněnej kamion žab z Francie,Leyenda ti řekne,jak francouz vidí žábu, vokamžitě brousí nože a žabí stehna má jakožto předkrm před kohoutem na víne..a u toho má na sobě takovej ten uměleckej baret ...že jo Leyendo,že to tam u vás takhle chodí?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:29 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
makrel
no ty woe mě to taky napadlo, ale nechtěla sem bejt prohlášená za štváče
|
AkkyHákky
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:30
- Nahlásit
Gerdaděkujeme moci moc
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:30 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Sízra Milanová
no tak essi nebudete vědět co s nima, tak já mám v mražáku místo
edit: a kdyby tu byl psíček, tak by vám řekl, kam vede takové záchranářství. zachráníte 10000 žab a uděláte místo pro nové
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:36
- Nahlásit
Sízra Milanová
Jasne, zerou je, normalne z celyho chudaka zaby sezerou jen takovy malinkaty kousicek masa, ten stehenni sval. A proto musi umrit tolik zvirat? Kdyz na jeden pitomej predkrm jich potrebujou 20?
makrel
psicek tu neni, tak si muzem zachranovat po libosti!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:37
- Nahlásit
leyenda
jako já si myslím, že není dobré sem vozit ještě zvířata ze zahraničí, když máme vlastních dost.je to celkem kontraproduktivní
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:37
- Nahlásit
makrel
no tak essi nebudete vědět co s nima, tak já mám v mražáku místo
edit: a kdyby tu byl psíček, tak by vám řekl, kam vede takové záchranářství. zachráníte 10000 žab a uděláte místo pro nové
mě mrzí že tady nikdo jinej než žumpa nepodá pomocnou ruku jakože k tý záchraně a přitom se tu tak často záchranaří...mimochodem minulej rok jsem takhle zachránila mloka ale on pak bohužel uhynul a od té doby se mi zjevuje jeho duch, odělala jsem teda určitá opatření,aby zmizel, ale pak další den jsem našla u dveří knihu K.Čapka Válka s mloky...takže nevim, příde mi že ta energie tu zůstala,neznáte někdo nějakýho mločího exorcistu?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:39
- Nahlásit
makrel
tak takhle k tomu já neumim přistupovat..bohužel či bohudík ,jak je každýmu libo
leyenda
celyho chudaka zaby sezerou jen takovy malinkaty kousicek masa, ten stehenni sval.
lidi sou prostě sráči!! sežrali by i vlastní babičku dyby to začlo bejt IN ,ale to by mi tak nevadilo se přiznám
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:41
- Nahlásit
leyenda
Gerda
holky myslíte, že byste toho řidiče dostaly k nám?? my tam máme labe....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 17:41
- Nahlásit
Sízra Milanová
neznáte někdo nějakýho mločího exorcistu?
ne ale můžu tě vymítit sama
|