| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 21:26
- Nahlásit
Crysa
počkej, on se toho ještě někdo chytne a béš to mít i s mediálním doprovodem a ovacema s mávátkama u vypouštění každýho žívočicha Tak jim kdyžtak řekneš, ať se přesouvaj za autama štábu z televizních novin
ale to bysme mohli k tomu zavolat televizi,jako k tý záchraně...to neni blbej nápad, že by to natočili....zejtra nkomu zavolám!!!! ale nesmim teda ty obojživelníky poslat do čirnej pričope....
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 21:32
- Nahlásit
Crysa
béš to mít i s mediálním doprovodem a ovacema s mávátkama u vypouštění každýho žívočicha
, no mozna by bylo lepsi, aby to probihalo nejak v klidu, dokud nebude auto prazdny
Sízra Milanová
neboj, ten ceek ma mapu, GPS , staci kdyz mu budes rikat kam dal, hlavne to avizovat holkam, aby na nej vzdycky cekaly nekde na jednoznacnym miste, domluvit casy a tak, proste abysme furt nevolaly kazdej kazdymu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 21:36
- Nahlásit
Nazdar pipky, mise splněna, už jsem vrácená z ratatata, stůl na místě, zítra ho budu montovat. Taky už mám vovenčíno, teďka sme se vrátili. Mezitim mi ten chlapík s dodávkou volal, může vyjet v úterý hned ráno. Po mejlu se teda asi domluvíme, jak to bude přesněji? Prosimvás, víc než 7 palet fakt nevezme...hele a nedá se ten větší kamion někde pozastavit, aby tenhle nemusel až skoro do maďarska? Potřebovala bych se domluvit s nějakym koordinátorem toho velkýho....Gratuluju Lejendičce k úspěšnýmu umístění tý obrovský várky...ty bláho, jestli se ti tam ty žabiska usaděj a na jaře budou pět milostný písně.... )))))
Jinak sem si dnes prvně v životě koupila Frisco, eště sem to nikdy nepila, doporučila mi to kámošky 16letá céra, vzala sem si to brusinkový, doma sem zjistila, že nemám otvírák na flašky, naštěstí mám v lékárničce ten nožík skládací, tak sem to nějak vybojovala, už to piju, ale děcka, řeknu vám, to je mošt nějakej, to se strašně zpurguju.....zlatá slivovica.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 21:54
- Nahlásit
Gerda
vzala sem si to brusinkový
To milánkuju velmi mnoho Jináč pani ste moc hodná krz ty žabky a šnečky to by udělal málogdo takovou záchranou akci držím palce všem stehýnkám zachráněným
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 21:59
- Nahlásit
Pakunobecny
No jako neřikejte hop, Lejendička sice už přeskočila, ale kdo ví, ajk budem hopkat my )))))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 22:12
- Nahlásit
Gerda
prosímtě, Frisco se dá šroubovat je to na tom uzávěru napsaný vypadá to sice jako pivní zátka, ale je to velice činaná easy odšroubovatelná zátka
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 22:20
- Nahlásit
šmarjápanó, to je zas hodin..
uvařila jsem si do práce báječný věci pečené hovězí srdíčko na houbách a rýži, pečené kuřecí paličky s bramborem a mamuš mi věnovala půlku nějakýho bezlepkatýho bábofkofce Snad se do tý práce zítra i těším prožeru se pracovní dobou
ale teď už musím hodit plavbu kolem špuntu a jít hajíbucí Ještě chvíli si vás tu nechám běžet.
Brou noc vespolek Užijte si zbytek víkendu
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 22:24
- Nahlásit
Crysa
ty taky, at ti to jidlo vydrzi na celou sluzbu
Vite, ze padaj dneska hvezdicky? Videly jste? My spoustu a jeste jdeme koukat, jen nafoukneme matracky, protoze nas boli ty vyvraceny krky, coz mi pripomina - chudaci ipacky psi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 22:28
- Nahlásit
leyenda
u nás chčí a celkem mocně takže padající hvězdy neuvidím.
all
brou, zejtra jsme měli ject s radkem na trh ale když bude pršet nejedem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 22:31
- Nahlásit
Maky a Trix
se směj chytráku bláznivej, to piju prvně...nijak zvlášť mi to nejede...zlatá slivovica )))))
Crysa
pooooslendí pracooovní deeeen a pak prd, volnoooooooo!Ať ti rychle ta služba poslední utiká!
leyenda
My máme zatažíno hvězd nevidno. Navíc je tu dost zima na to jít čučet ven.Vim to zejména podle toho, že mrznu ,když stojim na balgoně v pyžamě ))))
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 22:36
- Nahlásit
Crysa
uvařila jsem si do práce báječný věci pečené hovězí srdíčko na houbách a rýži, pečené kuřecí paličky s bramborem a mamuš mi věnovala půlku nějakýho bezlepkatýho bábofkofce
ty umíš žít
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 22:44
- Nahlásit
ženy jdu spáti, je mi tu už trochu zima.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 23:35
- Nahlásit
Crysa
uvařila jsem si do práce báječný věci
prožeru se pracovní dobou
ty se teda hodně pozitivně motivuješ. Tak to má být
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 07:56
- Nahlásit
Jen vám jdu říct, že jdu makat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 08:39
- Nahlásit
makrel
Jen vám jdu říct, že jdu makat.
Jsem ti chtěla říct, že já taky Workoholici fšech zemí spojte se.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 10:24
- Nahlásit
dobré ráno, konečně se hlásí jeden neworkoholik, co tady nového kromě workoholiků???
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 10:34
- Nahlásit
Je tu kejtlin???
Monty
co tady nového
Ani se neptej, zas nic
Biluška
makrel
Jen vám jdu říct, že jdu makat
Jsem ti chtěla říct, že já taky
Jsem Vám chtěla říct, že já teda nemakám
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 10:38
- Nahlásit
Venta
néééééé, to snad není ani možnééééé - ty jsi tomu děcku vyhrožovala? že nechce jít na svět?
Jsem Vám chtěla říct, že já teda nemakám
já taky ne
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 10:41
- Nahlásit
nazdáááár
Monty
konečně se hlásí jeden neworkoholik, co tady nového kromě workoholiků???
já se taky hlásím k zahalečům
Venta
hele včera byla na cvičáku holčina s miminem a prej máš zkusit pořádnej seks, oni to vyzkoušli a kluk byl na světe vo tejden dříf
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 10:49
- Nahlásit
Alexa
No tak to taky nepomáhá
Monty
ty jsi tomu děcku vyhrožovala?
právě že ne, tak nevim, proč dělá takový fóry
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 10:57
- Nahlásit
Venta
bude to asi ftipálek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 11:35
- Nahlásit
Venta
právě že ne, tak nevim, proč dělá takový fóry
chce normální jméno, třá Žumprída. Čeká dokud nevyměknete a nerozmyslíte si to
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 11:42
- Nahlásit
čus vy voli!
co děláte?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 11:43
- Nahlásit
Sízra Milanová
co asi
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 11:52
- Nahlásit
makrel
co asi
zase práce...dej si na to pozor
http://www.youtube.com/watch?v=NgMdz2fe0CY
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 11:59
- Nahlásit
Sízra Milanová
no jo, nemám sponzora, tak musím makat
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 12:03
- Nahlásit
makrel
no jo, nemám sponzora, tak musím makat
stejně bys pracovala lybko,jedině by ti někdo useknul ploutvičky! ale i tak bys mohla...takže seš odsouzená k práci
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 12:04
- Nahlásit
Sízra Milanová
náhodou ne, pracovala bych méně
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 12:26
- Nahlásit
Kde je MAMKÁÁÁ dneska křičím na všech forech náš granulovozič má ekšn na Brit kéry mám vzít pakůni modrý jehněčí nebo ty hipohipo rybý se zemákem keré jsou víc antisračkové???? Hyr- http://www.prodej-krmiva.cz/
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 13:06
- Nahlásit
hele děckááá dneska je velká pardubická!!!!!!!
|