| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:10
- Nahlásit
Tak jsem se na tu pardubickou koukla (teda byla to hruza, pac se to furt prerusovalo a nacitalo) a teda Vanovi se musi nechat, ze mu to furt jezdi. Klobouk dolu teda.
Jinak doufam, ze si nikdo ze spadnuvsich koni nic nezlomil a tudiz je nikdo nesezere. Poplakla jsem si jako kazdorocne u tohoto videa
URL , tim povazuju dnesni davku adrenalinu a emoci za vycerpanou. Mame dneska nejakou zachrannou akci nebo skandal?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:13
- Nahlásit
Sízra Milanová
a proč tam jezděj jen samý češi a český koněěěěěěěěě
asi proto že je tam určitá kvalifikace a ne každej jí splní..
si dohledej co kde vyhrál,nicméně pardubická je jako dostih prostě nejvíc..tu chce vyhrát každej ale ne každej na to holt má..holky co tady jezděj na koníkách ti jistě řeknou jak nesmírně fyziky náročnej je takovej dostih a jakou hrajou roli zkušenosti a jezdeckej um a já osobně teda docela dost vobdivuju že je toho schopen v tomhle věku,to neni úpa běžný a,je prostě dobrej a sou lidi co to těžko snášej,což je z mýho pohledu jedině dobře..dokonce je klidně možný,že ten dostih vyhrává pouze a jedine proro a by někoho nasral ,to je mi blízký bo přesně tak mám já všecky zkoušky a úspěchy..funguje to,věř mi
Adiddaska
včera jsem se děsně vožrala a dala Alibaboj hlavičku. Jako neúmyslně, jsem chtěla ukázat jak se to dělá a nějak sem to nevodhadla Jo a von chytil špunt v letu do huby, byl děsně drajvovej!
ty voe vy ste rodina!!! co alibaba má bouli?? .-))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:14
- Nahlásit
Sízra Milanová
tak mladý nebyl, ale zase na malého psa to nebyl žádný věk...
no tak dělali jsme co jsme mohli, léky, omezit bílkoviny atd. jednou to bylo lepší, pak zase horší (jako podle krve, on nevypadal jako, že mu je, jen to šlo vidět, že hodně zhubl)... než dostal prvná záchvat, tak přibral, tak jsem se s vetem radovali, že to je dobře, že přibral, že by se to mohlo zlepšit, ale ne....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:15
- Nahlásit
leyenda
URL , tim povazuju dnesni davku adrenalinu a emoci za vycerpanou. Mame
ty voe co šnecíí a žáby vlastně????????
koně vstali všicíí co sem viděla,tak snad gůt
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:16
- Nahlásit
Adiddaska
podle mě vyhrává Váňa protože má miláška
cože voe?? nechápu tak nějak..
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:16
- Nahlásit
leyenda
Mame dneska nejakou zachrannou akci nebo skandal?
Jo zachraňujem náklad jepic..ale máme na to jen 24hodin essi mi rozumíš
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:18
- Nahlásit
ČUS JELYTA
Hned zas letim na cvičák, jenom jsem vám chtěla říct že fotky z dneška jsou děsně hnusný bo ten foťák byl úplně zmrzlej ale nicméně jsou na rajčeti a to TADY
pyknyk u cesty v lese:
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:18
- Nahlásit
Váňa je neskutečnej borec
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:19
- Nahlásit
Sízra Milanová
Jo zachraňujem náklad jepic..ale máme na to jen 24hodin essi mi rozumíš
hele a má to smysl myslíš?? kor esi sou ty jepice ze zahraničí zas
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:21
- Nahlásit
davidkova renata
si dohledej co kde vyhrál,nicméně pardubická je jako dostih prostě nejvíc
to si nemyslim,ale oukej
tu chce vyhrát každej ale ne každej na to holt má..holky co tady jezděj na koníkách ti jistě řeknou jak nesmírně fyziky náročnej je takovej dostih a jakou hrajou roli zkušenosti a jezdeckej um a já osobně teda docela dost vobdivuju že je toho schopen v tomhle věku,to neni úpa běžný a,je prostě dobrej
jako určitě je to těžký,ale stejně jako nebudu obdivovat třá vrcholovýho fotbalistu,protože si myslim že je ta hra debilní,tak nebdivuju ani žokeje...vlastně ještě míň, protože fotbalista je tam sám za sebe aspoň....jinak mu neupírám že to je těžký,težký je třeba něco vynalézt, třeba lék na něco...to třeba můžu obdivovat,ale že někdo zajede nejrychlejc něco na koni,kterýho pak sní? to po mě prostě nemůže nikdo chtít
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:25
- Nahlásit
Grin
dobrý sou, jak Nána de na Grinečka s tim klackem
davidkova renata
no to nevíš, že když má Hobit miláška (prsten), tak je děsně nebezpečnej?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:28
- Nahlásit
Sízra Milanová
Kdo jí "Thumena"?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:29
- Nahlásit
Grin
jé, vy jste měly piknick
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:29
- Nahlásit
Grin
co to svítí mamce na pařátě?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:31
- Nahlásit
Sízra Milanová
to si nemyslim,ale oukej
ale ty žokejové si to myslej voe ))))))))))))))
kterýho pak sní
myslíš že Ťúmen bé dneska k večeři? bysme kohli zajít,je velkej třá něco zbyde..
nebudu obdivovat třá vrcholovýho fotbalistu
to naprosto chápu a souhlasim,já osobně sport nesnášim a nekoukám na něj,nechápu třá hokejový šílenství nedávno jedinou vyjímkou sou právě dostihy páč sou tam ty koně a to mě zajímá samosebou a jistá souhra mezi čékem a zvířetem tam prostě je a to je to co mě na zvířatech baví..dyš tehdy vyhrál na železníkovi poté co spadnul,tak mě málem trefilo,to si pouštim do dneška bo to je nejen vo něm ale i vo tom koni a věř tomu že i zvíře může bejt bojovník a mít srdce a chtít vyhrát..a takový zvířata já mám v oblibě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:33
- Nahlásit
makrel
co to svítí mamce na pařátě?
no asi ten prsten co píše adydaska tagže mě nikdo neserte
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:34 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
davidkova renata
ty si hobit????
edit: nebo todle?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:42
- Nahlásit
makrel
a proč by jako měla být?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:42
- Nahlásit
makrel
ty si hobit????
edit: nebo todle
todle..
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:44
- Nahlásit
jo a chtěla bych vám jen říct, že mně je Váňa u prdele
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:46
- Nahlásit
Adiddaska
já nic nefidím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:47
- Nahlásit
tak vám taky musim říct, že je mi váňa u rici, bo na dosihy nekoukám a neba mě to. Celkově mě neba koukat na nějakej sport a už vůbec v telce.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:48
- Nahlásit
Monty
no Makrel se ptá, jestli je Hobit nebo todle, tak já řikám, že je todle..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:49
- Nahlásit
Adiddaska
aháááá já jsem bubá, já myslela, že tam dáváš nějaký obrázek
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:55
- Nahlásit
davidkova renata
a nevadí ti že koně se zlomenou nohou ty lidi kolem těch koní sežerou?Toho co vyhrál ne no,jen toho co už nepotřebujou a nebude vydělávat...
Adiddaska
jo a chtěla bych vám jen říct, že mně je Váňa u prdele
mě je taky u prdele,ale dostihy mi přídou shit prostě...ale at to klidně vyhraje vždycky,ať si to dá děděk,ty vostatní by toho koně snědli taky,takže co
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:55
- Nahlásit
jj budu asi Todle.. nevim jak vypadá hobyt(ten pravej jako) ale todle je mi dost podobný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:57
- Nahlásit
davidkova renata
Tys dostala prsten od hobita? . Budou usmiřovačky?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 18:00
- Nahlásit
Monty
ne vobrázek sem dala já
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 18:00
- Nahlásit
davidkova renata
Hobit a jeho svět
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 18:02
- Nahlásit
Sízra Milanová
nevadí ti že koně se zlomenou nohou ty lidi kolem těch koní sežerou?Toho co vyhrál ne no,jen toho co už nepotřebujou a nebude vydělávat
to mi samosebou vadí ,ale já nevim esi ho fakt sežere,bo já to nikde neviděla a ani nečetla,nic prostě..
už sem se ptala holek ,hanciw třá proč koně co si zláme nohu prostě zabijou,proč se to neléčí bo sem to nechápala...krom samo finanční stránky je tam ale stránka zdravotní kdy pro koně je to komplikace takovýho charakteru že by to většinou stejně nedal,akorát by se mu prodloužilo utrpení..
asi to tu už někdo psal,ale když se ty dostihy zrušej,sežerou se koně nejen se zlomenou nohou,ale úplně všichni bo co s nima jinak,takže nevim no..
hele co teda ty šneký a žáby,jak se to vyvinulo zatimco sem tu nebyla,ví se něco?
|