| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2012 18:18
- Nahlásit
koblizenka
tak to by mě nasralo do nepříčetnosti!!! lity lity pani
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 13:17
- Nahlásit
pawLINka
Ty voe, dyk je to tu u nás, a to zcela konkrétně tu u nás!!!!
To není u vás, ale ku.va přímo u nás beztak nějakej zajebanej soused... supr, teď aby se člověk bál nechat psy aj na zahradě.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 19:30 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
teď budou dávat na prima v krimi zprávách o tom snězeným pejskovi z Holešova - kokříka
edit: než se to načetlo, tak už to dávají...
tak na sporáku hlava v kastrolu a zbytek masa načesnekovaná
vedle připravená k vaření, to je otřesný - nějací alkoholici, hnusáci, já bych je odkrouhla, stát se to mně
Nejhorší je, že dostanou jen pokutu za přestupek, hovada
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 19:36
- Nahlásit
Eninka
teď budou dávat na prima v krimi zprávách o tom snězeným pejskovi z Holešova - kokříka
proč neukázali tvář tý zasraný jebky, když se přiznali? , proč něco takovýho chránit, na co?????
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 22:05
- Nahlásit
Eninkakejtlin
zabila bychh je. A to nemyslim obrazně. Normálně bych je zozstřílela na sračku. S ledovym klidem..
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 22:37
- Nahlásit
Adiddaska
já, kdybych byla ředitelem místní zeměkoule, nebo-li bordelákova zvaného ČR, tak bych okamžitě za tyhle věci zavírala do kameňa a to za jakoukoliv újmu na zvířatech... ono
by si tohle svinstvo velká část lidí rozmyslela. Je fakt, že právní věda praví, že pachatele jakýhokoliv činu neodradí při jeho páchání výše trestu, neboť v ten okamžit nepředpokládá, že bude chycen, ale já bych to aspoň následně patřičně trestala.
Byls chycen, vypadni ze společnosti do "izolace".
Podobný úvahy vedou společnost při úvahách a rušení trestu
smrti, protože v duchu každej člověk podvědomně přeje tomu,
kdo usmrtil, totéž, ale údajně je to o pomstě, ne o trestu,
protože trestem není někoho zbavit života, ale nechat ho žít
v omezení svobody, akorát někdy to omezení ve věznici zdá
se být mírnějším, že to navenek vypadá. Kdo má prachy, žije
si tam jak prase v žitě
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2012 20:39
- Nahlásit
teď mi psala kamerádka, že objevila dva čokly...na řetězu...prej jsou na kost...tak jsem zvědavá jestli nějakej orgán pomůže
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2012 17:42
- Nahlásit
Tak jak jsem o Silvestra sebrala ze silnice přejetého psa, aby ho ostatní nerozjezdili (měl zlámaná žebra), copak to dneska nevidím lítat zase po silnici? Toho samého psa. Príma. Takže jsem seřvala chlapa, který nebyl páneček, ale znal ho. Zavolala jsem policajtům a ještě to hodlám řešit s policajtama od útulku. Pes tam nejspíš bude lítat stabilně, když jen já jsem za čtvrt roku na něho narazila dvakrát.
Takže jsem se pěkně .....
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 14:03
- Nahlásit
Vlčáčková
Hrozný!!! Já bych se s tim asi vůbec nesrala a psa si vzala na dočasku a pokusila se ho někomu udat, nevracela bych ho. Ale chápu že při větší smečce to jde blbě a navíc vím že máš psy co potřebujou dost péče, takže to asi nepřichází v úvahu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 14:37
- Nahlásit
všem nasraným bych přála měsíční žití s mým dědkem, abyste poznali, co je to bejt denně nasraná
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 16:19
- Nahlásit
se z toho mýho dědka fakt oběsím.Jsem v práci, ale protože je víkend tak vždycky o víkend, když tady skoro nikdo není a auta nejezdí, tak s kolegou pendlujeme z jedný vrátnice na druhou jakože obchůzky, no a já jedu kolem poledního domů, když je víkend nebo svátek, tak na hodinu, zkontroluju všechno, vyvenčím psy, případně si připravím krmení na večer nebo tak. Priřítím se domů a už u vrat vidím všechny okna a dveře dokořán a myslela jsem si, že na takový větrání je celkem zima, jdu dovnitř a do nosu mi vlezl štiplavej smrad spáleniště, tak jsem se ani nezouvala a šla dál, no v kuchyni kalamita, všechno pokrytý sazema, ohořelý kus zdi a ohořelej sporák, na dědu jsem uhodila, co tady hořelo, on že nic, že se mu jen připálil kousek omastku, tak jsem to prodejchala a zeptala se tedy, když se mu chyt jen kus omastku jak mi kurva vysvětlí tu ohořelou zed´, kamna a ty saze, neodpověděl, jen dokola tvrdil, že větrá, bo to trochu dýmilo, sem myslela že mě omejou, opět už zase moje teorie, že mu něco na kamnech chytlo, protže tam něco dá a jde k tv kde usne, minule chytli brambory, ty hořeli, taky je spálený lino v kuchyni a na chodbě.Smrad že se to nikdy nevyvětrá, na úklid seru, at´ si zařídí na to někoho nebo úklidovku mě je to u prdele, mnohokrát jsem mu říkala, at´ nechodí k tv, když bude mít něco na kamnech, hovno platný .Sporák bude v srpnu rok novej, vypadá jek když se na něm vařilo 20 let, no bodejt´ když na něm už dvakrát hořelo, nikdy se to neumeje, vypadá to jak od omastku ,ale je to opálenej smalt, nasraná jsem ještě ted´
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 16:30
- Nahlásit
kejtlin
http://www.conrad.cz/detektor-koure.k751291
Starsi lidi jsou nebezpecny sobe i okoli obcas. Nase babka bezne dala neco varit na plynovej sporak a zapomela na to. Ted uz ma v byte misto plynovyho sporaku keramickou desku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 16:45
- Nahlásit
Fifi
odkaz neotevřu bo mám dočasně zpomalenej net, plynový sporák nepřipadá v úvahu a keramická deska nemá cenu, byla by zničená během chvilky a já do ní rozhodně nebudu investovat, takový naprosto zbytečný investice za moje těžce našetřený peníze při mém příjmu z těch už jsem naprosto vyléčená, nedokáže si vážit naprosto ničeho , nemusel nic vařit navařeno měl kdyby neměl stačí jít ob barák k synovi na jídlo, prostě je takovej už 50 let-roztěkanej, nesoustředěnej, hlavu nepoužívá, to není stářím, ale způsobem života
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 17:02
- Nahlásit
kejtlin
teda ten tvůj děda je fakt pohroma do baráku. Staří lidi si
fakt neuvědomujou, co všechno se může stát. Moje mamka běžně zapla něco na plotně a šla ven, třeba na zahradu a zapomněla na to téměř pokaždé. Jedou chytlo sádlo na pánvičce
a shořela jí půlka kuchyně, dodneska nechápu, jak se jí to podařilo uhasit, a stejně to dělá furt, i když už si dává větší pozor, ale stejně se opět zadaří.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 17:04
- Nahlásit
Eninka
teda ten tvůj děda je fakt pohroma do baráku
mě sere to, že mi bezostyšně lže do ksichtu si asi myslí, že jsem naprosto dementní
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 17:09
- Nahlásit
kejtlin
mi bezostyšně lže do ksichtu si asi myslí, že jsem naprosto dementní
on to asi bere podle sebe, co za výmluva by ošálila jeho samotnýho. Taky mi třeba nešlo u mamky do hlavy, když
si dala do nosu třeba se sousedkama nebo s tím, co ho měla
doma nastěhovanýho, a to fakt koktala - mektala blbiny a druhej den, když jsem jí to řekla, že byla skoro pod obraz, tak mi trvdila, že to není žádná pravda, že si to vymýšlím a tak
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 17:15
- Nahlásit
Eninka
on to asi bere podle sebe, co za výmluva by ošálila jeho samotnýho. Taky mi třeba nešlo u mamky do hlavy, když
no to nevím, ale třeba schválně ignoruje co mu říkám, předevčírem mu říkám ty kosti z králíka psům nedávej, jsou pečený, ostrý jako sklo, podotýkám, doma živ ený králík a ty kosti jsou fakt jak sklo, řízla jsem se o jednu do prstu, včera se to opakuje, zase říkám, ty kosti psům nedávej!!!!! jdu za 10 minut ven a koukám psi něco žerou a hádej co to bylo...kosti z králíka!!!!!! , ale ne on jim je nedal.To samý mám starou kolii, hůř chodí, hlídám každý deko navíc, tak ji dědek krmí rohlíkama a špekem že jo a myslí, že jsem tak debilní že to nepoznám, když ta čuba skoro nedostává jíst a nejenže nehubne, ale tloustne a nééééé on nic psům nedává-a nejen ona o mladý aktivní psi tloustnou, ale néé tak asi ze vzduchu
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 17:56
- Nahlásit
kejtlin
nejhorší na tom všem je, že s tím nic nenaděláš, maximálně vyeliminuješ pár jeho "dobrejch skutků" a to ti moc nepomůže.
Zbývá ti se už jen "modlit", aby ti nevyletěl barák do luftu, nebo
nějakej pes nedoznal újmy z dědových přilepšování
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 18:02
- Nahlásit
Eninka
nejhorší na tom všem je, že s tím nic nenaděláš
normální člověk by to ale pochopil,když mu něco po lopatě, doslova jak mentálně postiženému člověku příp. děcku s mateřský školky mu to vysvětluješ, ne tak dědek nejhorší je, že je místopředseda zahrádkářů, takže nemůže bejt tak blbej nebo senilní jak se zdá, to musí dělat schválně
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 18:45
- Nahlásit
kejtlin
je místopředseda zahrádkářů, takže nemůže bejt tak blbej nebo senilní jak se zdá,
třeba je, akorát tam se to tak neprojevuje, nemůže s tou svojí
funkcí nadělat tolik "škody" jako doma.
to musí dělat schválně
ale co by z toho měl dělat naschvály
staráš se o něj, není sám a opuštěnej, nemusí bejt někde v
domově důchodců, dyť se svým způsobem má jak děda v žitě...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 19:14
- Nahlásit
Jsem velmi NASRANA!!! Svine lidsky, ktery takhle nechaj psa napospas osudu - chjo, ty jeho kukadla.. pls, rozhodte dal, jiste budete stejne nasrany jak ja (nebojte, zadny drastarny, jen josefcik z Jimlina postarsi). http://www.youtube.com/watch?v=KgdP77sIzbA
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 20:07
- Nahlásit
Fifi
hele bud ráda že nemáš FB ,tam je denně tolik neuvěřitelnejch sraček..i z jinejch krahů...že by ti patrně prdla hercna
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 20:22
- Nahlásit
davidkova renata
bud ráda že nemáš FB
Sem.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 20:24
- Nahlásit
Fifi
Svine lidsky, ktery takhle nechaj psa napospas osudu
video díkybohu nepustím, josefčík je moje srdeční záležitost a lidi jsou svině o tom žádná, to je daný, jestli opustili staršího pejska, tak mě to nepřekvapuje , já jen doufám, že tomu dotyčnému se tak toto vrátí, třeba v podobě, že ho opustí jeho děti, je to hnusný, ale já se přiznám, klidně mu tohle přeju
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 20:27
- Nahlásit
kejtlin
když už je někdo takovej parchant a opustí psa tak, že ho nechá někde zavřenýho, přála bych mu to samý, aby někde pošel
zavřenej bez možnosti úniku. Proč ty mrchy aspoň to zvíře nepustí ven, aby mělo šanci, že se o něj někdo postará, nechápu i třeba, že někdo uváže psa v lese, co to je za
zhovadilosti todlenc toto, ten, kdo se takto zachová musí
mít zákonitě v mozku něco "špatně".
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 20:27
- Nahlásit
Eninka
ale co by z toho měl dělat naschvály
nooo nech bejt vím, že kolikrát dělá věci naschvál....
třeba je, akorát tam se to tak neprojevuje, nemůže s tou svojí
mnohokrát mě překvapili dědci, když byli u nás, že se baví na opravdu odborné úrovni, jako bez legrace, já to 4 roky studovala a vyrůstala v zemědělské rodině a v půlce věcí jsem byla bezradná naprosto a to jsem tam s nima byla jen chvíli třeba nachystat občerstvení nebo ohřát jídlo a tak
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 20:39
- Nahlásit
Eninka
nevím co je na videu, jak mám " sežraný " data, tak se mi nenačte
že někdo uváže psa v lese, co to je za
zhovadilosti todlenc toto, ten, kdo se takto zachová musí
mít zákonitě v mozku něco "špatně".
uvázanýho v tom lepším případě , nevím, možná jsem to už někam sem psala, je to už několik let, ale pořád to vidím.
Šla jsem se smečkou ven, do lesa, no do lesa....nepříliš hlubokýho, a psi odběhli někam, mimo cestu a protože to nemám ráda, tak jsem je zavolala, nic...zavolala jsem hlasitěji, přiběhli a zase odběhli, nejsem na tohle zvyklá a nezdálo se mi to, tak jsem běžela za nima, myslela jsem, že třeba je tam zraněná srna nebo něco prostě, co jsem viděla tak nad tím se mi doslova zastavilo srdce, za tlapky bylo ke stromu přibitý štěně, kříženec kokra a beagla asi, živý štěně.....ted´ jsem vůbec nevěděla co, samozřejmě sebou nic, čím bych ho mohla osvobodit, mozek velel utíkej rychle domů a něco přines nebo něco, nohy mi ale jak kdyby vrostly do země, trvalo to asi jen pár vteřin, asi jsem trhla rekord v letu domů, tam nechala psy , nasedla na kolo, autem bych se tam nedostala, je tam závora na zámek a rychle ujížděla s kleštěma zpátky, štěně osvobodila a rychle k veterináři, jo přežil, je v pohodě, má ho přítelkyně mého bráchy, pohodový pes, ale dodnes, když se někde něco zatlouká je v prdeli.. a byli mu asi 4 měsíce když jsem ho našla
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 20:45 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
kejtlin
no tak takovou husí kůži jsem snad ještě nikdy neměla, to je
šílený, nejšílenější...to musel udělat nějakej úchyl, kterýmu
dělá dobře utrpení zvířat, plno lidí trápí zvířata, protože jim
to dělá "dobře". Takoví lidi by vůbec neměli žít panebože. Udělaj
to zvířeti, udělaj to klidně i jinýmu člověku, obojí je neomluvitelný. Jednou jsem viděla na videu kluky, jak přivázali
retrívra k zemi ke kolíku, polili benzínem a zapálili a čím víc ten
pes řval, tím víc se tomu děsně smáli
edit: ten pes samozřejmě nakonec uhořel
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 20:48
- Nahlásit
kejtlin
nevím co je na videu,
Nic moc, jen tenhle vyhublon v pohybu pri venceni.
Barvínek(č.3366) nejspíše kříženec jezevčíka, asi 10 let starý pes, v kohoutku cca 29 cm, hubený, špatný zdravotní stav . Fyzicky je na tom špatně..silně podvyživený, kulhá na levou zadní. Psychicky je kupodivu veselý, rád se mazlí, vodítko ani nepotřebuje, protože se drží u nohy. Potřeboval by teplý domov a kvalitní stravu aby se z toho dostal. Do útulku se dostal na základě hlášení, neboť majitel se odstěhoval neznámo kam a psa nechal v domě, pes měl zřejmě pojít hlady.
Tel. od 8 do 18 h. 604451258
www.utulek-jimlin.wz.cz
utulek.jimlin@centrum.cz
At mas teda v praci cim se kochat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2012 20:59 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Fifi
At mas teda v praci cim se kochat.
mě se neotevře ani ta fotka, v práci net nemám, jen vlastní not´as, až se mi načtou zase data, to bude 15.4. tak kouknu, nebo v práci se třeba otevře za několik hodin....
edit: ba ne už vidím hlavu
|