Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro všechny nas...é
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:24
- Nahlásit

Fajka
páč zbylýho půl roku zas padá bílá mrdka

ty voe tak tos řekla naprosto přesně!!!!!!!!!!!!!!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:25
- Nahlásit

davidkova renata
Fajka
sepíšeme petici proti počasí????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:27
- Nahlásit

Monty
petice sou na hovno,to chce státní převrat..žádnej samet pěkně natvrdo nebo nás nebudou brát vážně ty šmejdi

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:27
- Nahlásit

davidkova renata
půjdeme rovnou do polytyki a změníme to

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:34
- Nahlásit

Monty
půjdeme rovnou do polytyki
..a v tom případě se na nějaký počasí můžem vysrat bo za prachy danovejch poplatníků si budem válet šunky tam kde je zrovínka léto..dobrej nápad pani)

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:39
- Nahlásit

davidkova renata
ty někde na sahaře a mě by stačilo tak 20 °C ale aby tam nepršelo, nejlépe nikdy
dobře, tak jdeme kandidovat paní???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:41
- Nahlásit

Monty
, tak jdeme kandidovat paní???
jo dem..nevim jaxe to dělá,ale to se voptáme..třá tady na foře,tady se furt někdo na něco ptá
ale možná bych se nezdržovala nějakým kandidováním,ale rovnou se vyhlásilla za vůdce..co?

Monty
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:46
- Nahlásit

davidkova renata
jo serem na kandidování, funkci 50 na 50???
jdu oznámit šéfce výpověď (ať si tu almužnu nechá- si tady dělám srandu, ale aby si ona nezavolala mě)

stetisek123
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 14:03
- Nahlásit

Proč furt jsou pejskaři na paškále?
Vyprávěla mi to tu zdrav. sestřička, co mi dochází k tátovi.
Prý minulý týden byla na procházce s paní. Ta najednou začala kolabovat. Tak ji posadila na lavičku a než stihla doběhnout pro auto, paní byla pod lavičkou. Tak honem nohy nahoru a volat záchranku. V tu chvíli se přiblížila postarší panička s navolno psem, prý něco velkého. Pes doběhl k pani v bezvědomí a začal jí i přes velké protesty sestřičky omývat plazákem celej obličej a krk. Sestřička volá na majitelku, ať si ho odchytí. Nic, tak zařvala i cosi hrušího, opět nic. Majitelka nejen psa neodvolala,ale dokonce ani nenabídla pomoc. Neuvěřitelnej příběh
p.s.: pacientka byla "jen" dehydrovaná, tak to vše dobře dopadlo

Venta
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 14:07
- Nahlásit

stetisek123
Tak to je drsný. Jenže kvůli takovejmhle majitelům se pak házej pejskaři do jednoho pytle
PS.: maso zatim nic, nikdo nevolal... ale na procházku bude hezky aspoň

stetisek123
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 19:40
- Nahlásit

http://zvierata.bazos.sk/inzerat/9543348/NEMECKA-D OGA.php

ufffffff "veľakrát"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 19:46
- Nahlásit

stetisek123
ufffffff "veľakrát
no a ještě veľakrát mít může

stetisek123
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 20:28
- Nahlásit

davidkova renata
jo, je tříletá, teprve dospěla

corgi
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 09:24
- Nahlásit

Ach jo, jsem se zase "rozveselila" hned po ránu. Zahájili jsme kastrační program, v pondělí jsme nechali říznout jednu z polotoulavých koček ve vesnici. Byla totálně vyzáblá, měla poslední 3 zuby, z toho jeden šel hned ven, jeden se kýve, ale vet ho nechal, 1 špičák je celkem dobrý. Kočka byla opět březí, vyndal dělohu i s pěti "pecičkama" uvnitř. Dneska jí vezem zpátky do vesnice a ptám se tchýně, která tam ty kočky krmí, co jim vlastně dává, že kočka byla tak zbědovaná. "To jsou normální kočky domácí, dostávaj rohlík namočenej v mlíce"

Minnie
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2011 21:43
- Nahlásit

su nasrana bo pes mi zas prestal chodit. . ach, ked nie je uz ochrnuty, tak sa mu musia zas zodrat, popraskat a zapalit labky zospodu az tak, ze mu vystreluju a nemoze chodit, maly bobacik dostane zas vozicek ja uz neviem co mu na ne davat az sa mu zahoja.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 09:59
- Nahlásit

Minnie
ježiš to je historka teda.-(( a kolik mu je a co měl za problém s ochrnutim,

já sem nasraná úpa komplexně abych se držela tématu

Minnie
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 12:57
- Nahlásit

dost zla historka, ale uz sme relativne ok. ma 9 rokov, 4 roky je po operacii miechy, uz aj smatlavo chodi, ale ma pernamentne popraskanu kozu medzi prstami na zadnych labkach, obcas mu to krvaca, obcas mokva. cize pri chodeni ho to boli a stekli, nohy mu vystreluju do vzduchu, cize sa mu chodit neda. uz to bolo lepsie, a teraz nam zas zacne kolotoc macania v repiku, kremovania, obväzovania, zaviazovania do ponoziek. ma to serie, lebo ked sa to zlepsi, zas sa mu to zhorsi. a to ani nechodime na nejake dlhe prechadzky a po najhorsom strku ho prenasam na rukach. ach , mam z toho nervy, skusim zajst za vetom, ci to nemozu byt kvasinky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 13:43
- Nahlásit

Minnie
No bezesporu si užívá plnohodnotný psí život a je na světě velmi rád

Mám dva dotazy a) ty problémy s kůží má celé ty čtyři roky? Plíseň by byla asi to první co by mě napadlo a co bych léčila.
b) jsi si fakt jistá, že vystřelování noh do vzduchu souvisí s rozpraskanýma packama? Bych tipovala spíš nějaký nesouvisející neurologický problém.

Minnie
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 14:02
- Nahlásit

neviem ci som pochopila spravne, ale on je na svete rad.

jj, ma ich uz 4 roky, ako pisem, raz to je lepsie, zahoja sa mu, potom sa mu to zas vrati. pred ochrnutim to nemal tak neviem. pliesen ma pred tym nenapadla, pripisovali sme to tomu, ze ma tie nohy viac namahane.
jo, tym som si ista. rano uz siel zas lepsie.

argosek
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 14:07
- Nahlásit

Biluška

No bezesporu si užívá plnohodnotný psí život a je na světě velmi rád

to bezpochyby, ten pes neni blbej a myslim, ze az ho to tu prestane bavit, da sam najevo (treba tim, ze se schova za pracku), ze by si pral eutanazii.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 14:50
- Nahlásit

nevím jak vy pane argosku,ale já znám několik psu,kteří to dávají najevo dost jasné. ovšem jejich dvounozci to ve jménu lásky odmítají vidět. mimochodem nikdy bych neřekla.~ že zrovna ty se snížiS k vytrhavani věci z kontextu.omlouvám se za úpravu Pisu z mobilu a nejde mi to

argosek
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 16:33
- Nahlásit

Biluška

ber to jako ne zas tak hrubou zaplatu na docela dost hruby pytel.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 18:30
- Nahlásit

argosek
ber to jako ne zas tak hrubou zaplatu na docela dost hruby pytel.
No míval jsi vtipnější bonmoty . Co se dá dělat, kde nic není ani smrt nebere

Minnie
No když to říkáš....

argosek
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 19:14
- Nahlásit

Biluška

No míval jsi vtipnější bonmoty

fakt? jake treba?

Co se dá dělat, kde nic není ani smrt nebere

argosek
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 19:27
- Nahlásit

Minnie

slecno minnie,

jste si opravdu jista, ze by nebylo lepsi dat ho utratit? tady slecna biluska je spolu se slecnou impact jednim z nejvetsich odborniku na tomto kynologickem serveru, takze bych jeji slova nebral na lehkou vahu. ony se podivaji a vidi! ne jako nekteri -ani nevim, jak je nazvat-, kteri mezi podivani a pripadne videni cpou premysleni.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 19:34
- Nahlásit

Psíček
Ty už nemáš piškota?
Jistěže mám. Ale už ne téhož Piškota, už mám Piškota Čtvrtého.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 19:37
- Nahlásit

argosek
ony se podivaji a vidi! ne jako nekteri -ani nevim, jak je nazvat-, kteri mezi podivani a pripadne videni cpou premysleni.
Vzhledem k tomu, že celý proces vidění spočívá v přenosu zrakového vjemu z oka do mozku tak dost dobře nechápu jak mezi to může někdo vkládat ještě nějaké přemýšlení

argosek
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 19:41
- Nahlásit

Biluška

tak dost dobře nechápu jak mezi to může někdo vkládat ještě nějaké přemýšlení

no prave

argosek
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 19:45
- Nahlásit

Psíček

čoveče ty už taky stárneš

inu, je to tak. ale tuhle mi slecna biluska pripomnela, ze i o tobe jsem nedavno cetl, ze jsi "drive byval vtipny". jaky je to pocit vedet, ze jsi takovy driv byval? ja si na to, jake bylo vymysleni "vtipnych bonmotu", nejak nemuzu vzpomenout.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2011 19:48
- Nahlásit

Psíček
tak proč píšeš z mobilu ? :O
bo sem byla u rybníka vyhřívat se jako užofka . Intronét do mobilu mi instaloval Mášenek fčera a teprve se s tím učím pracovat. Moc mi to teda nejde, si nějak na tu moderní techniku nemůžu zvyknout

argosek
no prave
Zkus si krom Rudíkových knížek a cz-psa přečíst i nějakou odbornou knížku o anatomii. Nakonec by asi ani nemusela být odborná, přírodopis pro šesté třídy by mohl stačit

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání