| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 14:07
- Nahlásit
Psíček
no a maj je snad?
no já nevím, já je neviděla
|
helps
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 15:55 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Psíček
No ba že ... si to představ ... udělali táborák, donesli mu jídlo, pití a mnohé i sebe (samosebou na všechny se nedostalo), von jim u toho popovídal tyhle moudra a voni pak za vodměnu naládovali do kasičky sponzorský dary a dárečky.
Uznej, že to měl udělaný šikovně...a myslím, že se to k horšímu určitě nezměnilo .... no halt kdo umí, ten umí, to se musí nechat.
asi kouzlo osobnosti
To asi nikdy nepochopím, jak mu někdo něco takovýho může žrát...
Jenže maj smůlu. Páč nemaj červený vlasy <3.
To bohužel opravdu nemám </3
A i kdyby měly, tak určitě nemaj tolikpotřebný vitamín D.
Jak to víš?? A jak se zjišťuje hladina vitamínu D?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 10:08
- Nahlásit
můžu si tu stěžovat i na lidi nebo jenom na psy?
|
helps
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 10:14
- Nahlásit
seš nas.aná nebo ne? tak to vyklop....
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 10:48
- Nahlásit
helps -) no to jsem
ale už je to podruhý něhěm dvou dní, tak bych nerada spamovala
ale budiž
jsem nasraná na skoromuže protože je teď furt v práci (jako že od 8 a chodí dom mezi 20:00 a 23:00) a když už je doma tak mu z toho hrabe a neni s to normálně fungovat, je náladovej a na zbití 90 % času, vydělává majlant ale dopřává si různý kokotiny (teď zrovna přemejšlel nad novejma kolama na auto - jestli má koupit 17' nebo o 17 000 dražší 18' !!!! grrr) a my nemáme poslední tejden do výplaty co žrát. Samozřejmě jsou to jeho prachy, ale já prostě s dvaceti měsíčně někdy ani to ne nejsem schopná ušetřit ani vindru a i když mi dává nějakej ten přídavek na domácnost, stejně nevycházíme, protože on musí mít každej den maso a šunku za 29 kč/100g. Jsem nasraná protože jsem vlastně nechtěla aby se nastěhoval a i když to zezačátku bylo fajn, tak teď už mě pěkně je*e když neni uklizeno a vypráno, já tyhle domácí práce těžce nesu, no, nejsem sen každýho chlapa, ale nebaví mě to a jsem na to furt sama ale dělám to za dva protože muš je furt v rachotě. A vrchol všeho je že ho nemám ani kam vykopnout třeba na 14 dní, aby mi z něj už přestalo hrabat, protože si jeho rodiče z jeho pokoje udělali sklad a on nemá kam jít. Pomalu začínám bejt paranoidní a bojim se cokoli říct, abych nedostala zase pojeb že jsem na něj hnusná. A čék aby se pak soustředil na práci a na jiný věci, dyk já po tom dnešním ranním céresu ani nemám chuť jít se psama ven, plácnu sebou na gauč a pustim si House a psi pudou až ve dvanáct na půl hodiny ven, aspoň doma mužovi zase něco zničej.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 10:50
- Nahlásit
Grin
tak si s ním promluv nebo ho vyhoď
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 10:57
- Nahlásit
makrel
promluvit si jako my mluvíme, ale máme každej svoji pravdu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 11:00
- Nahlásit
Grin
a tak buď si zvykneš, nebo to nebude fungovat, pochybuju, že by se změnil . Tak jak já se třeba nezměním v některých věcech, i kdyby se ostatní na hlavu postavili
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 11:07
- Nahlásit
makrel asi jo.. průsr je že on je bezvadnej chlap, tskovýho nenajdeš jen tak, ale poslední cca 2 měsíce je to s tou jeho prací úplně v riti, takovej objem práce, stres a pracovní dobu nemůže nikdo zvládnout dlouho... no a teď už mu z toho normálně hrabe a vylejvá si to na mě páč je to pohodlný, a nakupuje kraviny protože to ho odreaguje, a řeší auto protože to jediný ho te´d dokáže nějak vytrhnout z toho pracovního kolotoče. Takže ono to vlastně není o tom aby se změnil, ale o tom, že si fakt potřebuju taky od něj odpočinout, protože tím jak se stresaří tak strašně stresaří mě. A někerý ty domácí práce vlastně nedělám jemu na truc, sem se přistihla že se mu tim mstim... jako dneska mi vyhodil těstoviny co jsem měla od včera k obědu s tím, že jako uklidí ten děsnej bordel v kuchyni. Takže mu tam ten bordel na just nechám... no je to na palici, spíš si potřebuju postěžovat než to nějak řešit radikálně
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 11:09
- Nahlásit
Grin
no vidíš, klasika, já polochlap myslela, že chceš řešení...to je moje chyba .
A s s tím stresem je to fakt, do určité míry to zvládat jde, ale pak přijdou problémy s imunitou např. a člověk zjistí, že to dlouhodobě nejde.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 11:15 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Grin
v tomhle souhlas s makrel. Náš psycholog je těžkým zastáncem 100% ho štěstí a tvrdí, že když seš ve vztahu nešťastná, tak v něm být nemáš anebo to prostě řešit... Takže já bych to taky buď řešila anebo řešila radikálně. Každej vztah má to špatný a dobrý, ale aby se u Vás vůbec našlo to dobrý za co stojí se snažit. Toť otázka pro tebe. Ale já třeba lituju svýho táty (respektive i mamky), protože víceméně vypadají, jakoby ten život jen přežívali. Nemyslím, že kvůli jejich vztahu ale cělkově, stereotypní dny, pořád stejný do práce, z práce, spát atd atd.... Mamka má ještě sem tam zájmy, ale takovej život bych nechtěla, aby se člověk jen plácal kolem a nic.
edit: Pokud říkáš, že je to jinak bezvadnej chlap, tak to zkus si s ním v klidu promluvit. Jináč pokud má tolik práce a je ve stresu, je jasný, že se bude zabejvat něčím co ho baví (auta). To je třebas já dyž sem ve stresu tak popadnu psa a vypadnu do lesa atřebas tam zkejsnu půl odpoledne. To bych chápala, jak říkáš taková pracovní doba je hnus. Zase ale že si to vylejvá na tobě, to bych mu netrpěla. A jinak má makrel pravdu v tom, že člověk se v určitých věcech nezmění a nemá cenu se o to ani pokoušet.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 11:20
- Nahlásit
makrel
já polochlap myslela, že chceš řešení.
řešení je spousta, ale všechny jsou zbytečně radikální. On by si taky muš měl asi sám říct co teda mám kurnik dělat aby ho neprudilo i že dejchám..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 11:32
- Nahlásit
dobrý, tak on mi teď napsal sám od sebe že se odstěhuje, tudíž už nemusim ani nic řešit...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 11:33
- Nahlásit
Grin
twe, tak to bylo rychlý . ale on se zase vrátí. mu to dojde.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 11:41
- Nahlásit
makrel
Ti nevím... se mnou to žádný terno neni. Já jsem to teda celý přičítala jeho práci, ale teď už si říkám že v tom bude ještě něco jinýho... kdyby si na mě jen vylejval vztek, tak by se nestěhoval, že.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 11:41
- Nahlásit
Grin
Si myslím, že ta pracovní doba byla jenom záminka. Buď měl něco bokem, nebo chtěl být v práci, aby nemusel být u tebe. Nech ho jít, nestojí za to
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 11:42
- Nahlásit
Biluška
no přesně, jestli stojí, tak se vrátí a když se nevrátí, tak nestojí. essi je to teda pochopitelné
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 11:44
- Nahlásit
kua... to zase bude pracovní fiasko dneska...
No ještě že mám doma aspoň toho Gríňu, tak tady nejsme samý bezprizorný ženský a jeden králičí kastrát i když jsou mu jen 4 měsíce, tak štěkat umí hezky zhluboka
Biluška je to zatím lehce surreálné... ale počítám že se obrysy zostří až si odveze věci (nebo až se potkám s jeho otcem v práci... )
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 11:49
- Nahlásit
Grin
ty vole jak maj stejný metody, kreténi. )))))))))))
můj ex - furt "hodně práce", pak najednou hádky, facky, mlácení, zamykání na záchodě na dva dny a podobně...
a pak jsem jednou přišla domů, ve stejnej čas jako vždycky, a on v posteli, kterou jsem já koupila, pigloval nějakou blonďatou kurvu se silikonama.
okamžitě se na něj vyser.
i kdyby nikoho neměl, pokud si stres z práce vylejvá na tobě, tak je chorej a ty to nemáš zapotřebí.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 11:53
- Nahlásit
jbat
hádky, facky, mlácení, zamykání na záchodě na dva dny
ježkovy oči tak to mám štěstí, dostal se jen k tomu prvnímu a pak odešel to poslední je teda megaextrém, to musel být dobrý chuj...
je fakt že v tuhle chvíli už mu stres pracovní taky moc nežeru.. ale kdyby si nějakou pozval sem, tak ho rozčtvrtim, ne ne, jen ať si ty coury tahá k mamince nebo do hotelu...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 11:58 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Grin
Tyjóó... tak to je docela náhoda, že si tu na něj stěžuješ a on zrovna napíše. Ale já sem asi tvrdohlavej mezek, taky žádná výhra, já bych ho poslala do prd.... poprvé co by mi něco vyčítal (neprávem) nebo si na mě něco vylejval. Tohle chování nesnesu ani od rodičů, ani od kamarádů, natož od přítele. Každej máme problémy, ale abych si to na někom vylejvala.... fuj. Buď ráda, on se najde někdo mnohem lepší. Tyhle vztahy s velkýma kompromisama stojí za prd. Ale je to jak říkají ostatní - většinou už mají zálohu, když rozchod navrhnou oni. Znám mnoho příkladů z okolí. Sami bejt nechtějí, ale jakmile si najdou něco lepšího, tak frnknou...
Já bejt tebou to spíš oslavím ) Já sem si tu svobodu po takovým jednom mizerným vztahu začala docela užívat.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:00
- Nahlásit
Grin
ježkovy oči tak to mám štěstí, dostal se jen k tomu prvnímu a pak ode
no jasně, máš bonusový vydání asi. )))
je fakt že v tuhle chvíli už mu stres pracovní taky moc nežeru..
kor essi vydělává hodně a hodně utrácí, na to se nějaká pička sbalí raz dva.
ale kdyby si nějakou pozval sem, tak ho rozčtvrtim
tak taky mě to napadlo, ale v reálu jsem si jen vzala nabíječku na mobil, kabelku a beze slova jsem odešla.
pak mu to nějak asi i došlo nebo co, tak stával u mých rodičů u baráku s pugétem a podobně, pak zas když jsem si přišla pro zbytek věcí, tak přede mnou u něj doma schválně čistil pistoli, co měl (podnikatel...)... to já jen tak, aby ses necítila blbě.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:03
- Nahlásit
helps
to je docela náhoda, že si tu na něj stěžuješ a on zrovna napíše
Taky si říkám... asi jsme byli po dnešním ranním extempore naprdlí oba stejně
no hale jako já právě furt nevěděla jestli si na mě vylejvá ten stres nebo ho fakt tak seru, takže jsem se snažila držet si "low profile" a nějak se moc neangažovat, ale už mě taky krkalo jak si na mě furt stěžuje, a stresovalo mě to tak, že se u mě ty věci kvůli kerejm mě jebal ještě znásobily (např. zapomínání věcí)... no vlastně furt nevim jestli jsem fakt tak příšerná (což je možný) a nebo opravdu má on nějakej zásadní problém, ale ten stres v práci tomu určo nepomoh... chjo... ale smutná jsem, to jo..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:04
- Nahlásit
jbat
Po mě jednou exmanžel vymáhal plnění manželských povinností. Bylo to v době kdy Lála měla cca tři roky, Pupy pár měsíců a já do toho začínala podnikat. V noci jsem vstávala k miminu, ve dne dřela...on dělal guwno. Ani to blbý nádobí neumyl, ani ven s kočárem nešel...Pak si vzpoměl s tím sexem a já ho celkem slušně poslala do prdele s tím, že jsem děsně unavená a na tohle fakt nemám náladu. On se nasral a povídá mi, že když mu nedám tak mě "vymění". A prý už to třikrát udělal. Zachovala jsem chladnou hlavu, nedala na sobě nic zdát, popřála jsem mu příjemnou zábavu při masturbaci a požádala ho, aby nedělal fleky na prostěradle . Druhý den jsem podala žádost o rozvod a byl klid
amykání na záchodě na dva dny
Jakože on tě zamkl na záchodě? Dva dny? A tos ho nezabila?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:06
- Nahlásit
jbat
stával u mých rodičů u baráku s pugétem a podobně, pak zas když jsem si přišla pro zbytek věcí, tak přede mnou u něj doma schválně čistil pistoli
ježkovy oči co mě ještě čeká? sem si myslela že tohle je celkem horzná část, ale ono se to vlastně snad no může ještě vyhrotit ... kor když nemáme upa jasný jak a co je doma jeho a co je moje---
uf asi pudu rači na vzduch, tohle mi nějak nedělá dobře... stejně musim s velkopsem a malopsem, bo mi to tu zdemolujou než se vrátim z práce--
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:08
- Nahlásit
Biluška On se nasral a povídá mi, že když mu nedám tak mě "vymění". A prý už to třikrát udělal. Ježyš ty chlapi sou prostě takoví... ********
nejhorší je že když slyšim takovýhle historky tak si říkám, že vlastně ten můj je oproti ostatním je*alům úplně v normě a slušňák...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:09
- Nahlásit
Biluška
Jakože on tě zamkl na záchodě? Dva dny? A tos ho nezabila?
to byla jediná uzamykatelná místnost a předcházelo tomu právě to, že on chtěl přizabít mě a já se projednou bránila a jelikož jsem v té době stála aktivně jezdila, měla jsem docela slušný svaly a asi ho to zabolelo.
nicméně vážil 140kg a z toho bylo tuku možná tak 5g... takže bohužel, když se naral, letěla jsem přes celej byt. velkej byt.
On se nasral a povídá mi, že když mu nedám tak mě "vymění".
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:10
- Nahlásit
jbat
, pak zas když jsem si přišla pro zbytek věcí, tak přede mnou u něj doma schválně čistil pistoli, co měl (podnikatel...)... to já jen tak, aby ses necítila blbě.
Jsem si u jednoho kdysi zapoměla spacák a asi tři psí misky. Psala jsem mu, ať mi ten spacák pošle poštou a z misek ať si klidně třá žere sám, ty jsou mi jedno. Ale spacák byl drahej. On, že ho nepošle, ať si pro něho přijedu. Jsem se domluvila s kámošem co tama jezdí a exovi jsem napsala, že se tam staví Pepa, ať pošle ten spacák po něm. On furt, že ne, že si musím přijet osobně. Určitě pojedu kvůli spacáku přes půl republiky Tak jsem se nasrala a zavolala mu, že má týden na to, aby spacák doručil ke mě, nebo že to předám policajtům. On se řehtal, že policajti tak určitě budou řešit jeden starý spacák. Já se řehtala taky a nejsladším tónem jsem mu řekla, že pochopitelně taky nahlásím dvoje zlaté náušnice, zlatý řetízek s přívěškem, náramek a rolexky . Velmi rychle ho smích přešel
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:10
- Nahlásit
Grin
kor když nemáme upa jasný jak a co je doma jeho a co je moje---
Byt je tvůj???
Jestli ano,okamžitě bych mu zabalila,postala to řeba tágem k jeho rodičům a vyměnila zámky.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:13
- Nahlásit
Grin
no vlastně furt nevim jestli jsem fakt tak příšerná (což je možný) a nebo opravdu má on nějakej zásadní problém, ale ten stres v práci tomu určo nepomoh... chjo... ale smutná jsem, to jo..
Pochybuju, že seš hrozná nebo horší než on, já nebo kdokoliv jinej. Prostě jen prudil a obviňoval tě, takový sou nejhorší. SNad máš nějakou sebeúctu... Já bych to pořešila stylem Biluška - jen bych mu napsala nebo poté řekla, hezkej život, šťastnou cestu... Jako upínat se na takovýhle hovádko, to by pak člověk mohl dopadnout jako jbat )
|