| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 13:08
- Nahlásit
Psíček
OK. Tak pošli hlavu, ať Ti na ní můžu plácnout ten hadr.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 13:30
- Nahlásit
vím, že to v tuto chvíli není důležitý, ale já to vidím spíš takhle
http://www.youtube.com/watch?v=l5zFsy9VIdM
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 14:23
- Nahlásit
Psíček
Vysyp to pilinama. Uvnitř i kolem.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 14:31
- Nahlásit
Pani, jak to s tim psickem vypada? V Koline ho nikde v nabidce nevidim, mam tam zavolat? Nebo mas nejaky info o nem??
|
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2011 16:56
- Nahlásit
Fifi
Pani, jak to s tim psickem vypada?
Ahoj Fifi, díky. Pes byl vrácen původnímu majiteli...
|
belinda
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 21:07
- Nahlásit
Jsem neskutečně vytočená. A přitom odpoledne to vypadalo slibně, přijdu z ranní a holka, že půjde se psem na pole. Rychle zalezu do postele s vidinou, že než se vrátí, v klidu si zdřímnu. Sotva zaberu, tak mě budí muž, že jestli bych nemohla vstát, že je problém se psem. Z postele vyběhnu s vytřeštěnýma očima, jestli jde o nějaké zranění nebo kolaps a za dveřma stojí ten chlupatý magor doslova od hlavy až k patě vyválený v hovnu, samozřejmě lidském. Už jen transport do vany byl neřešitelný problém, protože to prase nemělo na sobě jediné místo, kam by se dalo šáhnout, aniž by se člověk poblil. Nakonec jsem ho visícího na vodítku a kšírech přetáhla do vany. Při půlhodinovém sprchování, protože jsem čekala, až to odpadne samo i kdybych u toho měla strávit zbytek dne jsem měla co dělat, abych toho idiota ještě navíc nepozvracela a to přísahám, že nejsem cimprlich.
I po několikerém omytí voňavým šamponem se ze psa line odér jak z gumové podložky zpod pacientů léčebny dlouhodobě nemocných. Mám pocit, že už je tím načuchlý celý byt.
|
Minnie
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 09:40
- Nahlásit
belinda
poznam z istej doby tiez, ja takehoto vonajuceho psa ani nemohla vykupat doma, tatko by ma zahlusil. musela som ho pekne krasne vykupat v potoku v pri lese. a nie raz som ho tam kupala
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 14:28
- Nahlásit
Jako teda jsem se dneska nasr.la pořádně. Chtěla jsem jít s dobou, tak jsem si ve velkoměstě zakoupila tzv. legíny, abych kamarádce na svatbě nedělala ostudu v krátkých šatech se svejma nohama. Samozřejmě dneska ráno při prvním pokusu o jejich navlečení jsem si je roztrhla. Dvě stě padesát ká čé v pr.eli, já sprostá jak dlaždič, odvoz troubí pod oknem. Tož si vezmu silonky - zázrak, že jsem je taky neroztrhla - a jedu. Na svatbě se mi spravila nálada, protože minutu před obřadem začalo lejt a já byla jeden z asi pěti lidí, co měli s sebou chytře deštník. V dobré náladě přijedu domů a tam mě moji milovaní a zmáčení pejskové uvítají tak, že můžu šaty hodit do vany a silonky pochopitelně do koše za těma legínama. Vzdávám další pokusy o elegantní oblékání a vracím se ke svému džínovému standardu...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 20:03
- Nahlásit
já jsem na.raná z toho počasí pořád jen leje!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 20:07
- Nahlásit
mi stačí k nasrání pohled do zrcadla
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 20:09
- Nahlásit
makrel
na to už jsem si zvykla, ale na to počasí nééééé
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 20:38
- Nahlásit
Před dvouma rokama jsem tu měla na hotelu štěně vižly. Byl mu tenkrát necelý rok. Tady byl tuším asi měsíc (majitelka byla v lázních). Dávala mi ho s tím, že ho chce ustájit v bytě, že je v bytě zvyklý, bezproblémový. Byl to kouzelný pes, hodný, kontaktní....nicméně z bytu dělal kůlničku na dříví Doslova. Za cca půl hodiny než jsem zaběhla do sámošky pro chleba rozhryzal dráty od počítače. Když jsme jeli s děckama do kina tak rozebral výstavní klec, ve které byl zavřený a dvě hodiny v jednom kuse štěkal (přišlo mi to říct nezávisle na sobě asi pět lidí žijících v okolí ). Takových "když" by se našli mraky Volala jsem nasraně majitelce, že už mám psa plné zuby a že si pod pojmem "zvyklý v bytě" představuju něco jiného. Ona byla v šoku, že doma je pes naprosté zlatíčko, že ho má v garzonce a že celou dobu co je v práci krásně spinká...po chvíli z ní vylezlo, že psovi každé ráno dává sedalin No bodejť by pak nespinkal, že jo
Dneska mi přišel mail. Paní už psa nechce a z důvodu, že "se mu nestíhá věnovat" ho daruje
Asi jí došel sedalin, nebo co. Lidi já jsem tak nasraná, že si ten sedáč budu muset vzít já, abych někomu neublížila
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 20:42
- Nahlásit
Biluška
že celou dobu co je v práci krásně spinká...po chvíli z ní vylezlo, že psovi každé ráno dává sedalin
to si děláš pr.el, ne??? co to bylo za krafku, bože ti někteří lidi jsou děsní
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 20:42 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Biluška
hej nech toho, já ji znám, párkrát jsme byli venčit, než blbě skočil asi na mojeho psa a ten skoro týden nechodil.
edit: a nebylo to náhodou před rokem?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 20:43
- Nahlásit
makrel
to je ta, co jste spolu byli u té Ostravice????
A viděla jsem jí někdy???
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 20:45
- Nahlásit
Monty
nevím, my jsme chodili často, když ten pes byl štěně a kolem roku.asi neviděla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 20:52
- Nahlásit
makrel
jo to je možný, bydlí tam někde u vás.
edit: a nebylo to náhodou před rokem?
Mě se zdá, že před dvěma, ale nevím. Mi ten čas už úplně splývá.
Monty
to si děláš pr.el, ne???
Nedělám . Dokonce chtěla po mě ať mu ty prášky dávám taky, aby mi nedělal bordel tady a aby si neodvykl
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 20:53
- Nahlásit
Biluška
mi taky, od té doby, co mi pes týden skoro nechodil už nejsme v kontaktu....a o těch prášcích slyším až od tebe
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 20:54
- Nahlásit
Biluška
humus paní, humus ty moje dvě můry by je taky někdy potřebovaly (to teď myslím ve srandě) jsou divoké a dost věcí mi už taky zničily, ale toto je fakt psycho
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 20:55
- Nahlásit
Biluška
no to je hnusná čůza s tím sedalinem, pomůžeš mu od ní???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 20:58
- Nahlásit
Eninka
určitě ne. Momentálně mám doma sedmnáct psů. Z toho jeden obřík co má fobii ze zavírání a nečiní mu problémy projít oknem když je zavřený a druhý nesocializované štěně. Takže práce víc než dost. Nevychovaného ohaře fakt nepotřebuju.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 21:01
- Nahlásit
Biluška
no je fakt že tam je to jenom o tom nedostatku pohybu a nenaučení poslušnosti, ten pes nebyl špatný, ale nevím, jestli ho někdo bude chtít...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 21:11
- Nahlásit
makrel
jj, jinak byl zlatý. Vycházel bez problémů se všema psama (je fakt, že mu byl necelý rok, netuším jestli se v tomhle změnil když dospěl), po čase když jsem ho odnaučila smýkat mě na vodítku tak i procházky s ním byli suprové. Jestli si dobře pamatuju tak s námi ke konci chodil i na volno a neměl vůbec tendence utíkat.
A bombasticky plaval Jak vydra, dokonce se i potápěl a skákal z hráze . Děsně sral Pumu, protože doskočil dál než ona (podstatně dál)
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 21:11
- Nahlásit
Biluška
lidi jsou fakt blbíííí (ta baba). Tak snad se chudina pes dostane do dobrých rukou, aspoň že jej baba už nechce, prožít život na sedalinu je hnus fialovej
|
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 21:22
- Nahlásit
prožít život na sedalinu je hnus fialovej
na to ani nemám slov... navíc jestli ta blbka neřekne o sedalinu případnému zájemci a pes najednou bude abstinovat, kdo ví, co s ním náhlé vysazení po takové době užívání může udělat...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 21:26
- Nahlásit
blbka neřekne o sedalinu případnému zájemci
škoda že biluška nemá možnost vzít psa k sobě a pak sehnat zájemce, to by určo zařídila, aby se psík od tý blbky nějak srovnal díky těm informacím pro zájemce, chjo no...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 21:29
- Nahlásit
Eninka
no bohužel, nemůžeme pomoct všem psům. znám ho, ale nemůžu udělat nic
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 21:37
- Nahlásit
makrel
já vím....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:16 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
bproč neustále asi už půl roku v kuse chčije???????????????????????????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:20
- Nahlásit
davidkova renata
páč zbylýho půl roku zas padá bílá mrdka
|