Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro všechny nas...é
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 14:29
- Nahlásit

Grin
to zas bude klidný a ospalý večer doma

Znám to... :-/ ale je to jediná cesta - mluvit spolu. Jiný komunikační kanál holt není.

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 14:33
- Nahlásit

jbat
no ona je otázka jestli teda domu vůbec přijde a taky kdy. Každoádně to nebudu řešit teď. Spíš by mi mělo dělat starosti že psi jsou vyvenčení jen hodinu, to zase bude úroveň demolice strašná...

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 14:47
- Nahlásit

Grin
tak mu napiš, ať se teda rozmyslí, že má čas, že si stejnak večer nestihnete promluvit, páč máš dneska mejdánek s lidma, co nemusej bejt jako kokoti 16 hodin denně v práci.

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 14:49
- Nahlásit

Gerda
to se mi líbí

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 14:54
- Nahlásit

Gerda
co nemusej bejt jako kokoti 16 hodin denně v práci.

ty tam asi nebéš, viď? ))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:18
- Nahlásit

jbat
ty tam asi nebéš, viď?
já a Grinomuš budeme jako kokoti v práci.

helps
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:23
- Nahlásit

Psíček

To nevím, asi nějakými testy ze to zjišťuje, ale tak u makrel předpokládám, že ho má dost no.

No jo.... ale to je dobře nebo špatně? ) Jináč k čemu je ten údaj dobrý?

Gerda

tak mu napiš, ať se teda rozmyslí, že má čas, že si stejnak večer nestihnete promluvit, páč máš dneska mejdánek s lidma, co nemusej bejt jako kokoti 16 hodin denně v práci.

To je dobrý

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:46
- Nahlásit

GerdaGrim
přidávám se ke kokotům

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:06
- Nahlásit

no já sem teda dneska taky do osmi v rachotě...

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:12
- Nahlásit

Grin
sorry tos měla být ty

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:33
- Nahlásit

makrel
já vím

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 06:52
- Nahlásit

Grin
paní tak jak to dopadlo-nedopadlo včera?

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 10:40
- Nahlásit

makrel
paní tak jak to dopadlo-nedopadlo včera?
vzhledem k tomu, že tady Grin eště neni, tak ještě asi někde zvrací v áleji. Zřejmě dobrej večírek.

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 11:30
- Nahlásit

makrel
huš tu sem Tak nevim jak bych vám to přiblížila... od tý sms že se asi stěhuje do deseti večer jsem o něm nevěděla a pak jsem šla se psama, když jsem se vrátila, byl doma, seděl na pohovce a čučel na televizi. Pozdravil mě a jako že teda nic. Já se ho zeptala jestli se teda stěhuje a on že o tom jenom přemejšlel, tak já teda "musíme si promluvit" no a z rozmluvy vzešlo jaká jsem vlastně hrozná, a že jsem na něj furt zlá a tak. (Já mu teda taky řekla svůj názor) A že se chce odstěhovat aspoň na čas. a že pude k mamince, já na to že si nemyslim, že se z hotelu "maminka" ještě vrátí sem ke mně do toho dyskonfortu, ale ať si klidně zkusí co chce. A šla jsem spát na gauč, pročež se na mě nakrknul ale já jsem s nim v jedný posteli spát nechtěla a navíc jsem ráno vstávala o hod a půl dřív než on.
Ráno jsem měla megadůležitej pracovní pohovor kterej navzdory všemu dopad ještě celkem gut, no a odešla sem odtamtud a sms ať zavolám až skončim, tak mu volám a on mi řek že se rozhod se neodstěhovat a že na mě chce zkusit bejt hodnější. Takže jsme vlastně tam kde jsme byli, ale s tim rozdílem, že teď už jsem připravená asi na všecko. Možná je to srabizmus, ale mě teda bylo tady v tom bytě dost smutno, když jsem nečekala, že se vrátí, a taky má dost věcí - televizi, druhý auto, počítač... který oc ráda používám. Tak jsem se rozhodla že ho nebudu řešit a počkám, co vymyslí.

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 11:32
- Nahlásit

Gerda
dobrej večírek.
Jo, kéž by... do dvou ráno jsem nemohla usnout, a ráno v půl sedmý vstávačka ahurááá přes celou Prahu za šéfredaktorem. Trága.

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 11:32
- Nahlásit

Grin
nevymyslí nic...ale uvidíš

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 11:36
- Nahlásit

makrel jo to já si taky myslim, že nic nevykoumá a že za 14 dní si zase balí, ale jako chce to zkusit, chce, tak ať dělá jak myslí. Já ho nijak nepřemlouvala, sice mi to teda líto je ale tak co mám dělat, žejo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:27
- Nahlásit

Grin
on mi řek že se rozhod se neodstěhovat a že na mě chce zkusit bejt hodnější.
bezva super, až to bude zkoušet, ať ti nezapomene dát piškot vždycky, když uděláš něco správně, něco, co pána pracanta nerozhodí. Až se naučíš bejt dobrá žena, můžeš to zase ty zkusit na svých psech, jesi to fakt funguje. Dělej všechno možný, jen u toho neměj pocit, že si s tebou někdo vytírá řiť. To neni dobrej pocit, pak se čék úplně šťastně necejtí.

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 14:39
- Nahlásit

Gerda
No hele ono ho to podle mě stejně brzo přejde ten entuziazmus, takže se za měsíc můžu těšit na další kolo, protože jako já se z něj taky nepoto... ale přece jenom ho mám ráda, tak ho zas nebudu přemlouvat aby se se mnou rozešel,ne...

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 23:56 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Když jsem si šla dneska do večerky koupit cigára, uviděla jsem při zpáteční cestě přes náměstí běžet křížence erdelteriéra. Za sebou vlekl dlouhý těžký řetěz, který měl i místo obojku .
Měla jsem sebou jen Rozinku, tak jsem se vydala psa odchytit. Asi za 20 minut ho Róza nalákala na svůj sexepíl .

Zavolala jsem policii, bylo asi 19.30, řekli mi, že se musí domluvit s paní starostkou a okolo 21.00 si přijedou psa vyzvednout ke mě.
Paní starostka mi asi za hodinu zavolala, že zařídila odvoz psa, který bude den nebo dva deponován v garáži radnice a pokud se neozve majitel, bude odvezen do kolínského útulku. Pevně doufám, že původní majitel se neozve...
Paní starostce jsem skutečně vděčná, u nás by pes zůstat nemohl a já mám ráno důležité pracovní jednání v Praze.

Jinak jsem ale nasraná příšerně, a taky smutná... Pes je hodnej, mírnej a bojavej, umí na vodítku, ode mne sebou nechal bez problémů manipulovat. Řetěz jsem mu stáhla přes čumák a dala jsem mu rezervní obojek a vodítko. Nějakej kretén mu usek ocas... . Když jsem ho nakládala do auta technické služby, strašně smutně se na mě koukal, říkala jsem mu, že všechno dobře dopadne, moc doufám, že to nebyla lež. Doprdelekurvadráááát!!!!!!

Počkám jak se to vyvrbí a kdyžtak perdelíka pošlu Fifince... Tady jsou fotky, který jsem stihla jěště než se úplně setmělo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 08:51
- Nahlásit

DOPRDELE!!

Jinak jsem ale nasraná příšerně, a taky smutná..

Nedivím se Ti Hipíku , mám čím dál tím větší depku z toho co člověk vidí

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 14:35
- Nahlásit

pani, určitě ho dejte Fifce, ať ho mrskne na perdele v nouzi.

Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 15:41
- Nahlásit

Gerda

Gerdi, ona je bohužel stále možnost, že se přihlásí původní majitel . Zítra nebo pozítří zavolám do kolínského útulku a zeptám se, jaká je situace.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 15:45
- Nahlásit

Ale když ho Fifinka šoupne do perdelů v nouzi, bude třeba větší šance, že se najde majitel. Ne?

Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 15:52
- Nahlásit

Vlčáčková
Vzhledem k řetězu, kterej tomu psovi sedřel krk, pevně doufám, že původní majitel se nenajde.
Ono to asi z tý fotky není vidět, ale je to velkej těžkej řetěz jak na bejka, může mít okolo 7kg. Prostě dokud nebudu mít potvrzeno, že je pes k adopci, nebudu ho Fifi posílat. Je to otázka pár dní...

Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 16:07 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Vlčáčková

a nejen kvůli řetězu, ten pes je zlomenej, bojí se rychlejších pohybů, vyleká ho i docela tichý zvuk, bojí se pomalu vlastního stínu...

Lidi ho moc nezajímali, hlavně si chtěl hrát se psy, tak myslím, že bude docela mladej. Taky čiperně běhal i s tou zátěží.

Asi po hodině, kdy moji psi byli v teplý kuchyni a já s perdelíkem na zahradě, jsem si šla uvařit kafe. Když jsem se vrátila, trumbera ke mě radostně běžel, ale asi metr přede mnou zprudka zabrzdil, protože co kdyby...
Zeptala jsem se ho, jestli mi urve ruku, když mu zkusím stáhnout ten blbej řetěz, tvářil se, že ne, tak jsem mu ho pomalu přes čumák stáhla, koblih střapatej... ...
Dneska jsem vstávala ve 4.30, abych stihla pracovní jednání v Praze, hádej, co jsem měla furt před očima...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 21:20
- Nahlásit

Tak v tom případě ho odsud stáhni a dělej jako že nic. Zkusíme mu najít někoho jinýho.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 21:45
- Nahlásit

NO TY KRASO!!!
Proste az bude potreba, dej vedet sem ci na mail, cuditko maly, brcko vorvany, jak ho nekam strkal, retez = prasarna maxi. Esli se vo tohohle chudaka prihlasi majitel, nakopala bych ho s rozbehem do pulek a moh by byt rad, ze jenom tam.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 22:01
- Nahlásit

Psíček
Tě udám loupežníku!
Nechci být vztahovačná. Ale to jako mě???

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 22:50
- Nahlásit

Psíček
Co takhle studený obkládek na hlavu...?!

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání