Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Venčení Mělník a okolí II.
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 14:22
- Nahlásit

nikihoney
ty máš štěníky? od koho, od josefčice? a kolik?

Barka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 15:01
- Nahlásit

nikihoney
tak to je jasny, ze jsi indisponovana
a jaky mate stenda?

nikihoney
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 20:31
- Nahlásit

kejtlin
Ahoj, máme josefčíky, Honey předevčírem vrhla 7 štěníků, 3 kluky a 4 holky.
Takže sme teď moc neprocházkovali, protože Honey byla jak bedna kytu, chudinka.
Teď máme mateřskou a hlídáme mrňata.
Barka
Jsou to jezevčíci - hlaďáci.
Až budem schopni delší procházky, ozvu se.

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 21:02
- Nahlásit

Barka
My můžeme

Barka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 21:12
- Nahlásit

kachna_
no parada, aspon nekdo
u vas je to na prochajdy jak delany ze?

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 21:46
- Nahlásit

Barka
jj, ale je tu dost zvěře . Máme najdenej jeden pěknej okruh:
Bosyně - janova ves - židovskej hřbitov v Bosyni - bosyně
Ale ještě jsme ho nezkoušeli.
první část je po polňačce, pak kousek vsí a pak lesem. Dá se udělat kratičká zacházka k Harasovu.

Barka
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2010 07:09
- Nahlásit

kachna_
a kolik ma okruh?
muzem ho klidne prubnout.
zver mi nevadi.
privolani mame, a kdyz by se nahodou nepovedlo, tak se pripomene

Barka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 11:36
- Nahlásit

kachna_
tak jak to vypada se sobotou?
plati to u tebe jeste?
u me jo.

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 12:34
- Nahlásit

Barka
platí, platí. okruh má odhadem tak 7-8 km.

Barka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2010 12:47
- Nahlásit

kachna_
To je v pohode.
A na kolikatou se domluvime?
uplne ranni ptace nejsem
ale na 10:00 bych to mohla dat. a nebo pak odpoledne.
a taky jeste asi adresu mi napis, at si to najdu na mape.

Barka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 07:33
- Nahlásit

kachna_
ahoj kachno_
tak jak zitra a kde se sejdem a v kolik?

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 13:54
- Nahlásit

Barka
Jé já tu odpověď přehlídla. Ta je super. Asi nejrozumnější by to bylo za cedulí Bosyně. Parkuje tam často autobus a je tam parkovišťátko. Od mělníka je to vlevo.
Tel. na mě je: 775 170 090

Barka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 20:07
- Nahlásit

kachna_
vim kde to misto je. to najdu v pohode. a na kolikatou se domluvime? a pujdes i kdyz bude poprchavat? me lehky destik nevadi. ja mam 724 600 908

Barka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 20:23
- Nahlásit

kachna_
asi bych navrhovala tu 10 hodinu, nebot v predpovedi pisi, ze dopoledne by mohlo byt polojasno a az behem dne pribyvani oblacnosti. co ty na to?

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 21:30
- Nahlásit

Barka
půjdu, přinejhoršim přehodim dítě na břicho (mám kojence v šátku - neumí chodit, tudíž nezdržuje ) a přehodim pláštěnku přes nás obě

Barka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 21:48
- Nahlásit

kachna_
no parada. takovy deti mam nejradsi .....co nezdrzuji (zadny jeste nemam totiz)
a co s tim casem prosim te.
to je taky asi dulezity

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 22:01
- Nahlásit

Barka
počítám s tou desátou

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 22:04
- Nahlásit

S dovolením popíšu dnešek -
Připravila a nakrmila jsem dítě, navlékla si ho na záda a připravila se ke startu. Všechno mi vycházelo na minutu přesně. Do ruky jsem si vzala chleba s máslem a vyrazila jsem. Byla jsem rozhodnutá, že vezmu pouze šeltičku a Máju. Hasky (malý hluchý starý pinčovitý kříženec) se rozhodla, že to tedy ne a zdrhla mi z baráku ven. Nevadí, nechám jí na zahradě, řekla jsem si.Pochopila. O minutu později jsem lovila Hasky na ulici. Za tím účelem jsem odložila chleba, který mi v zápětí sežrala šeltička. Mezitím volala Barka, že zapomněla vodítko. Obula jsem Haskynu do vodítka a obojku a vysvobodila z auta vodítko pro Barku, respektive pro jejího psa. Vyrazily jsme. Všichni tři moji psi považovali za nutné vykonat velkou potřebu ještě ve vsi, postupně a na různých místech k tomu rozhodně nevhodných. Při seznamování se Haskyna pokusila sežrat Barčina ovčáka Něhu. Nepovedlo se jí to a tak jsme vyrazily.
Šly jsme trasu Bosyně - Janova ves - Harasov - Bosyně. Cestou jsem ztratila mapu, čepičku pro dítě, cestu, Haskynu a čelenku. Ale pěkně popořadě. Vyrazily jsme po polní cestě, před námi se pohybovali nějací skautíci. Drželi se za ruce a vypadali podivně, potom kamsi zmizeli. Potkaly jsme srny. Na první zavolání mi přišla má milá strakatá lovecká příšerka. Jak jí tak připínám a chválím, chválím, chválím, vidím, že moje, ještě nedávno poslušná!!, šeltička pronásleduje stádo srn. Mohla bych tvrdit, že jsem jí uřvala, ale není to pravda, myslím, že se jí prostě nechtělo do řepky.
Cestu Janovou vsí jsme našly naprosto bezpečně. Nutno dodat, že nešlo jít jinudy a šlo se jí vyhnout jen velmi obtížně. Ale potom jsme plynule minuly židovský hřbitov. Při kontrole trasy v mapě jsem zjistila, že mapa mě někde cestou opustila. Šly jsme tedy dle vlastního úsudku a o něco později narazily na silnici kdesi pod náma. V tu chvíli už jsme věděly, že jsme židovský hřbitov nechaly daleko za sebou. Slanily jsme úsekem na cestu a vesele se vydaly na Harasov. Hasky se stejně vesele vydala někam jinam a tak jsme se po chvíli (1 km to byl určitě) vraceli pro Haskynku. Vyzvedly jsme jí a vydaly se definitivně na cestu do Bosyně. A protože dnešek byl dnem určeným ke ztrácení, pokusila jsem se ztratit ještě čelenku, ale to mi Barka překazila. Cestou jsme potkaly skautí sídliště. Zjevně to byli ti samí, co se kolektivnili před námi, jenže ti malí hajzlíci znali cestu a dorazili dlouho dlouho před náma.
Vycházka dopadla výborně - neztratila jsem dítě a psů mám nakonec taky původní počet.
(pozor na klíšťata, právě jsem si jedno sundavala a dvě po mně jenom tak lezly)

Barka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 07:22
- Nahlásit

ja bych sobotni prochazku oznacila za pomerne dobrodruznou
neni nic lepsiho nez se ztratit. je pak vetsi zabava a najdou se cesty, ktere vam jinak zustanou utajeny

Barka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 07:30
- Nahlásit

jeste bych chtela poznamenat, ze mi v tydnu nekdo vymenil psa!!! po celou cestu jsem si pripadala jak dement, jelikoz jsem neustale po sve cube neco chtela a ta me s mensim uspechem ignorovala. zajimalo by me, kterej zmetek to byl!!! tohle se vazne nedela

kachna_
a nasla jsi vsechno v nedeli?

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 07:55
- Nahlásit

Barka
a nasla jsi vsechno v nedeli?
No ono v sobotu v noci pršelo, takže cosi podobného mapě jsem našla... a čepičku jsme našli.

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 21:22 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Nechcete se někdo v neděli vydat venčit? Máme skvělou trasu Bosyně (Vysoká u hospody), Mlýn Kroužek a potom lesem zpět do Vysoké, do té hospody. Je to trasa na tři a půl hodiny svižné chůze, do hospody se se psy nechodí, ale třeba by udělali výjimku , před hospodou je zahrádka, kde není problém.

někde jsem tam ztratila vodítko...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 21:25
- Nahlásit

kachna_
v neděli jezdím na cvičák, máme výcvikovej den. ted´ budu mít delší volno budu chodit do okolí libiše kolem labe a ne cvičák, ptž co goša předvádí poslední dobou je dost krize
a vodítek jsem poztrácela několi a už se nikdy nenašli.

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 15:15
- Nahlásit

Oživuju téma
přivítáme každého víkendového spoluvenčitele

Simina
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 10:35
- Nahlásit

ahoj holky, snad se po skoro 5 měsících nehlásím s křížkem po funuse, ale pokud by byla vaše nabídka stále aktuální, ráda bych se k vám se svým pejsíčkem někdy přidala... Mám švýcarského ovčáka... Jestli se nepletu, tak mě bude možná i Bára znát, ze základky (pravda, je to už dýl...) )

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 12:41
- Nahlásit

my jdem zejtra - tj v pátek s celou saní opět libišský okruh-les+okolo labe o víkend moc nechodíme, spíš v týdnu

Simina
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 14:53
- Nahlásit

a v kolik tak chodíváte přes týden? v pátek a pondělí bojujeme na cvičáku s poslušností, ale třeba by se mi někdy podařilo k vám přidat.

LucieS
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 15:00
- Nahlásit

Simina
Máš psa nebo fenu?
Potřebovala bych nějakou vtíravou hrací fenku většího plemene pro toho mojeho čoklida, ta moje už si s ním nehraje .

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 15:08
- Nahlásit

LucieS
Potřebovala bych nějakou vtíravou hrací fenku většího plemene pro toho mojeho čoklida
já mám rok a něco vlkošpičku. Jenom nám tu koně zabrali lítací louku Teda, jestli tvůj pes ignoruje hodný děti (ke psům se bez dovolení prakticky nepřibližuje).
Simina
My chodíme sami, většinou v neděli, ale záleží na tom, jestli stihneme posekat trávu.
Ty vodítka jsem tam ztratila už dvě

Simina
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 15:48
- Nahlásit

LucieS
Mám psa, rok a 4 měsíce, většinou se vůči jiným psům chová jako naprostej gentlemann, tedy pokud si zrovna nasbírat sebevědomí a ukázat, že tu jako je... roste ale to dostává sekec...
kachna_
Moc ti upřímně nerozumím ty vodítka si ztratila na louce, co se pasou koně?
Odkud holky jste? Auto mám - v očích smrt, ale jedu

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání