| Autor |
Zpráva |
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2009 14:00
- Nahlásit
kejtlin
Ahoj, šla bych zítra 25.12. - to můžeš? Raději odpoledne. Zase bych přijela do Libiše.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2009 18:53
- Nahlásit
nikihoney
jasně, klíd´o doraž půjde s námi možná jedna kamarádka, má jen 2 psy a nevím jestli je vezme musela by je koupat.odpo lepší, aspoň dospím noční, dneska jsem to ňák nestihla.
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2009 21:29
- Nahlásit
kejtlin
Tak v 13.30 u tebe? Vyhovuje?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2009 22:16
- Nahlásit
nikihoney
domluveno
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2009 10:00
- Nahlásit
kejtlin
Domluveno, v půl druhé sem tam i s hafušema.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 18:20
- Nahlásit
kopíruju z Davídkojc fóry:
Dnes dopoledne se ztratil irský vlkodav, plavý dvouletý pes. Místo - Mělník, Tišice.
Pes může být ale i někde jinde. Ztratil se ze zavřené zahrady, na které s ním byla fenka, která na zahradě zůstala. Mohl mu někdo otevřít, mohl ho odvézt....
Policii i útulky v oklolí majitelka informovala, psa nikdo neviděl.
Prosím, kdybyste se o něm náhodou dověli, zahlídli...prostě cokoliv, zavolejte mně (602 173 487, 415 691 114) nebo přímo majitelce na 775 585 457.
Pejsek slyší na jméno Coran.
|
KacaS
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 22:34
- Nahlásit
kachna_
už se našel???
|
KacaS
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 22:37
- Nahlásit
nemá někdo zájem o víkendovou nebo páteční prochajdu?
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 10:38
- Nahlásit
KacaS
ja bych mela o patecni.
odkud, ze vlastne jsi? ja melnik. a v kolik? z prace se muzu utrhnout nejdriv ve 2.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 10:58
- Nahlásit
KacaS
Barka
já bych mohla o sobotě i neděli, ale v sobotu dopol. jedu k autoklempíři, nevím na jak dlouho to budu mít, určitě až odpoledne a v neděli máme dopol na cvičáku schůzi a nevím jak dlouho se budu uklidňovat , takže určitě taky až odpol.
|
KacaS
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 16:10
- Nahlásit
Barka
z Vliněvsi. V kolik je mi v podstatě jedno, klidně jak se ti to hodí A kam bys chtěla jít? Někde v Mělníku?
kejtlin
Jde o to jak moc odpol.?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 16:16
- Nahlásit
KacaS
no to nevím na jak dlouho bude ten klempíř v sobotu, ale snad to vyjde, že bysme kolem 14hod mohly vyjít, potmě se smečka blbě hlídá a navíc já potmě špatně vidím, myslím jako o dost hůř než oststní, takže pro mě je dost nereálné vracet se za šera-to se vracím jen když nedejbože zabloudím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 16:36
- Nahlásit
KacaS
změna v sobotu můžu celý den a v neděli nemůžu, klempíř to přehodil na nedělní odpoledne.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 21:22
- Nahlásit
KacaS
na melniku nic moc.
co okolo baraby. odpadky ted budou zapadane
mohla bych byt ve vlinevsi tak po pul treti. sice jezdim pres do prace, ale nejsem dohodnuta se sefem, ze bych si vzala něhu do prace.tak si pro ni budu muset dojet domu. jo a potrbuju hodnou fenku,něhule je stale ve vyvinu a docela se boji hasterivych fen .
|
KacaS
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 23:05
- Nahlásit
kejtlin
Sobota by byla fajn, ale mám jeden dotaz... Jak zareagují tvoji kluci, když jim do smečky vnikne jiný kluk? Jak mi teď brouček dospívá (za měsíc mu budou 2 roky), tak se na něj snaží snad všichni psi co potkáváme machrovat. On má stále duši štěňátka a na nějaké rvačky nemá ani pomyšlení. A o to mám větší strach aby nezískal špatné zkušenosti a z pohodového, přátelského psa se mi nestal uzlíček nervů.
Barka
no tak super Malou nechám doma.. Ona potřebuje delší čas na seznamování a hlavně jí v tom sněhu namrzá bříško. Není hašteřivá, ale z těch dvou by jí nejspíš trefil šlak Zítra budu na netu i dopoledne, tak doufám, že se neminem a domluvíme se.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 07:20
- Nahlásit
KacaS
moji kluci a holky jsou naprosto v pohodě, oni vědí, že kdyby si honili triko na nedejbože slabších tak by měli problém, se mnou a to oni neradi, byli jsme v beskydech a bylo tam 10 lidí a 19 psů a nedošlo k žádnému konfliktu ani k náznaku a venku neřeší žádný z mých psů vůbec nic, ani když se někdo snaží řešit je
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 07:52
- Nahlásit
KacaS
tak to bude lepsi. ja prave z toho sameho duvodu se vyhybam zase fenkam. takze dneska ve 14:00 ve vlinevsi kde? ja zapomnela, ze vyzvedavam draheho z prace pred ctvrtou , takze pujdem driv.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 10:47
- Nahlásit
KacaS
tak kde jsi?
uz je dopoledne
|
KacaS
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 11:00
- Nahlásit
kejtlin
ok No on je to pro některé největší pes co kdy viděli, tak se třeba bojí a pouští na něj hrůzu preventivně.
Barka
už jsem tu Víš kde je tady dětské hřiště?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 11:03
- Nahlásit
KacaS
néééé, mám smečku od 1.60kg až po 70 kg a v pohodě
|
KacaS
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 11:08
- Nahlásit
kejtlin
1.60kg, nezakopávají o ně ty velký?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 11:20
- Nahlásit
KacaS
ne ty malý tam byli dřív, takže velcí jsou od štěňat zvyklí, že na ně musí dávat pozor, a i ty malý mám trochu zocelený, chodíme na procházky všichni, malý teda oblíkám když je -5 a míň, jsou u země a prochladnou rychle, ale jen když jdem na procházku, na vyčůrání na zahradě ne ani když je -20
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 11:28
- Nahlásit
KacaS
to nevim, kde je detske hriste.
tak to bud popis a nebo posli odkaz z map.
|
KacaS
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 11:41
- Nahlásit
kejtlin
no tak to je fajn
Barka
Když budeš projíždět Vliněvsí od Mělníka, tak u takového rozpadlého baráku, zhruba upřostřed obce, odbočíš na panelovou cestu doleva, projedeš mezi baráky a hned na konci je po levé staně hřiště Cesta pak pokračuje mezi poli k pískovnám.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 11:43
- Nahlásit
KacaS
jo tak to nejak trefim.
a sejdem se u toho hriste teda?
mam tam kde zaparkovat auto?
|
KacaS
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 11:54
- Nahlásit
Barka
ano u hřiště a můžeš tam zároveň zaparkovat. Když mrkneš do mapy, tak je to vlastně jediná vodorovná cesta a po přiblížení je to hřiště vidět
|
KacaS
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 12:00
- Nahlásit
už nabíjím baterku do foťáku, dneska je docela světlo, tak doufám, že se mi podaří ulovit nějakou fotku
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 13:08
- Nahlásit
KacaS
to taky doufam
ja si chtela pujcit dobrej fotak z prace, ale kolega jede na hory, tak mam peska
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 13:12
- Nahlásit
KacaS
takze ja za chvili odjizdim domu.
tak zatim
|
KacaS
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 17:30
- Nahlásit
kejtlin
Omlouvám se, ale s námi to na ten zítřek nevypadá dobře. Brouček si na tom namrzlým sněhu pěkně oddělal tlapky Měla bys čas příští víkend?
Barka
moc děkujem za super prochajdu Tady je fotodokumentace URL
|