Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Venčení Mělník a okolí II.
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
KacaS
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 17:34
- Nahlásit

Myslím, že za fotky tohohle typu ten můj pád stál
Ale byla jsem tak v šoku, že až teď mi došlo, že jsem to pako ani nesprdla..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 17:37
- Nahlásit

KacaS
příští víkend jsem v práci, tak snad jindy

KacaS
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 17:54
- Nahlásit

kejtlin
určitě No my teď máme na nějaký čas konec s dováděním ve sněhu, páč má nohy do krve

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 17:57
- Nahlásit

KacaS
ten sníh jenamrzlej a ostrej jsou to vpodstatě úlomky ledu tak se nediv, možná, že zítra dopadneme taky tak

KacaS
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 18:03
- Nahlásit

kejtlin
no doufám, že dopadnete líp. Já i psi milujeme sníh, ale takhle přemrzlý je už spíš nebezpečný než zábavný

LucieS
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 18:09
- Nahlásit

Ty jo, kam a v kolik zítra jdete, ať jdu na druhou stranu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 18:22
- Nahlásit

LucieS
ty máš středoasiaty vid´ ? my se totiž známe aniž bys to tušila.chodíme kolem starého labe ale já mám nekonfloktní psy, jestli zvládneš svoje, tak se přidej, vyjdeme kolem poledne.

Barka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 19:27
- Nahlásit

KacaS
i my dekujem.
fotky jsou krasny. dam si nejake na stranky (az je uvedu do provozu) s tvym dovolenim samozrejme.
jo a servani by bylo k prdu, jakmile jde o hru, tak stejne nevnimaj
prinesla jsi obet nejvyssi.......

nikihoney
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 19:46
- Nahlásit

Nechcete někdo procházkovat, pesany mám nekonfliktní, kejtlin ví, zítra nemůžu, ale mohla bych v neděli odpoledne, v pondělí i v úterý.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 19:58
- Nahlásit

nikihoney
já můžu i v pondělí.

nikihoney
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 20:04
- Nahlásit

kejtlin
A kdy se ti to hodí?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 20:23
- Nahlásit

nikihoney
v sobotu a pondělí můžu celý den, jsem doma, je mi to jedno.

nikihoney
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 20:30
- Nahlásit

Tak v pondělí v 13.h, přijedu do Libiše.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 21:14
- Nahlásit

nikihoney
ok budu s tím počítat, kdyby mi do toho něco vlezlo což je nepravděpodobný tak písnu sms

LucieS
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 21:39
- Nahlásit

kejtlin
Já vím, že se známe .

Moji cizí psy moc nemusí a pes je dost hlídací, takže bych je musela nejdřív po jednom seznámit, a to nějak nestíhám, tak radši půjdem protentokrát jinam .

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 23:40
- Nahlásit

LucieS
chodím tam celkem často, je štěstí, že jsme se ještě nepotkaly, chodím většinou v týdnu, budu na to pamatovat až tě někdy uvidím tak pochytám psy a někam odbočíme, zatím nemám potřebu zmenšit počet mojí smečky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 19:59
- Nahlásit

nikihoney
KacaS
dnes jsem byla na průzkumný a všichni psi pořezaný tlapky a malý i kolena od sněhu jak je zmrzlej, jsme šli a za náma krvavý stopy a fleky, nejdřív mě to vyděsilo, protože mě to hned nenapadlo, pak jsem zjistila od čeho to je.

nikihoney
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 21:32
- Nahlásit

kejtlin
Tak to asi v pondělí nepřijedem.
Dnes sme byli u nás v lese, většinou jsou tu koleje od traktorů, tak oni se drží v nich, ale stejně sem měla strach. Ten sníh je hnusně umrzlej. Tak jedině kdyby ste chtěli přijet k nám.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 21:38
- Nahlásit

nikihoney
problém je, že mí psi se v kolejích nedrží.
asi to nebudu riskovat a budem chodit až to nataje nebo připadne další, mažu jim to mastičkou na tlapky, lížou to, velký to mají nejhorší jsou ve verandě, protože je velký mráz a dostali moje ponožky, aby si to nelízali.

nikihoney
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 21:44
- Nahlásit

kejtlin
Chudáci !
Jezevci jsou vychcaný a tak se drží v koleji, nebo běhají po tom sněhu a neboří se, ale Kacey jo, tak ta by to asi odnesla. Už aby to roztálo. Dej vědět, až to u vás bude lepší.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 21:49
- Nahlásit

nikihoney
určitě, nechodím ted´ ani na cvičák, už jim krev neteče, ale je vidět, že je to bolí, že se jim nechce moc chodit, byli jsme jen na chvíli a krvácet začli až cestou domů nejmenší jsem vzala do náručí, zbytek si musel poradit sám.
jenže jak ten sníh musí bejt ostrej, když prosekne psí kůži a tlapku.

nikihoney
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 21:54
- Nahlásit

kejtlin
My máme cvičák naštěstí prohrnutej. Měj se!

LucieS
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 22:22
- Nahlásit

chodím tam celkem často, je štěstí, že jsme se ještě nepotkaly, chodím většinou v týdnu, budu na to pamatovat až tě někdy uvidím tak pochytám psy a někam odbočíme, zatím nemám potřebu zmenšit počet mojí smečky

Pochytat je ok .
Já tam chodím málo a jen o víkendu, v týdnu jezdím pozdě z práce.

Dnes jsme byli na hodinu a něco a packy úplně dobrý, jen já jsem si trubka vzala jiné boty a nedržet se Almaze, tak už bych byla asi 10x na zemi. Klouzalo to jako sfině.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 22:33
- Nahlásit

LucieS
už aby ta zkurvená zima táhla někam. já taky dneska málem padla kyra je naštěstí dost velká a silná tak mě udržela.
já se smečkou chodím jenom tam a o víkendu málo, většinou ho mám tak nabitý, když tedy nejsem zrovna v práci nebo na cvičáku což jsem většinou, vyhovuje mi to tam když je teplo, psi se vykoupou v labi a proběhnou se celkem bez rizika, že někoho potkáme a tern bude nadávat, že mám psy navolno, velký teda vážu nebo chytnu za obojek,malí se mě drží, protože vědí, že když někdo jde kolem tak ze mě "padá" jídlo, takže jít se podívat na neznámého znamená, že na něj nezbyde a to si
žádný z nich neriskne

KacaS
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 18:17
- Nahlásit

Barka
jasně, vyber si které chceš. Jsem ráda, že se ti líbí Bych řekla, že těch "nehod" bude ještě hafo.. Jen aby to přežil foťák

kejtlin
taky vždycky navlíkám ponožky proti lízání Hrozně vtipně v nich chodí.. vypadá jak koník, jak zvedá vysoko nohy.

KacaS
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 22:29
- Nahlásit

Sníh už nám pomalu opadává, nechtěly byste zase někam vyrazit?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 22:33
- Nahlásit

KacaS
u nás je všude megabahno, byla jsem v týdnu a fakt mazec v lese je stín, tak tam to nevysychá tak rychle a v bahně ani nikam nejedu nechci mít z auta bahňáka-na autě absolutně nelpím, beru ho jako dopravní prostředek, ale nalož 11 zabahněných psů do auta.

KacaS
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2010 23:55
- Nahlásit

kejtlin
to jo, tady je taky spousta bahna a auto podle toho vypadá zítra po prochajdě proběhne velká očista..

Barka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 10:20
- Nahlásit

nemel by nekdo zajem o prochazku pristi sobotu 8.5.?

nikihoney
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 13:21
- Nahlásit

Barka
Šla bych, ale jedna čubina má zrovna štěňata, mají dva dny, tak sem s ní pořád doma a se zbytkem teď procházkujem jen po okolí. A zrovna 8.5. jdu na zkoušky. Ale až štěnda trochu odrostou, rádi se projdem.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání