| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 15:55
- Nahlásit
Simina
ty vodítka si ztratila na louce, co se pasou koně?
oni se tam dřív nepásli.
Ale ztratila jsem je na trase: Bosyně - kroužek - vysoká
No my bydlíme 10 km nad Mělníkem směr Kokořín. Máme i pár hezkých tras (do jeskyně Truskavna, ke Grobiánovi, okruh na Vysokou). Ale jak na tom budeme tenhle víkend s časem fakt nevim.
Jinak ten Kejtlinin okruh je taky dobrej, po rovince.
A pokud někdo máte dobrou trasu (LucieS psala o něčem u Mšena), tak už jsme i pojízdní.
|
Simina
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 16:13
- Nahlásit
kachna_
To já na tom netrvám, aby to bylo hned tento víkend, ale prostě někdy a když bude chuť i nálada
|
Simina
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 16:29
- Nahlásit
To bydliště ti docela závidím, občas do kokořínských míst taky ještě s jednou známou zabruslíme, není nad pořádnou přírodu
Okolí Mšena bude asi taky zážitek, výpis turistických tras na netu je poměrně bohaté, jenže je to směr TAM, zpátky se to nevrací takže spíš vybrat místo a projít se po okolí...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 16:30
- Nahlásit
Simina
já jsem 9 km od mělníka-libiš mám nekonfliktní psy, nevšímají si prudičů, pokud ale budou stále vyzýváni ke hře tak si pohrajou
|
Simina
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 17:28
- Nahlásit
Kejtlin
to jsou samý dobrý zprávy že mě nenapadlo se sem podívat dřív a jak jsi na tom s venčením? Mám poměrně blbou pracovní dobu, takže v týdnu dávám místo oběda známé trasy a pak se ještě večer snažím, ale někdy to je spíš malá zahradní párty víkendy se snažím vymyslet něco jinýho, ale pár psích kamarádů by to vylepšilo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 17:38
- Nahlásit
Simina
já dělám 4 dny práce 4 dny volna a o víkend potkáváme lidi a hlavně nevychované vysírací psy, zásadně na volno a zásadně bez koše, tak chodíme většinou v týdnu kolem poledne
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:35
- Nahlásit
kachna_
já mám rok a něco vlkošpičku. Jenom nám tu koně zabrali lítací louku Teda, jestli tvůj pes ignoruje hodný děti (ke psům se bez dovolení prakticky nepřibližuje)
Tak to by bylo super, je hodně odolná?
Děti má rád a brání je, nesmíš ji rozbrečet . Akorát psy-samce fakt nemusí. A zezačátku než se okouká, tak čumí i na fenky, než mu dojde, že je to fenka (je takový trochu pomalejší).
Simina
Mám psa, rok a 4 měsíce, většinou se vůči jiným psům chová jako naprostej gentlemann, tedy pokud si zrovna nasbírat sebevědomí a ukázat, že tu jako je... roste ale to dostává sekec...
Hm, tak to asi nebude ono.
|
Simina
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 08:46
- Nahlásit
LucieS
škoda
kejtlin
no, ty víkendy jsou někdy opravdu děsný, všichni pejskaři mají stejný nápad a v týdnu v poledne většinou lidi mívají jiný starosti než venčit psa Já ho tedy taky vypouštím, když to jde a nemám košík , ale k cizím psům ho nepouštím, a když vidím, že se něco děje, tak ho uvážu... nejlepší jsou ti, co je pesani vůbec neposlouchají a raději řvou, "ten mu nic neudělá"... ale že si jsou lidi jistí, že ani můj pes tomu jejich neublíží, to nechápu...
Podtrženo, v týdnu se po pátý nehnu, teď to už pomalu začne být naprd se světlem, a i když se tmy nebojíme je to spíš na "vodítkovou" prochajdu městem, ale kdybyste někde měli chuť o víkendu, jistě se přidáme Už aby byla zima - NIKDE NIKDO
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 10:51
- Nahlásit
Haloooo
Stále venčíme a to trdlo vlkošedý je stále velmi odolný (jen teda začne asi brzo hárat).
Zatím teda vybíráme spíš rovinky a počet dětí se zvýšil na dvě.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 11:16 - Změnil/a: LucieS
- Nahlásit
kachna_
A já bych tááák ráda, ten by to potřeboval jako sůl.
Akorát u nás se počet dětí zvýšil z 0 na 1 a zatím se rekonvalescentujeme a rozkoukáváme. Tak snad trochu později to vyjde.
Vybíráš rovinky kvůli kočáru? To by bylo jen pozitivní .
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 11:43
- Nahlásit
v pondělí jdeme i se psama (LucieS vy jste asi furt leproidní, co? ) k Labi k tomu mostu na Štěpáně pro vrbový pruty, kdybyste se někdo chtěl přidat
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2012 16:05
- Nahlásit
kachna_
vy jste asi furt leproidní, co?
Šla bych hned, ale jsme . Resp. pes už se tváří ok, jen je ještě dost unavenej, bere atb a pořád nemáme hotové ty testy (až po přeléčení) .
(Vrby tam jsou parádní, taky jsem na ně koukala )
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 12:23
- Nahlásit
LucieS
pořád nemáme hotové ty testy (až po přeléčení)
Tak jak to s váma vypadá?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 22:36 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
LucieS
Jak jste na tom příští pondělí?
Zejtra jedu s autem do servisu, ale pak už by mělo být vše OK. Nebo jestli máte naplánované hledání té chlupaté NO, tak se mohu zítra přidat.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2012 22:50
- Nahlásit
kachna_
Příští pondělí bychom mohli !
Zítra budu pryč, ale kdybys chtěla, napiš na FB (jestli máš) na Libuše Kyselová, to je majitelka (jsou rádi za každou nohu a ruku, co pomůže, i když okolí sjezdili už asi 5x ).
|