Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Venčení Mělník a okolí II.
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
KacaS
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 13:34
- Nahlásit

Podařilo se mi omylem zamknout původní téma.. posílala jsem odpověď na mobilu a uklikla se

Nenašla jsem kontakt na moderátory, tak kdyby sem nějaký nahlédl, prosím o odemčení původního téma a toto můžete klidně smazat. Děkuji.

kachna_
Kam byste chtěli vyrazit? K Vám nebo k nám? Asi na poprvé radši nechám holčičku doma..

Barka
Kam chodíte na cvičák? Chtěli bychom taky chodit někam sem, ale potřebovala bych nějaké reference

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 15:04
- Nahlásit

KacaS
Je mi to jedno. To jsem ti pomohla, co ? Michal nemůže, bo mu přijede kamarád a bude pracovat, takže nechám doma vofčáka a stařešinu, holčičky (šeltie a kříženec) ohlídám bez problémů sama.
Michal chodí (nebyl od prázdnin, protože rekonstruujeme barák) na http://www.zkomelnikmesto.wbs.cz/

KacaS
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 17:00
- Nahlásit

Tak můžeme k vám, tam to bude určitě hezký Je škoda, že Michal nemůže, páč chodím taky s přítelem. Na tenhle cvičák už jsem na netu narazila. Co jsem tak zběžně prolítla seznam členů, byli bysme tam asi jediné společenské plemeno, to mě děsí Ale chci se tam jít někdy podívat a nějaké info od vás uvítám. V kolik se ti to zítra hodí?

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:02
- Nahlásit

KacaS
Tak jsem doma to doma nadnesla a když vyrazíme kolem jedné, půjde i Michal. Šli bysme semka:

na Harasov. Je to loukou a lesem, procházka se dá protáhnout, jen se musíme vrátit stejnou cestou .

KacaS
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 19:28
- Nahlásit

kachna_
hmm, to vypadá moc dobře Kolem jedné to bude fajn. Budem vycházet z Bosyně? Doufám, že bude zítra stejné počasí jako dneska..

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 20:40 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

KacaS
jojo, z Bosyně.

KacaS
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2009 20:48
- Nahlásit

uloženo Takže v jednu? Asi ti napíšu než budem vyrážet a v Bosyni zavolám, abys nás donavigovala..?

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 09:49
- Nahlásit

Myslíš, že přestane pršet?

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 15:28
- Nahlásit

KacaS
Děkujem za venčení

KacaS
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 16:16
- Nahlásit

My děkujem Máte to tam opravdu moc hezký.. A jsme utahaní všichni, nejen pesan Holt u nás jsou jenom rovinky. Jdu se mrknout jestli mi vyšla alespoň jedna fotka z těch pěti..

KacaS
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 19:13
- Nahlásit

URL Tady jsou fotky Bohužel jsou sotva koukatelné...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 19:18
- Nahlásit

KacaS
Ty máš NO? Zjaký chovky?

KacaS
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 19:19
- Nahlásit

já ne, já mám jen tu ND

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 19:23
- Nahlásit

kachna_
Ty máš NO?Z jaký chovky?

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2009 20:29
- Nahlásit

kejtlin
Cir z kralupských samot

Barka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 07:43
- Nahlásit

KacaS
Kam chodíte na cvičák
ja chodim tam, co kachny Michal.
A tim padem tam nebudes jedina se spolecenskym plemenem.
Pac to moje je taky spolecensky. Je tam 90% NO to je pravda, ale pristup tam neni ke vsem jako k NO.

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 08:00 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

KacaS
http://www.stredoceskakynologie.cz/zko.php
Jo a do těch Kralup chodil Michal k Zázvorkovi. Michal říkal, že si není jist, jestli Mělník ještě nabírá nové členy. Byla jsem tam jednou, potřebovala jsem si otestovat přivolání Májátka mezi ostatními psy v uzavřeném prostoru a naprostá spokojenost.

Barka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2009 08:21
- Nahlásit

kachna_
nepribiraj.
ale kdyz jsem hledala cvicak ja, tak tam pslali, ze tam muzes prijit si zacvicit a zaplatis za to 100 za ten den. bez toho aniz by ses musela stat clenem.

KacaS
napis jim mejl a zeptej se jich.
ja to tak taky udelala.
nejdriv jsem si prosla soukromou skolkou pro stenata (to nabizi Pruzina sam za sebe) a pak mi nabidli clenstvi.

KacaS
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2009 23:27
- Nahlásit

kachna_
Tuhle stránku jsem našla.. Ale dohledat nějaké bližší informace není jednoduché

Barka
ok, napíšu a uvidím Školka pro štěňata by už pro nás asi nebyla.. jedině pokud by měli i školku pro puberťáky. Ale hledám spíš něco stálého. Chodíme ještě na cvičák do Prahy, ale vzhledem k tomu, že tam nejsou pevné hodiny (jejich čas se vypisuje různě), je teď pro mě poměrně obtížné vychytat nějakou hodinu. A potřebuji cvičák, kde chápou, že doga není ovčák...

Barka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2009 07:53
- Nahlásit

KacaS
doga není ovčák
tady tohle chapou velmi dobre.
A ta skolka je jenom jako nazev, jinak tam chodi i dospeli psi.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 13:31
- Nahlásit

Nechcete jít venčit? Můžeme 24., 25., 27.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 14:29
- Nahlásit

kachna_
jé zrovna jsem sem chtěla napsat jestli někdo nechce jít, mám noční ještě dnes a pak 5 dní volna, takže 24.12. tj zítra po noční dopo hodím chrupku a odpo mužem někam jít. Jo NO mi dohárává a krysařičku mám před háráním ale mým psům ještě nevoní a NO už nevoní.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 16:51
- Nahlásit

kejtlin
A máš tam někde terén na kočárek?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 17:03
- Nahlásit

kachna_
no , tam kam chodím je terén za sucha nebo relativního sucha, ale v tomhle počasí tam bude podstatně dost bahna a marastu celkově.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 18:22
- Nahlásit

kejtlin
Já si můžu vzít dítě do šátku, ale u nás je to dokopcezkopce, což je v tomhle počasí o držku a moc to tu neznáme, takže kdyby ti to nevadilo, jestli víš u vás o nějaké venčící trase budeme rádi.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 19:11
- Nahlásit

kachna_
u nás je to rovina, dítě nebudeš tahat celou cestu to je blbost a já ti nepomůžu bo mám prasklý 2 obratle a celkově páteř hodně křivou, ale můžu to nějak kolem poledne prozkoumat a dát vědět, třeba s kočárkem projedeš, cesty jsou tam docela široký to je v poho, jde o to abys neměla kočárek jak bahníček.
jinak je to v libiši jestli víš kde to je.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 20:37
- Nahlásit

kejtlin
hele jestli je to po rovině, tak je to v pohodě a menší námaha než tlačit v blátě kočárek, venčim s šátkem prakticky pořád, proto jsem si ho pořizovala , jen v blátě jsou právě ty kopce o držku.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 20:48
- Nahlásit

kachna_
rovina to je úplně rovná, ale je to tak hod´ka a půl procházka, nedokážu si sebe samu představit, jak celou dobu nesu dítě, ale dobře asi víš o čem mluvíš, já děti nemám.
kdybys dorazila do libiše k obecnímu úřadu-tak posílám všechny lidi co to tam neznaj bo obecňák jediná obrovská budova z červených cihel nelze přehlédnout ani minout, tak tě tam vyzvednu, je mi jedno v kolik nějak po poledni, abych trochu pospala po noční a nebyla k.o.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 21:43 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

kejtlin
Ok, tak ve dvě? Pojedeme s Michalem fordem galaxií. Můžeme vzít všechny čtyři megéry nebo máme něco nechat doma?
Máme:
starou pinčoidní kříženku 9 kg, občas vrčí na velký psy
NO - pes 5 let, pokud nemáš psa psa s nutkavou potřebou dominovat, je v pohodě, bereme košík
šoltyje - protivná neagresivní hysterka (má falešku )
loveckou kříženku - ta bude stejně velkou část cesty na vodítku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 21:50
- Nahlásit

kachna_
ok ve dvě to bude super, mám opsáno číslo.
vezmi klíd´o všechny, mám psy co se neperou ani když menší vrčí nebo aspoň nikdy žádnýho nenapadli
dominantní psy nemám, mám skoro všechny feny beru celou smečku tj 7 psíků a 3 velký psy

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání