| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 09:14
- Nahlásit
Caues
Laida
kupodivu, jak jsme začali mixovat a sehnali jsme i další druhy olejů + vyvařujeme vývárky, tak se Corry vitaminů přestala bát.
supeeeeer
prchám úprkem za chvíli
uprkem v prk?? neboli - co to delate, Mazanku?? Sim, ja prcham! A takto se prcha?? TAKTO se prcha!!!
Kdyžtak se spojím s Roxíkem
jj, pisnem si, co a jak ..
vlk
ty brdo, ty nocni bych teda nedala ... ale zas aspon ze ta prace je ... v ty dnesni bide ..
ankaras
ednomu říkají malá Cujinka a jednomu šáteček nebo jak
satecek je guuuuuuuut
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 09:16
- Nahlásit
Roxana
prosim tě vybrala jsem jinou hlavinu AI, tak ti asi toho mejla stejně jdu napsat
uprkem v prk?? neboli - co to delate, Mazanku?? Sim, ja prcham! A takto se prcha?? TAKTO se prcha!!! co to je? to neznam vůbec?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 09:19
- Nahlásit
ankaras
no napis
co to je? to neznam vůbec?
kecaaaaas, mi nerikej ze neznas "cestu do hlubin studakovy duse?" tedy Marvan vs. Filipovsky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 09:22
- Nahlásit
Roxana
tak to fakt ne , v tomhle směru a českých filmech jsem nevzdělanec
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 09:28
- Nahlásit
ankaras
tak to fakt ne
no to snad ne .. to je nad nejklasictejsi klasika filmu pro pametniky co znam
http://www.csfd.cz/film/3092-cesta-do-hlubin-studa kovy-duse/
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 09:33
- Nahlásit
Roxana
proto říkám, že jsem v tomhle ostuda největší , mě odchoval táta na hvězdných válkách, terminátorech a tak , podle informací by mohlo dorazit ještě jedno štěňátko, taky od Arwen , tak budeme mít hodně mrňousků, což je fajnééééé
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 09:36
- Nahlásit
ankaras
mě odchoval táta na hvězdných válkách, terminátorech a tak OK, mam ti teda rikat amidala padme nebo saro connorova??
budeme mít hodně mrňousků, což je fajnééééé
tyyyjovka, zalozime skolku to je fajn, omladina se musi socializovat
jak jsi vlastne nakonec vyresila to ubytko v brne??
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 09:49 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana
mam ti teda rikat amidala padme nebo saro connorova??
- ubytko v Brně, nakonec jsem sehnala třípokoják, vypadá to moc pěkně a je to 7 minut od výstaviště, se snídaňou, dokonce vana tam je , což vyloženě potřebujeme, že jo? , volaly jsme asi do 6 hotelů a narváno všude, tak jsem zkusila tenhle penzion a klaplo to, ještě tam zavolam jednou jeslti s náma fakt počítají, aby nás nemuseli Aldíkovci propašovávat k sobě do pokoje, oni se moc nechtějí dělit , kort jestli sebou povezou toho hejka to bychom už v neděli nemuseli vůbec dorazit
- já bych chtěla, aby Ayruška byla zase maličkatá kulička
HOĎ FOTKU MALÝ ARIŠKY !! chci vidět
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 10:04
- Nahlásit
ankaras
ubytko v Brně, nakonec jsem sehnala
no super, hotovej lukcuc
oni se moc nechtějí dělit , kort jestli sebou povezou toho hejka
hejka nebrat
ale aspon to maj pestry - maj to tri v jednom: savce, studenokrevnyho zviocicha a krminalnika k tomu navrch (je to prece tunelar, no ze jo )
HOĎ FOTKU MALÝ ARIŠKY !!
nemam tady v praci, doma v PC, neco ti pak poslu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 10:10
- Nahlásit
Roxana
nemam tady v praci, doma v PC, neco ti pak poslu Prosila bych něco doplnit na její web poněvadž, že si tam nedala její fotky, to je zavrženíhodné
- Doufám, že se zítra Laida dozví jenom samý dobrý věci a že na tu vycházku jí to vyjde a dorazí !! , tak jsem se včera tak pečlivě učila na zkoušku, že jsem se naučila jeden papír a ještě konec neumim a mam těch papírů 10, fakt tragická , holt si tam zajedu ještě jednou ! se nedá svítit, hlavně v hlavě se mi asi nerozsvítí
Michal, Dana, Aldík
kde jste rodino? máte zasázený stromy?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 10:19
- Nahlásit
ankaras
poněvadž, že si tam nedala její fotky, to je zavrženího
not tak jednak ja zadny ani nemam (mam ji totiz az od cca 5 mesicu ... to vidis na ayrin, ze stene uz moc neni ze jo ), takze co mam je od chovatelu .. a to jsem vybrala a dala na web treba tohle http://samarabohemia.rajce.idnes.cz/Arisha/#01_ari _ka_miminko.jpg nebo tady http://samarabohemia.rajce.idnes.cz/Arisha/#01_ari _ka_t_tko.jpg
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 10:22
- Nahlásit
Roxana
jsem tě předběhla, napadlo mě to a mazala se podívat na tvoje rajče , máš pravdu, v pěti měsících už se to s tim štuclíčkem, co si domu ve 2 měsících přivezeš moc srovnávat nedá , ale je z toho pořád stejná radost a spíš pořád větší a větší, tak i fyzicky větší a větší , to do tebe takhle na vycházce vrazí nerada a tebe bolí noha ještě pár metrů
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 11:57
- Nahlásit
Zdravím Vás děvčata +nepatrně i hochů
Pokouším se premiérově přihlásit na toto fórum , proto omluvte ,,sníženou kvalitu" dovedností ....časem se to jistě zlepší
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 12:12 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
AmAkita
Vítejte ! , hochů tady moc nemáme a možná to je zrovna kámen úrazu
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 15:00
- Nahlásit
AmAkita
Vítáme nováčka fóra!
omluvte ,,sníženou kvalitu" dovedností ....časem se to jistě zlepší - tak to si fandíte, já tu votravuju dva roky a ty krásný smajlíky ankaras neumím doteď. K našemu štěstí se tu ale všecičko promíjí. a popřípadě se najde vždycky někdo, kdo poradí.
A co plyšáci, jací vás chodí venčit?
ankaras
Teda babo!!! Sem čekala zahlcenou schránku informacema a fotkama a dalšíma zajímavostma a tam - nic!!! - žeby nějaký nervík se zkouškou zapracoval? Myslíme na tebe!!!
Roxana
Až budeš mít chvilku, napiš.
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 17:52
- Nahlásit
AmAkita
Take vitam!!!
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 17:55
- Nahlásit
Laida
Děkuju za optání , ale momentálně nemám doma ŽÁDNÝHO PLYŠÁKA , jenom TŘI PLEŠATKY.
Jmenovitě Samanty kožíšek šel dolů před 14dny.
Máma Hewuš nelenila a odložila kabátek o víkendu. Mám ho zatím celý v krabici ,ale na svetr to prý nepůjde Akity mají moc krátké vlákno a i po napletení by se to prý trhalo.
Sindička už též děraví a na výstavu do Brna pojede jako nevýstavní doprovod těm předchozím jako třetí naháč.
To počasí dělá svoje, i sestřičky z vrhu (Žofie+ Corýš+Beruška a Lady) mají po plyšáku a teprv synchroně obrůstají.
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:06
- Nahlásit
AmAkita
Ja sem taky chtela udelat svetr z holek. Takze to nejde?
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 18:29
- Nahlásit
AmAkita
Aááá, už víme odkud vítr vane . My si taky právě hrajeme na naháče, ale už snad nastartujeme růst nového kožíšku.
Akity mají moc krátké vlákno a i po napletení by se to prý trhalo. - Tak to opravdu, jo? - takže máme všechny ty pytle s kožíškama vyhodit? Už jsem někde zaslechla, že na to je akití srst moc krátká, ale nechtělo se mi věřit, tak jsem to radši rychle zapoměla. .
My na všechny, co jedou do Brna budeme myslet a držet palečky, bohužel nám to nevyšlo s volnem, tak ani na jukanou nejedem.
Na jaře si to ale vynahradíme Litoměřicema a Prahou - jestli si tedy Corča zas nevymyslí línání, nebo něco jinýho.
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:05
- Nahlásit
Laida
My na všechny, co jedou do Brna budeme myslet a držet palečky
ježiš no to joooo, to určitě, myslete a držte!! Aldo si včera začal stavět palici a nechce dělat vůbec nic-takže my jedeme do Brna v pravý čas!!:-D
AmAkita
taky se připojuju k vítačce! Toho prvního línání se dost děsím, ani si neumím představit, jak bude vypadat......
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 19:51
- Nahlásit
Zdravím všechny vespolek....
tak účetnictví pořád rozběhnutý nemám, program je na mě evidentně přiliš složitej už druhý den je mi ale doma naznačováno že víc než moje účetnictví hoří fórum (když tak až nebudem mít co jíst tak se hlaste kdo nás bude živit) a že bych si sem měla jít něco vyžehlit
Tak sem teda tady. Pokud sem někoho urazila nebo se ho snad nějak dotkla a nebo na mě někdo něco máte tak prosím sem s tím Dneska si dám od účetnictví pauzu abych zodpověděla dotazy nebo výtky kdo co máte
PS: Laidíku díky za kytičku
PS2: Ankaras dostane v sobotu veřejně naprdel za tu fotku! Kdo se na to má dívat když ani já nemůžu
PS: Vítám nové členy..
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:07
- Nahlásit
Fajka
Pokud sem někoho urazila nebo se ho snad nějak dotkla a nebo na mě někdo něco máte tak prosím sem s tím
no jasně, že jo, tím, že jsi tady nebyla si naštvala přímo masy!
Ale je fajn, že ses konečně ukázala, já, i když fakt moc nepíšu jsem měla pocit, že je něco špatně, že něco nefunguje....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:13
- Nahlásit
AmAkita
Laida
tak my naštěstí ještě nelínáme, ale každý den něco vyčešeme, jenom Ayrin je nějaká opět moc hodná, moc hezky běhá, stojí, všechno to v tom něco bude zakopanýho, dneska se nám prý ale pozvracela, takže si jí musim ohlídat !
Fajka
nebij mě !!! prosím, já už budu hodná co by kdo měl proti tobě mít? my byli jenom špatný z toho, že by ses už s náma nechtěla bavit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:14
- Nahlásit
Dania
no jasně, že jo, tím, že jsi tady nebyla si naštvala přímo masy
Sem jako netušila že sem až tak oblíbená
No tak já mám od ledna spoustu práce a nestíhám ale to sem tak nějak všude možně říkala.... takže to víte....ikdyž nepopírám, že když sem sem chtěla přijít a zuřila tu bitva tak se mě sem vůbec nechtělo...
že je něco špatně, že něco nefunguje....
NO to bych řekla že něco nefunguje! Moje účetnictví
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:20
- Nahlásit
ankaras
nebij mě !!! prosím, já už budu hodná
no dneska to nechám ale počkej v sobotu !!!
co by kdo měl proti tobě mít
no já právě nevím, tak čekám že se to dozvím
my byli jenom špatný z toho, že by ses už s náma nechtěla bavit
já se ale přece bavím odjakživa se všema a taky v tom hodlám pokračovat
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:21
- Nahlásit
Fajka
No tedy, takhle nás zanedbávat kvůli účetnictví!!! To si nás budeš muset odprosit a víš, že by ti Corča možná i tu kostičku dala a ne jentak ledajakou. Včera jí páníček přinesl takový hovězí, který máme jen svátečně, že je dost drahé .
Takže by ses u nás poměla a Paik taky.
Dania
Toho prvního línání se dost děsím - zbyde vám půl psa
Jinak asi padnu, net mi padá a posílám všechno na třetí pokus
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:26
- Nahlásit
Fajka
Tobě nefunguje účetnictví, nám Aldo, ale brutálně.......takže malý kvíz-co je horší?
A co se bitev týká - tak nějaká bitva tu proběhla, to je pravda, ale byla relativně krátká.......To je tak, čím víc lidí, tím víc názorů........
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:28
- Nahlásit
Laida
No tedy, takhle nás zanedbávat kvůli účetnictví!!!
hele domluf mě u šéfa at příjme účetní a nebudu se s tím muset crcat
Takže by ses u nás poměla a Paik taky
jako že by jsme přijeli k vám a dostali kosti na vohlodávání jo
No tak já jí teda rači přenechám Corrynce a vemu si svačinu sebou
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:28
- Nahlásit
Laida
zbyde vám půl psa
no ty mě děsíš.......přemýšlím, kterejma kanálama budeme chodit:-D
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:29
- Nahlásit
Cus lidiiii, tady to zijeee
Laida,
promin, za chvilku pisnu maila a poslu vse, jen jeste hodim pradlo do pracky, dnes je to nejak extra "busy"den, ale ted vecer uz poslu
Fajka
Zdravím všechny vespolek
no paniii, to je dost
Pokud sem někoho urazila nebo se ho snad nějak dotkla a nebo na mě někdo něco máte tak prosím sem s tím Dneska si dám od účetnictví pauzu abych zodpověděla dotazy nebo výtky kdo co máte
tak to urco nee jen teda jsme se baly, jestli te to ucto nespolklo
že když sem sem chtěla přijít a zuřila tu bitva tak se mě sem vůbec nechtělo
tak to chapu no, ale snad uz zase tomahavky usnuly .. aspon an nejakou dobu
AmAkita
no ahoooj, zdravime novou tvar i s celou smeckou
nemám doma ŽÁDNÝHO PLYŠÁKA , jenom TŘI PLEŠATKY
hm, to sme na tom stejne ... ja teda zatim v poctu plesatka 1 ks ale je to fakt des ...
Akity mají moc krátké vlákno a i po napletení by se to prý trhalo.
aha, no tusim vlk tu nekde psala, ze znama ma svetr ze srsti bernaku, ale to je o necem jinym, teda asi ..
|