Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Peta Minami
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 21:08
- Nahlásit

ankaras
Ve stenatech se na to tak prisne nekouka. Hlavne abys mela ty dobry pocit Ze si se snazila a zbytek uz je osud.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 21:12
- Nahlásit

Peta Minami
Jedes do Brna?
jo jo jedeme

ankaras
takže určo fotky pošleme a já něco taky o tom spísnu
tak super !

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 21:15
- Nahlásit

Fajka
tak snad aspoň v tom Brně se uvidíme

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 21:17
- Nahlásit

ankaras
jo jo to jo mám pro tebe tu knížku od Laidíka.. doufám že jí nezapomenu doma ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 21:19
- Nahlásit

to jsou pupíčci

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 21:32
- Nahlásit

Fajka
Krasni koblizci

Roxana
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 21:39 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Laida, Dania
Ad ten vitamin C - ja ho nedavam, rozhodne ne pravidelne, jen pokud potrebuju posilit kondici
Ale u Aldika bych urco davala, docela uz jsem vickrat slysela nazor, ze je hodne prospesny v rustu s ohledem na potlaceni DKK (nicmene neni to dosud prokazano)

Fajka
Jakotoze nejedete?? To je fakt skoda

ankaras
vcerejsek me mrzi

Ad clanek v SP: uznavam, ze to bylo spise srovnani dvou plemen, pricemz vzhledem k rozhovoru s predsedkyni klubu AA se dostalo nakonec vice prostoru o neco vice amerikam, nicmene mi nepripadalo, ze by nekdo o AI tvrdil, ze je to ta "zla" ...
"Mezitypy" jsou myslim pomerne dobre vysvetlene v rozhovoru, viz vetu, ze "americke" feny smely byt kryty pouze japonskymi psy (napr. CHS Amana, Jakobin, z Bambusoveho haje ad.)

Laida
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 21:43
- Nahlásit

Přesně tak, jak píše Dania. Ohledně toho článku - už je to pár let, co jsem také někdy sem tam přispívala a ačkoli to nebyl ani rozhovor, ale přímo článek na nějaké téma, bylo to takovým způsobem pozměněno nebo osekáno, že z toho vylezla naprostá blbost. A pak pod tím mějte své jméno!!
Když jsou v tom článku takové nedostatky a bláboly, věřím, že někdo znalý napsal pár vět a někdo neznalý, kterému to pouze vydělává na živobytí si to přispůsobil k obrazu svému.
Např. fotí AI se mu líbila víc, než fotí AA a tak proč tam nemrsknout tu, co se mi líbí víc?atd.....

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 21:48
- Nahlásit

Roxana
hmm, tak to nevím jestli ti odpustíme, musíme se pořádně poradit , nééé, tak to je úplně jasný

Laida
no čáu

Fajka
pupíčci to fakt jsou

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 21:50
- Nahlásit

Roxana
prosim tě, poslala jsem ti ty dvě hlaviny na mejlíka, akorát, co teď, když nejede Fajuš?

Roxana
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 21:56
- Nahlásit

ankaras
prosim tě, poslala jsem ti ty dvě hlaviny na mejlíka, akorát, co teď, když nejede Fajuš
me furt vypadava net, tak jsem zatim nic nepodnikla i tu zpravu nhaore jsme psala natrikrat .. zitra se na to podivam z prace a pak ti napisu, co a jak zkusime, jo?

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2009 21:59
- Nahlásit

Roxana
no, už hoříme , tak to musíme dát dohromady Danča ti pošle mejlíka jednoho asi, tak přečti

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 07:44
- Nahlásit

Dobrý ráno,

tak už na mě taky něco dosedá, hlavu mam jak střep, chvíli je mi zima, chvíli horko a ještě musim sedět v tý milovaný práci a učit se na páteční zkoušky, to bude zase týden

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 08:31
- Nahlásit

Brý ráno.. taky je u vás takovej fičák???

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 08:36
- Nahlásit

Fajka
ahoj, tady to foukalo asi v noci, slyšela jsem to z teplý postýlky , ale jinak je tady zpátky ta vlezlá zima , ale já si nestěžuju , že? aspoň budeme mít na těch horách sníh. Teď si mažu od krámu pro něco k snědku, jak mě se nechce, ale hlad je silnější .

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 08:57
- Nahlásit

Ahoj všem,
koukám jaké pozdvižení způsobí jeden článek v časopise
Já jsem se osobně z článku nedozvěděla nic zásadního, ale beru to jako populární časopis.

To je škoda, že Fajka nejede na výlet. Tím pádem ani já, ale vy se s tím nějak vyrovnáte

inu
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 08:57
- Nahlásit

Fičák tu teprvá dneska bude, čekám každou chvíli ty elektrikáře

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:01
- Nahlásit

Ariška
ahoj, no jo vlastně , bóže, to je ale škoda a do Prahy nějakym způsobem by ses nedopravila? Pak bychom to zařídili

inu
ne, že je pustíš pryč dřív, než to vykoumají

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:07
- Nahlásit

ankaras
díky, ale už by to bylo komplikované. Třeba se zase někdy vypravíte na sever.

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:13
- Nahlásit

Ariška
, ty jo to je pech, to už je podruhý , tak snad doopravdy platí to - do třetice všeho dobrého a vyjde to napotřetí

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:22
- Nahlásit

ankaras
ty jo to je pech, to už je podruhý - to jo, na vánoce jsme se stěhovali ,tak jsem to podcenila.
Ach jo, já si vaše plyšáky nepohladím.

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:29
- Nahlásit

Ariška
a odkud přesně, že by si to jela? Zkusím se podívat, jestli tam odtud někdo nejede

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:32
- Nahlásit

ankaras
jsem kousek od Fajky. Já si pak prohlídnu fotky a přečtu deníčky. Ještě , že je tak poctivě všichni udržujou.

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:36
- Nahlásit

Ariška
To je škoda, že Fajka nejede na výlet. Tím pádem ani já, ale vy se s tím nějak vyrovnáte
šiš vidíš si měla jet s náma.. to mě ted vůbec nedošlo se moc vomlouvám

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:37
- Nahlásit

Ariška
dobrá teda, jak chceš, ale kdyby se ti chtělo, tak se podívam jestli někdo z toho směru jede , já si myslim, že víc lidí ještě složí chřipky

Roxana
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:38
- Nahlásit

Cauko

ankaras
Tak snad dnes uz me nebude zlobiti net a dozenu vsechny resty

Ariška
To je teda smula smulouci

Jinak ja mam v planu dorazit tak behem mesice za pribuznymi do LBC, tak bychom mohli podniknout nejakou vychajdu

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:41
- Nahlásit

Roxana
ahojky, no doháněj, doháněj já teď něco sepisuju, Dana by ti měla dneska z práce poslat mejlíka a mrkni na ty hlaviny a řekni jestli mam sehnat ještě jednu nebo to necháme, jak to je?

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:42
- Nahlásit

Fajka
se moc vomlouvám - nic se neděje, my se zabavíme.

víc lidí ještě složí chřipky - pořád tím straší...

A jak se vám venčí? U nás se nedá moc chodit, je jen pár cest, jinak se bořím do sněhu a teda už mě to nebaví.

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:44
- Nahlásit

Ariška
nevenčí se dobře, my zase máme míň sněhu, ale o to víc ledu a to je docela o hubu , už aby bylo jaro, Ayrin to asi taky moc nebaví, pořád chytá packy

Ariška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 09:44
- Nahlásit

Roxana
tak bychom mohli podniknout nejakou vychajdu - tak jo, seznámíme ty naše arišky

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání