Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:29
- Nahlásit

Fajka
Laida
ty si teda pohostinný člověk už si dostala mejlíka? já myslela, že se o to postará Roxana chyba - špatná domluva, tak vydrž, vysprchuju se a pokousim se ti napsat

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:31
- Nahlásit

Dania
Tobě nefunguje účetnictví, nám Aldo, ale brutálně.......takže malý kvíz-co je horší
no asi bych tě politovala ale to bych nesměla mít doma Fajkýše.. věř tomu že Aldík je proti ní andílek

A co se bitev týká - tak nějaká bitva tu proběhla, to je pravda, ale byla relativně krátká.......To je tak, čím víc lidí, tím víc názorů........
no to je jasný, každej máme nějakej názor na věc.. sto lidí sto názorů.... já se akorát nehodlám prostě zůčastnovat veřejnýho linčování .... a pokud se tu najdou lidi kteří mají mezi sebou problém.. . at si to vyříkají spolu...

Dania
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:35
- Nahlásit

Fajka
Aldík je proti ní andílek
ne-e, už není, Michal dokonce dneska vyslovil názor,že postoj na výstavě bude ok jen v případě, když bude Aldo vycpanej. A musím uznat, že má pravdu:-D
at si to vyříkají spolu...
souhlas!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:35
- Nahlásit

Jinak tady je jeden svetr made in Tomimopa.. ze psí srsti..
z většiny akit to nejde protože srst je moc krátká.
Tenhle je dělaný prý z Eurasierů a ty šedé flíčky je Achiko...
kdo zná Ašika ví že je drobátko chlupatější

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:37
- Nahlásit

no šedé flíčky.. spíš šedé pruhy

michal1
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:39
- Nahlásit

Fajka
já se teda musim přiznat, já proti tobě něco mám - máte totiž mnohem hezčí fotky a já jen tiše závidím!
jenom doufám, že v Brně bude i tvoje drahá polovička, která nám poradí s nastavením foťáku

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:42
- Nahlásit

michal1
já se teda musim přiznat, já proti tobě něco mám - máte totiž mnohem hezčí fotky a já jen tiše závidím
no tak konečně někdo !!!!!!
Ale brečíš na blbým hrobě páč za to může moje drahá polovička já sem v tom NEVINĚ

Jo jo v Brně bude a určo bude dost času aby poradil s fotákem a pokecal..... i něco jinýho než svetr od kečupu

Laida
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:45
- Nahlásit

Fajka
A já chtěla vydělávat na svetrech, takže Eurasiery mám začít chovat, jo? Tak to jsem sáhla krapet vedle. Ale menit to teda nehodlám
Když já fakt na to vaření nejsem a Corče to prý takhle stačí, tak by mohlo i vám, ne? Ste nějak náročný.
S šéfikem promluvim, asi nemá ponětí o nových amerických směrech managementu práce. Víc práce udělá jen spokojený zaměstnanec - takže co chceš - solárko, saunu, dvakrát dovolenou v Karibiku?...

michal1
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:53
- Nahlásit

Fajka
napadá mne jenom smutný povzdech: ach jo, pavle, proč jenom nejsi moje manželka...
a my jdeme ven, tak se zatím loučíme!

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 20:57
- Nahlásit

michal1
teda ty jsi nevděčník !!! dana, taková fotografka teď !

Fajka
ten muj se taky nastavuje?

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 21:00
- Nahlásit

michal1
napadá mne jenom smutný povzdech: ach jo, pavle, proč jenom nejsi moje manželka...

Laida
Víc práce udělá jen spokojený zaměstnanec - takže co chceš - solárko, saunu, dvakrát dovolenou v Karibiku?...
no to je ale blbej dotaz... samo že chci minimálně tohle všechno a ještě něco navrch

Když já fakt na to vaření nejsem a Corče to prý takhle stačí, tak by mohlo i vám, ne? Ste nějak náročný.
tak mě teda bude stačit do dobrý kafe a buchta

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 21:02
- Nahlásit

ankaras, Laida
tak jsme poslala zatim dve fotky, Ivet nemuzu se vyznat zaboha v tom gmailu a najit ty tvoje .. mohla bys, pls, poslat? a tez ty japonacky, sim, jo

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 21:03
- Nahlásit

Roxana
tak já ty AI a ayrin pošlu rovnou laidě ty pošli alda a arišku

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 21:06
- Nahlásit

ankaras
ty pošli alda a arišku
stalo se

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 21:10
- Nahlásit

Roxana
ayrin bude nakonec jiná poslala jsem, ty prosím dovysvětli,jestli už si to teda neudělala já si jdu pro kafe a pro daně na zkoušku

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 21:17
- Nahlásit

ankaras
prosím dovysvětli,jestli už si to teda neudělala
cekam, co Laidik napise
já si jdu pro kafe a pro daně na zkoušku
nezavidim vubec!!! Tak se drz

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 21:17
- Nahlásit

Roxana
ona nemůže nic napsat nejde jí pořádně prej net, pořád padá, tak by chtěla trochu prý přiblížit co a jak

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 21:38
- Nahlásit

Tak já furt čekám kdo se přihlásí že nás bude živit když nerozběhnu to účto a vono jako zas NIKDO

No tak já zase du pááátrat... až se dopátrám k hlášce "Change user!!!"... tak to balim a du spát

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2009 21:52
- Nahlásit

Roxana
Díky za mailíka... píšu odpověď....

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 07:26
- Nahlásit

Dobrý ráno,
dneska jsem opět vyřízená , Ayrin si včera usnula u mě v pokoji, tak já jako z dobrý vůle jí tam necham, když neni úplně ve svý kůži a ona si vzpomene v půl jedný, že by teda chtěla jít spát do kotečku, takže to dneska bude vypadat asi tak

Fajka
tak dobrá, já Vás budu živit, jestli vydržíte na rohlíkách a chlebu

Laida
co neumíš se smajlíkama? naučim, co budu vědět

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 07:32
- Nahlásit

ankaras
dobrý ráno a dobrou noc, odcházím hodit chrupec.... a až se vyspinkám, tak mám čtyři dny volnooooooooo !!!!!!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 07:34
- Nahlásit

vlk

- ty si teda žiješ vlková , tak já si jdu koupit něco k snídani, když už si nemůžu lehnout
- předehřívají šibičky postel?

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 07:38 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

ankaras
jasně, už od večera...... teda s přestávkou na vítání a čůrání.... ale už sou zase tam. Až se mi ale ohřeje kolobáska, to si přijdou vybrat daň za to zahřívání....

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 07:44
- Nahlásit

vlk
a už se ti někdy stalo, že by tě tam nechtěly pustit? , ty mají život teda, žádná práce, hezky si leží v posteli a panička maká i po nocích

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 07:46
- Nahlásit

ankaras
mám malý pejsky a velkou postel, takže se tam všichni pohodlně složíme, dokonce je tam místo ještě pro jednu šibu.....

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 07:54
- Nahlásit

vlk
pro tu tmavou a pro chlapa už tam místo nezbyde

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 07:59
- Nahlásit

ankaras
něco jako chlap se u mě nevyskytuje, takže si klíďo můžu vyložit postel psékama a nikdo mi do toho blbě nekecá......

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 08:02
- Nahlásit

vlk
máš recht včera jsem přítelovi na větu : "To snad nemyslíš vážně, odveď jí do kotce ne? " odpověděla : "A nechceš si tam jít lehnout ty?" , pak, když si ale Ayrin v noci vzpomněla, že by chtěla jít chrupkat do svýho, tak si neodpustil úškleb jako : "Tak, tady to máš, jenom si jí tam hezky odveď"

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 08:07 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

ankaras
no mě si kdysi chlap dovolil říct - buď pes nebo já.... a pak nestačil koukat, koho že jsem si to vybrala....tak hodně pracovních úspěchů, já jdu zalehnout.

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 08:08
- Nahlásit

vlk
tak to je přesný, včera mu říkám ať nikdy neříká jestli pes nebo on , protože nevim jak by to dopadlo !

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání