Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:43
- Nahlásit

ankaras
dobrá a uděláme potom konkurz, ale fakt tvrdý podmínk
jasne, vojenska akademie ve west pointu hadr

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:44
- Nahlásit

Roxana
viděla si jak se dává dohromady ta berňačka anička? už má prý 37 kilo a odstavili jí tu jednu dceru a ta už půjde k adopci

Roxana
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:10 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

ankaras
Jj, ctu to tam cetla jsem to i v PPC ..

ad ty vysledky Brno, uz je to snad vsjo:
SO
2099 Fena třída šampiónů Melodor Burn the Witch Manni Fabrizio V1, CAC, CACIB -
2139 Pes třída štěňat AKIO REI Iremir Kubištová Jana, Bc. VN2 -
2140 Pes třída štěňat Amore for Life Goldmal's Malíková Silvie VN3 -
2141 Pes třída štěňat Torazo´s Pearl Ike Warrior Klusková a Vaněk Markéta a Josef, Mgr. VN1 -
2142 Pes třída dorostu Akim Chikara Chi Šmolíková Razímová Iva VN2 -
2143 Pes třída dorostu Aldo Chikara Chi Žampachová Dana VN1 -
2144 Pes třída šampiónů Catch Me If You Can Melodor Panýrek Patrik V1, CAC, CACIB, BOB -
2145 Fena třída štěňat Allison Smart Iremir Sturc Ondřej VN2 -
2146 Fena třída štěňat Ame for Show Queen Goldmal's Malíková Silvie VN1 -
2147 Fena třída štěňat Ayrin Iremir Křejdlová Iveta VN3 -
2148 Fena třída mladých Alchemist Dream Kentucky Pearl Klusková a Vaněk Markéta a Josef, Mgr. VD1 -
2149 Fena mezitřída Ayrin From Arleta Garden Voběrková Eva VD2 -
2150 Fena mezitřída Black Samantha Kokošan Kružílková Jiřina VD1 -
2151 Fena třída otevřená ARLETA Cid - lake Šebesta Jaromír V1, CAC, Res. CACIB -

NE
6850 Fena třída šampiónů Melodor Burn the Witch Manni Fabrizio V1, CAC, CACIB
6888 Pes třída štěňat Amore for Life Goldmal's Malíková Silvie VN2
6889 Pes třída štěňat Torazo´s Pearl Ike Warrior Klusková a Vaněk Markéta a Josef, Mgr. VN1
6890 Pes třída dorostu Akim Chikara Chi Šmolíková Razímová Iva VN2
6891 Pes třída dorostu Aldo Chikara Chi Žampachová Dana VN1
6892 Pes třída šampiónů Catch Me If You Can Melodor Panýrek Patrik V1, CAC, CACIB, BOB
6893 Fena třída štěňat Allison Smart Iremir Sturc Ondřej N2
6894 Fena třída štěňat Ame for Show Queen Goldmal's Malíková Silvie VN1
6895 Fena třída štěňat Ayrin Iremir Křejdlová Iveta N3
6896 Fena třída mladých Alchemist Dream Kentucky Pearl Klusková a Vaněk Markéta a Josef, Mgr. VD
6897 Fena třída mladých Exacta Bear-Key Winter Jiří absent
6898 Fena mezitřída Ayrin From Arleta Garden Voběrková Eva VD
6899 Fena třída šampiónů Erabor Hewia Kružílková Jiřina absent

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:25
- Nahlásit

Roxana
Samanta nedostala V? ani ta Ayrin? a koukám, že ani fena paní Kluskové

šebina
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:36
- Nahlásit

všem ,, pac,, a další úspěchy!!!!

AmAkita
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:40
- Nahlásit

...už to začíná - blbinky -

toho dvoj-zobrazení jsem si už všimla , vždycky se mi to jakoby znovu odešle KDYŽ DÁM OBNOVIT STRÁNKU (neb nejsem pořád on-line) .
Takže do toho budu najíždět jinak, když to vím !

Jmenný seznam mrsknu večer , nějak jsem včera regenerovala to Brno+bacila který už cca 4dny obtěžuje v krhu .

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:41 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

všichni pejsani ve všech kruzích byli suprácký, si představte, kdyby vás vzal někdo na vodítko a předváděl

šebina
zdravím ! já gratuluju k šebinky úspěchu

Roxana
prosim tě, danča mi přeposlala ten návrh, nahoře ta fenka, to je jiná než jsme chtěly, myslím fotka, neříkala Laida, jestli to bude ještě předělávat?

Dania
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:50
- Nahlásit

šebina
taky se připojuju s gratulací!

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:49 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana
Dania
tak mam průser zapomněla jsem, kde jsem nám zarezervovala ubytko na těch horách to je křiku ze všech stran najednou , už jsem si ale vzpomněla a našla to, ale neřeknu to nikomu do čtvrtka

Roxana
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:59
- Nahlásit

ankaras
prosim tě, danča mi přeposlala ten návrh, nahoře ta fenka, to je jiná než jsme chtěly, myslím fotka, neříkala Laida, jestli to bude ještě předělávat?
neee, aspon jak jsem s ni vcera mluvila, tak to je jen pro predstavu, bude to vse jinak a ruco
šebina
no ahojka taky gratulace a zastav se tu castejs
AmAkita
toho dvoj-zobrazení jsem si už všimla , vždycky se mi to jakoby znovu odešle KDYŽ DÁM OBNOVIT STRÁNKU (neb nejsem pořád on-line) .
Takže do toho budu najíždět jinak, když to vím !

ah tak, to bude nejaky net-brouk
nějak jsem včera regenerovala to Brno+bacila který už cca 4dny obtěžuje v krhu .
tak prisnitz na krk zevne a vnitrne grog
ankaras
už jsem si ale vzpomněla a našla to, ale neřeknu to nikomu do čtvrtka
ty si mura

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 15:40
- Nahlásit

Tak jsme teď dorazily s Ayrin z vycházky, když jsme vycházely, tka bylo super počasí a dokonce svítilo , protože byl fakt teď týden na nic a procházky taky stály za starou bačkoru tak jsem ani nebrala stopku, nechala jí lítat po loukách jak ďábla a fakt jsme si to užily obě dvě. Lítá jak torpédo, přijde mi že má hodně velkou sílu v nohách, tak jsem přemýšlela, že až bude fakt větší tak začneme to kolo a pochody tak mi pak musíte někdo poradit s těma popruhama Ayrin běžela po louce a najednou auto přejelo a ona se ho rozhodla ulovit , víte jakou jsem měla radost, když jsem na ní pískla, ona se zastavila, koukla po mě a začala si dál hledat myšky? jsme obě jak prasata, já ze sebe všechno vyslíkla hned v prádelně a Ayrin musí být na zahradě ještě do toho jsme při zpáteční cestě zmokly a celou dobu foukal parádní vítr, Ayrin je jak od kadeřníka jsem vyřízená ale fakt dneska super a jdu si udělat nějakou baštu

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 15:42 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana
Dania
moth
- jestli máte Psí kusy nebo budete mít, tak mrkněte na druhou stranu jsem nadšená

http://davee.bloguje.cz/709566-jsem-to-ale-debil-o dmitl-jsem-mobil.php - tak tohle mi dneska přesně volalo ale já nebyla zrovna u mobilu

Roxana
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 17:07
- Nahlásit

ankaras
jestli máte Psí kusy nebo
no ja pockam na tebe
a ted si zahraju taky na tebe, jo ..
Prodám krásná štěňata křížená Matka Akita inu žíhaná , otec Kavkazský pastevecký pes. Budou to krásní velcí psi s dobrou povahou ,volejte
uhuuuuuu, to je fakt tragis

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 20:02
- Nahlásit

Roxana
no vidíš ! to budou štěňátka s bombovou povahou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 20:10
- Nahlásit

Brý den,že rušim,víte o týhle??

http://www.psidomovlukavice.wz.cz/index.php?page=f otogalerie&offset=5

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 20:35
- Nahlásit

ahojky uz jsem tu zase. Trenink musi byt. Ta druha utika za psy nebo za lidma. Obcas za koroptvema.

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 20:40
- Nahlásit

davidkova renata
tak to nevíme, děkujeme

Peta Minami
ahojky

Dania
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 21:24
- Nahlásit

Peta Minami
Ta druha utika za psy
....tak to vítej v klubu

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 22:18
- Nahlásit

Dania
No jo jenze ona za nima utece a kdyz je to pes vetsi nebo tak jako ona tak po nem vyjede. Nema ji co cuchat. Dela to od harani. A panicci jsou nastvany ze jim Chari napada psy. To je neprijemny. Ona je nekousne jen po nich vystekne a jakoby je odhani.

Dines
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 22:59
- Nahlásit

Peta Minami
Dokud nekousne, je to v klidu..
A k těm úprkům za psama - u mě to vyřešilo několik dobře mířených zásahů klíčema(utíkal Jess)....a dobrovolně se přiznávám, že jsem ho to neodnaučila já (fakt nemam buňky ani trénink abych se trefila), ale holčina co mi ho hlídala..
Já to pak jen úspěšně aplikovala na Dennym při požírání pahnusů (do toho se trefuje snáz )
Takže jsetli neni vysloveně labilní nervák, tak když trefíš jí, nebo hodně blízko ní (ale před ní), tak by se měla zastavit a v tý chvíli jí odlovíš, nebo přivoláš. Je to o tom, že ten pes si neuvědomí že ty klíče nejsi ty, ale myslí si, že i na tu vzdálenost na něj "dosáhneš".
Stačil týden u tý holčiny (ona teda říkala, že tak 4-5dobře mířených hodů), a pak když už dostal cuk, jako že by mizel, tak stačilo těma klíčema jen zacinkat, a on okamžitě točil
A že fakt předtim zdrhal bezhlavě, nereagoval na nic, a byl schopnej vzít čáru třeba 100metrů přes dvě silnice

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 07:17 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Dines
Tý jo, tak to máš parádního hafana, Ayrin se nějakej klíčů nezalekne a ještě by to pochopila tak, že si budeme hrát, kdo ty klíče dřív zahrabe nebo schová

Peta Minami
ahojky, mrkala jsem teď pořádně na ten váš webík , kdy akitkám inu začínají světlat ty čumáčky?

Dania
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 09:13
- Nahlásit

ankaras
Peta Minami
Ayrin se nějakej klíčů nezalekne a ještě by to pochopila tak, že si budeme hrát, kdo ty klíče dřív zahrabe nebo schová
To je fakt, když jsme po Aldovi hodili klíče, tak je vzal do huby a začal s nima běhat po poli......

Ariška
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 09:20
- Nahlásit

ankaras
tak jsem si včera koupila Psí kusy, jela jsem domů autobusem (což trvá cca hodinu), je to příjemné čtení, akorát některé články byly moc smutné
akorát nevím, co bylo na druhé straně

Cujinka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 09:43
- Nahlásit

Po delší odmlce zdravím všechny přítomné

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 10:15
- Nahlásit

Cujinka
Tak co miminečka ????

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 11:42
- Nahlásit

Caute akity, neco pro vas. Westminster show 09

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 13:20
- Nahlásit

HALOO HALOO, se omlouvám, že se vám somruju do hadrů, ale zvědavost, zda je svět opravdu malej je veliká. Má drahá půle mi právě poslala fotočku šibinky od kolegyně z Liberce. Je tu někdo šíbatej z Liberce?

inu
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 13:26
- Nahlásit

Fajčina tchyně?

Ariška
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 13:32
- Nahlásit

PetraK
já se hlásím, ale moje fotka to určitě není, já je nikomu nedávám

ale jsem taky zvědavá, protože moc šib v LBC není.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 13:35
- Nahlásit

Ariška
moje fotka to určitě není, já je nikomu nedávám

to není fotka majitelky alébrž čoklikové šibaté. Jméno paničky začíná od R.

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání