| Autor |
Zpráva |
Laida
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:37
- Nahlásit
ankaras
Roxana
Dania
Achooooj, ten net doma mě zabije!!! Omluvám se, ale včera jsem se dvě hoďky marně snažila, prostě to nejde, ale něco určo vymyslím. Doufám, že to dnes půjde a vytáhnu všechna info a rozešlu na maily Roxaně, Ankaras a Dania - holky kdyžtak večer mezi šestou a osmou budu u PC - éééstli mi zas nevypoví službu.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 10:41
- Nahlásit
Laida
tak super, budeme se těšit a já ti potom vysvětlim ty smajloše
- takže to, co jsme ti posílaly sis prohlídla?
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 17:44
- Nahlásit
Jojo ty nase psiky proste milujem a nechceme se rozhodovat mezi psem a chlapem Ja taky neee!!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 17:48
- Nahlásit
Peta Minami
možná by se nám taky nelíbilo, kdyby naši chlapi skočili do ohně pro svýho hafana a ne pro nás
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:00
- Nahlásit
ankaras
JJ to asi taky ne. Musel by pro me i pro psa
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 20:00
- Nahlásit
ankaras
no jo, my už po 18ti letech byli v takové krizi že chlap by do ohně nejraději skočil pro pivo a já pro psy......
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 20:24
- Nahlásit
vlk
taky dobrý
Roxana
kde síííí???? Hořííííííí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 22:10
- Nahlásit
Zdravím.... probíhám.....
Ariška
Posílala jsem mailíka... když tak mě písni at se domluvíme na předávce Díky
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 08:57
- Nahlásit
dneska sem tu prvnííííííí !!!!!!! Tak teda dobré ranko fšem.....
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 12:17
- Nahlásit
ahojky uz jsem tu takeeee
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 13:46
- Nahlásit
ankaras
Inu
Aldíkovci
Tak dobře dojeťe všichni a čau zítra
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 17:30
- Nahlásit
Koukejte vsichni dovezt naky madaile ne-li poharky!!! Budem na vas vsecky myslet a drzet pesti!!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 17:38
- Nahlásit
ahoj, já teď dorazila ze školy musela jsem na ty zkoušky, tak ale dobrý, mam je ! Teď budu mít docela makačku a odjíždíme ráno po třetí hodině, tak to budeme všichni na kaši . Petr už marodí, takže zalehnul, tak tomu bude asi dost zle , když se daří, tak se daří
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 18:46
- Nahlásit
Roxana
ahoj, nestíham , Laida zašle návrh
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 18:50
- Nahlásit
fšem co budou zítra vystavovat držím palečky a přeju co nejlepší umístění......a nezapomeňte se přijít pochlubit jak jste dopadli a stránečky zavalit fotkama....
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 19:58
- Nahlásit
vlk
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 20:01
- Nahlásit
vlk
Tak jsme tady zůstali samotinký, že? Všichni balí a frčí, už abychom měli nejnovější zprávy. S Corčou budem čekat u telefonu!!!
All co razí do Brna
Přejeme hodně štěstíčka a budeme držet všechny tlapky!!!
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 20:46
- Nahlásit
ja taky nejedu do Brna
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 21:15
- Nahlásit
Laida
ty nejedeš ??? já myslela že jo.....
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2009 21:31
- Nahlásit
vlk
Pánik už nedostal dovču a Corča stejně nemá kožíšek .
Takže budu v teple domova očekávat zprávy. Co šibinky? Corče se dnes nechtělo ani vystrčit čumák - je hnusně.
Peta Minami
Tak tu nejsme samotné, hrst nás tu zůstala. Nějaké další zprávy o štěňátkách Cujinky?
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 12:11
- Nahlásit
Laida
Nemam zadny zpravicky. Ale panicka myslim uz v nedeli prijede tak urcite poreferuje.
Jeee ja bych taky jela vystavovat Ale je to daleko a jsem jeste na neschopence. Nas ceka vystava za mesic.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 12:58
- Nahlásit
Peta Minami
vlk
Teď jsem mluvila s ankaras - žhavé zprávy. Ayrin prý má za sebou první výstaviščku (posuzovala rozhodčí pí. Petrusová)- prý chodila krásně, běhala v kruhu taky a zoubky ukázala. Má VN3. A Aldík prý snad zase vyhrál, ale to nevím ouplně jistě, tak to neberte za jistotu.
Gratulujeme!!!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 13:10
- Nahlásit
Laida
Petrusovou znám, je naší poradkyní chovu, kapku svérázná ale připadá mi spravedlivá.... a to jeli všichni na dva dny nebo jen dneska ?????
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 15:34
- Nahlásit
Laida
Ahoooj, tak jak u vas?
Mam dvoudenni vypadek, co je noveho a jak pokracuje dilo?? Co mam robit ja ?
ankaras
gratuluju ke zkouskam!!!
a ayrin mooooc velkou pochvalu!
a vsem ostatnim pekne odpo samo tez I kdyz je spis teda hnusne
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 22:22
- Nahlásit
vlk
Charlottce dala na prvni vystave VD Mrzelo me to.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 22:36
- Nahlásit
Peta Minami
každého mrzí špatné hodnocení...nás teda nikdy neposuzovala, takže jsem koukala jako nestranný divák u šib mi na klubovce fakt připadala spravedlivá. Je to dost svérázná paní, ale myslím, že těm psům rozumí..... ale to je jen můj dojem.....
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 23:12
- Nahlásit
vlk
asi jo ale nam vcelku vytykala jen maly hrudnik coz je v 9 mesicich jeste ve vyvinu.
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 23:18
- Nahlásit
ty jo ale spletla sem si to. To byla pani Blatonova.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 07:37
- Nahlásit
vlk
Spousta chovatelů AI ji bojkotuje právě kvůli tomu JAK posuzuje. Přišlo mi, že s AA si dává víc práce než s AI, co se týče posuzování, ale nešlo ji slyšet z žádný strany kruhu. Udělala pár neprofesionálních věcí. Jak posuzuje shiby nevím, to už jsem se bavila se známejma a házela jenom vočkem.
Každopádně tam bylo několik mnógo černých shibinek Už přesně vím, co na těch psech vidíš.
Jo a Aldíkovci vyhráli.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 10:32
- Nahlásit
inu
Proto spousta chovatelů bojkotuje třeba i Hořáka. Já nevystavuju takže to vidím spíš z pohledu diváka kterej se baví...... bejt vystavovatel, možná bych spoustu věcí taky těžko vydejchávala......
|