Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:15
- Nahlásit

Dines
[i]Třeba na stránkách budějovickýho útulku (neoficiálních) je rubrika "daruji psa" a si každej může napsat svůj "inzerát"

no tak to je o necem jinym, ja bych ale neradala videla "zarucene cistokrevna stenatka bez PP za 5K (protoze nejsme snobove a tak jsme nechteli na vystavu a 2tisic za RTG na kycle nam bylo taky lito, ze jo)
ankaras
http://www.vorisek.org/detail.php?polozka=227
tak tehle je lukcucni
http://www.orlicko-psiutulek.estranky.cz/fotoalbum /nalezenci/novynalez/582 [/i]
cece, dyk je to stofard

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:18
- Nahlásit

Roxana
tak já viděla žíhanou barvu a jsem ztracená dobrá teda no

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:22
- Nahlásit

Roxana
co DARUJI? taky zařadíme? to bychom mohli - http://www.inzerce-psu.com/akita-inu/9748-akita-in u/

Dines
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:22
- Nahlásit

Roxana
no tak to je o necem jinym, ja bych ale neradala videla "zarucene cistokrevna stenatka bez PP za 5K (protoze nejsme snobove a tak jsme nechteli na vystavu a 2tisic za RTG na kycle nam bylo taky lito, ze jo)
Tak zrovna pro něco takovýho jedu o víkendu...

Dania
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:23
- Nahlásit

Roxana
ale ja bych se na to teda koukat nechtela
...já pravě taky ne nicméně, stalo se a v práci jsme mu hlavu dali.Bohatě mi ale stačily ty zvuky, který u toho vydával, dávila jsem Ivetě na ICQ
Mimochodem zuby nechal, a velkou část hlavy taky, ale ohledání jsem fakt neprováděla, jen zběžný pohled.......

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:23
- Nahlásit

ankaras
no to fakt akitka neni

Sem ti skopcila ty vecisky, a v SO bych ti pujcila i tu akitackou knihu, esli chces .. ja ji mam prectenou i po ruby (ac tam zas teda toho extremne moc neni), tak mi nejakou dobu chybet nebude ..

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:26
- Nahlásit

Dines
Tak zrovna pro něco takovýho jedu o víkendu...
z principu jsem proti chovu bez PP, ale tvoje pohnutky neznam a nesoudim ..
Dania
bleeeee, to zas az takovy detaily fakt vedet nemusim
no hlavne ze je spokojenej

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:28
- Nahlásit

Roxana
já zase na tohle koukam trochu jinak, pejsek bez PP neni nic špatnýho a někteří si to opravdu nemůžou třeba dovolit pro jeho vysokou cenu a můžou ho mít 1000x radši než ty, co si koupili svýho hafana s PP, zavřou ho a vytáhnou jenom občas z kotce

Dania
čau barbarko !

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:28
- Nahlásit

ankaras
proti daruji se asi neda nic namitat .. i kdyz tezko rict, jak moc je tohle psik v nouzi ..
ted me napada, doufam, ze to neni ten pes, o kterem tu nedavno psala Dasa Fiserova .. co je doma pohryzal ..

Dines
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:30
- Nahlásit

Roxana
Nejedu si to kupovat pro sebe
Principielně od doby kdy vím co je PP a k čemu je to dobrý jsem taky proti, ale člověk nemůže ovlivnit všechno - tak jedu jako "odbornej" dozor kouknout, jestli to má 4 nohy, ocas, 2 oči, a jestli to vypadá zdravý a v pohodě

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:30
- Nahlásit

Roxana
zase, i když to třeba nebude tak moc psík v nouzi a ten člověk ho nebude chtít, tak ho stejně někam uváže a nechá ho tam

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:31
- Nahlásit

běžíme se s ayrin proběhnout, za chvíli jsem tady

Dines
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:32
- Nahlásit

Roxana
proti daruji se asi neda nic namitat .. i kdyz tezko rict, jak moc je tohle psik v nouzi ..
Většinou když je daruji, tak to taky je nouze

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:33
- Nahlásit

ankaras
ivet, to je na dlouhou debatu ... nechci a nebudem tu zavadet po milionty debatu jestli s PP nebo ne .. ale jde o to, ze psu je moc, bohuzel mnohem vic, nez je zodpovednejch majitelu pro ne .. a uznavam jen zodpovednej chov a ten se proste bez PP delat neda, proste to nejde, ponevac ti tam chybeji ty vstupni data, a bez nich to proste fungovat nemuze ..
jinak samo mam rada vsechny psy, worechy, s modrou krvi nebo bez , ale nechci podporovat neco, o cem jsem presvedcena, ze ve vysledku skodi ..

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:37
- Nahlásit

Dines
vsak rikam, nesoudim
člověk nemůže ovlivnit všechno
to chapu
Většinou když je daruji, tak to taky je nouze
no, mozna jo ... kazdopadne pokud je to ten pes, co si myslim, ze jo, tak to je zly

Dines
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:39
- Nahlásit

Roxana
kazdopadne pokud je to ten pes, co si myslim, ze jo, tak to je zly
Vím co myslíš, ale tak o tom by snad Dáša věděla, ne?
Jinak já to myslela obecně

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 17:42
- Nahlásit

Dines
tak o tom by snad Dáša věděla, ne?
nevim, fakt netusim
Jinak já to myslela obecně
jj, ja vim ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:09
- Nahlásit

Roxana
jaký psa myslíš? asi o tom nic nevim , řešilo se to tady?

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:27
- Nahlásit

ankaras
ahojky ty jsi fakt neskutecne aktivni a nevis co by sis vymyslela

Dania
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:32
- Nahlásit

Roxana
...ty detaily jsem právě vynechala

ankaras
no nazdar!!! já ne barbar....to Michal barbar

Dines
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:34
- Nahlásit

ankaras
No, někde se to tu řešilo, ale netušim, jestli na akitách, u Davídkojc,nebo v samotématu
Peta Minami
Ahoj paní

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:37
- Nahlásit

Dines
to je ta akita, co byla na převýchovu a potom jí odvezli když byla renata d. v nemocnici?

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:49
- Nahlásit

Dines
ahojkyyy

Dines
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 18:53
- Nahlásit

ankaras
Tak to nevim - já to sledovala jen tak povšechně

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 19:02
- Nahlásit

ankaras
to je ta akita, co byla na převýchovu a potom jí odvezli když byla renata d. v nemocnici?
to nevim, pred casem tu Dasa psala, ze ji kontaktoval majitel AI, pry nekolikrat napadl jeho rodinu, mel snahu nejak to resit, manzelka pokud vim chtela dat psa pryc ... Dasa se jim snazila tehdy pomoct, ja i Fajka jsme nabizeli pomoc s odvozem psa .. nevim, jak to dopadlo .. proste me to podle popisu inzeratu napadlo .. ale samozrejme to nemusi byt on ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 19:28
- Nahlásit

Roxana
tak problém je okolo hesla :

ahoj, na to heslo jsem neprisla (mela jsem to prihlasene automaticky na pocitaci), problem je, ze jsem odeslala e-mail kvuli heslu novemu, ale ten prijde zakladateli tech stranek, coz nejsem ja, takze musim pockat, jestli se nekdo ozve, ze mu prisel e-mail s heslem- mozna by bylo jednodussi zalozit stranky zcela nove s podobnou adresou

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 19:31
- Nahlásit

ankaras
hm, tak to je dost blby ... a ona nevi/neni v kontaktu s tim, kdo ty stranky zakladal?

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 19:34
- Nahlásit

Roxana
nerada to tak píšu, ale slečna je nějak mimo , v kontaktu s nim prej neni, takže já jdu ted písnout na technickou podporu na estranky a když to nevyjde, tak dana má prý nějakého kamaráda v rukávu

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 19:37
- Nahlásit

ankaras
Mohu take pomoci Kdyz tak rekni

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 19:39
- Nahlásit

Peta Minami
no jasnačka, hledej , házej odkazy

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání