Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:07
- Nahlásit

Peta Minami
přesně. Ne každej pes je sice takovej, ale hodně jich má cejch a ne každej na to má sílu, trpělivost, vůli, schopnosti. A než aby toho psa pomrvili tři lidi, stačí, že už ho pomrvil jeden.

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:08
- Nahlásit

inu
kdo je podle tebe mnozitel? Ten co ma od feny kazdej rok stenata?

inu
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:18
- Nahlásit

Peta Minami
třeba člověk, co má těch vrhů tolik (a klidně různý plemena), že jim prostě nemůže věnovat odpovídající péči. Potom člověk, co nakrývá feny často (já vím, že je to nějak regulovaný) a co to dá, dokud to jde.

Schiikusha
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:20
- Nahlásit

Peta Minami
Kdysi jsem měla dva haskouny, vycvičila jsem je - jako německé ovčáky v poslušnosti - až na obranu. Manžel s nima každej den jezdil na kole a já jsem s nima chodila na procházky. O víkendech si je půjčovali kamarádi na cykloturistiku a přesto to bylo málo - v semenenší příležitosti přezkočili přez plot a zakousali sousedům králíky, slepice a co se dalo. Litovali jsme se dávat na řetěz, tak byli v kotci na noc, ale ráno jakmile měli možnost ze zahrady utéct, tak byli fuč. Neustále jsme platili škody, ale nikdy bych je do útulku nedala. Hasky mají silný lovecký pudy, který ač byli normálně poslušní byli mnohem silnější. Při jednom takovým jejich řádění je zastřelili myslivci. Ten kdo dá psa do útulku by měl mít zakázáno si dalšího pořídit a kdo si vezme psa z útulku ?? ten s ním musí mít asi dost velkou trpělivost než si na sebe zvyknou. Já bych si přála, kdyby byla povynnost očipovat každého psa, nejen psy s PP, ale i oříšky, plno těch co skončí v útulcích, protože někde běhali by se vrátilo domů.

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:24
- Nahlásit

Schiikusha
taky jsme měli malamutku byla to hrozně hodná a mazlivá dáma, ale loveckej pud měla fakt taky silnej, takže nějaká ta kočička, ptáčci, dokonce jeden netopýr neunikli, nakonec i muj králík , ale zase teda nikdy neutekla, jenže k tomu mají spíš sklony psi

Schiikusha
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:28
- Nahlásit

Právě....proto jsem si řekla, že už psa nikdy nechci, my jsme ty naše haskouny obrečeli celá rodina, byli to naši miláčkové, ať dělali co dělali.

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:29
- Nahlásit

Schiikusha
To je desny. Taky se bojim Chari poustet v lese, aby mi ji nezastrelili.

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:39
- Nahlásit

Peta Minami
jj, já taky , jenže zase jí nechci odepřít se vyběhat, takže když to jde, tak jdeme spíš na louky, ale v tom lese jí to baví víc

Schiikusha
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:41
- Nahlásit

Nedávno mi mladá utekla ....přelezla plot jako veverka...a běhala za vesnicí po poli, doslova se mně smála do očí a běhala sem a tam, jakou měla radost, že je na poli a já sledovala jestli někde nebude nějakej myslivec, jsou to magoři. Už jsem ty, co jsou od nás ze vsi upozornila, že to nejsou lišky - to co mám doma - na dálku by si to mohli myslet.

Dania
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:45
- Nahlásit

Schiikusha
ankaras
My jsme zaznamenali dneska poprvé u Alda loveckej pud. Šli jsme po louce a nad náma v lese běžela srnka. Aldo začal větřit jako blázen a pak chytil nerva.No, dopadlo to tak, že jsme nakonec zabloudili a šli o 3 km dál....

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:50
- Nahlásit

Dania
tak to je ještě dobrý, kdyby jste tady byli dneska místo tý soboty předtím, tak si mohli zalovit a my 4 si posedět na stromu

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:55
- Nahlásit

přijeďte si zalovit k nám, kolem nás dneska proběhlo stádo asi 12ti srnek. Sem myslela, že se šibice zblázní. Ještě že byly na vodítkách bo bych je honila po polích ještě teďka.....

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:56
- Nahlásit

ankaras
Ja ji tam taky poustim, ale trnu hruzu aby tam naka srna nebyla. Protoze je pak neodvolatelna. Jednou sem ji videla driv tak jsem Chari odchytla. Ale jednou mi utekla za srnou a pak sem ji hledala po lese.

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:58
- Nahlásit

vlk
fakt jo? týý jo, tak to je pěkný, přece jnom zase bych brala víc srnky než prasata, takže jste byli dneska vycházkovat?

Peta Minami
tak to ayrina by zase za ní asi neběžela, teda zatím, protože tuhle koukala na 3 srnky jak letí po poli a otočila se na mě jako co na to říkám já nic, tak si čuchala dál

Schiikusha
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:59
- Nahlásit

ankarasDania

Představuju si jak sedíte na tom stromě.

Dania
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 17:59
- Nahlásit

vlk
ježišmarjááááá, 12!! tak nám dneska stačila bohatě jedna!

Schiikusha
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:05
- Nahlásit

Jak byl ještě sníh, než roztál, tak jsem zkoušela dát našim rozmazlencům kšíry, co máme po haskounech, aby kluka povozily na bobech a oni si obě sedly do bobu a čekaly v postroji co se bude dít. Nakonec, aby se kluk aspoň trošku svezl jsme museli utíkat před nima.
S kolem je to lepší to šáhnu na kšíry a na kolo a je jekot - skáčou mi radostí až na hlavu.

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:10
- Nahlásit

Schiikusha
třeba se rozhodly, že nebudou dělat synovi poskoky že se chtějí taky vozit

Dania
v sobotu půjdeme na srnky a prasata společně jo? bude sranda

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:16
- Nahlásit

Schiikusha
Uplne to vidim. Muselo to byt vtipny.

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 18:18
- Nahlásit

Roxana
ahojky , jsem hlava děravá a zapomněla jsem si uložit ten odkaz na "stopu" projížděla jsem teď dost stránek, ale nemůžu to najít, nemáš to někde po ruce? abych nemusela všechno znova projíždět?

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:07 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Brno sobota..
http://www.cmku.cz/soubory/vystava_cmku/25-1-2009_ prihlaseni_psi.pdf

Edit: kruh 55

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:14
- Nahlásit

Cau vsem,

ad ty lovecky pudy - jo to je problem a musi se na tom makat, a nikdy neprestat, to je proste hola realita .. snad neznam akitu, co ji zver nezajima (vsak puvodne lovecka, ze), takze je to pro majitele vzdy vyzva .. stopovacka a pilovat poslusnost za kazdych okolnosti je podle me jedina cesta

ankaras
ty brdo jako 4 kance, to bych asi umirala strachy, to je zviratko, ktery potkam fakt nemusim

ad ty stopy - zkusim to najit, hodim ti to dyztak do mailu, ju

Fajka
Brno sobota..
AI vs AA 13 : 11 kousku, vzacne vyrovnane

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:16
- Nahlásit

Fajka
moc jich tam na tu pani nejede co nedele je to tam lepsi?

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:18
- Nahlásit

Roxana

AA 13: AI12... poprvé vidím že vás je víc...
ale u AI je to bojkot proti rozhodčí

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:19
- Nahlásit

Fajka
ahojky díky za info, dneska jsem na to už koukala a mam takový špatný pocit

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:20
- Nahlásit

Peta Minami
co nedele je to tam lepsi?
neděle ještě není...

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:29
- Nahlásit

Fajka
AA 13: AI12... poprvé vidím že vás je víc...
aha, jsem se prehlidla
u AI je to bojkot proti rozhodčí
vazne ?? tak ja vim asi tak o minimalne trech dalsich vhodnych adeptech

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:31
- Nahlásit

Roxana
děkuji a prosím teda na mejlíka, ať to zase někam nezašantročim dneska jsem pročítala forum a našla jsem tvojí nejistotu k arišce a běžkám a dneska jste běžkařící dvojka

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:33
- Nahlásit

ankaras
patram patram, esli to nenajdu, tak ti poslu zitra z prace, jo? tam to mam stopro ..
nejistotu k arišce a běžkám a dneska jste běžkařící dvojka
no jo, bejvavalo holt vsechno je jednou poprve ..

jinak dneska sem byla po dlouhy dobe na sjezdovkach, jako dobry, ale na bezky to teda nema

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Led 2009 19:36
- Nahlásit

Roxana
kdepak jste byli? já ty běžky snad budu muset vyzkoušet , ale asi radši počkám na Ayrin

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání