| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 19:42
- Nahlásit
ankaras
ve svatym petru .. bylo krasne, modroucko ...
ale proste ta "romantika" tech bezek v tom neni .. a teda samo je to na sjezdovkach bez psa, ze ..
běžky snad budu muset vyzkoušet
jako pristi sezonu urco, fakt verim,m ze vas to chytne stejne jak me ..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 19:48
- Nahlásit
Roxana
asi jo odhodim tu svojí nenávist k běžkám a zkusíme to dneska jsme šli trénovat do lesa a nakonec nic, protože naprosto všude byl led, takže jsme byli rádi, že se udržíme na nohou vůbec a ještě divočáci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 20:14
- Nahlásit
Roxana
ale proste ta "romantika" tech bezek v tom neni ..
CO??? je za romantiku na bezkach?? Blbe namazes (ja vzdy), do kopce to podkluzuje, z kopce to drhne. Kdyz se na rovine silou vule rozbezkujes a mas pocit, jak ti to skvele jde, tak na tebe jeci rychlejsi silenci Stoopaaa, Stooopaaa.. (u psa to chapu, ale tam se povely davaji klidnym hlasem a co nejmene).
A btw - nedavno probehlo v tv, ze psove na tratich sice przni stopu bezkarum, ale horsi, kdyz se tam vyser.u a panicek nesebere. A to musi mit labuzo pro bezkare. Skluznice jedna basen.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 20:30
- Nahlásit
Fifi
když se vy... a nesebere, tak to možná ty co mají špatně namazáno domažou dobře
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 20:40
- Nahlásit
Fifi
takze pani, vyhrnuju si rukavy, beru to poporade :
je za romantiku na bezkach??
sem presne vedela, ze se mi todle slovo vymsti, ale jiny jsem po vikendu a dni na sjezdovkach fakt nevymyslela nevim, proste je to pohoda, ses si sama se sebou, psem a kolkolem .. narozdil vod tech lidi ve fronte na vleku, snoubordacich, co si to krosi kolem tebe stotricitkou a pod ...
Blbe namazes (ja vzdy), do kopce to podkluzuje, z kopce to drhne.
proc mazes?? ja mam bezky s tema supinkama, to ani mazu moc nepotrebuje - na zacatku sezony staci nechat to skouknout servisaky a je to ..
tak na tebe jeci rychlejsi silenci
kde to proboha bezkujes?? esli na stadionu nebo jizersky magistrale, pak to chapu cesty, kery si vybirame (vetsinou nejaky hrebenovky v erzgebirge) my, tak bez problemu ... jinak fakt problem se psem ve stope neni zadnej, a to mam relativne tezkyho psa - jenze ona se ta vaha rozdeli do ctyrech tlapek (to jsou fakt horsi kratery od pesoturistu ) a ja to za ni stejne zas ujedu, ze
rekace okolnich bezkaru na psa tez pozitivni, negativni jen ve smyslu - heeej, to neni fer, to je zvireci pohon
ale psa mam vychovanyho, rozhodne nikde nebeha kolem a neobtezuje, nedejboze ohrozuje ostatni ... kdyz se tam vyser.u a panicek nesebere
no tak u nas nehro, Arish je madam a velkou potrebu kona zasadne pod smrckem tam to snad stope uskodit nemuze .. ale jinak jsem sebou samo mela pytliky pro pripad nutnosti (mimochodem, fakt uz mam neco nabezkovano, ale howno ve stope jsem teda jeste nevidela, spis mi to prijde jako dobra kachna )
tak asi tak k ty romantice
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 20:50
- Nahlásit
Roxana
no, člověče, dneska jsme zrovna s petrem řešili ty pytlíky bohužel jsme dneska usoudili, že se nám to tam nevejde a budeme muset nosit igelitky
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 20:58 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
ankaras
jen me napadlo - pokud nejste spokojeny s mnozstvim odpadu, zkuste zmenit grancle, aby to pripadne nebylo, ze co sni, tak vyjde jen v jiny podobe zas ven ...
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 21:05
- Nahlásit
Na bezky bych se Chari taky jela. Je k tomu potreba naky spesl postroj?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 21:05
- Nahlásit
Roxana
kde to proboha bezkujes??
Nikde!! Ale to jsou my traumata z drivejska, ano jizerska magistrala!! Otec silenec, ja nasrata, nakonec jsem vzteky produpla bezku a byl klid. Voni uz maji bezky šupiny? Mi tu stojej ladem ty archivni, a ty teda zadny supiny, ani jikry ani mlici nemaj.
Ale je fakt, ze sem na tom nestala radu let, nicmene bezky neeee. Natoz k tomu priprahnout raketovy pohon, to bych ani nestihla jecet, by to pojaly jak brndu - a ta ma brzdy.
A jsem ti hledala howen na bezkarsky stope, a samozrejme jsem zabrouzdala a nasla uplne jiny videjo. uzasny psik
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 21:07
- Nahlásit
Roxana
tak snad krmíme dobře jenom nemáme doma maličký plemeno, někdy mam pocit , že máme doma minimálně dogu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 21:15
- Nahlásit
Fifi
ty jo šikovnej hafík jezdí jako ďábel
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 21:21
- Nahlásit
Peta Minami
Na bezky bych se Chari taky jela. Je k tomu potreba naky spesl postroj?
Cauko, klido zkus, je to fakt prima takova zimni varianta letniho turisteni ...
ad postroj - ten urcite jo, ja mam typ "guard" - dela to origos manmat, ja mam teda neznackovej, sitej na miru .. od manmatu mam sedak, jsem spoko.
kdyztak pro inspiraci ke "skijoringu" muzes koukout u me na strankach
Fifi
my traumata z drivejska, ano jizerska magistrala
no jo ale kdybych ja se mela ridit dle traumat z detstvi, tak asi dneska lezim na gauci a ani se nehnu
mimochodem, na jizerskou magistralu ani parem volu - sem tam byla naposled pred asi peti lety (tehdy jeste jako nemajitelka psa) a fakt to nema vyznam (cekat frontu, aby ses dostala do stopy, bleeee)
Voni uz maji bezky šupiny
cece, stoupaci supiny se to menuje jako dost dobrej vynalez ,
Natoz k tomu priprahnout raketovy pohon, to bych ani nestihla jecet, by to pojaly jak brndu - a ta ma brzdy.
tak do kopce se to jako dost hodi, po rovine je to fajn - vitr ti svisti kolem usi , z mirnyho kopecka to taky jde, jeste ji uhulakam, ale prdaky teda radsi schazime pesmo v zajmu nezlomenych nohou mych i Arish
ankaras
tak snad krmíme dobře
joo, vsak to nerikam a nejde o spatny krmeni spis ze holt ne kazdymu psovi vse sedne - treba si jen z tyhle konkretni znacky neveme proste, co potrebuje ... ja to vim od ty doby, co krmim masem - po mase bobecky, po granclich bobany veliky (a po jisty znacce se mi zdalo, ze vykajdila snad vic, nez snedla ) ale neber to jako prudeni, fakt neee, jen me to napadlo k tvymu prispevku
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 21:26
- Nahlásit
Fifi
joa ty brdo - kendu je kabrnaaaak moooc super sikula! ale teda sem myslela, ze to ma po uraze a on se tak narodil
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 21:33
- Nahlásit
Roxana
však proč bych to tak brala? to vůbec nevim, že to může být takhle ovlivněný , tak dobře, že to vím , dneska se mi ale třeba za vycházku vydělala 3x, což mě jako šokovalo
Fajka
Jani a jak vy s tim coursingem? ještě jste na něm byli? jak si k tomu vlasně přišla?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2009 21:38
- Nahlásit
Roxana
stoupaci supiny se to menuje
No to sou vjecy.. Fakt neznam, jsem rada, ze se mi koleno srovnalo, takze ani zkouset do budoucna nebudu.
tak do kopce se to jako dost hodi,
Supiny a do kopce a u nas? No nic..
a on se tak narodil
Jo, zrejme slusny chov, nebo vi buh, kde to nabral a neni sam.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 08:31 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Dobrý ráno, včera jste nějak zamrzli najednou já teď hledam ubytování v Brně, ale nějak se pod 1500 za noc nedostávám
Roxana
- písla jsem vám s danou na mejlíky něco ohledně tý vycházky, nebudu tady rozepisovat co, protože to ještě neni nic jistý, ale tady se vám dá jednoduše dát vědět, že tam něco máte
Fajka
ahoj Jančo, nepsala ti Markét ohledně Fajuš hlaviny?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 09:08
- Nahlásit
ankaras
cauko, jo, nejak jsem vcera odpadla
a palacinku mi jednu koukej hodit!!! s jahodovou marmoskou si prosim
OK, maila skouknu - a za Fajku klido odpovim - psala
Holky, poslete mi to, jo, pls, abych to tak do ST max mela ... diiiik
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 09:09
- Nahlásit
ankaras
PS. Vy do toho Brna nejedete autem? Si hledejte i neco na kraji Brna, ne ... tam urco neco objevis
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 09:11
- Nahlásit
Roxana
ahojky dobrá, jdu na ní hodit marmošku a posílam
jinak co se týče mě, tak možná tu?
URL
- jinak když počkáš tak tam jedeme ve středu na 3 hodinu
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 09:20
- Nahlásit
ankaras
URL
krasna
jdu na ní hodit marmošku a pos
diiiiiiik
když počkáš tak tam jedeme ve středu na 3 hodinu
tak jo, ale stopro do vikendu dodat fotku, ju?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 09:25
- Nahlásit
Roxana
jj, tak to určitě, když nedodam jinou, tak tu co jsem sem šoupnula to bude černobílý? kdyžtak to tady trošku vyplácam účetní , když to nebude barevně
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 09:27
- Nahlásit
ankaras
jj, tak to určitě, když nedodam jinou, tak tu co jsem sem šoupnula
OK
to bude černobílý?
jasne
kdyžtak to tady trošku vyplácam účetní
v poho, koupim nejakej "lepsi" papir
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 09:29
- Nahlásit
Roxana
jj, to jsem myslela, kdyby to byl problém tak to tady můžu nakopírovat
- tak se mi podařilo najít na noc za 1000 pro 3 osoby, samozřejmě obsazeno, nejhorší je, že budeme muset jet ráno v sobotu, takže ayrin bude úplně vzpruzená a otrávená, to bude něco
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 11:01
- Nahlásit
ankaras
Ja jsem nakonec to Brno vyrusila Nemame autiko a 2 potvurky vlakem. Navic je to tam dlouha cesta tim vlakem. A to ubytovani... Mame tam kamose. Tam bysme mohli prespat ale jen asi s 1 psikem Nakonec si premieru Elzy necham tady na oblastni v CB. Tam dojdem pesky a aspon se otrka na nizsi vystave a pak pujdem na mezinarodku.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 11:06
- Nahlásit
Peta Minami
to si udělala dobře já toho teď taky lituju
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 11:39
- Nahlásit
ankaras
nejhorší je, že budeme muset jet ráno v sobotu, takže ayrin bude úplně vzpruzená a otrávená, to bude něco
no to je skoda .. to fakt v okoli brna uz nic neni???
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 11:49
- Nahlásit
Roxana
o ubytko nejde, já musim ještě v pátek do školy, dodělat si ty zkoušky, zase je to jedno asi, bude spát v autě, tam by stejně musela vstávat brzo a ona v autě chrní hned jak nasedne
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 11:52
- Nahlásit
ankaras
já musim ještě v pátek do školy
ach tak, tak at ti to dobre dopadne
jinak pokud v aute spi v poho, nestresuj se tim
a do nedele zustavate taky?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 11:59
- Nahlásit
Roxana
jj zůstaneme když už tam jedeme, tak aspon si ušlehneme ostudičku 2x ať nejsme troškaří
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2009 12:08
- Nahlásit
ankaras
když už tam jedeme, tak aspon si ušlehneme ostudičku 2x
blpko
helejs, jak to mate v tu stredu, v kolik jedete? Ze bysme se ev. mohli srazit na chvili ..
|