| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 08:42
- Nahlásit
inu
ahoooj , no tak já to zkusim zjistit, asi na těch stránkách bude nějakej kontakt, tak bych nejdřív písla tam jestli se vůbec někdo ozve
|
inu
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 08:46
- Nahlásit
ankaras
čauky, já myslím, že je dobrej nápad vzít ten web trochu do pácu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 08:49
- Nahlásit
inu
taky si myslim, poněvadž jsem pakouš, co se nechce do všeho tak hrnout už, tak, ale tohle by mohlo být docela dobrý , na mejlíka jedho co tam mají jsem napsala, tak uvidíme, optáš se té dejavu? nebo jak je přezdívka?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 08:53
- Nahlásit
ankaras
ona má podle mě přehled o útulkách. Zkusím jí napsat mejl a uvidíme
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 08:54
- Nahlásit
inu
tak super
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 09:13
- Nahlásit
ankaras
inu v nouzi delala nejaka mlada slecna, ja jsem ji kdysi tez kontaktovala, je to dyl, ale neodpovedela, ale Fajka psala, ze pry si nejak psali, pry v poho... dejavu to myslim nedela, ale mozna poradi
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 09:20
- Nahlásit
Roxana
takže to vypadá, že to neni placený, viď, že by se to dalo jenom převzít a předělat.....
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 09:24
- Nahlásit
ankaras
ne, vzhledem k reklame si myslim, ze jsou v te zdarma verzi ..
jinak ta slecna, je odsud z fora - kokrvnouzi (nevim, jestli je to puvodni autorka stranek, ale urco na nich delala)
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 09:25
- Nahlásit
Roxana
tak, že bych jí zkusila najít na foru? co si myslíš, zkusíme to? nebo se na to vyprdneme
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 09:26
- Nahlásit
ankaras
uz jsem koukala byla tu naposled v zari ... nejsem proti
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 09:29
- Nahlásit
Roxana
na tom webu taky v září , teď jak se jí dovolat, nebo teda spíš dopsat.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 09:57
- Nahlásit
Dobrý ráno...
ankaras
O Inu v nouzi vím že se o to nikdo dlouhodobě nestará, kdo se o to staral původně nevím, nikdy jsem si s nikým z toho webu nepsala. Pokud nedoženeš toho kdo to dělal nemáš sanci web převzít, protože nemáš přístupový heslo. Leda založit novej a to nevidím jako dobrou variantu....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 10:00
- Nahlásit
Fajka
no tak to je jasný s tim heslem , já právě myslela, že sis s ní psala, když ne, tak to je něco jinýho
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 10:06
- Nahlásit
Roxana
dotaz SOS!!!! Můžu dát Aldovi králičí hlavu i se zubama??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 10:06
- Nahlásit
ankaras
já právě myslela, že sis s ní psala,
ne fakt nepsala ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 10:07
- Nahlásit
Fajka
omýlek , tak snad se jí nějak dopíšeme a co fajuš?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 11:54
- Nahlásit
Fajka, ankaras
ahoj, tak to jsem to asi nejak popletla ja, mela jsem pocit, ze jsme se tu o tam na foru pred nejakou (hodne dlouhou) dobou bavily, takze se omlouvam za sum na dratech ..
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 12:06
- Nahlásit
Dania
dotaz SOS!!!! Můžu dát Aldovi králičí hlavu i se zubama??
nehiiim, ty brdo kralici hlava i se zubama .. no asi jako proc ne, ale ja bych se na to teda koukat nechtela
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 12:22
- Nahlásit
Roxana
Dania
no já vůbec !!! mam doma jednoho mýho broučka, teda dva
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 12:45
- Nahlásit
Roxana,Dania
Hoj, hoj, když jsme u bašty - jak je to se zadníma stehnama od kuřete? Křídla jsem jí dala, ale velký kosti nechci - jsou dutý. Na internetu najdu jo, všecho dejte, pak zas skoro nic nedávejte.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 12:47
- Nahlásit
Fajka
Ahojky, co Fajuška? Corča už má konečně pacinu dobrou. Včera dopolko byli s páníkem venku, tak to ještě chvilku barvilo, ale večer už to měla čisťonký. Takže zastřikujeme¨, na infekci to snad nevypadá. Ale tedy je to naprd, když je to na bříšku. Zkus vysvětlit psovi, že musí ležet.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 13:00
- Nahlásit
Laida
co má corry s packou?
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 13:08
- Nahlásit
ankaras
No, my jsme si domluvili s Fajkýšovýma prochajdu na víkend a když jsme chtěli v So volat, že přijedem, zašla jsem ještě do města a pánik šel venčit. Přišli mi naproti s říznutou packou - skákala ve sněhu a asi tam zas haranti hodili nějakou lahev, ale to pod sněhem nevidíš. Hluboký to nebylo, ale bylo to na bříšku a vždycky, když se zvedla a prošla, zase se to otevřelo. Teˇje to už fajn, ale tu naši mládež bych mlátila a mlátila. třeba i preventivně
Takže vychajdu jsme nakonec vzdali, aby jsme si ještě někam nešlápli a nepřinesli si infekci.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 13:14
- Nahlásit
Laida
to je škoda , ale to je vždycky tak, teda u mě , že když se na něco těšim, tak to nevyjde, ale bydlíte od sebe kousek, tak můžete kdykoliv , lepší než aby si fakt něco dotáhla
- teď už to má teda dobrý? neotevírá se jí to? jo, haranty já znam, jsem vám řikala jak jsem na ně zařvala, když běhali za náma a dupali mi na ayrin smradi a to teď ti ještě udělají zákony že se jich nesmíš ani dotknout
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 13:21
- Nahlásit
ankaras
smradi a to teď ti ještě udělají zákony že se jich nesmíš ani dotknout
To mi povídej
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 13:27
- Nahlásit
ankaras
My to s Fajkýšovýma máme kousek jen když jsme u rodičů, jinak z Litoměřic je to skorem 2 hoďky¨. Snad se tam brzy zase dostaneme
Co beruška, pořád ti tak roste? Chtěla bych ji zas vidět. Zkusím v tom únoru na vychajdu se dostat ať to stojí, co to stojí. Už máte všechno zařízené, zařizovatelky?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 13:30
- Nahlásit
Laida
prosim te, kosti davej vsechny syrovy!!!!! a nemusis se niceho bat Zvlast drubezi jsou relativne mekky, esli chces, muzes ji to zkusit nasekat na mensi kusy ..
jinak vareny (tepelne upravovany) kosti fakt neeeeee
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 13:35
- Nahlásit
ankaras
tvuj zajda je bozi taky sem mela zakrslacka ... bilyho
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 13:37
- Nahlásit
Roxana
Vařený bych kuřecí nedala - to jsem vždycky obírala, ale syrový můžu i ty velký? To mě trošku děsí, když pes chytí slepici, tak ale taky nevyhazuje stehna, že maj velký kosti, že?
Já su začátečník, ale až se naučím, budu radit druhým já, to budete koukat . Zatím se mnou mějte prosím strpení.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2009 13:51
- Nahlásit
Laida
ale prosim te, ja taky vsechno resila
syrový můžu i ty velký
ne muzes, musis
|