Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 08:42
- Nahlásit

inu
ahoooj , no tak já to zkusim zjistit, asi na těch stránkách bude nějakej kontakt, tak bych nejdřív písla tam jestli se vůbec někdo ozve

inu
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 08:46
- Nahlásit

ankaras
čauky, já myslím, že je dobrej nápad vzít ten web trochu do pácu

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 08:49
- Nahlásit

inu
taky si myslim, poněvadž jsem pakouš, co se nechce do všeho tak hrnout už, tak, ale tohle by mohlo být docela dobrý , na mejlíka jedho co tam mají jsem napsala, tak uvidíme, optáš se té dejavu? nebo jak je přezdívka?

inu
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 08:53
- Nahlásit

ankaras
ona má podle mě přehled o útulkách. Zkusím jí napsat mejl a uvidíme

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 08:54
- Nahlásit

inu
tak super

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 09:13
- Nahlásit

ankaras
inu v nouzi delala nejaka mlada slecna, ja jsem ji kdysi tez kontaktovala, je to dyl, ale neodpovedela, ale Fajka psala, ze pry si nejak psali, pry v poho... dejavu to myslim nedela, ale mozna poradi

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 09:20
- Nahlásit

Roxana
takže to vypadá, že to neni placený, viď, že by se to dalo jenom převzít a předělat.....

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 09:24
- Nahlásit

ankaras
ne, vzhledem k reklame si myslim, ze jsou v te zdarma verzi ..
jinak ta slecna, je odsud z fora - kokrvnouzi (nevim, jestli je to puvodni autorka stranek, ale urco na nich delala)

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 09:25
- Nahlásit

Roxana
tak, že bych jí zkusila najít na foru? co si myslíš, zkusíme to? nebo se na to vyprdneme

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 09:26
- Nahlásit

ankaras
uz jsem koukala byla tu naposled v zari ... nejsem proti

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 09:29
- Nahlásit

Roxana
na tom webu taky v září , teď jak se jí dovolat, nebo teda spíš dopsat.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 09:57
- Nahlásit

Dobrý ráno...

ankaras
O Inu v nouzi vím že se o to nikdo dlouhodobě nestará, kdo se o to staral původně nevím, nikdy jsem si s nikým z toho webu nepsala. Pokud nedoženeš toho kdo to dělal nemáš sanci web převzít, protože nemáš přístupový heslo. Leda založit novej a to nevidím jako dobrou variantu....

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 10:00
- Nahlásit

Fajka
no tak to je jasný s tim heslem , já právě myslela, že sis s ní psala, když ne, tak to je něco jinýho

Dania
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 10:06
- Nahlásit

Roxana
dotaz SOS!!!! Můžu dát Aldovi králičí hlavu i se zubama??

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 10:06
- Nahlásit

ankaras
já právě myslela, že sis s ní psala,
ne fakt nepsala ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 10:07
- Nahlásit

Fajka
omýlek , tak snad se jí nějak dopíšeme a co fajuš?

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 11:54
- Nahlásit

Fajka, ankaras
ahoj, tak to jsem to asi nejak popletla ja, mela jsem pocit, ze jsme se tu o tam na foru pred nejakou (hodne dlouhou) dobou bavily, takze se omlouvam za sum na dratech ..

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:06
- Nahlásit

Dania
dotaz SOS!!!! Můžu dát Aldovi králičí hlavu i se zubama??

nehiiim, ty brdo kralici hlava i se zubama .. no asi jako proc ne, ale ja bych se na to teda koukat nechtela

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:22
- Nahlásit

Roxana
Dania

no já vůbec !!! mam doma jednoho mýho broučka, teda dva

Laida
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:45
- Nahlásit

Roxana,Dania

Hoj, hoj, když jsme u bašty - jak je to se zadníma stehnama od kuřete? Křídla jsem jí dala, ale velký kosti nechci - jsou dutý. Na internetu najdu jo, všecho dejte, pak zas skoro nic nedávejte.

Laida
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 12:47
- Nahlásit

Fajka
Ahojky, co Fajuška? Corča už má konečně pacinu dobrou. Včera dopolko byli s páníkem venku, tak to ještě chvilku barvilo, ale večer už to měla čisťonký. Takže zastřikujeme¨, na infekci to snad nevypadá. Ale tedy je to naprd, když je to na bříšku. Zkus vysvětlit psovi, že musí ležet.

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:00
- Nahlásit

Laida
co má corry s packou?

Laida
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:08
- Nahlásit

ankaras

No, my jsme si domluvili s Fajkýšovýma prochajdu na víkend a když jsme chtěli v So volat, že přijedem, zašla jsem ještě do města a pánik šel venčit. Přišli mi naproti s říznutou packou - skákala ve sněhu a asi tam zas haranti hodili nějakou lahev, ale to pod sněhem nevidíš. Hluboký to nebylo, ale bylo to na bříšku a vždycky, když se zvedla a prošla, zase se to otevřelo. Teˇje to už fajn, ale tu naši mládež bych mlátila a mlátila. třeba i preventivně
Takže vychajdu jsme nakonec vzdali, aby jsme si ještě někam nešlápli a nepřinesli si infekci.

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:14
- Nahlásit

Laida
to je škoda , ale to je vždycky tak, teda u mě , že když se na něco těšim, tak to nevyjde, ale bydlíte od sebe kousek, tak můžete kdykoliv , lepší než aby si fakt něco dotáhla

- teď už to má teda dobrý? neotevírá se jí to? jo, haranty já znam, jsem vám řikala jak jsem na ně zařvala, když běhali za náma a dupali mi na ayrin smradi a to teď ti ještě udělají zákony že se jich nesmíš ani dotknout

Laida
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:21
- Nahlásit

ankaras
smradi a to teď ti ještě udělají zákony že se jich nesmíš ani dotknout
To mi povídej

Laida
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:27
- Nahlásit

ankaras
My to s Fajkýšovýma máme kousek jen když jsme u rodičů, jinak z Litoměřic je to skorem 2 hoďky¨. Snad se tam brzy zase dostaneme
Co beruška, pořád ti tak roste? Chtěla bych ji zas vidět. Zkusím v tom únoru na vychajdu se dostat ať to stojí, co to stojí. Už máte všechno zařízené, zařizovatelky?

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:30
- Nahlásit

Laida
prosim te, kosti davej vsechny syrovy!!!!! a nemusis se niceho bat Zvlast drubezi jsou relativne mekky, esli chces, muzes ji to zkusit nasekat na mensi kusy ..
jinak vareny (tepelne upravovany) kosti fakt neeeeee

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:35
- Nahlásit

ankaras
tvuj zajda je bozi taky sem mela zakrslacka ... bilyho

Laida
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:37
- Nahlásit

Roxana
Vařený bych kuřecí nedala - to jsem vždycky obírala, ale syrový můžu i ty velký? To mě trošku děsí, když pes chytí slepici, tak ale taky nevyhazuje stehna, že maj velký kosti, že?
Já su začátečník, ale až se naučím, budu radit druhým já, to budete koukat. Zatím se mnou mějte prosím strpení.

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Led 2009 13:51
- Nahlásit

Laida
ale prosim te, ja taky vsechno resila
syrový můžu i ty velký
ne muzes, musis

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání