| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 15:47
- Nahlásit
ankaras
tadši nechte to slunko zajít pani. Blicího smajla tu webmaséři eště nedodali
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 15:48
- Nahlásit
Roxana
no já vim, čert od malička , ale jak říkám, od čtvrtka změna jak blázen, kliďas, přijde, lehne, usne, leží , kouká, zavrtí ocasem musim s ní letět ven a pak napíšu podrobnějš
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 15:48
- Nahlásit
Fajka
no jako že bych já jo a ona nechtěla jo teda pani co si to vo mě myslíte
neeee ty si blpka
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 15:50
- Nahlásit
ankaras
kdyby byla trochu starsi, mozna by na ni mohlo lezt harani, ale to je jeste brzy .. tak na ni hod sem tam ocko, nahla zmena v chovani muze bejt nekdy skrytej zdrav. problem .. ale nechci strasakovat!!!! Urco to bude zas v pohode
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 15:55
- Nahlásit
ankaras
Nám tohle taky dělala. Zničeho nic se přestala šmajchlovat, skoro žádná radost, jen mávla ocasem, ani hlavu nezdvihla. Taky jsme se strachovali, co se děje. Jestli není nemocná a jak jsme za ní dolejzali. ! Za dva týdny naprosto vpoho. Jo a takhle znuděně nebo utahaně se chovala jenom doma, venku byla pořád ve svým živlu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 16:14
- Nahlásit
Laida
Ahojky.. tak s tímhle zkušenost nemám.. naše byla netykafka od začátku... ale už je to rodinná mazlička
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 16:49
- Nahlásit
Laida
jj, venku je to drak )) ale hlubokej sníh nám dává zabrat na fyzičku
Roxana
no, byli jsme na tom cvičáku jak jsem psala, když jsme tam přišli tak nás přivítala jedna jediná paní a nemohli jsme jí k ní prostě odstat,na piškotky nechtě,a vůbec, pořád jenom utíkala a schovávala se za mě, takhle to šlo celej cvičák, ale jak si jí všichni pohladili tak pusinky, šmajchlování.....vždyť si to viděla sama ted jsme šli venku a zase se hnala k jedný mamky známý kterou nikdy neviděla a hned na záda a štastná, fakt se to mění ze dne na den a jak ke komu, dneska je zase v pohodě, ale je prostě klidnější, zalehneme s ní dole v hale a oan leží !!! a nekouše a netrhá peřiny
jo a děkujeme, že se líbila je to fakt moje princeznička
- s hafanama je kamarádská, ale jak si hrajou moc drsně a ona začne být unavená tak už cení zuby ale ted se fakt zamilovala do zlatýho retrívra a málem mi skočila ten plot to bude asi náš ženich
- ale vidim třeba, že by k ní byl dobrej kamarád, aby se vybláznila s pejsanem, tuhle jsem jí řikala před našima :"Ayrinko, jedna paní v praze bude mít miminka a pro jedno ti zajedeme " a mamka : "no Iveto, na to ani nemysli, zbalim vám kufříky oběma a pojedete"
- jinak jsem taky myslela jakou mam doma prostě dominu a tak, že je tvrdá palice,.... abych to zvládla a ejhle, mam doma citlivku citlivou, nejhorší pro ní je když řeknu : "co jsem ti řekla" ani nezvýšim hlas a už zaknučí a jde
Fajka
jak jetam to téma s tim zakousnutim, je to divný,ayrin je muj první pes, ne jako muj ale prostě první pes o kterýho se staram mam o něj strach a chci ho vychovat a vidim i jaký dělam chyby a tak, před 4 měsícema jsem chtěla koupit babi s dědou pejska, malýho do bytovky, nechápala jsem proč jako ho nechtějí a tak,ael ted vim že bych v životě psa ani jiný zvíře nikomu nekoupila ! kdybych to udělala, byla by to jenom obří přežraná koule bez pohybu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 17:02
- Nahlásit
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 17:07
- Nahlásit
ankaras
oan leží !!! a nekouše a netrhá peřiny
a tak uz to neni taky to steneci drace, co tema jehlama musi rozdrbat vsechno, taky
s hafanama je kamarádská, ale jak si hrajou moc drsně a ona začne být unavená tak už cení zuby
jj, to znam, arisha zas svyho casu vrcela na vsechny psi, jako chlapy, a chtela na hrani jen fenky, ponevac nesnasela to muzsky vocuchavani, nebo mela nejaky duhovy vobdobi, nevim
ale vidim třeba, že by k ní byl dobrej kamarád, aby se vybláznila s pejsanem, tuhle jsem jí řikala před našima :"Ayrinko, jedna paní v praze bude mít miminka a pro jedno ti zajedeme " a mamka : "no Iveto, na to ani nemysli, zbalim vám kufříky oběma a pojedete"
mamka ma rozum ne fakt jako, ja te chapu, ale je to neco hoodne jinzho, mit dva psy, a tim spis dva vekove od sebe ne moc vzdaleny .. idealni je rozdil tak cca dvou, ale spis 4 let ...
ael ted vim že bych v životě psa ani jiný zvíře nikomu n
to je moc rozumny a chvalim
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 17:15
- Nahlásit
Roxana
nééé, to já bych strašně chtěla štěně ještě k ní, ale i kdybych chtěla sebevíc tak to ted neudělam, já ted musim zvládnout jednu akitu a dvě by na mě bylo moc a i na vycházkách ! moje výškové rozpoložení na to není stavěné a nemůžu si kupovat psíky k našim
akorát až budu odcházet, teda doufam bydelt do svýho tak nevim co budu dělat, já vim, ž ejí tady prostě nenecham, nemůžu to udělat, sice by jínic nechybělo ale nikdo by s ní nešel ven, nehrál si, jako pomuchlali byjí ale byla by sama venku na zahradě jako byla Alma, to jsem ještě netušila, co je pro psa všechno dobrý a tak , no ale zase jim jí odvézt, tak to nevim
a koupit jim štěně, to je stejný, zase možná bráchu to chytne a nějakýho toho jeho vysněnýho zlaťáka bych mu mohla přinést
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 17:28
- Nahlásit
Roxana
teď teprve jsem si přečetla mail. Se všim souhlasim , ne vážně, text je ok A jinak, s kým budeme v kruhu, no aby byla joo prdel, tak s tím importem
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 17:46
- Nahlásit
Roxana
tak já rozešlu ten mejl
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 17:54
- Nahlásit
Roxana
mohla by si dorazit na skype na chvíli?
|
moth
|
# Zasláno: 7 Led 2009 18:25
- Nahlásit
Roxana
Dania
Ankaras
Moc dik za pozvanku, uz som odpovedala !!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 18:39
- Nahlásit
moth
tak super, už jsem přečetla odpověď a budeme se těšit
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 19:49
- Nahlásit
ahojky holciny
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 19:52
- Nahlásit
Peta Minami
nazdáár.....je tu nějak prázdno....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 19:53
- Nahlásit
Peta Minami
vlk
no čau vy dvě, kde lítáte
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 19:54
- Nahlásit
vlk
To jo ale ja tu ted par dni nebyla a mela jsem co cist. Cinily jste se
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 19:56
- Nahlásit
Peta Minami
to je zvláštní, taky vždycky když tu nejsem toho moooře přibude......
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 19:57
- Nahlásit
ankaras
Ja nejak nestiham Je to desny... Ani si nesednu a uz je vecer a abych skoro za chvilku sla spat A dalsi den v prd...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 19:58
- Nahlásit
ankaras
přece s pejskama.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 20:15
- Nahlásit
Peta Minami
A dalsi den v prd...
zlatá slova, pani
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 20:28
- Nahlásit
lidičky, budu si objednávat svítící návlek na obojek, už tady probíhaly hromadný objednávky, tak kdyžtak písněte
http://jessie.pise.cz/85475-svitici-navlek-na-oboj ek.html
http://obchod.hafbezobav.cz/kat-182-Svitici-a-Refl exni-obojky.html
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 20:33
- Nahlásit
inu
zapadá sluníčko za vysoků horu
další den v prdeli chvala panu bohu......
ankaras
my máme na obojky blikátka.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 20:34
- Nahlásit
ankaras
Pani, prý jsou nejlepší bílý nebo modrý, červený jsou prej hůř viditelný. Kdy to budeš objednávat? To asi eště nebudu mít plyše doma, což?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 20:34
- Nahlásit
vlk
krásně zpíváš
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 20:35
- Nahlásit