Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:12
- Nahlásit

ankaras
prosim tě, jak vozíš Arišku v autě?
prvni tridou
no, na zadnich sedackach, do kufru se vleze fakt na knop ...
pasy mam, od greendogu, sem max spoko chvili trvalo, nez se v tom naucila (pripina se to do bezpecnostniho pasu sedadla, tak jak si v aute leha sem a tam, tak si to vobcac omotla i s tim autopasem kolem sebe), ale ted uz v poho ... ja sem klidna, ze je nejak zabezpecena a ona ma pohodli ..

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:12
- Nahlásit

Schiikusha
už docela dlouho a nikdy jsme si nic špatnýho neřekly, nebo snad jó??
né o ničem nevím...

znáte někoho, kdo jezdí na výstavy prohrávat
no tak znám spoustu lidí co tam jezdí jen proto aby se setkali se známými, na kukandu a je jim šumák jestli jsou třetí čtvrtý a nebo poslední.

Každej rád vyhrává, třeba alespoň jednou, je to radost.
tak vo tom žádná...

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:24
- Nahlásit

Roxana
a může si s tim i lehnout?
nebyl by lepší termín tý vycházky toho 21. ? dana nám prý píše mejla, protože toho 14 bude ten týden po výstavě tak jestli se třeba lidem bude chtít, možná se ani nikdo neozve

Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:26
- Nahlásit

ankaras
a může si s tim i lehnout?
jasne, prospi vzdycky celou cestu
nebyl by lepší termín tý vycházky toho 21. ?
hele asi vicemene i jo, pro nas je 21. ale asi nejzassi termin, ty dalsi uz pak asi bez nas ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:29
- Nahlásit

Roxana
asi by fakt byl lepší, tak počkáme, co nám danča pošle, prý nám píše mejlíka , tak já jí ty pásy objednam

Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:30
- Nahlásit

ankaras
asi by fakt byl lepší, tak počkáme, co nám danča pošle, prý nám píše mejlí
OK
tak já jí ty pásy objednam
hele nevim, asi pockej, az doroste, oni se objednavaji dle velikosti, ale ten L nebo co mame je fakt velkej, aby ti z toho Ayrus nepadala ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 12:32
- Nahlásit

Roxana
taky pravda, jenže co do tý doby, protože aby mi v tom potom chtěla sedět nebo je pak můžu prodat a koupit větší taky možnost

Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 13:41
- Nahlásit

ankaras
jenže co do tý doby no cece to jako moc nevim, kazdopadne aby mi v tom potom chtěla sedět to by snad nemel byt vubec problem, jsou to ksiry, vepredu vypodlozeny, takze se v tom "nesedi" Arisha uz ale byla zvykla na postroj z vejletu a stop, to je fakt ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 14:16
- Nahlásit

Roxana
tak uvidim, zase abych nečekala a nechytli mě "pomáhat a chránit"

Schiikusha
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 14:42
- Nahlásit

Nemůžeš si dát do auta mřížku, pak by tam mohla ležet jen tak a válet se tam, bez zamotání????? Ale někomu to do auta nejde dát. Kamarádka vozí psa ve předu před sedačkou, ale už se tam nevejdou, taky to musí nějak promyslet. Dávám holky dozadu a ony si hned lehnou a celou cestu spěj.

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 14:53
- Nahlásit

Schiikusha
jj, ayrin taky spí, spíš mi jde o ty policajty a o to aby mi pak někam nevletěla , mříž tam asi nenapasujeme a do kufru jí dávat nechci, to je snad ještě horší

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 15:01
- Nahlásit

ankaras
Já vozím Fáju v kufru a úplně v pohodě... leží si tam, má tam svůj prostor a je tam spokojená a já taky nemá tendence mě kecat do řízení a ani otravovat... krom toho mě to příjde bezpečnější v kufru než na zadní sedačce. Při prudkým zabrždění máš dvě řady sedaček co tě chrání. S pásem by to bylo určo ještě bezpečnější ale ten zatím nemam.

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 15:05
- Nahlásit

Fajka
já když jsem to dopsala tak jsem si vzpomněla že vozíš v kufru a že určo napíšeš
já neřikam že je to špatný, to chraň myslela jsem přímo náš kufr, tam si to nějak nedovedu představit

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 15:07
- Nahlásit

ankaras
já nevím jakej máte kufr???? takovej ten jako sedan co se zavře a není z něj vidět? Estli jo tak tam .... samo je to na pytel tam to nejde

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 15:10
- Nahlásit

Fajka
néé, my máme taky hatchbaka, nebo jak se to píše nějaký to písmeno mi tam chybí, ale když jí tam posadim, tak ani neuvidí ven i když ona by si taky hned lehla a spala by ale třeba mně to přijde na náraz horší, třeba když ti někdo zrovna vlítne do kufru a co si budeme povídat ayrin sedí se mnou vzadu halvně proto, že já tam jsem s ní spokojená

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 15:18
- Nahlásit

ankaras
aha.. no já jí vozila jako malý štěndo u sebe ve předu a když už sme se tam nemohly vejít tak šla rovnou do kuftu (to už viděla ven) a já seděla vzadu aby neměla tendence vylízat z kufru na zadní sedačky a když si zvykla tam tak už sem seděla normálka vpředu ona vzadu. Já jí to učila taky hlavně kvůli tomu abych s ním mohla jezdit sama, aby nekecala do řízení a nepotřebovala sem na ježdění se psem dalšího člověka co jí hlídá

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 15:22
- Nahlásit

Fajka
jj, to chápu, sice řidičák mam a snad někam dojedu ale nejezdim, protože máme s petrem auto a on ho potřebuje do práce takže já vlakem , takže sama se nějak nikam nehrnu

-čtu to ted s tim jak zakousnul toho hafana a četla jsem co si tam psala, tak to vypadá, že je jasný kde byl a je zakopanej pes, to je na vypráskání kožichu akorát s tim děděnim, myslíš že by to bylo pak u vás třeba stejný?

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 15:24
- Nahlásit

ankaras
No já vím přesně kde je zakopanej pes a hlavně vím že přesně jak píše Biliška některý věci už nikdy nedoženeš jen výchovou zmírníš následky důsledky a tak... A to dědění je taky pravda a bohužel i náš případ ...

Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 15:27
- Nahlásit

Ja myslim, ze na prvnim miste je bezpecnost at posadky nebo psuch ... viz kamosova zkusenost, co mu na posledni chvili brzdeni pred zajicem vletel ze zadni sedacky neupoutanej 30kg pes pres hlavovou operku primo do makovice .. on tri tejdny ve spitalu, pes zlamany zebra .. Tzn. bud do kufru za automriz (nekde jsou tu supr fota vod Tchore, myslim) nebo co nejpevnejsi bezpecnostni pasy na sedacky ...

Jo a Protect and Serve te budou buzerovat za cokoli si umanou

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 15:31
- Nahlásit

Roxana
Tzn. bud do kufru za automriz nebo co nejpevnejsi bezpecnostni pasy na

Jo jo já ten pás musím ještě dořešit s tím že jí ho provleču do kufru a tam připnu... mříž z určitých důvodů zásadně nechci...

Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 15:33 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Fajka
Jo jo já ten pás musím ještě dořešit s tím že jí ho provleču do kufru a tam připnu
no cece, to nevim, mozna mam jen blbou predstavivost, ale tohle asi nepude.
zas pokud psa do kufru, tak mriz je pojistka, ze kdyz to do tebe zezadu nekde napali, nebude ze psa fasirka ....

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 15:34
- Nahlásit

Roxana
normálka spodem pod sedačkou úplně v poho už sem na to koukala

Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 15:36
- Nahlásit

Fajka
nevim, fakt si to neumim predstavit .. coz ale neznamena, ze to nemuze fungovat .. ale minimalne s tim mym by to asi neslo ..

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 15:38
- Nahlásit

Roxana
no mezi vrchním a spodním dílem sedačky jsou přece samostatný a tudy se to dá provlíknout... ale vpoho já už vím jak a ty to nepotřebuješ páč Azorek na hambě nejezdí

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 15:40
- Nahlásit

Fajka
jenže já nevim, Ayrin třeba od mrňava zvykam a tak, ale poslední týden se bojí všeho, ale snad komplet fakt všeho i toho čeho se nebála, tak ted nevim jestli to lámat přes koleno a ještě víc jí někam tahat, protože tadyopravdu moc lidí nepotkáme a nebo jí dát čas Laidík psala, že takový období taky měli a že odšumělo, ale jestli neodšumí tak jí do kruhu v Brně ani nedotáhnu a sáhnout na sebe nenechá vůbec

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 15:43
- Nahlásit

ankaras
težko říct ... moje zkušenost je, že na co sem jí nechávala čas to neodšumělo samo vůbec a pak sem to horko těžko doháněla. Dneska bych to udělala úplně jinak ... ale každej pes a páníček je jinej, že jo..... je to těžky no

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 15:43
- Nahlásit

IMHO LOL a nebo radějc ROFL.

Pro ty, kdo chápou, tak chápou, pro ty, co tenhle příspěvek nechápou, ať ho radši nechaj bejt, nechci tu zase rozpoutat nějakou válku.

Ale ať si radši každej hrábne do svýho svědomí, než si začne montovat svatozář u palice.

Mějte se, jdu psát mejly mým milovaným englánům..

Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 15:44
- Nahlásit

ankaras
Ayrin třeba od mrňava zvykam a tak, ale poslední týden se bojí všeho, ale snad komplet fakt všeho i toho čeho se nebála, tak ted nevim jestli to lámat přes koleno a ještě víc jí někam tahat, protože tadyopravdu moc lidí nepotkáme a nebo jí dát čas Laidík psala, že takový období taky měli a že odšumělo, ale jestli neodšumí tak jí do kruhu v Brně ani nedotáhnu a sáhnout na sebe nenechá vůbec
hele, to je divny, co sem ji videla, tak se mi libila prave tou svoji certovskou povahou prozkoumat a jit do toho .. a libila se mi moc (a co jsem cetla, francouzaka pres moc urcite Fajce nedala )
to budou snad nejaky erupce na slunci, fakt myslim, ze je vsechno jiny nez bazliva ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 15:46
- Nahlásit

inu
no inuš mně jenom svítá, nic víc, asi bude tuhá zima

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 15:46
- Nahlásit

Roxana
a co jsem cetla, francouzaka pres moc urcite Fajce nedala
no jako že bych já jo a ona nechtěla jo teda pani co si to vo mě myslíte

Mě právě přišla taky že je v poho jak sem jí viděla

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání