| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 13:04
- Nahlásit
inu
Jooo ?????? já nevím, bo to v téj vikipedii bylo anglicky a to nejni nic pro mě.....ale zařadím to teda do užšího výběru....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 13:34
- Nahlásit
vlk
Uzume je bohyně úsvitu a změny..... blá blá blá
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 13:41
- Nahlásit
inu
bohyně změny...to sedí, život se šibou už nikdy nebude stejný jako před ní......
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 13:42
- Nahlásit
vlk
a máš vybraný
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 13:45
- Nahlásit
inu
te´d ještě aby to schválila chovatelka.....a hlavně aby se konečně podařilo někoho nakrejt.... ta co jsem měla mít od ní štěně letos nakonec nezapadla.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 13:53
- Nahlásit
vlk
držím palce
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 13:55
- Nahlásit
inu
držím palce
...doktore, tak to su klidné.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 13:58
- Nahlásit
vlk
pani, spíš řekněte Fajce, já su, jak známo, blbý vorákulum
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:10
- Nahlásit
inu
šak zatím nic neorákuluješ.... jen držíš palce,až začneš věštit, tak se začnu bát.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:16
- Nahlásit
vlk
vono je v mym případě rizikový i to držení palců
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:23
- Nahlásit
inu
no šak ono to jednou vynde, jak to nebude na U tak aspoň na V, není boha aby nějaká šibice neměla holku.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:28
- Nahlásit
vlkinu
je to dobrý, ayrin nic neni, drbla mi rukavici
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:42
- Nahlásit
Může bejt v těchhle mrazech pokojovej pes s napůl vylínaným kožichem dvě hodiny venku ?? Když je teda pořád v pohybu ??? Kvijová na zahradě křepčí s vlčandou, chlupy mají zježené a zmrzlé, ale obě odmítají jít domů a ohromným gustem se perou v závějích.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 14:52
- Nahlásit
vlk
tak když to nevadí jí tak snad jo pak jí pořádně zabalíš
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 16:31
- Nahlásit
zdravim,všechny,ty japončíci se snad zbláznili,všichni odhazujou kožichy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 16:42 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
,ty japončíci se snad zbláznili,všichni odhazujou kožichy
Nám už zase roste novej
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 16:46
- Nahlásit
Fajka
nám taky ale jsme jyk když mají prašivinu,no jsou to krasavice,nelínaj akorát bílý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 16:49
- Nahlásit
Cujinka
jako všude se píše že akity línají dvakrát do roka a Fajuš to stihla letos třikrát je vidět že člověk nesmí všemu věřit
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 16:51
- Nahlásit
vlk
Může bejt v těchhle mrazech pokojovej pes s napůl vylínaným kožichem dvě hodiny venku ?? Když je teda pořád v pohybu ???
urcos
choulostiva dobrmani holoprdka je taky venku bez problemu .. dulezity je to, ze se hejbe a nesedi nebo se nevali
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 16:59
- Nahlásit
Cujinka
my hozatim máme ocas celej zmrzlej
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 17:00
- Nahlásit
Fajka
všude píšou,že se má fena odčervit v polovině březosti a taky to neni pravda,říkal náš pan doktor
Roxana
naše holky akití jsou teď holotělky a ta velká nešla v noci ani do boudy a spala venku na sněhu,nenechala se přemluvit
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 17:01
- Nahlásit
Roxana
tak ode dneška sníh milujeme
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 17:03
- Nahlásit
ankaras
jak jsme včera jeli k tomu doktoru,tak jsem ji vykartáčovala a když jsme tam dojeli tak byla zase jako dikobraz a všude to lezlo ale teď má na novej kožich schováno v autě
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 17:14
- Nahlásit
Cujinka
všude píšou,že se má fena odčervit v polovině březosti a taky to neni pravda,říkal náš pan doktor
hele, to mas asi co doktor, to nazor .. mit narozeny stenatka uz zamoreny skrkavkama nebo jit do rizika poskozeni miminek odcervovakem (nektery prostredky se proste nemaji/nesmi pouzit)
naše holky akití jsou teď holotělky a ta velká nešla v noci ani do boudy a spala venku na sněhu,nenechala se přemluvit
asi je to taky ledni medved tak hlavne at se nenastydne ..
ankaras
a copak??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 17:18 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Já mám taky mědvěda.. zimního ledního a tváří se jak tydýt
TadyURL
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 17:19
- Nahlásit
Roxana
on říkal,že když je odčervená před krytim tak je to v pohodě a pak 14 dní před porodem použít stronghold pipetu,je lepší a jistější i pro miminka,v těhotenství ani u člověka neni dobrý něco brát,teď babo raď,by se člověk z toho po..al
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 17:22
- Nahlásit
Fajka
Cujoši ten kožich shodí ještě jednou po porodu,to vypadala ani na to nechci myslet,ale taky to neni hned a pak najednou koukáš a na dvorku cizí pes,jsou k nepoznání
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 17:24
- Nahlásit
Bry den,
Roxana
tak jak ty, ozves se?
Cujinka
on říkal,že když je odčervená před krytim tak je to v pohodě a pak 14 dní před porodem použít stronghold pipetu,je lepší a jistější i pro miminka,v těhotenství ani u člověka neni dobrý něco brát,teď babo raď,by se člověk z toho po..al
Ja jsem nazoru do brezi feny nic necpat (ani pipetu), nejdulezitejsi pece o fenu by mela byt dlouhodobe PRED nakrytim - tudiz fena pravidelne odcervovana a naockovana, ve forme a fit.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 17:24
- Nahlásit
Cujinka
Cujoši ten kožich shodí ještě jednou po porodu
a to on jí mezi tím háráním nakrytím a porodem ještě stačí narůst kožich? kterej pak shazuje?
To je celkem mrhání energii...
Vylínaný k nepoznání teda jsou, to je fakt...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 17:25
- Nahlásit
Cujinka
teď babo raď,by se člověk z toho po..al
jj, to je presne vono, stejne se za svy fenule musis rozhodnout sama ...
když je odčervená před krytim tak je to v pohodě
no uz mi parkrat bylo receno, ze progesteron v brezosti aktivuje larvy skrkavek, ktery pak projdou placentou i do mimisu ... odcervovak (pred krytim) pry pusobi pouze na ty ve strevech, ale ne na larvy jinde v tele, kazdopadne dva tejdny pred porodem je asi rozumny + odpovidajici pripravek (drontal fakt asi neee)
Fajka
Já mám taky mědvěda.. zimního ledního a tváří se jak tydýt
booooooziiiiiiiii
presne to mam doma
|