| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:20
- Nahlásit
ankaras
týká se Roxany , tak to tady nechci nějak vytahovat
proc? jestli se ti neco nezda, klidne to tady napis .. reknu ti k tomu svy, nic neskrejvam a za nic se nemusim stydet
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:21
- Nahlásit
Roxana
já vim, ale nechci to tady znova rozjíždět a myslim si , že jde o kravinu, tak já ti napíšu na mejlíka jo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:21
- Nahlásit
Roxana
tak to si nemyslim
si jako nemyslíš že tu jsme rozumný a integigentní lidi boco?
Já si to teda myslím
Janiii
teda že já to vaše forum taky prolouskám?
klidně aspon zjistíš že sem byla chvílema fakt dost zoufalá ... myslím jako z tý mojí čuby
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:22
- Nahlásit
ankaras
jak chces ...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:22
- Nahlásit
ankaras
ahááá, tak to nic....
Roxana
nebo plivnout na druhy
to je ono, já třeba nikdy netušila jaká je mezi akitářema zášť.... pak jsem pročetla pár návštěvních knih jen jsem nestačila čučet co se v psím světě děje....
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:24
- Nahlásit
Fajka
si jako nemyslíš že tu jsme rozumný a integigentní lidi boco
ty, myslis, ze sme tynteligentni?? no nevim
Já si to teda myslím
ja to myslela vseobecnejc .. myslim, ze nekdo se treba necha presvedcit, a druhej neustoupi ani vo pid .. a taky nemuseji bejt kamaradi vsichni se fsema, ne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:28
- Nahlásit
Roxana
Já si nemyslím že sme ty nejinteligentnější ale jako něco v tý hlavě krom pilin snad máme ne?
myslim, ze nekdo se treba necha presvedcit, a druhej neustoupi ani vo pid ..
jo to jo a někdo třeba tay toho druhýho pochopí až časem
a taky nemuseji bejt kamaradi vsichni se fsema, ne
ale to já netvrdím že musí být nutně všichni kamarádi .. ale že pokud člověk chce tak se může pobavit i s člověkem kterej má jinej názor, věci dělá úplně jinak a je to třeba pro mě konkurence ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:28
- Nahlásit
Roxana
tak snad to pochopíš jsem to napsala, nešlo o větu co si napsala ty, ale někdo tobě, za tu bych i dala ránu
Fajka
však povídej jak tě Fajunka zlobí, si to ráda poslechnu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:29
- Nahlásit
ankaras
však povídej jak tě Fajunka zlobí, si to ráda poslechnu
si to přečti zpětně..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:30
- Nahlásit
Fajka
budu na tom muset zamakat
vlk
tý jo, taky už jsem chodíš nějakej ten pátek vid? tak to já jsem tady nováček oproti Vám všem
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:32
- Nahlásit
ankaras
no, nějakou dobu už jo.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:34
- Nahlásit
Roxana
ty si poslala společnýho mejla?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:35 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
vlk
já třeba nikdy netušila jaká je mezi akitářema zášť
to mas fsude ... kdybys to videla u dobrmankaru nebo rotvikaru, to bys taky koukala ... ale dyk je to i v normalnim beznym zivote, v rodinach, ze si lidi kolikrat nemuzou prijit na jmeno .. holt lidi sou lidi ..
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:39
- Nahlásit
Fajka
ale precedo, si rozumime
ad ta inteligence - no ja neviiiiim, ale doufaaaaaaaam
ankaras
du na maila, ale vis co, ja toho docela dost vydrzim
ty si poslala společnýho mejla?
to neeee ja, Danca, pokud vim
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:39
- Nahlásit
Roxana
to je fakt, kámoška od dalmatinů a druhá od basetů tvrdí to samý......já nechovám ani nevystavuju, takže to jde nějak mimo mě, ale u šib je myslím celkem klid..... ale možná se taky pletu
|
Schiikusha
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:42
- Nahlásit
Ahoj všechny
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:43
- Nahlásit
Roxana
ale precedo, si rozumime
no tak super tak aspon máme společný druh pilin
vlk
já nechovám ani nevystavuju, takže to jde nějak mimo mě, ale u šib je myslím celkem klid..... ale možná se taky pletu
já myslím že tomožná bude všude stejný.. všude proti sobě budou nějaký tábory a tím že se zviditelníš a budeš jezdit na výstavy nebo různý akce k tomu přičichneš blíž
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:46
- Nahlásit
Fajka
já už nemam ani piliny, včera jsem je dosypala králíkům do králíkárny , víš, aby jim nebyla zima
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:47
- Nahlásit
Fajka
já jezdím jen na klubovky neb tam jednou za rok potkám stejně prdlý lidi jako já a tam je naštěstí klid......zatím
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:48
- Nahlásit
myslím že tomožná bude všude stejný
můžu potvrdit
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:49
- Nahlásit
Janiii
takže i u berníků? tak tam to musí vypadat ještě líp, tam je vás mnohem víc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:50
- Nahlásit
ankaras
já už nemam ani piliny, včera jsem je dosypala králíkům do králíkárny na tak ještě zbejvaj ty v hlavě
vlk
já jezdím jen na klubovky neb tam jednou za rok potkám stejně prdlý lidi jako já a tam je naštěstí klid......
aaaaa že bych pořídila šibu
|
Schiikusha
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:50
- Nahlásit
Proč myslíte, že je mezi akitářema nějaká zášť????? Málo lidí pamatuje co tady mezi akitářema bylo dříve, to že si občas někdo do někodo rejpne to je jen zatím slabý kafíčko, buďte rádi, že je to tak jak je, nechtěla bych aby to bylo jako dříve.....před tak 10 lety........ale to je všude stejný od rasy k rase. Motám se kolem psů už od dětství, teď je psů všude na výstavách hodně a to je taky dobře, samozdřejmě víc psů víc závisti víc všeho.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:57
- Nahlásit
Schiikusha
Proč myslíte, že je mezi akitářema nějaká zášť
my si to nemyslíme .. my to vidíme
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:59
- Nahlásit
Schiikusha
ono i to rejpání je někdy protivný. uznej že bez něho by to bylo mnohem lepší....
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 12:00
- Nahlásit
ankaras
mas odpoved
Schiikusha
Proč myslíte, že je mezi akitářema nějaká zášť?????
stejan jako u jakyhokoli jinyho hobby, kde maj lidi i ambice a emoce ...
teď je psů všude na výstavách hodně
no on castecne to zlo pochazi i z tech vystav, ponevac ten cirkus, co kolem toho jede ted, nema obdoby, ale nedelam si iluze, ze to nekdy bylo jinak ... jen prave tim, ze tech psu i lidi kolem toho je ted vic, tak se to asi vic prerozdeli ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 12:02
- Nahlásit
Roxana
jooo, už jsem četla souhlasim a o tom co se tam psalo, tak to mi přijde hrozně roztomilý, ještě s tim úsměvem od ucha k uchu jak je to s tou vycházkou? já vůbec nic nevěděla, než mi přišel ten mejl snad mě tam vezme petr nebo donutim naše, oni říkali že by chtěli vidět víc AA pohromadě, protože nevim jestli mi petr týden po brně pojede sem
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 12:05
- Nahlásit
ankaras
jak je to s tou vycházkou?
no zatim prvni nastrel, jako esli vubec bude zajem a tak ..
snad mě tam vezme petr nebo donutim naše, oni říkali že by chtěli vidět víc AA pohromadě, protože nevim jestli mi petr týden po brně pojede sem
tak uvidis, jinak samo pokud se dopravis do Prahy, tak muzem jet spolu, ja teda musim jeste prehlasit kchar, ale to snad stihnu ...
|
Schiikusha
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 12:07
- Nahlásit
Fajka
A co třeba, známe se, teda jestli to můžu takhle říct, už docela dlouho a nikdy jsme si nic špatnýho neřekly, nebo snad jó?? A to, že jeden pomlouvá druhýho, to je všude stejný, všichni ti co jezdějí po výstavách chtějí samozřejmě vyhrávat, proto se děje to co se děje, ale jsou i horší věci.........dříve když někdo přišel na výstavu se psem ,který byl mnohem lepší než ty co tam do té doby chodili tak ho doslovala zlikvidovali - třeba už dopředu zajistili jeho špatný výsledek Dkk apod. to se už naštěstí teď neděje. Chodím už rok bez feny na výstavy tak mám dost času pozorovat, jak kdo komu závidí a kdo koho pomlouvá,ale to jsou malichernosti, když mě chce někdo pomluvit, tak to stejně udělá, moc si z toho hlavu nelámu. Taky jsem četla nedávno, že někdo závidí druhým tituly, nebo, že to někdo nedělá pro tituly.....bláboly.......znáte někoho, kdo jezdí na výstavy prohrávat????? Každej rád vyhrává, třeba alespoň jednou, je to radost.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 12:08
- Nahlásit
Roxana
prosim tě, jak vozíš Arišku v autě? máš na ní ty pásy? potřebovala bych je objednat, ale nevim jestli to je na velikosti nebo jak
|