| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:21
- Nahlásit
inu
tak chlapovi jednu flákni aby se mu rosvítilo...... Yume je senzační jméno
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:24
- Nahlásit
vlk
zkusím ho překecat na Ookii yume = Velký sen.
Vlk se nažere a koza, eh, plyše se bude moct jmenovat Yume
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:26
- Nahlásit
Fifi
vono na těch webovkách jsou bohužel bludy a webmasér, co jsem slyšela, se nějak nemá k tomu s tím něco udělat, takže těžko říct, který vrhy patřej jakýmu páru. Občas má vrh jako otce i matku uvedenýho stejnýho psa, respektive fenu ! = samoplození?
Já vím, že to nebylo mířený na mě, já se prostě jen nechci chovatelům montovat do řemesla a případnýho svědomí. Prostě chci bejt především majitel a co bude dál, to se uvidí..
Jeje, dva měsíce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:28
- Nahlásit
inu
= samoplození?
Deleni!
Jeje, dva měsíce
No dobra, tak padesat dni. Zni to lip?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:32
- Nahlásit
Fifi
dělení? To nejde, to by totiž v tom vrhu musely bejt samý, už hezky vzrostlý Hanuše
To zní stejně, mě to eště napůl pořád nedošlo
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 16:15
- Nahlásit
inu
Ookii yume = Velký sen.
... to zní hrdě, fááákt hodně dobrý jméno teď ještě aby se líbilo chlapovi.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 16:29 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
vlk
no, to si myslím, že se mu asi líbit nebude
Ale vono to O je takový fakt blbý písmeno a nechci se uchylovat k anglikanismům
(viz například fenka Besuto = nejlepší, přitom je to jen anglický slovo Best, upravený tak, aby to uměl říct i Japonec.
přitom japonsky se to řekne např. Ichiban )
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:11
- Nahlásit
inu
tak se domluv s chovatelkou a jemu řekni že ho tak pojmenoval u ní a bude vymalováno....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:12
- Nahlásit
vlk
to už nejde, on ví, že si ho můžem pojmenovat sami A ví, že to pí chovatelka nechá na nás Nemůžu ho vynechat, vobčas budu potřebovat, aby venčil
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:19
- Nahlásit
inu
to už nejde, on ví, že si ho můžem pojmenovat sami
ahá, tak to je blbý.... tak mu nějak zalichotit že to vlastně vymyslel on a jak je čikovnej, na to chlapi většinou slyší....
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:27
- Nahlásit
Hoj holky, my sme tuna
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:27
- Nahlásit
vlk
to jo, ale ten můj nejní blbej. Tohle na něj nezabírá
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:33
- Nahlásit
inu
tak hodně štěstí při výberu jména, snad ho nějak ukecáš....
já měla doma vola kterýmu stačilo zahrát na jeho ego a bylo po mým a on si bláhově myslel jak není skvělej, ale časy se mění.....
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:37
- Nahlásit
Co tedy toho 30. prosinca? V kolik chcete vystartovat a jakou trasou se tedy vydáme? Pokud stále plánujeme ten Skalák, mohli bychom se sejít nejlíp v Turnově a pak bychom vás odvlekli na rozhlednu Hlavatice, dál přes Valdštejn - tam se i něco na zahřátí k pití najde, Skalákem k zámku Hrubá Skála (taky krásné vyhlídky kolem) a zpátky bychom to mohli vzít přes horolezecký hřbitov do Sedmihorek a spodní cestou zpátky. Tahle trasa pomalým tempem počítám tak na 4 - 5 hoděk. Nebo můžem na celý den a po hřebeni se dokotrcat na Trosky a zpátky - taky krásná cesta, ale časově je to už celkem náročnější. Kdyby byl malý okruh někomu málo, můžem zavítat ještě směr Dolánky na další dvě hoďky podél Jizery. Návrhy sem
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:41
- Nahlásit
vlk
No, vzhledem k tomu, že si pejska budu platit já, tak stejně asi nakonec dospějeme k nějaké dohodě
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:49
- Nahlásit
inu
..a v v vo vo tom to je.... už se těším na fotky plyšete, si ráda prohlížím obrázky medvídkoidů.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:07
- Nahlásit
vlk
pí chovatelka slíbila photos a já tam určitě před vodběrem zajedu, takže trošku inugóju zahltím
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:30
- Nahlásit
Laida
Ahoj Laidíku.. já sem pro... ale musíme brát ohled na štěníky
JInak ted sem byla projít trasu u nás kolem Černé Studnice co by se taky dala a je tam sníh tak vydržte du se najíst rozmrznout a za chvilku sem hodím návrh i s fotkama...
Za chvíli sem tu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:31
- Nahlásit
Fajka
taková soukromá putovní procházka?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:33
- Nahlásit
inu
Né není soukromá.. je veřejná... loni byla premiéra na Ještědu a letos jdeme podruhé.. přijít může KDOKOLIV s jakýmkoliv plemenem.. nejsem rasista
du jíst..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 18:36
- Nahlásit
Fajka
brou chuť
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 19:28
- Nahlásit
Laida
Roxana
ankaras
ariška
Aldíkovci
+ kdo chce
Takže můj návrh je teda... Prochajda kolem Horní černé studnice což je 5 km od Jablonce nad Nisou (cca 100 km od Prahy) Cesta až do Jablonce po holé asfaltce pak cca těch 5 po ujeteém sněhu. Jinak procajda po vrstevnici směrem na Horní černou délka 6 kiláků (po cca 4 kilákách cesty po rovině v lese je první záchytný bod kam by se dalo nacpad se do hospůdky i se psama (pokud tam nebude narváno) pak cca 1,5 kiláku dokopečna nahoru na věž + hospůdka (dneska sem viděla lidi co tam lezli i s psama do vnitř tak snad by se dalo ukecat a vzali by nás též. Za mírný poplatek se dá vlést na věž (při počasí jak dneska je vidět daleko... Jizerky Krkonoše Ještěd atd...) no a pak zpět na dolní černou na parkoviště je to další cca 3 kiláky z kopce. Pokud by štěnda už nemohla (Aldo Ayrin) tak moje drahá půle která se nerada prochází by byl připravená jako rychlá spojka k odvozu z hospody číslo 1 na Beranech nebo se dá dojet až nahorní na věž...
Sněhu zhruba 10 centimetrů vlese možná víc... zasněžený stromy celkem dost prostor na vyblbnutí a focení na sněhu
Ještě by se dalo na dolní černé ve vinárně a penzionu Hořec domluvit že by kvůli nám otevřeli ale to by musela být pak jistota že tam dorazíme (je to asi 300 metrů od parkoviště) a dáme jídlo... ale to se dyžtak musí domluvit na pevno .. měli by otevřeno asi jen kvůli nám a tak by bylo blbé kdyby jsme tam nakonec došli třeba jen 3 na čaj
Jo a ještě .....beru to jako možnou alternativu pro ty co chtějí na sníh... Jizerky budou přecpaný lidma tak tam bych to moc nedoporučovala....
JInak pokud bude hlasování já sem pro Skalák
Fotky soukám na rajče budou hned ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 19:33
- Nahlásit
Fotky ..
http://fajka.rajce.idnes.cz/Prochajda/
Takhle to u nás vypadalo dneska přes den ....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 19:35
- Nahlásit
Jé, ta fotka je! :-*
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 21:07
- Nahlásit
Fajka
Laida
a další
Varianta Skalák se nám zdá poněkud náročnější pro štěníky, mně se líbí Horní černá s tím, že v případě nouze to vidím na odvoz z věže
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 21:39
- Nahlásit
michal1
Klídně... halt vás láká ten snížek že jo .... když tak dejte hlasovat a písně te mě zejtra na mobil at můžu napsat Arišce se šibou a Evě.... já tu zítra celý den nebudu
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 21:59 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Ahoj vsem, zdravim po svatcich, snad jste si je krasne uzili stastne a vesele
Ja se dolecuju z chripjazny, ale do UT uz budu snad v cajku, tak se budu tesiti na wejlet!
Ad hlasovani - ja bych byla spis pro ten Skalak, ten se pro mrnouse urco zkratit taky da, je to o dost bliz a last, but not least - do Skalaku bychom dorazily i s Fifi a jeji erdeli casti smecky!
A jeste mala poznamka pro inu - ja vim, ze se tesis na stenatko a je to pro tebe to jediny a nej, na druhy strane neni treba brat si vse smrtelne osobne ... Svym zpusobem chapu i tvoje ruzovy brejle, kterejma ted vidis, resp. pak delis svet na cernej a bilej, ono to sice tak neni, ale urcite si svoji pravdu a nahled za nejakou dobu najdes sama ... a ujistuju te, ze moth velmi dobre vi, co a proc rika, samozrejme to neni vzdycky vsem pochuti, na druhou stranu me ted napada, ze to je pozice, kterou uz asi taky znas ... No nic, samo preju hlavne hodne stesti s malym, at je v poradku a roste ti do zdravi a pohody
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:05
- Nahlásit
tak jsem tady, no já bych byla pro návrh fajky asi, protože nevim jestli ten Skalák štěndové zmáknou
5 hodin chůze Ayruna asi ještě nezvládne, jsou nám zatím 4 měsíce, tak nevím
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:10
- Nahlásit
ankaras
Tak se to zkrátí nějak .. jak píše Roxy a přizpůůsobí se to štěndům
Ale jak chcete mě je to jedno...
Roxana
Ahojda půjde i Fifi? Super se těším že ji taky poznám
|