Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:07
- Nahlásit

vlk
jen aby to nebyl hermafrodit

moth
ne, nemám tu knihu. A nemyslím si, že jakákoliv kniha je 100% pravdivý zdroj informací. Viděla jsem akorát AKIHO časák, z něhož přítel s mou malou pomocí překládal informace o posuzování..
Fakt nevím, co tě tak rozčílilo.. a tak se radši na chvíli vodmlčím, začíná tu bejt dusno..

moth
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:10
- Nahlásit

Ja som tu radila, ako treba hladat knihy, len bohuzial nikto na to nereagoval!!! V Rakusku nic nezozenies, tam boli AA na pokraji vyhubenia podla nemeckeho vzoru, kde ale nastastie existoval klub mimo FCI, ktory chranil AA aj v ich nepriaznivej dobe ... A kup si tu knihu, mozno ta obohati o dobre myslienky, pritom ju napisali japonci ne americania a tiez si kup knihu od Angeliky Kamerscheid Lammers, ktora sice zacinala s AA ako inak, postupne presla na AI, ale nikdy nezanevrela na AA a nepise o nich ani absurdity!!!

moth
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:14
- Nahlásit

Rozculuje ma jedina vec, ze AA sa uz takmer 10 rokov moze pod FCI ukazovat ako uznane plemeno a stale sa o tomto plemene pisu bachorky, nezmysly! Ak vies dobre po japonsky skus kontaktovat cez WUAC pana Kamisata a uvidis, ze kniha o ktorej pisem je pravdiva - ja som sa s nim stretla v roku 2004 ked sa vzdal svojej funkcie prezidenta WUAC ... Knihy mozno nie su vsetky pravdive, preto si treba vyberat, ktore si kupis!!! Ale vzdelavat sa treba ... a ked uz budes v Japonsku navstiv aj Akita muzeum, asi to bude pre teba tiez prinosne!!!

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:16
- Nahlásit

inu
jdu vzít psiska vyřádit do závějí, jak dorazíme tak zas nakouknu jestli NĚCO....

moth
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:18
- Nahlásit

Ja mam pani Hamplovu rada, dala mi hodne informacii, ale v istych veciach s nou nesuhlasim ... a nechapem ako moze take nezmysli zverejnovat, ked mi v roku 2000 ukazovala katalog z AKIHO vystavy, kde boli aj fotky vystavovanych psov a boli tam pinto psi, ciernobiele, cervenobiele, s ciernymi maskami ... a japonci ich neimportovali, len sa tam zachovali ...

inu
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:22
- Nahlásit

moth
a som tu radila, ako treba hladat knihy
Tak ta diskuze mě asi minula.. občas nestíhám číst, tak něco přeskočím.
Knihy se snažím shánět tam, kam cestuju a v jazyce, kterýmu porozumím (což je v podstatě NJ a AJ). V německým jazyce knih vyšlo několik, dá se to dohledat přes google. Až budu mít kartu, s kterou se dá kupovat přes net, nechám si to poslat (i když to česká pošta nejspíš zdevastuje..)
AA nepovažuju za méněcenné plemeno, stejně jako takzvaný psy "mezi chleby", vybrala jsem si AI, protože jsem se k ní dostala jako první, znala jsem dřív víc lidí, co ji mají (zatímco lidi, co maj AA znám v podstatě akorát odtud). Absurdity se publikují ohledně každého plemene.
Já *bojuju* za všechna plemena, které mám a znám (víš, jaký absurdity se dějí kolem "obyčejných NOček?) a to tím, že mám psa, na kterýho si lidi můžou sáhnout, můžou se zeptat, může si hrát s jinejma psama, sbírám bobky, nosí náhubek, učím ho aby si uměl vzít pamlsek jemně a nedivočil, protože to některý lidi děsí. (a teď, co je v pubertě to jde ztuha, neposedí )

Pokud chceš plemenu prospět, choď s ním mezi lidi. Pokud je někde na netu nějakej blábol, kontaktuj autora stránek nebo se můžeš pokusit uvést vše na pravou míru na svém webu...

inu
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:26
- Nahlásit

vlk
OKI

moth
Ty ale píšeš o AA a o těch já toho moc nevím. AA a AI jsou totiž dvě odlišná plemena. Báchorky jsou i o AI - plovací blány mezi prsty, musí se s nima todle a támdle to.

Ja mam pani Hamplovu rada, dala mi hodne informacii, ale v istych veciach s nou nesuhlasim
No vidíš a to je to, o čem jsem psala. Přesně tak.
Tak jí prostě napiš, s ní se mluvit dá. A vsaď se, že to opraví, pokud máš pravdu. (Pokud teda se umoudří ten její webmástr )

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:27
- Nahlásit

inu
vlk
Fajka
Michal1

no čau, jsem probuzena, probudila mě ayrin skokem do mého oka bylo to moc příjemný

- jinak sníh žádnej, takže výletík naplánujte někde u vás nahoře, at se na tu bílou hmotu můžu taky jednou za pár let podívat

inu
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:29
- Nahlásit

ankaras
nakopni mě: ty jseš z kama?

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:30
- Nahlásit

inu
los Plzňos

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:36
- Nahlásit

inu
emílek letí k vám

inu
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:38
- Nahlásit

ankaras
hehe, už tam jdu

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:45
- Nahlásit

inu
tak jsem taky myslela že plyšátko tvoje přijde na ježucha a ono ne si dává na čas kulišák vid?

inu
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:53
- Nahlásit

ankaras
nás všechny napíná :-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 12:59
- Nahlásit

inu
to teda jo dostala jsem od ježucha nový foták, tak konečně vyfotim tu zlobičku snad jinak než rozmazaně

inu
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 15:05
- Nahlásit

jen jestli je to chyba foťáku

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 15:24
- Nahlásit

inu
tož jsme dorazili dom, zmrzlí a vylítaný, ještě v botech a v bundě spěchám k PíSí..... a ono NIC....

MilanS
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 15:29
- Nahlásit

ankaras

no teď se ukáže , jestli to nebylo rukama :-D

inu
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 15:46
- Nahlásit

vlk
psala mi Sandra Hagískovic, že pí chovatelka říkala, že štěnisko se mele jak zjednaný, ale porod pořád nic. Takže to asi dneska taky nebude. Začínám mít obavu z komplikací..

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 15:56
- Nahlásit

inu
Začínám mít obavu z komplikací..
hele, jako orákulum si zklamala, tak to nezkoušej znova....

se mi podařilo vyfotit pár srandovních fotek:

zpívající kvijátko

lovec vlkodlaků

sněžný pes

umrzající pes

inu
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 15:58
- Nahlásit

vlk
no právě proto, že jsem blbý orákulum.
Fajnový fotky

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 16:03
- Nahlásit

inu
znova mi obživnul foťák, jak fčera mrcha nechtěl fotit tak jsem ho zapoměla venku na římse, kapku promrz, kapku zapadnul sněhem a když jsem ho vzala do tepla tak asi z vděčnosti naskočil.....

inu
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 16:07
- Nahlásit

vlk
tak to máš kvalitu, ten můj by po týhle procedůře asi zcepeněl
nejlepší je asi zpívající kvijová

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 16:12
- Nahlásit

inu
tak to máš kvalitu,
to je kvalita za patnáct stovek, prodavač byl tak rád že se ho zbaví, že mi k němu zdarma nabídnul ještě taštičku a nabíječku na baterky....

inu
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 16:30
- Nahlásit

no a vidíš, jak drží

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 17:04
- Nahlásit

inu
no a vidíš, jak drží
jak né, tak ho zadupu do země a vrátím se ke staré zrcadlofce....ještě ji mám schovanou....

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 17:43
- Nahlásit

MilanS
nebuď vtipnej, dočkej času

inu
neříkám, že nemam ruce volšový , ale zase to co vyšlo z mého starého foťáku není všechno moje chyba

inu
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 17:54
- Nahlásit

ankaras
ale zase to co vyšlo z mého starého foťáku není všechno moje chyba
huvidime, pani

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 17:56
- Nahlásit

ankaras
tak co ??? Už si něci nafotila ???

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2008 18:06
- Nahlásit

vlk
nooo, stromek poněvadž tady prší celej den tak nikam nejdu až ted utuhlo docela tak snad taky přijde sníh

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání