Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 12:34
- Nahlásit

ankaras
noční můra, pani! Zdálo se mi, že mám v pokoji cizího chlapa, tak se probudím a vono fakt! Mžourám, bez brejlí slepá jak krtek a vidím, jak tam stojí nehybná postava. Už skoro začnu řvát, když to na mě promluví: bráchu vzbudily nějaký hlasy, tak měl strach, že mu kradou auto, tož se šel podívat ke mě do pokoje, páč mám okno do ulice

Ad plyše: mě to ještě furt nedošlo!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 12:36
- Nahlásit

inu
já myslela, žě tě přišel někdo zavraždit mně se zdálo že se mi ayrin vys.... v obýváku a já zařvala že nesmí a táhla jsem jí se vy... na balkon , no strašný

inu
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 12:42
- Nahlásit

ankaras
sakra, to jsou teda duševní stavy
Zavraždit? Že by nějakej nepřející chovatel?

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 12:49
- Nahlásit

Lidi tady je kráásně

Všechny zdravím a jen probíhám .... zejtra sem celej den v tahu takže potřebuju, aby se místo a čas konání vychajdy Laidíku dohodlo dnes do večera a nebo pokud až zítra tak bud Roxana nebo Ankaras prosím informujte včas Evu s Kerri ... díííky

Já měla taky sen, že mi díky roztoužený Fajce vyklouzlo vodítko z ruky a ona roztoužená běžela za svojí novou láskou. Až mě to až posadilo na posel ...takže to musel bejt dost silnej zážitek...
asi noc duchů či co

inu
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 13:05
- Nahlásit

Fajka
že by v noci lítalo ve vzduchu nějaký celorepublikový psycho?

michal1
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 13:11
- Nahlásit

pěkně prosím, smutně koukám, doufám, že i my budeme uniformováni o místu a čase

moth
# Zasláno: 28 Pro 2008 13:14
- Nahlásit

Inu
Takze je to starsia fenka narodena 2001. A od roku 2004 to bol jej piaty vrh co je hodne za 4 roky (info aspon podla linku co si dala). A stale rovnake spojenie, k comu to vedie, vies?

moth
# Zasláno: 28 Pro 2008 13:20
- Nahlásit

Inu
A tebe sa nepacia AI od pana Wolfa? Tie aspon nie su tak zatazene chovom! Jedno stenatko vo vrhu je velkym zatazenim, nielen pre fenku a chovatela, ale castokrat aj sklamanim pre noveho majitela?! Ta fenka ak fakt nosila len jedno stenatko, to nie je dobre znamenie, kukala som ze aj predtym vrhy mala malopocetne, ale jedno stenatko ... a vobec psik, ked ho budes brat dobre si skontroluj, ci je fakt psik!

inu
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 13:22
- Nahlásit

moth
zeptej se chovatelky, já její záměry neznám. Nicméně opakovaná spojení v naší zemi nejsou výjimkou u různých CHS. Ale pozor, některý ty informace na webu jsou zcestné (např. u některých odchovů je Masahime uvedená jako matka i otec), za což podle mě může webmasér.

inu
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 13:28
- Nahlásit

moth
poslyš, nevím o co Ti jde, ale začínáš to přehánět. Tak pozor na jazyk! Pokud toho tolik víš o psech, tak víš, že počet štěňat závisí na počtu zralých vajíček přítomných v době oplození. Hanuše je i matkou vrhu H, kde bylo, pokud mě paměť neklame, alespoň osm štěňat.
Jsem si vědomá toho, že jedno štěně může být problém a byla bych radši, kdyby se jich narodilo víc, ale co se stalo, stalo se.
A proč by to jako neměl být pes?! Chceš tím říct co, že nebude mít koule nebo že mě snad paní chovatelka chce obelhat?
Jestli to chceš vědět na rovinu, mě se nelíbí skoro žádná akita inu u nás. A to z prostého důvodu - nehodlám podporovat koupí psa dotyčné chovatele, z chování většiny z nich je na blití každému, kdo má jen trochu rozumu v hlavě.

moth
# Zasláno: 28 Pro 2008 13:32
- Nahlásit

Inu
Ja som si to vsimla, ze niekde je otec=matka, hold chybicka sa vludila a vlastne ani neviem napisat uceleny nazor, kedze stranky su neaktualne, v kazdom pripade drzim palce, aby vsetko dopadlo najlepsie ako pojde!!!
Vcera som si vdaka tvojej vyzve presla aj stranky Hagura, je pravda, ze je tam hodne informacii, co moc ocenujem, keby islo o akekolvek plemeno! Ale niektore mi pripadaju protichodne a tak som vela nazorov nepochopila, najprv ako su dolezite importy z Japonska, nasledne ako v Japonsku nerobia ziadne zdravotne testy pred zahajenim chovu, alebo ako chceme v CZ mat priatelske povahy AI, pricom v Japonsku sa traduje povaha dost rezervovana az agresivna - s tymto teda ja suhlasim, lebo Akita nie je labrador ani pudel ani svorkove plemeno, akoby inak mohla byt Akita pouzita k lovu alebo ku strazeniu majetku ...

moth
# Zasláno: 28 Pro 2008 13:36
- Nahlásit

Inu
Ja nemam zujem rozculovat ta, len som si chcela vymenit nazory, prepac ... A fakt ma zaujima, preco je na bliti niekomu z inych stenatek? Vsetky steniatka su krasne, len ovplyvnene cielom chovu tot vse! O co ide, preco ine stanice, ktore existuju dlhsie ako stanica, z ktorej si beries stenatko, su zle?! Ja som chcela vediet iba nazor, mne osobne o nic nejde ani nemoze ist - som absolutne neskodna

moth
# Zasláno: 28 Pro 2008 13:42
- Nahlásit

Absolutne nechapem, preco ludi rozculuje, ked padne konkretna otazka, alebo ked pride k vymene nazorov ... Ja si stale myslim, ze forum je zamerane na danu temu a ne na predpoved pocasia a podobne!

inu
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 13:42 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

moth
ne, tebe baví prudit. Což je s podivem, protože máš úplně jiný plemeno než AI.
Ano, všechna štěňátka jsou krásná a jsou i jiné CHS, které o sobě honosně tvrdí, kolik let už chovají. Mě je to buřt. Já viděla Harukaze odchovy, mluvila jsem s těmi lidmi, mohla jsem se dotknout jejich psů. Někteří jsou excelentní, jiný podražení svými majiteli. Hanuše je výjímečná osobnost.
Radši si koupím štěně ve stanici, která nemá takovou tradici, ale plyšata vyrůstají v rodině, kde se jim věnují a kde můžou přirozeně dýchat, než z CHS, kde je tahají za koule, kryjí agresivní feny nebo pomlouvají odchovy jiných CHS.

inu
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 13:44
- Nahlásit

moth
proč lidi rozčiluje, co píšeš? Tak čti, děvče:
a vobec psik, ked ho budes brat dobre si skontroluj, ci je fakt psik!
a to jsem měla jako vzít jak? Jako normální otázku nebo komentář?

---

moth
# Zasláno: 28 Pro 2008 13:49
- Nahlásit

Inu
to co si vyznacila boldom si mala brat ako dobru radu, nic viac nic menej ... jako napr. dlhsiu srst uvidis hned!
A preco si myslis, ze ma bavi ludi prudit?! Neviem o nikom komu by som ublizila, a ak taky je nech sa ozve, ja sa ospravedlnim!
A nemam uplne ine plemeno ako je AI - nemam buldoga ani labradora ani ziadne ine plemeno, ktore nema nic spolocne so spicom - mam Americku Akitu, teda tiez Akitu a aj preto som ucastnickou tohto fora ...

inu
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 13:53
- Nahlásit

moth
máš Ameriku a to není Inu! To jsi tady někde sama, tuším, taky tvrdila. Tak nevím, proč zrovna řešíš inu.
To, co jsem vyznačila tučně není dobrá rada, ale sprosťárna. A to proto, že tím jen naznačuješ, že by mě eventuelně mohla pí chovatelka chtít podrazit. Jistě, že si pejska prohlídnu. Ale nemám rozhodně žádný důvod pochybovat, že je to pejsek a ne fenka!

inu
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 13:54
- Nahlásit

Jdu za Mikoušem, jsem se tu fakt akorát otrávila!

moth
# Zasláno: 28 Pro 2008 13:58
- Nahlásit

Inu
asi som mala radsej predpovedat pocasie, to je vhodne na diskusiu na fore s temou Americka Akita!
Ameriku mozem najst akurat tak v atlase - mam Americku Akitu! A tiez je to v jazyku japonca Inu A kup si radsej tu knizku, aby si sa zbytocne nerozculovala, doprajem ti vidiet a citat ako vznikla ta tvoja INU

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:11
- Nahlásit

Fajka
tady je taky krásně svítí sluníčko

- no tak jančo já mam mobila na roxanu a danču, ale jinak nevim teda, na Laidu nemám a na Evu mejlíka , tak já pomůžu, jennom teda nevim jak, máš mobil na Laidu? můžeš jí napsat teda, aby se tady zastavila?

inu
tak zub tam ještě je, jsem se přehlídla

inu
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:15
- Nahlásit

ankaras
sakra, teda. Já vám pošlu pytel suchýho chleba na žužlání

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:55
- Nahlásit

Teda tady je husto. Jsem vam chtela poprat peknou vychajdu, a at za me podrbate Arisku od Roxy, ale jen cucim.
moth
Jedno stenatko vo vrhu je velkym zatazenim, nielen pre fenku a chovatela, ale castokrat aj sklamanim pre noveho majitela?! Ta fenka ak fakt nosila len jedno stenatko, to nie je dobre znamenie, kukala som ze aj predtym vrhy mala malopocetne, ale jedno stenatko ..
Tez jsem se podivala, fenka zase tak malopocetne vrhy nemela, a holt se v jejim veku tohle stat muze. Ale porad stene donosila a ten cisar - asi se da predpokladat, ze dal se na ni chovat nebude. A proc se opakuje spojeni - to je asi otazka pro chovatele.
Ne pro natesenou budouci majitelku, ktera se muze timto citit opravdu trosku dotcena.
Klid zbranim.

inu
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:57
- Nahlásit

Fifi
ono se jich ani víc narodit nemělo..

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:59
- Nahlásit

inu
Tak už má jméno nebo se ještě pořád vymejšlí?

inu
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:00
- Nahlásit

vlk
v úterý mi přijede přítel, tak na to sednem

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:02
- Nahlásit

inu
ahá já mylela, že jméno dá chovatelka jako ofiko a vy mu potom budete říkat Yume.......

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:04
- Nahlásit

inu
No to jsem postrehla, hlavne, at se stenatko ma dobre a to samy mamina.

Ale kdyz to vezmu na svou naturu - tak 6 vrhu za zivot feny (7lety) je na muj vkus az moc, to neber jako rypani, jen konstatuju.

vlk
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:07
- Nahlásit

inu
máš mejlík

inu
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:14
- Nahlásit

vlk
von chlap si myslí, že když se pes bude nějak jmenovat v papírech, musí se tak jmenovat i v reálu a nedaří se mi ho přesvědčit, že i mamča Masahime se jmenuje HANY

a dík za mejla.

Fifi
šest? Já napočítala 5! Od vrhu F až po I. Navíc ty webovky jsou fakt v tomhle hrozný, takže třeba je jich i míň?
Ale já tohle řešit nechci, fakt ne, promiň. Prostě jsem od ní chtěla štěně a ptala se, jestli ještě plánujou..

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:19
- Nahlásit

inu
šest? Já napočítala 5! Od vrhu F až po I.
No ja pocitala, dle webovek, vrh I je psany 12.9.07, takze to tvoje by melo byt 6. vrh? Ale jestli to tam maji blbe psany, omlouvam se. A chapu, neres, taky to nebylo mireny na tebe ale spis tak nak na chovatele.
Proste hlavne, at je psik s maminou v poradku a vy z nej mate za dva mesice velkou radost.

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání