| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:14 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Ted jsem koukla do mapy, docela rozumny by se mne jevilo nechat kchary v Sedmihorkach, projit si hruboskalsky skalni mesto, coz se da rozhodnout dle kondice a chuti zucastnenych az na miste.
Varianta dve je poobejdovat se nekde na Kozakove, coz by taky nemuselo bejt spatny s ohledem na vyhledy
Varianta tri - Prachovky. Tam to celkem znam, jezdivala jsem tam kazdy leto a ma to taky svuj puvab.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:16
- Nahlásit
Fajka
Cauko
Fifi pude jen esli jedem do Skalaku, momentalni kodicka kolenniho menisku bohuzel radeni ve snehu na horach nedovoli
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:19
- Nahlásit
Dejte hlasovat mě je to fakt fuk
Hlavně aby jsme se stihli domluvit včas
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:20
- Nahlásit
no tak já nevim musíte to promyslet za mě, jestli mi to ayrina ucapká, přece jenom jejích 23 kilo už bych nesla těžce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:20
- Nahlásit
Roxana
já sem taky rači pro skály páč tady u nás to už znáám
Já jen chtěla vyhovět požadavku sníh...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:21
- Nahlásit
Roxana
věř mi, že žádný brejle nemám a jinej názor snesu. Jenže milá moth to štěně ani neviděla a to nařčení, který mě vytočilo, je pěkně hnusný. A může se ohánět kolika lety praxe chce. Až toho psa uvidí, prosím. Ale do té doby nechápu, proč by měla psát takové věci..
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:27
- Nahlásit
Jo, ja jsem taky pro skalak, viz varianta 1 - 3
Dle prani zucastnenych se to da usit na miru vsem
inu
Klidne se na me zlob jak chces, ale mam pocit, ze to s tou snasenslivosti asi nebude tak horke ... Vsak jsi sama zametl se spoustou lidi, aniz bys je videla nebo znala ... A zas jinych se za stejne, tebou kritizovane, veci zastavas .. A ze te vytocila jedna veta od moth? Nekritizovala stene, ale dala ti dobre minenou radu ...
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:28
- Nahlásit
Fajka
Roxana
ankaras
no že bych zrovna nějak bazíroval na sněhu, tak to zase ne
jenom znám Aldíka a vím, že s Ayrin jsou schopný se utahat i na 20ti metrech...
ale v podstatě je nám to fuk, hlavně jde o to, abychom to všichni ve zdraví přežili, dudláj dudláj dá
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:31
- Nahlásit
All
přátelé, nejen dnešek mě ponoukl k tomu, co se mi honí hlavou:
hodlá tenhle thread být místem pro všechny milovníky INU (shiba, akita, tosa...), kde se budou potkávat, radit si a pomáhat (zkrátka se chovat jako normální lidi) nebo mají majitelé Amerických akit pocit, že tady jiní lidi nemají co dělat?
Protože jestli platí první možnost, byla bych ráda, aby tady zůstala přátelská nápomocná atmosféra, která je tu většinu času.
A jestli platí ta druhá, tak to řekněte rovnou. Nevadí mi stýkat se s lidmi, ať mají jakýkoliv psy. Ale nemusím být někde, kde by někteří lidi mohli mít pocit, že jim tady překážíme. Na rovinu říkám, že se chci bavit s lidma, kteří jsou v pohodě a ne kteří sežrali šalamouna.
A ne, nemluví ze mě uražená ješitnost ( i když si to samozřejmě přeberte každej, jak chcete)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:31
- Nahlásit
michal1
hlavně jde o to, abychom to všichni ve zdraví přežili, dudláj dudláj dá
moje řeč
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:34
- Nahlásit
Roxana
dala mi dobře míněnou radu, ve které jasně stojí, jestli je to vůbec psík? Ehm. Možná mám horkou krev, ale hňup nejsem.
A pokud to musíš vědět, nějakej chytrák z tohoto fóra donáší dál. Opravdu nehodlám dostávat takové emaily, jaké jsem dneska dostala.
Jestli je moth taková hrdinka, ať napíše chovatelce sama, co se jí nezdá. Ale ona radši bude pindat tady.
To je ten podstatnej rozdíl mezi náma, milá Roxano. Já se nebojím konfrontovat s lidma, kterých se to týká. Jí vadí milion věcí ohledně mý volby, krytí a obsahu webovek chovatelky, ale řešit to s ní nepůjde.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:35
- Nahlásit
inu
hlavně klid časem toho pochopíš hodně aniž by si chtěla a snažila se já chápu jak to myslíš, ale už ze svých zkušeností se do toho raději nezapojuju hlavně se nerozčiluj, neni proč
vycházkáři
no přesně jak psal michal, Ayrin a Aldo se unaví i na 2 ! metrech , ale jestli to Markét nějak vymyslíš nebo to jde potom uzpůsobit na místě, tak nemáme námitek takže kde a kdy
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:35
- Nahlásit
Roxana
a naposledy opakuju, že Ester Jirákovou ZNÁM
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:36
- Nahlásit
inu
inuš, tohle fórum čte mraky lidí od akit jak amerických tak japonských, ale nezapojují se
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:36 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
ankaras
dobrý. Vono je to beztak všechno o tom, kdo s kým..
EDIT:
ano, nezapojují se, ale upozorňovat jiné lidi jim v tom nebrání
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:39
- Nahlásit
inu
neřeš ! a nerozčiluj se
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:42
- Nahlásit
inu
Ale no tak, proc to probuh tak hrotis??? Fakt si nemyslim, ze jsi hnup, ale horkou krev asi mas! Co je mezi moth a tebou neni moje vec, napsala jsem ti, jak tvoji a jeji reakci vidim ja, stejne jako jsem ti psala svuj nazor treba na tvoje clanky na inugoye, ktere se taky spousty lidi asi dotkly .. a taky tezko rict, komu dat za pravdu ...
Fakt nevim, proc to hnat na noze ...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:47
- Nahlásit
ankaras
takže kde a kdy
taky bych rada vedela
tak zacnem od toho kdy? sejdem se treba v 10 nebo radej az v 11 hod na miste?
co se tyce kde - taky netrvam na skalaku bezpodminecne, esli dostanou jizeeerky vice hlasu, sklopim usi ale pro ma vic PROs ten skalak, tak ja volim tak
Tak uz to probuh nekdo rozhodnete
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:47
- Nahlásit
Roxana
já ale nechci, aby si tady někdo hrál na sudičku. Nechci se tu s váma hádat, mám vás ráda, i když vás půlku neznám.
Články na Inugoye už jsme řešily, pokud se dotkly někoho jinýho než Ester a Katky (na kterou vůbec nebyly), tak o tom nevím, ale nemám problém si to dodatečně vyříkat.
Ale opravdu nemám ráda, když mi někdo klade otázky, jako bych měla skládat zkoušku přinejmenším z posuzování a pronese nařčení, jako by mě snad chovatelka chtěla podvýst. Pak to nějakej dobrák napráská dál a já to musím řešit.
Otázka zní, co bys říkala, kdyby sis o mě nemyslela, že jsem slaboduchá a o moth, že má zkušenosti.
Ať tak nebo tak, vo radost z narození štěnda jsem dneska kompletně přišla.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:49
- Nahlásit
Roxana
takže všichni souhlasíme s tebou
a tu hodinu asi 11, ale jak chcete tak aspon místo už máme
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:49
- Nahlásit
A pro dnešek jdu spát. Dobrou noc
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:51
- Nahlásit
inu
to sis právě zkazit neměla nechat !
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:59
- Nahlásit
inu
sudicka nejsem, rikam, co si myslim a o tobe si rozhodne nemyslim, ze jsi slaboducha, proc proboha?? zkusenosti a povedomi moth vazne ale nemas, to ostatne bohuzel nema ani vetsina chovatelu akit u nas ... timhle ji nijak nevelebim, konstatuju fakt, vazim si ji pro spoustu veci, coz je treba prave ten rozhled .. coz zase ovsem neznamena, ze mam vsem 100%ne stejne nazory ...
a je skoda, ze nafouknutim tyhle bubliny sis nechala zkazit radost z mima ...
no nic, faktis nema cenu placat slamu, snad se nekdy potkame a pokecame ..
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 23:01 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
ankaras
tak aspon místo už máme
pockej, mi neco uniko, asi ??
No doufam, ze to nekdo definitivne a hlavne BRZO rozsekne, nebo se snad nedohodnem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 23:02
- Nahlásit
Roxana
Lidí ukažte mě někdo na mapě kde je ten Skaláááák já to nevííím!!!!!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 23:03
- Nahlásit
Roxana
no souhlasíme s tim místem kde se sejdeme, který navrhneš půjdeme na ten skalák , já totiž vůbec nevim kde to je, takže já dam petrovi bod a on nás tam doveze
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 23:04
- Nahlásit
Fajka
kde je ten Skaláááák já to nevííím!!!!!!
to je sirokej pojem zalezi, esli mas na mysli malou skalu, hrubou skalu, nebo prachovky nebo ... no proste viz varianty jedna az tri (anebo i jiny )
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 23:05
- Nahlásit
ankaras
me asi klepne
Fajka
hele a Eva s Keri a Ariska nemaj zadny preference?
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 23:06
- Nahlásit
Roxana
já bych taky teda prosil jenom ten bod
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 23:07
- Nahlásit
Roxana
me asi klepne mě taky.....
No eva ví že něco bude ale čeká až napíšu kde a Ariška ani nevím jestli ví.. když tak jí zavolám jestli se dohodnem teda
Mě to je jedno kde udejte BOD!!!!!! a čas
|