Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Laida
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 23:52
- Nahlásit

VY jste ještě tady? My už jsme zas doma

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 23:52
- Nahlásit

Laida
já ještě jo, chci se dokopat dát něco na web tak jsem si udělala čaj a ještě ponocuju máte fotky?

Laida
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 23:56
- Nahlásit

ankaras
Máme, ale nejsme doma, kde máme veškerou technickou podporu, tož musíte si počkat pár dníků Tak příští rok... možná

Laida
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 23:57
- Nahlásit

ankaras
A kde najdu fotí od Fajkíška?

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 23:57
- Nahlásit

Laida
to je pěkný teda, viděla si ty fotky? některý jsou boží , my s ayrinou prospaly cestu domů,ale to si asi četla, když si dorazila tak pozdě

Laida
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 00:05
- Nahlásit

ankaras
jojo, četla, to jsme rádi, že se Vám líbilo - fotí jsou nádherný.
Jdu mrknout na tvůj vewbík

ankaras
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 00:09
- Nahlásit

Laida
já tam ještě nic nemam

Laida
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 00:12
- Nahlásit

ankaras
tO KOUKÁM, ALE HLAVNÍ FOTÍ TAM VIDÍÍÍÍÍÍM

ankaras
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 00:19
- Nahlásit

Laida
pomalu se dopracuju, ještě dneska snad, už se mi zavírají oči, ale bojuju

Laida
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 00:30
- Nahlásit

ankaras
Už jsem našla všechno, co jsem potřebovala. Pesani jsou všude nádherní, na několika málo fotkách to sluší i páníčkům
Tak se jdu už taky zachumlat. Brou brou

Dania
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 11:00
- Nahlásit

všichni, kdo fotili
Fotky jsou super, moje jsou teda fakt příšerný, dokonce mám i Alda bez hlavy......ne, tohle se nenaučím ani náhodou Takže díky za fotky, které si jak doufám budeme moct s vaším souhlasem stáhnout a umístit na náš web, protože jinak by jsme tam měli prd

ankaras
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 11:30
- Nahlásit

Dania
fakt bez hlavy? to nám musíš ukázat

Dania
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 11:32
- Nahlásit

ankaras
neštvi mě hned po ránu

ankaras
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 11:38
- Nahlásit

Dania
jak víš, že jsem teď vstala

Dania
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 11:53
- Nahlásit

ankaras
..já jsem vstávala taky před chvilkou, tak mě nějak připadalo, že je ráno

ankaras
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 14:25
- Nahlásit

Fajka
mrkni mi do návštěvky

obasek1
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 17:57
- Nahlásit

Ahojda abyste veděli pěkně mě štvete s těma prochajdama. Ja musel včera být v práci až do 20 hod. Dofám že to nebyla posledni prochajda v mém dostupném okolí a že se zas nestáhnete všici na Plzeňsko. Moc vám závidím Přiště to ale snad určo výjde. Udělám pro to co budu moc čestný kynologický(mimochodem nejsem žádnej kynolog)

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 01:02
- Nahlásit

obasek1
ahoooj, smska přišla, ale přečetla jsem si jí až doma

tak lidi, co silvestr? my se málem s tátou, strejdou a petrem porvali se sousedem, byl to adrenalin, konečně jsem mohla na někoho řvát a byla jsem jištěná 3 chlapama abych nedostala do huby

obasek1
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 09:04 - Změnil/a: obasek1
- Nahlásit

No ja jsem z tý samý práce v uterý nastydnul. Takže jsem silvestra prospal. U nás se moc nestřílelo takže psi v poho. Bydlím na konci světa.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 09:47
- Nahlásit

obasek1
Zdravím nového člena a prosím nějak blíže představit vůbec nevím co máš jestli AA AI nebo cooooo
A jinak my jsme odsuď ze severu takže určo se nějaká příležitost na společný výlet nebo akci může najít

ankaras
Máš mail a díky předem ....

michal1
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 10:39
- Nahlásit

Hezký den všem,
silvestr proběhl v pohodě, nejdřív odpolední procházka ve Stromovce a pak, i když už od šesti tu furt něco bouchalo, stejně jsme v devět večer vyrazili na hodinu a půl na procházku a Aldík to zvládl bravurně - jediná změna oproti normálu bylo to, že byl mnohem hodnější. Nehnul se od nás na krok a to ani doma, kde radši ležel navalenej na horkým radiátoru, než aby nás spustil z očí
Tak hezkej rok vám i pesanům!

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 10:43
- Nahlásit

Zdravím všechny v novém roce, letos byl boží klid, žádný petardy, vesničané měli jen pár tichoučkých římských svící a nějakou tu prskavku, takže pohodička. Šiby se nacpaly sejrem a jednohubkama s česnekovou pomazánkou a těsně po půl noci usoudily, že je čas jít spát a odebraly se do postele....

obasek1
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 10:48
- Nahlásit

Prominte jsem nevychovanec. Mám křížence AA a AI. Jmenuje se Suzuki. Má zkoušky ZOP. No a pak mám segrušu od Ayrin jmenuje se Sushi. No a s ní děláme co se dá hlavně zatim furt socializujem. Jinak bydlím na Kolínsku a na Víkendy jezdím domů do Litomyšle. Jinak jsem Ondra. tady jsou nějaký fotky v různých albech podle věku a tak. Ale koukám začíná tam bejt docela hokej, budu muset vyrobit nejaký stránky ale mě se tak nece.

obasek1
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 10:52
- Nahlásit

Vlk:
Víš že je česnek pro psi toxickej? To jen tak pro info radši bych to s ním nepřeháněl. To je děs jsem tu den a už poučuju

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 10:54
- Nahlásit

obasek1
Prominte jsem nevychovanec
Nééé to nééé to já jen, že at víme kdo nám přibyl do party
Tak tu vítej tady jsou všichni vítaní
No Kolín není tak daleko a určitě se nějaká prochajda zase brzo uskuteční tož budete samo všici tři vítaní

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 10:56 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

obasek1
...moje šiby jsou nezničitelný...., to s tím česnekem je fakt ??? Bábina cpala psy normálně česnekem prej že proti hlístám a nikdy jim nic nebylo.

obasek1
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:05
- Nahlásit

Fajka:No suzuki nechávám doma. Má tu důležitý obrnářský povinosti. Takže pokud bych jel z Litomyšle budem 3 pokud z týnce tak jen já a prcek.
Vlk: jo je je tam myslím salicin ted z hlavy nevím. On pes vydrží hodně ale asi to bude kumulativní toxicita ale prokázaný to je. Jinak to s tím odčervováním česnekem člověk slýchá dost často asi to dám jako téma do černý sanitky. Je to mýtus jako sviň. To že psům nic nebylo za to může nejspíš nízká koncentrace psů na plochu každej pes byl jen na svý zahradě a taky na tom ty kříženci jsou imunitně daleko líp. Takže udržujou červiky v lati. To ale neznamená že je vůbec neměli. Divoká zvěř funguje stejně

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:10
- Nahlásit

obasek1
No suzuki nechávám doma
No my zas když někam jedem tak berem hlavně suzuki sebou
máme auto suzuki

To s tím česnekem jako přírodní odčervovadlo sem taky slyšela ... asi je to hodně velkej mýtus...

Dania
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:30
- Nahlásit

všem
Taky přeju všechno nej v tomhle roce!

obasek1
vlk
Fajka
S tím česnekem.......na jedný internetový vet.poradně radí ne na odčervení, ale spíš jako prevenci česnek přímo veterinář. A je fakt, že několik receptů na "psí cukroví" obsahuje česnek. V tom aby se prase vyznalo

vlk
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 11:37
- Nahlásit

obasek1
Bábina chovala bernardýny s PP, mívala jich i pět a pravidelně jim přidávala do bašty česnek. Možná přežili díky tomu, že to byli psi jako telata....

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání