| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 16:07
- Nahlásit
Fifi
Ktery je to druhy?
no ty vis cerny kozich, usoplesk a jiskrne ocko
Doufam, ze dorazis???!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 16:10
- Nahlásit
Roxana
Ja ja, zatim to tak vypada, nedele bude mit prednost. Bude tam 40 usopleskovych jiskrnych ocek. Tesim se!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 16:27
- Nahlásit
Fifi
Ja ja, zatim to tak vypada, nedele bude mit prednost
Jupi jupi jupipi
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 16:30
- Nahlásit
Roxana
17 Amíků tak to je dost slušný, to si nenecham určitě ujít tolik jsem jich ještě na výstavě neviděla
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 16:33
- Nahlásit
ankaras
tolik jsem jich ještě na výstavě neviděla
ha, je videt, ze potrebujes do Roznova, resp. na klubovku jako sul
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 16:38
- Nahlásit
Roxana
no tak to jo, to tam bych to čekala určitě Fajka mi posílala spousty fotek ale myslela jsem ted mezinárodky, na kterých jsem se byla podívat
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 17:00
- Nahlásit
Ahoj,
tak už řešíte prahu? Tady je rozepsání plemen do tříd. Bude tam i nějaké štěňule : http://www.vystavapsu.cz/vystava/downloads_cz/Plem ena_a_tridy_2008.rtf
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 17:14
- Nahlásit
Dobré odpoledne!
Koukám na ten rozpis výstavy v Praze - to štěně, to bude asi nějakej import nebo je jiná možnost?
Roxana
ahojky, jak se vede? My jsme byli na dovče s mladým a po cestě zpět jsme se stavili za Ayrin( mimochodem, pěkný číslo, ale princezna). Jinak zatím nic nového
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 17:20
- Nahlásit
Laida
ahoooj, my se dorazíme mrknout na tu naší ségrušku tak snad vás poznáme
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 17:22
- Nahlásit
Dania
dneska budeme zase na skype tak se přihlaš když budeš mít chvíli
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 17:26
- Nahlásit
ankaras
přijdu, určitě Dnešek byl děsnej den, bylo toho moc, nešmohla jsem ani na icq, ani sem, ale večer to bude už dobrý Co malá a kýchání?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 17:27 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Dania
No nazdarek!!!
Dekuji za optani, zatim dobre, ale jsem uprostred stehovacky, vikend bude asi vyzivny ... Uf .. A co vy??? Doufam, ze se potkame v Praze!!!
Jinak zatím nic nového
O bozicku Ch jooo
to štěně, to bude asi nějakej import nebo je jiná možnost?
no leda asi nejakej vas sourozenecek? Jinak import u nas jeden mame, ale pokud vim, uz by mel vek na dorost, tak se nechame prekvapit
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 17:38
- Nahlásit
Dania
tak prima ještě jsem jí dneska pšíknout neslyšela , ale jak jí znam tak i uvěřim tomu že to na mě hraje aby nemusela na noc do kotce ale jinak je hodná nějak se sklidňuje a těší se už i na vycházky, když přijdu z práce tak už sedí u vártek a čeká
Roxana
to nevim, ty jo štěně? od jakého věku může ?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 17:41
- Nahlásit
ankaras
to nevim, ty jo štěně? od jakého věku může ?
trida stenat je od 4 do 6 mesicu, dorost 6 -
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 17:42
- Nahlásit
Roxana
no leda asi nejakej vas sourozenecek
to právě ne, nebyly ještě papíry v době uzávěrky. Jedině, že by vzal p.Štoček Alexu, ale s tím budu dneska mluvit, tak se ho zeptám.
Doufam, ze se potkame v Praze!!!
jasně, potkáme, jen pořád zvažuju, jestli vzít Alda. Jde o to, že bych taky chtěla něco vidět a ne jen umlčovat jeho ze Svojetic nemám absolutně nic...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 17:42
- Nahlásit
Roxana
tak to ještě štočkovým pejskům neni i když to by asi vyšlo
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 17:44
- Nahlásit
Dania
jasně, potkáme
super
to právě ne, nebyly ještě papíry
no vlastne asi stejne vam nebudou ty ctyri mesice, sice o par dni, pokud dobre pocitam, tak bude aspon prekvapko ...
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 17:45
- Nahlásit
Roxana
ankaras
od 4 měsíců-no jasně, ani se nemusím ptát, nám ještě 4 nebudou. Tak to bude překvapení veliký
ankaras
ale jak jí znam tak i uvěřim tomu že to na mě hraje
máš pravdu, věřila bych tomu:-D
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 17:47
- Nahlásit
Dania
je to zlobička aldíka kdyžtak přenecháš michalovi a budeš koukat to já musim ayrin nechat doma, tak budu kouakt určo a fotit a chci už se taky s někym seznámit tak se tam zase uvidíme
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 17:50
- Nahlásit
ankaras
a to je fakt Hele, v jakým stavu se vracíš s Ayrin s procházky teď, když je všechno rozblácený a prší? Já jen, že my jsme včera přišli ve stavu - jak to jen popsat. Už vím, v PP máme: bílá, sezamové plotny a včera po prochajdě jsme byli : tmavě sezamová s ještě sezamovějšími plotnami.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 17:50
- Nahlásit
Roxana
no vida, tak to štěně má jistý prvenství to my až půjdeme tak bude štěnat jak mraků a nás vyhodí
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 17:52
- Nahlásit
Dania
no my jsme radši včera nešli a dneska už to bylo docela dobrý
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 18:05
- Nahlásit
ankaras
my jsme museli mladýho osprchovat, ale i to se mu líbilo tak, já jdu teď zlidštit a odbahnit svoje svršky a ukážu se tak za hodinku.
mějte se tu pěkně!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 18:19
- Nahlásit
Fajka
tak jak si tady psala někdy že někdo nenaučí psa ani chytat piškot jo tak ayrinu může bušit do hlavy 100x a po 101x jí buchne do hlavy zase
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 20:26 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fajkýšek nikdy nic neničil.. i plyšáky co dostala jako škrvně většinou má a pokud né tak sem je vyhodila já protože se mě je nechtělo prát nebo už se mě dotyčný plyšák nelíbil... kdysi sem šila plyšová zvířátka pro děcka a vždycky mě zbyla spousta ustřižků a tak abych je nemusela vyhazovat ušila jsme si takovou kostku pod nohy - aby mě nezáblo na packy a do kostky narvala všechny ustřižky a zbytky látek... Fajuš kostičku vždycky strašně ráda tahala a prala se s ní páč byla velká a dalo se do ní pořádně kousnout.... dneska Fajkýček kostičku zavraždila a málem to odnesl i čertík Bertík....
http://fajka.rajce.idnes.cz/Vrazda/#album
tak já du uklízet ....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 07:27
- Nahlásit
Fajka
tak jsem koukala moc jí to v těch hadříkách sluší a jak kouká "copak ? vždyť jsem nic neudělala"
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:13
- Nahlásit
Roxana
hele pani koukam že u nás máte v odkazech chybu Americké akita ale ne že to budete brát jako nějakou hrozbu, píšu to v dobrym
|
inu
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:31
- Nahlásit
ankaras
Pani, pani
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:32
- Nahlásit
inu
viď
http://www.psycholog-psu.com/
http://www.psycholog-psu.com/azyl.html
|
inu
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 08:41
- Nahlásit
ankaras
co, pani, máte pocit, že potřebuju psychologa?
|