| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:43
- Nahlásit
Ariška
už jste připravený na coursing?
s fajkou nemůže bejt člověk nikdy na nic připravenej
Ale jo.. těšim se jak tam budu za ní pobíhat
Já si s jednou šibou začínám připadat trapně
týjo já taky, všichni plánujou mega smečky a já furt jen tu jednu potforu...
ankaras
měla jsem přání aby tohle štěně bylo milý, hodný, mazlivý, mělo rádo lidi a zvířátká jo jo vidím na tobě přesný posun jakosem měla já... začínáš se probouzet ze snění a vcházíš do reality
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:46
- Nahlásit
Fajka
to jo už ale přestala kousat, tak snad se uklidní zase jsem ráda, že mam takovýho vykuka , takový číslo je plná života a těm jiskřičkám v očích se nic nevyrovná to úplně vidíě jak něco zase vymejšlí
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:51
- Nahlásit
ankaras
měla jsem přání aby tohle štěně bylo milý, hodný, mazlivý, mělo rádo lidi a zvířátká - to sis ale měla vybrat nějakého gaučáka
těm jiskřičkám v očích se nic nevyrovná - že jo, jak je vidět, že furt vymešlej bejkárny
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:53
- Nahlásit
Ariška
jo, třeba leží a hezky si kouše kostičku a ted zvedne hlavu a kouká tim pohledem : co ted vyvedu? je to číslo
já kdybych si koupila gaučáka, tak stejně bude zlobit , to vim
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:56
- Nahlásit
ankaras
Tak potom jedině plyšovýho... ty jsou nejhodnějšíííí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:58
- Nahlásit
vlk
Tak potom jedině plyšovýho... ty jsou nejhodnějšíííí
ten už je zabranej toho bude mít přeciš Inu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 10:00
- Nahlásit
vlk
Fajka
ten by určitě dostal místo blech moli nebo moly ted nevim, ten mol bez mola? ?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 10:01
- Nahlásit
Fajka
ten už je zabranej toho bude mít přeciš Inu
plyšáků jsou v marketu plný regály.... stačí vybrat toho správnýho, co nežere, nese..., jen sedí a poslouchá....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 10:02
- Nahlásit
ankaras
tak mu vrazíš do tlamichy kuličku naftalínu....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 10:08
- Nahlásit
http://www.baron.cz/pes/pamlsky-pro-psy/i-0 mrkejte, docela pěkný šmakovinky hlavně ty sušené
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 10:13
- Nahlásit
ankaras
je zajímavý že když se k tomu hodí ten salátovej list a ředkvička jak to vypadá jedle....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 10:15
- Nahlásit
vlk
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 10:37
- Nahlásit
ankaras
jéééé tady má někdo stejný vodítečko jako jááá
že je praktický?
vlk
já teda ani s tím listem a ředkvičkou ... leda s kolíčkem na nose
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 10:49
- Nahlásit
Fajka
no vždyt jsem ti psala že jsem pako, že jsem koupila asi i stejnou barvu že na vycházce budete muset jít vepředu a já daleko vzadu ale je super, nemůžu si ho vynachválit, večer na louku beru teda samonavíjecí co máme ještě po almě, to dosluhuju, aby se trošku proběhla, ale tohle je super, udělam z něj krátký, dlouhý, no prima si mi poradila
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 10:55
- Nahlásit
ankaras
mě to neva že máš stejnou barvu, je super krom toho je i reflexní takže budete ve tmě vidět
ale tohle je super, udělam z něj krátký, dlouhý, no prima si mi poradila
jo jo tenhle typ používám už léta a je fakt nejlepší tak hlavně že si spokojená
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 10:56
- Nahlásit
Fajka
já ani s tím kolíčkem..... moc to nekupuju, vlčák mi z toho vždycky hodil grcku, a šiby to moc nechtějí. Raději jim koupím čerstvý kuřecí křídla, nebo krky a teďka u nás v řeznictví mají občas hovězí nebo prasečí ocásky a to prej je mňamka....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 10:58
- Nahlásit
Fajka
uvidíme jestli se naučí na volno v pohodě když ne, tka jí ještě ¨koupim 8m samonavíják, aby se mohla proběhnout
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 11:02
- Nahlásit
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 11:02
- Nahlásit
ankaras
Nazdarek!
Neco pro hopsalky http://www.youtube.com/watch?v=OQ09ICyAPZE bordera to sice nejni, ale i tak supr
V "telecim obdobi" vyzkousej stopovacku (staci treba pradelni snura, idela je tak 15-20m dlouha), je to dobra "prodlouzena ruka", abys ji pripomnela, ze panicka se poslouchat musi ...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 11:03 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 11:05
- Nahlásit
Roxana
supéééér, náhodou šikulka, akorát by potřebovala větší provedení některých překážek
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 11:08
- Nahlásit
ankaras
supéééér, náhodou šikulka
no to bude spi ten sikulak a ne ta sikula jako tunylek mu asi byl natesno to je fakt, ale evidentne ho to bavilo i tak
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 11:10
- Nahlásit
Roxana
šikulka je pro mě i kluk taky bych to s ayrin chtěla zkusit, když by jí to bavilo
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 11:14
- Nahlásit
Fajka
jani jak jsme udělali tu mojí návštěvku aby se zobrazovala přímo po otevření odkazu? ona to chce poradit Janka co má Akia a já už to nevim
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 11:14
- Nahlásit
Roxana
fááákt dobrýýý, když si vzpomínám jaké jsem měla s Arčou plány že budem dělat agility, a když jsme tam přišli tak byla tak evidentně zhusená tím co se po ní chce, že jsem se na to po pár týdnech vyprdla....
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 11:27
- Nahlásit
ankaras
taky bych to s ayrin chtěla zkusit, když by jí to bavilo
jasne, jak to tak vypada, mas doma temeramentni holcinu, cokoli vas bude bavit, tim lip!!!
uz klido ted muzes zacit s kratkejma stopickama, tak na pohrani
vlk
tak byla tak evidentně zhusená tím co se po ní chce
holt se nebude predavdet jako nejaka cirkusacka, no to ja znam ale to neva, ma zas jiny prednosti
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 11:30
- Nahlásit
Roxana
ale to neva, ma zas jiny prednosti
to joo, skoro nežere, takže ušetříme a vydrží hoooodně dlouho spát, a kdo spí ten nezlobí..... ...... ale je to můj umazlený milášek.
|
ankaras
Člen |
- Nahlásit
Roxana
včera dala i pac ale to nedá pokaždé, jeom když to zrovna pochopí a štěkla 2x na povel ale to taky moc neví, jinak sedni, lehni zvládáme a vychajdy má ráda a reje čumákem po celý louce a pak lítá jak šílená 11. listopadu jdeme na injekci a pak na cvičák
|
inu
Člen |
- Nahlásit
Fajka
ale pani, KAMIKAZE znamená Božský vítr a ne potrhlýho japonca ve stíhačce
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 11:31
- Nahlásit
vlk
je to můj umazlený milášek. presne tak
a o ktere ze to je momentalne rec? bila nebo cervena? ja mam na tu bilou "pifku", vsak vis
|