Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 21:10
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Tak jsem říkala Čikarce a hrozně se jí to líbilo
chudák holka že měla takovou smůlu a natrefila na takovýho vola.. nebylo by pro ni bejvalo lepší kdyby si jí zpátky nevzal?

inu
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 07:17
- Nahlásit

se ženy vomlouvám, že jsem vás včera tak náhle vopustila, ale byla jsem až do devíti v práci

Katastrofa: SANJI
Zemětřesení: SHINSAI
Jaderná katastrofa: KAKUSAIGAI
Pohroma způsobená větrem a deštěm: FUUNOKA
Kalamita: SAIGAI

upír: KJUUKETSUKI

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 07:18
- Nahlásit

a já když dala Ayrin tak jsme si řiikali a jak jí budeme jako řikat: Ayrin, Ayrinko a nakonec je to : Ayruša, Ayra (když zlobí), Ayrík, Ayrinuše, potvora, bestie čumáček, miláček, Ayriňák a tak dál

inu
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 07:22
- Nahlásit

ankaras
Miky je: Mikýsek, Mikšíček, Mikoušek, Mikidiša, Mikóšo, Mikeš, Mikušák, a v poslední fázi: cotoděláštydebilejátěsnadzabiju

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 07:24
- Nahlásit

inu
a naše malamutka byla Alma a já jí řikala musarko a nevim proč

inu
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 07:29
- Nahlásit

ankaras
páč byl náš první pes bezpapírovej, vymyslel mu brácha papírový jméno (snad si to pamatuju celý)

El Papulíno El Míjo El Fůňo El Zabijáko Bondís Granulka Bobista.

A ne, neptejte se mě

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 07:31
- Nahlásit

inu
mazec, ayrina v noci nějak prskala a divně dýchala, asi budeme mít rýmičku

inu
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 07:32
- Nahlásit

ankaras
to bude dobrý, máš doma akitu, ne mexickýho naháče

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 07:34
- Nahlásit

inu
je to herečka, včera chodila před dveřma a kulhala, tak jsem otevřela a řikam jí : copak je ayrinko a ona frrrrrrr do haly

inu
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 07:35
- Nahlásit

ankaras
pani, vy máte především doma malý dítě, ne psa. Páč něco s takovou inteligencí už prostě pes bejt nemůže

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 07:36
- Nahlásit

inu
jo to si jenom myslíš, počkej až si přineseš plyše, nebudeš stíhat se divit

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 08:39
- Nahlásit

inu
a ty chceš teda jenom pejska? kdyby se narodily samé fenečky, tak by sis jí nevzala?

inu
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 08:51
- Nahlásit

ankaras
Jo, jo, určitě chci jenom pejska. Asi se to zdá divný, ale já si s fenama moc nerozumím (kromě Fakýše, ale ten už je zadanej a Hany, která si rozumí s každým)

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 08:59
- Nahlásit

inu
tak to jo to my zase měli jasno ve fence, ale kdyby ayriňák měla někdy prcky, tak bych si jednoho nechala

inu
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:05
- Nahlásit

ankaras
no, vono je to prej s fenou lehčí pořízení..

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:07
- Nahlásit

inu
my už jsme fenku měli tak jsme chtěli zase, víc se drží u baráku, ale lehčí pořízení? s mojí NIKDY

inu
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:10
- Nahlásit

ankaras
prej to není taková dubová palice.. ale vzhledem k tomu, že Mikóšo právě vstoupil do puberty.. už jsem si zvykla

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:14
- Nahlásit

inu
no nevim, já teda to říct nemůžu zase moje je zlobivá a tvrdá palice, jinak už se hasek nebojíme už na ně štěká a provokuje je, chodí tak blitoučko plotu a oni do toho plotu hrabou a štěkají a ona si tam lehne, kouká na ně a provokuje

inu
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:16
- Nahlásit

ankaras
už jsem to psala, pani, akity jsou něco... mimořádného

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:18
- Nahlásit

inu
to jo, ale někdy se mi po malamutovi stýská, ayrinka nepovídá, občas si po mně štěkne, když jí něco provádim ale Alma vyprávěla celý den

vlk
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:19
- Nahlásit

čaute lidišky, já jsem celej život měla psy (kluky) a když jsem sháněla první šibu tak měli zrovna jen holky a tak jsem teda vzala holku, i když jsem před tím taky byla zastáncem mužského psího pohlaví. Ale už bych neměnila, nějak jsem si na holky zvykla a i ovčandu máme holku a bojím se že přivést teďka mezi ně kluka nastal by ve smečce rozvrat..... nehledě k tomu že se asi bude imrvére hárat a psa by mohl trefit šlak....

Ariška
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:25
- Nahlásit

Ahoj všem,
vlku co to tady čtu? Ty budeš mít třetí šibu? Já si s jednou šibou začínám připadat trapně

já mám nejradši fenečky, jsou takové miloučké, přítulné .... psa jsem nikdy nechtěla.

vlk
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:26
- Nahlásit

Ariška
Chtěla bych, Kairo je nakrytá Quisbym, to je Kvijátkovo bráška a Kairinka je po Bíbě, takže by to mohly být super štěníci.... ale jen jestli bude holka.

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:27 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

inu
no, vono je to prej s fenou lehčí pořízení..
paní jestli vy nebudete mít můj syndrom najivity... drobátko.. s Fajkýšem je všecko jen né lehký pořízení

Jinak já měla předtím taky psa a měla sem strach že fenka bude spíš mít radši přítele... ale chyba lávky, Fajkýš chlapy moc nemusí, radši má ženské (možná je to tím že má mojí ženskou drezůru a opatrovnictví) daleko radši se kamarádí s cizí ženskou než chlapem

inu
škoda že nemůžu mít fenku od K jmenovala by se Kamikadze

A Fuunoka je taky boží

vlk
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:31
- Nahlásit

Fajka
A mě by se líbilo Harakiri...... ale ty jména katastrof jsou celkem znělý a hezký.....

Ariška
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:32
- Nahlásit

vlk
no jo, když ty máš chovatele za humny, to se to vybírá
Je zajímavý, že tady na severu nikdo moc nechová šiby.
Tak držím palce, ať se narodí holka

vlk
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:34
- Nahlásit

Ariška
Já jsem si na ty šiby z Helfštýnského panství tak nějak zvykla..... doufám že jako pravidelný odběratel dostanu slevu.. ale holky se musí narodit dvě, jedna už je zamluvená přede mnou....

Ariška
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:34
- Nahlásit

Fajkýš chlapy moc nemusí - Ariška je taky na mě hodně fixovaná, víc ji sedí to jemné mazlení. Ale manžela (v podstatě nezkušeného pejskaře) poslouchá na slovo.

Fajka
už jste připravený na coursing?

Ariška
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:37
- Nahlásit

doufám že jako pravidelný odběratel dostanu slevu - no nevím, chce to sledovat akční nabídky

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:38
- Nahlásit

Fajka

to já ten syndrom neměla, po zkušenosti s paličatou malamutkou, měla jsem přání aby tohle štěně bylo milý, hodný, mazlivý, mělo rádo lidi a zvířátká a co? zase nic

vlk
šibičku si kup určo se ti taky narodí ta tvá

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání